چرا کیجنی که همراه رسکو اکسپلورر هست کار نمیکنه؟
یکیش هم که کد میده رسکو ارور میده.
یکی لطف کنه بگه دقیقا چیکار باید کرد.شاید من اشتباه انجام میدم.
سه تا کد میده که شما باید قسمت وسطی رو وارد کنید .
xxxxx-yyyyy-zzzzz شما باید شماره هایی ه جای Y هستند رو وارد کنید.
خیلی شرمنده که خیلی ناشی هستم.
اگه ممکنه یکی لطف کنه بگه این رسکو اکسپلورر رو من چطوری رجیستر کنم.هر کاری میکنم نمیشه.نمیدونم کجا اشتبا میکنم.
خواهشا بگین بعد از نصب از کجای دستگاه اون سریال که برا کیجن لازم هست رو پیدا کنم و چطوری توی کیجن وارد کنم.
خیر از جوونیتون ببینین.
.
سلام دوستان یک پک شبیه ساز آیفون رو دوستمون alirezanasibi در بخش معرفی نرم افزار به تازه گی معرفی کرده . حجمش زیاده ما دانلود کردیم ولی میخوام بگم الان کسی مدد کند یه توضیحی در مورد نصبش بده یه کم زیادی اوضاع بغرنج ( درست نوشتم ؟!!) میشه . اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه . ممنون.
اتفاقا کار درست را ایشان کرده اند ، قوانین فروم را به صورت اعلانی بر سر در همه ساب فروم های پی پی سی هست را مطالعه کنید لطفا ًخب همونجا ازم میپرسیدی
iPhone_black.tsk رو روی رم کپی کنید
spbtime2_setup رو روی رم نصب کنید
بعد SpbBlack47_SpbTimeSkin_setup رو نصب کنید
حالا محتویات پوشه Spb Black47 Time Skin رو در محل نصب اسکین بالا اوررایت کنید
حالا برنامه Spb Time رو اجرا کن و پوسته (skin) رو انتخاب کنید
خب حالا باید برنامه 1- Wisbar Advance و 2- wisbar advance desktop v رو نصب و اجرا کنید ( هر دو رو روی دستگاه و نه روی رم ) و دستگاه رو ریستارت کنید.
پوشه osx_wa رو به این آدرس کپی نمایید: program files>lakeridge>themes
پوشه های iPhone Black و iPhone_black_landscape رو به این آدرسها کپی نمایید: themes>desktop
حالا به settings>personal>theme manager برین و iphone Black رو انتخاب کنید....
لذت ببرید...
چون از روی دستگاه اجرا میشه سرعت دستگاه خیلی کم نمیشه.
سلام دوستان
من تا حالا 2 نوع برنامه برای اجرای جاوا روی محیط ویندوز موبایل دیدم
MID Let
و Estimate ....یه چیزی که آرمش یک e قرمز هست...منم از همین استفاده می کنم
مشکل بزرگی که دارم اینه که آقاجان این برنامه های جاوا که نصب می کنم ..مثل اینکه روی Phone Memory یا همون Storege Memory خود گوشی نصب می شه و فضای اونو اشغال می کنه از اونجایی که من کاجم دارم...بعد نصب 3 یا 4 تا برنامه دیگه فون مموری پز میشه دستگاه هنگ می کنه
راهی هست که بشه برنامه ها جاوا رو روی SD کارت نصب کرد یا مسیر نصب فایل های SD رو تغییر داد؟
لطفا کمک کنید خیلی گیر کردم...:blink:
دم همتون هم جیز! :blush:
اولاً دمه خودت جیز
ثانیاً از این به بعد به اینجا بیا خیلی مطلب در مورد پاکت پی سی درش هست .
ثالثاً برنامه J-Bed رو نصب کنید . حرف نداره با 99 درصد فایلهای جاوا سازگاری داره - ضمناً توی مموری کارت هم میتونید نصبش کنید و از اون به بعد برنامه های جاوایی که نصب میکنید در مموری کارت ذخیره میشن . برنامه رو هم میتونید توی ترد نرم افزار پیدا کنید .
http://handheldusers.com/forum
با سپاس
مهدی
عزيزم Invalid Id جواب ميدهد
شهرام جان, جسارتا مثل پست شماره 1371 همینجا, بخش نرم افزار فقط مخصوص معرفی نرم افزار هست و بس.
با اين برنامه خيلی سبک ميتونيد Rom DUMP کنيد که در واقع همون Copy کردن تمام فايل های داخل rom و windows هست
پيروز باشيد
کد:http://rapidshare.com/files/140843574/File_Dumper.rar
کد:Passwords: AlirezA
با تشکر میشه بگی کاربردش چیه؟
سلام. یه سوال داشتم. چه جوری میتونم لیست دفتر تلفنم رو با کامپیوتر edit کنم؟
اخه sinc نمیشه و ارور میده و گیر به outlook میده.![]()