• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

masa13

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کسی سریال برنامه spb shell2رو داره فایلشو خودم دارم فقط سریالشو میخواهم همچنین هنوز سوالم در مورد اینکهایا میشه مسیر فایلهای جاوا را عوض کرد و برروی storge memory ریخت:rolleyes:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان کسی سریال برنامه spb shell2رو داره فایلشو خودم دارم فقط سریالشو میخواهم همچنین هنوز سوالم در مورد اینکهایا میشه مسیر فایلهای جاوا را عوض کرد و برروی storge memory ریخت:rolleyes:

سریال برنامه spb shell2رو براتون آپلود کردم ( سرور راپید شیر ) فقط کی جن !

در مورد فایل های جاوا باید بگم که هرکجا که برنامه اجرای جاوا نصب باشه فایلهای نصب شده هم همونجا کپی میشن - ویندوز موبایل گوشی من 6.1 رانجو 7.7 هستش و هیچ برنامه ی جاوایی هم روش نصب نبود ، من موقع نصب آدرس storge memory رو دادم و برنامه ها هم در یک پوشه ای در داخل خود برنامه نصب میشن .

masa13

Registered User
لایک‌ها
4
body builder جان اولا خیلی ممنون ثانیا ویندوز تاچ معمولی من ویندوز6 اورجینال خود گوشی و نرم افزار جاوای اون بطور اورجینال روی main بوده و اسم برنامه اش هم Esmer tec jbed اگر میدونی چطوری میشه حتی خود برنامه را به روی storageفرستاد یا مسیر save رو تعیین کرد منو راهنمایی کن:rolleyes:

Last edited:

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
سلام
آره هست !
resco explorer اسم برنامه هست که توی بخش نرم افزارها پیدا میکنید !

بعد از نصب روی فولدری که tap کنید و نگه دارید 1 گزینه به نام propertise اضافه میشه که مثل pc میتونید از اون قسمت فایل را hidden کنید !

ممنون............ .
یه سوال:
من کرپلیر نصب کردم ولی فیلما رو بدون تصویر پخش میکنه .نمیدونین مشکلش چیه؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ممنون............ .
یه سوال:
من کرپلیر نصب کردم ولی فیلما رو بدون تصویر پخش میکنه .نمیدونین مشکلش چیه؟

تنظیمات ویدئویی رو تغییر بده ...
ببین کدومشون با دستگاهت مطابقت داره ...
GDI - Direct Draw - Null Video - Raw Buffer , ...
تو قسمت ویدئو آپشن هست ...

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
تنظیمات ویدئویی رو تغییر بده ...
ببین کدومشون با دستگاهت مطابقت داره ...
GDI - Direct Draw - Null Video - Raw Buffer , ...
تو قسمت ویدئو آپشن هست ...

مرسی عزیز.یه زحمت دیگه:
من بشدت دنبال x-plore میگردم.توی اون بخش نرم افزار اون یه کامیون:wacko: نرم افزارو زیر و رو کردم پیدا نکردم.تو سایتا هم گشتم موفق نشدم.شما لینکی .ادرسی ازش نداری؟
بازم ممنون

masa13

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان کسی سریال نامبر بازی astra borard game v1.00رو اگه داره لطف کنه ممنون میشم

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
کمک فورییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :wacko:
هنگام نصب rom 6.1 برای I-mate JAMin به مشکل برخوردم !
بعد از اتمام update گوشی به صفحه 3 رنگ رفت و بالا نیومد !
حالا بعد از هارد ریست و هر چیز دیگه هم همون صفحه 3 رنگ میاد !
اگر ممکنه کمکککککککککککککککککککککککک

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
مشکلم حل شد با کمک آقا سیاوش گل
آقا مهدی (buddy builder ) در مورد نحوه نصب rom prophet که تو امضاتون هست میشه راهنمایی کنید !؟
ممنونم

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مشکلم حل شد با کمک آقا سیاوش گل
آقا مهدی (buddy builder ) در مورد نحوه نصب rom prophet که تو امضاتون هست میشه راهنمایی کنید !؟
ممنونم

کافیه که سی آی دی گوشیت آنلاک باشه ( که یقیناً هست - چون چند باری وین رو عوض کردی ) . در هر صورت اگر PV-Temp رو داری ، اول اون رو بریز و یا به وین 5.0 داونگرید کن و بعد اقدام به نصب وین 6.0 توی امضای من بکن .

ضمناً تا به حال برای جمین وین 6.1 نیومده ( البته من خودم 8 ورژن مختلفش رو دارم که همه رو هم از ایکس دی ای دولوپر گرفتم و 2 هفته ای هم وقتم رو گرفت که نصب کنم اما نشد که نشد - لاقل خوبیش این بود که چیزهای زیادی توی این راه یاد گرفتم ).

اون موقع که جمین داشتم 1387/01 بهترین و استیبل ترین وین همونی بود که توی امضام گزاشتم .

برای سری Universal هم برهترین رامی که دیده شده رانجو 7.7 هستش .

به امید موفقیت شما .

