دوستان کسی سریال برنامه spb shell2رو داره فایلشو خودم دارم فقط سریالشو میخواهم همچنین هنوز سوالم در مورد اینکهایا میشه مسیر فایلهای جاوا را عوض کرد و برروی storge memory ریخت![]()
سلام
آره هست !
resco explorer اسم برنامه هست که توی بخش نرم افزارها پیدا میکنید !
بعد از نصب روی فولدری که tap کنید و نگه دارید 1 گزینه به نام propertise اضافه میشه که مثل pc میتونید از اون قسمت فایل را hidden کنید !
ممنون............ .
یه سوال:
من کرپلیر نصب کردم ولی فیلما رو بدون تصویر پخش میکنه .نمیدونین مشکلش چیه؟
تنظیمات ویدئویی رو تغییر بده ...
ببین کدومشون با دستگاهت مطابقت داره ...
GDI - Direct Draw - Null Video - Raw Buffer , ...
تو قسمت ویدئو آپشن هست ...
مشکلم حل شد با کمک آقا سیاوش گل
آقا مهدی (buddy builder ) در مورد نحوه نصب rom prophet که تو امضاتون هست میشه راهنمایی کنید !؟
ممنونم
یه سئوال داشتم.من با dell axim در انتقال و گرفتن فایل با bluetooth مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید چه برنامه ای بهتر جواب میده.چون برنامه moblutooth هم جواب نداد.و راستی برنامه dryarbluetooth در بخش نرم افزار برای دانلود pass میخواد باید از کجا گرفت.البته ورژن قبلی این برنامه هم رو دستگاهم کار نکرد.خواهشا یه جواب به من بدید.
با تشکر
خیلی ببخشین اینجا میپرسم.کسی لینک از x-plore برا ppc نداره.مردم بسکه گشتم و پیدا نکردم.یکی تو بخش نرم افزار هست پاک شده.
شرمنده.
این مشکل رو هم یه بار حسین فکر کنم داشت (505). نمیدونم آخر به چه نتیجه ای رسید.دوستان ما چه کنیم واسه نمایش فایل های ویدئویی dat ؟ چیزی سراغ دارین؟ یا اینکه جواب ساده هستش و من دارم سوتی میدم؟!
با سلام خدمت همه ی دوستان من یک پکت پی سی مدل htc touch دارم که ویندوز 6 روش نصبه.
من پکت پی سیم رو با برنامه ی Arabizer v2.0 فارسی کردم ولی خیلی مشکل داره که عبارت اند از::
1-حرف ی را نمی چسباند مانند کلمه ی دوستی که به این صورت مینویسد "دوست ی"
2-صفحه کلید آن کار نمی کند و تنها حروف "چ پ ژ گ" را مینویسد
3-در لیست کشور ها نیز چند کشور آخر را به صورت مربع مینویسد و کشور ایران را نیز ندارد
من واقعا از دست این فارسی ساز کلافه شدم.
لطفا یکی به من کمک کنه
با تشکر