دوستان ما چه کنیم واسه نمایش فایل های ویدئویی dat ؟ چیزی سراغ دارین؟ یا اینکه جواب ساده هستش و من دارم سوتی میدم؟!
من چطوری و با چه برنامه ای میتونم با بلوتوث فایل های متنی ارسال کنم؟
دوستان ما چه کنیم واسه نمایش فایل های ویدئویی dat ؟ چیزی سراغ دارین؟ یا اینکه جواب ساده هستش و من دارم سوتی میدم؟!
سلام آقا سیاوش !
منم خیلی ئنبالش بودم
قبلا هم گفتم 1 پسره ای tytn ll داشت و فیل DAT روش باز کرد برام !
دهنم باز موند !
tytn ll دارها همچین چیزی دارند رو گوشیشون یا نه ! ؟
بابا دمتون گرم!این مشکل رو هم یه بار حسین فکر کنم داشت (505). نمیدونم آخر به چه نتیجه ای رسید.
شما یه امتحانی بکن . فایلهای *.dat رو یه رینیم توی pc یا ppc بزن و پسوندشو به mpg دستی تبدیل کن. ببین جواب میده یا نه. (من شخصا امتحان نکردم ولی چون فایلهای dat از codec mpg برای نمایش استفاده میکنند شاید جواب داد!)
بابا دمتون گرم!
اصلا کسی این روش که من گفتمو زحمت داد امتحان کنه ؟
من همین الان یه ویدیو dat از دیوید گیلمور داشتم با حجم 50MB همین الان ریختم تو پاک پی سیم و راحت با core player دیدم!
امتحان نکرده بودم تا حالا ولی چون میدونستم فایلهای dat از codec mpg استفاده میکنند گفتم شاید بشه.
فقط کافیه وقتی شما فایل dat رو میریزید با رسکو اونو به videoName.mpg رینیم کنید. همین. احتیاج به تبدیل هم نداره.
بابا دمتون گرم!
اصلا کسی این روش که من گفتمو زحمت داد امتحان کنه ؟
من همین الان یه ویدیو dat از دیوید گیلمور داشتم با حجم 50MB همین الان ریختم تو پاک پی سیم و راحت با core player دیدم!
امتحان نکرده بودم تا حالا ولی چون میدونستم فایلهای dat از codec mpg استفاده میکنند گفتم شاید بشه.
فقط کافیه وقتی شما فایل dat رو میریزید با رسکو اونو به videoName.mpg رینیم کنید. همین. احتیاج به تبدیل هم نداره.
دستت درد نکنه ولی وقت نداشتم امتحان کنم خبر بدم
چون موقعی که گفتی حرفت رو که من کارم تموم شده بود
بازم تشکر
شرمنده حمید جان اینقدر نا امید بودم که امتحان نکردم! اما یه چیز دیگه. الان تست کردم همون طور که مهرداد گفته بود tcpmp بدون هیچ تغییری پخش کرد. الان هم به یادت high hopes رو نگاه کردم خیلی فاز داد!
مرسی
راستش این resco برای مخفی کردن فولدر یکم بیشتر از xplore کار میبره.منم برا همین مورد میخامش.xplore خیلی راحت و با یه حرکت hidden میکنه.دوست عزیز میشه بگی برای چی این برنامه رو میخوای
من 100 بار گفتم هیچ برنامه اکسپلورری از رسکو سر تر نیست
شما با این همه کار میتونی بکنی
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1775145&postcount=8209
راستش این resco برای مخفی کردن فولدر یکم بیشتر از xplore کار میبره.منم برا همین مورد میخامش.xplore خیلی راحت و با یه حرکت hidden میکنه.
بهر حال اگه کسی سراغ داره لطف کنه بزاره.چون حسابی لنگم.
راستی میشه بگین این کیجن رسکو رو چیکار باید کنم.
ممنون
برنامه Resco Registry رو خیلی دنبالش گشتم. همه جا فقط نوشتن که با این برنامه رجیستریتون رو تغییر بدید. کسی لینک نداده. اگه زحمت این رو هم بکشید که شادم کردید!!!
اولین نرم افزاری را که می خوام معرفی کنم دیکشنری LexisGoo است كه یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی است .
![]()
![]()
این هم لینک دانلودش هست
اين هم كركش :
کد:http://og-group.net/PocketPcProgram/cr/Lexisgoo.zip
و لطفا هر کس هم که نرم افزار برای pocket pc با لینک کرک یا سریالش داره اینجا بگذاره
با تشكر
آنتی ویروس محبوب و قدرتمند و از همه مهم تر مگس وزن NOD رو برای پاکت پی سی بهتون معرفی میکنم .
جالبه در حالت عادی سی پی یو یوزیج ش صفره . و 150 کیلو بایت از رم رو اشغال میکنه .
محیط بسیار زیبا و سرچ دقیق یا امکان آپدیت از دیگر ویژگی های این برنامه است.
![]()
دانلود با حجم 400 کیلو بایت
من اینو نصب کردم. مرسی.
ولی آپدیت نمیشه.
دوست عزیز برای اینکه آپدیت بشه باید پاکت پیسی تون به اینترنت وصل باشه