63izs7n.gif

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
یه سئوال داشتم.من با dell axim در انتقال و گرفتن فایل با bluetooth مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید چه برنامه ای بهتر جواب میده.چون برنامه moblutooth هم جواب نداد.و راستی برنامه dryarbluetooth در بخش نرم افزار برای دانلود pass میخواد باید از کجا گرفت.البته ورژن قبلی این برنامه هم رو دستگاهم کار نکرد.خواهشا یه جواب به من بدید.
با تشکر

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یه سئوال داشتم.من با dell axim در انتقال و گرفتن فایل با bluetooth مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید چه برنامه ای بهتر جواب میده.چون برنامه moblutooth هم جواب نداد.و راستی برنامه dryarbluetooth در بخش نرم افزار برای دانلود pass میخواد باید از کجا گرفت.البته ورژن قبلی این برنامه هم رو دستگاهم کار نکرد.خواهشا یه جواب به من بدید.
با تشکر

یه گوگل میکردی به راحتی پیدا میشد . :blush:

دیگه اون ورژن رو که پس می خواد رو بیخیال شید و از لینک های پایین به راحتی برنامه رو دریافت کنید .

لینک اول

لینک دوم

لینک سوم

شاد باشید.

ebraminio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان، برنامه کوچک کننده ی sms مخابرات (پیام رسان) مشکلاتی در گرفتن sms ها در pocketpc داره. کسی براش راه حلی داره ؟ لینک دانلود برنامه http://www.mci.ir/?1654 (البته ورژن بدون دکمه c رو بگیرید)
برنامه برنامه ی خوبی هست . مثلا قابلیت لمسی بودن رو به خوبی ساپورت می کنه . اما کیبورد مجازی نداره (حتی در بعضی دیکشنری های فارسی این قابلیت وجود داره) . اگه pocketpc شما هم مثل pocketpc من حتی دکمه های عدد رو هم نداره می تونین با تنظیم کردن یه دکمه از دکمه هاتون مثلا دکمه ok در تنظیمات (settings->buttons) به <input panel> مشکلتون رو رفع کنین. برای فارسی نوشتن یا خوندن نیاز به فارسی ساز نداره. مشکل اصلیش فقط دریافت sms که اون هم راه حلشو در pocketpc کسی پیدا کنه عالی میشه. البته مشکلات دیگه ای هم داره مثل نتونستن فرستادن پیامک فشرده نشده در پاکت پیسی و...

kourosh4

Registered User
لایک‌ها
733
خیلی ببخشین اینجا میپرسم.کسی لینک از x-plore برا ppc نداره.مردم بسکه گشتم و پیدا نکردم.یکی تو بخش نرم افزار هست پاک شده.
شرمنده.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
خیلی ببخشین اینجا میپرسم.کسی لینک از x-plore برا ppc نداره.مردم بسکه گشتم و پیدا نکردم.یکی تو بخش نرم افزار هست پاک شده.
شرمنده.

دوست عزیز میشه بگی برای چی این برنامه رو میخوای
من 100 بار گفتم هیچ برنامه اکسپلورری از رسکو سر تر نیست

شما با این همه کار میتونی بکنی
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1775145&postcount=8209

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان ما چه کنیم واسه نمایش فایل های ویدئویی dat ؟ چیزی سراغ دارین؟ یا اینکه جواب ساده هستش و من دارم سوتی میدم؟!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان ما چه کنیم واسه نمایش فایل های ویدئویی dat ؟ چیزی سراغ دارین؟ یا اینکه جواب ساده هستش و من دارم سوتی میدم؟!
این مشکل رو هم یه بار حسین فکر کنم داشت (505). نمیدونم آخر به چه نتیجه ای رسید.
شما یه امتحانی بکن . فایلهای *.dat رو یه رینیم توی pc یا ppc بزن و پسوندشو به mpg دستی تبدیل کن. ببین جواب میده یا نه. (من شخصا امتحان نکردم ولی چون فایلهای dat از codec mpg برای نمایش استفاده میکنند شاید جواب داد!)

navidmoj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ی دوستان من یک پکت پی سی مدل htc touch دارم که ویندوز 6 روش نصبه.
من پکت پی سیم رو با برنامه ی Arabizer v2.0 فارسی کردم ولی خیلی مشکل داره که عبارت اند از::
1-حرف ی را نمی چسباند مانند کلمه ی دوستی که به این صورت مینویسد "دوست ی"
2-صفحه کلید آن کار نمی کند و تنها حروف "چ پ ژ گ" را مینویسد
3-در لیست کشور ها نیز چند کشور آخر را به صورت مربع مینویسد و کشور ایران را نیز ندارد
من واقعا از دست این فارسی ساز کلافه شدم.
لطفا یکی به من کمک کنه
با تشکر

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همه ی دوستان من یک پکت پی سی مدل htc touch دارم که ویندوز 6 روش نصبه.
من پکت پی سیم رو با برنامه ی Arabizer v2.0 فارسی کردم ولی خیلی مشکل داره که عبارت اند از::
1-حرف ی را نمی چسباند مانند کلمه ی دوستی که به این صورت مینویسد "دوست ی"
2-صفحه کلید آن کار نمی کند و تنها حروف "چ پ ژ گ" را مینویسد
3-در لیست کشور ها نیز چند کشور آخر را به صورت مربع مینویسد و کشور ایران را نیز ندارد
من واقعا از دست این فارسی ساز کلافه شدم.
لطفا یکی به من کمک کنه
با تشکر

دوست عزیز گویا تاچ هم مثل دیاموند مشکل داره با عربایزر. شما به ترد دیاموند رجوع کنید و جیبی ع رو هم امتحان کنید.
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1804391#post1804391

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بر استادان گرامی

من مدتی با یه مشکل برخورد کردم که نمی دونم از کجام در اومده!!!!

من فون الارم شدید استفاده میکنم ولی مدتی صدای اس ام اس نمیده !!!
ویندوز هم عوض کردم ولی باز نشد
کسی میتونه راهنمایی کنه
ویندوز 2003 فون الارم ورژن 1.6 و 1.5

بالا