coldplay_AFN
Registered User
سلام و خسته نباشيد.
من HTC X7500 دارم و ميخوام ويندوز 6.1 روش بريزم،از کجا میتونم رام مخصوص x7500 بگيرم؟
من HTC X7500 دارم و ميخوام ويندوز 6.1 روش بريزم،از کجا میتونم رام مخصوص x7500 بگيرم؟
دوست عزیز،لینک مشکلی نداره،در ضمن در سایت رپید شیر آپلود شده و شما بعد از باز شدن صفحه روی فری کلیک کنید و صبر کنید تا یه باکس برای وارد کردن کد امنیتی که خود سایت می ده،بیاد،بعد از وارد کردن کد امنیتی،دانلود شروع می شه،
پ.ن: شکل و شمایل رپید هم عوض شده و به نظر من با کلاس تر شده![]()
مهدی جون مشکل آلارم که با بر داشتن تیک بازم زنگ میزنه و ریمایندر پدر من رو در آورده. اگه جوابی پیدا کردی به من هم اطلاع بدی. مرسیعذر می خوام که سئوال تکراری میپرسم
زنگ بیدار باش گوشیم ( Clock & Alarms ) رو وقتی غیر فعال میکنم . ( تیکش رو و ایام هفته رو کاملاً برمیدارم ) باز هم روز بعد سر همون ساعت زنگ میزنه .
جالب تر اینه که اگه 2 بار هم در یک فیلد ساعت بیدار باش رو تغییر بدی روز بعد 2 بار رو زنگ میزنه . و این خیلی عذاب آوره .
نکته بعدی اینه که این مشکل رو قدیما با جمین داشتم ( اون چون زیاد مجبور به هارد ریست میشدم زیاد تابلو نبود) و بعد در تاچ هم با برداشتن تیک زنگ میخورد - الان هم با جسجار همینطو ر
برنامه pocket wake up رو نصب کردم چیزه خوبیه اما مشکل ( Clock & Alarm ) مزاحم همچنان بر سر جای خودش باقیه .
اگر کلا صدای موزیک مربوط ـ به کلاک آلارم رو هم برداریم این دفعه هی Reminders ً اذیت مینه .
*** مرسی ***
مهدی جون مشکل آلارم که با بر داشتن تیک بازم زنگ میزنه و ریمایندر پدر من رو در آورده. اگه جوابی پیدا کردی به من هم اطلاع بدی. مرسی
سلام
من که گفتم اشتباه کردم
لینک خراب نیست
اما 2-3 بار که download کنم از rapid share دیگه میگه باید از ورژن premium استفاده کنی ، که اونم پولی هست !
این مشکل را قبلا نداشتم !
به هر حال ممنون از توجه شما آقا مجتبی
دوست عزیز برای دانلود از رپید راه های زیاد هست
یکی اینه که به صورت قانونی خرید کنی
از اینجا
کارت های اکانت RapidShare + پشتیبانی
و دیگری هم این که از این سایت rapidbaz.com استفاده کنی که رایگانه (البته برای فایل های زیر 20 mb)
:blush:
از سیاوش و مهدی درخواست میشه راهی پیدا کردید مارو هم دریابید![]()
سلام و خسته نباشيد.
سلام دوستان مشکل ریمایندر حل شد ...![]()
یکی از دوستان سرشناس که دیگه در پی تی فعالیت نمیکنه - البته دلیلش رو نمیدونم اما دوست دارم برگرده - این پست رو دیده و پاسخش رو هم در پریوایت مسیج داد .
با استفاده از برنامه MemMaid میتونید در قسمت نوتیفیکیشن تمام آلارمها رو پیدا کنید و ریمو کنید ...
راستی اون دوست علی رضا ( سیمکش ) بود.
![]()
سلام دوستان
برنامه برای اجرای pdf لطف میکنید !؟
همينطور برنامه كه فايل DAT را باز كنه هم نياز دارم !
ممنونم
سلام
كسي نيست كمكم كنه !؟
خوب جناب بهرام خان فرمودن که برنامه با کرک قدیمی پچ نمی شه ، ولی نسخه های جدید که دادن ، محتویات ش فرقی نکرده ، فقط crack proof شده ، که بنده براتون سه برنامه اصلی رو یعنی
pedisuite
ERsuite
Anesthesia Toolbox
حجم 4.6مگ
رو آپ کردم که دیگه مشکل نداشته باشید ، کرک رو می تونید بگیریکد:http://www.box.net/shared/static/m52gd37u1v.rar
موفق باشید
آقا من نمیتونم از رپید شیر دانلود کنم..... میگه حروقی که این زیر نوشته شده رو بنویش تو کادر ولی وقتی میای بنویسی از 8 فش حرف 4 فش حرف قبول میکنه و دیگه بقیشو نمیشه نوشت..... اعصابمو ریخته به هم
Hello i am student of medicine and i saw that you have some posts about medicine,can you post something in english for medicine for wm6 smartphone or more exactly motorola q9h,please send me links where to download them .thank you,my email is [email protected]
ميشه راجع به روش نصبش یه توضیح بدید !پیرو پست آقا حسین - ما هم به دنبال ورژن VGA این تمی که در پست بالا معرفی شد رفتیم . فعلاً که پیدا نکردیم ، اما برای خالی نبودن عریضه این رو براتون میگزارم . طریقه نصبش هم مثل پست بالاست .
http://www.************/files/aeper996g03r1dufr4xd.png
** فقط qVGA **
دانلود http://www.4shared.com/file/5175523...rsion11_Layout_A.html?dirPwdVerified=38ccb2ec
ميشه راجع به روش نصبش یه توضیح بدید !