• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
بسيار ممنون - مسلما کنون و نينکون منظورم هست ! نه سونی سايبرشات ( البته از اونم يکی دارم )
من الان يک نيکون دي40 دارم و قصدم اين بود که اگه بخوام نيکون بخرم دي80 رو بگيرم - ولی نميدونم تصويرش هم شارپ هست يا نه ~ چون بعضا مدل های نيکون تصوير شارپی ندارن
در مورد دوربين های جديد کنون اطلاع زيادی ندارم - سايتی هست که بتونم همه اينها رو در کنار هم مقايسه کنم ؟!
برای لنز هم بزودی يک فکری ميکنم ( اول بايد پول جمع کنم کمی !!:د ) - قبل از اون ميتونم از دوستان يا استوديو قرض بگريم
بازم ممنون از راهنمايی و وقتی که گزاشتيد
:cool:

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
به نطر بنده روی Canon EOS 40D هم فکر کنید قیمت بدنش حدودا 200 تومان از D80 گرون تره. اما واقعا به قیمتش میصرفه. لنز کانون از نوع Cmos است که نویز کمتری نسبت به سنسور CCD نیکون داره. و دیگر اینکه لنز های کانون از لحاظ تنوع کیفیت و قیمت بهترین نوع لنز ها هستند.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نطر بنده روی Canon EOS 40D هم فکر کنید قیمت بدنش حدودا 200 تومان از D80 گرون تره. اما واقعا به قیمتش میصرفه. لنز کانون از نوع Cmos است که نویز کمتری نسبت به سنسور CCD نیکون داره. و دیگر اینکه لنز های کانون از لحاظ تنوع کیفیت و قیمت بهترین نوع لنز ها هستند.

همم وزنش خوبه - زياد نيست با لنز مکسيموم تا 1.3 ميره درسته ؟!
قيمتش اينجا 900-1200 يورو ميشه که بازم تو رنجه
خوب کيفيت اين دوربين از نيکون دی 200 هم بيشتر هست
حالا بايد ببينم اين سربازای امريکای ميتونن يکيشو برام بيارن يا نه
چون قيمت اينجا با قيمت امريکا عددی يکی هست ولی اينجا به يورو :(
خيلی ممنون لطف کردی آقا.
انشالا تو 1-1.5ماه ديگه ميگيرم اينو، اگه چيزه بهتر با همين رنج قيمت نبود

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
از Nikon D200 که 100% بهتره. الان Canon 40D با Nikon D300 رقیبه. تقریبا هم با هم یکی هستن تفاوت اینکه قیمت بدنه نیکون D300 نزدیک 600 تومان از 40D گرونتره.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بسيار ممنون - مسلما کنون و نينکون منظورم هست ! نه سونی سايبرشات ( البته از اونم يکی دارم )
من الان يک نيکون دي40 دارم و قصدم اين بود که اگه بخوام نيکون بخرم دي80 رو بگيرم - ولی نميدونم تصويرش هم شارپ هست يا نه ~ چون بعضا مدل های نيکون تصوير شارپی ندارن
در مورد دوربين های جديد کنون اطلاع زيادی ندارم - سايتی هست که بتونم همه اينها رو در کنار هم مقايسه کنم ؟!
برای لنز هم بزودی يک فکری ميکنم ( اول بايد پول جمع کنم کمی !!:د ) - قبل از اون ميتونم از دوستان يا استوديو قرض بگريم
بازم ممنون از راهنمايی و وقتی که گزاشتيد
:cool:

D80 که دوربین خوبی هست و فکر کنم الان قیمتش هم خیلی مناسب شده باشه و کلا میارزه با توجه به اینکه لنزهای کیتی که همراهش عرضه میشوند کیفیت خوبی دارند.
شارپ بودن بیشتر از آنکه به بدنه مربوط باشد به لنز مربوط است.
شما که d40 دارید، چرا دنبال بدنه جدید هستید؟ آیا اگر پولتون رو بجای بدنه جدید رو لنز خوب سرمایه گذاری کنید، نتیجه بهتر نمیگیرید؟
سایت برای مقایسه dpreview.com

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
حیف نیست در حالی که بدنه D80 و 40ِّD فقط 200 تومان یا کمتر فرق دارن. آدم کانون 40D را انتخاب نکنه اونم با این برتری هاش نسبت به D80

Canon EOS 40D is tougher, quicker, fires-off frames more than twice as fast ( 6.5 fps or 3 fps up to 75 JPEG images), while also featuring Live View, a bigger screen (3.0 "), PC Sync port, anti-dust features and optional accessories including a wireless transmitter

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نظر من هم خريد لنز براي D40 منطقي تره تا خريد يه بدنه جدا. اكثر كساييكه Dslr دارن هم همينكارو مي كنند. يعني بيشتر سرمايه رو روي لنز مي ذارن تا بدنه. مثلا يكي از دوستلي من به تازگي يه EOS350D خريده 580 تومن و با سرمايه باقيمانده دو سري لنز خريده، حالا فرض كنيد اگه يه EOS40D خريده بود بايد به همون لنز كيت بسنده مي كرد.

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من هم خريد لنز براي D40 منطقي تره تا خريد يه بدنه جدا. اكثر كساييكه Dslr دارن هم همينكارو مي كنند. يعني بيشتر سرمايه رو روي لنز مي ذارن تا بدنه. مثلا يكي از دوستلي من به تازگي يه EOS350D خريده 580 تومن و با سرمايه باقيمانده دو سري لنز خريده، حالا فرض كنيد اگه يه EOS40D خريده بود بايد به همون لنز كيت بسنده مي كرد.

بنده هم با شما موافقم. اما اگر امکان مالی بود خرید بدنه بهتر صد در صد در کیفیت کار تاثیر میگذاره. تنها دلیل پیشنهاد کانون 40D به خاطر سنسور Cmos و امکانات بیشترشه. و اینکه لنز های سری L کانون واقعا محشرن.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
بنده هم با شما موافقم. اما اگر امکان مالی بود خرید بدنه بهتر صد در صد در کیفیت کار تاثیر میگذاره. تنها دلیل پیشنهاد کانون 40D به خاطر سنسور Cmos و امکانات بیشترشه. و اینکه لنز های سری L کانون واقعا محشرن.
بله بنده هم اگه nتومن داشته باشم چرا برم 40D بخرم. ميرم 5D ميخرم. فول فريم هم هست. ولي اينجا بحث مبلغ هم هست.

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2 هفته پیش المپیوس SP-570 خریدم .
این دوربین ساخت کره هست . ( تو ایران فکر کنم چین باشه - من از آمریکا خریدم و فکر نمیکنم زیاد فرق داشته باشه )
کارایی فوق العاده داره ؛ هم برای آماتورها هم برای عکاسی حرفه ایی .
زوم دوربین خیلی خوبه و کیفیت عکسها در حالت اتوماتیک از هم ردیف ها بالاتر و با تنظیمات دستی در حالت پیشرفته عالیه .

من این دوربین رو 100 درصد پیشنهاد میکنم .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بهترین دوربین slr like که وجود داره چی هست! ؟
برای شات های نزدیک و لانگ شات ها
ایزوی خوب عکس برداری مناسب در شب !
قدرت زوم بالا

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
من 2 هفته پیش المپیوس SP-570 خریدم .
این دوربین ساخت کره هست . ( تو ایران فکر کنم چین باشه - من از آمریکا خریدم و فکر نمیکنم زیاد فرق داشته باشه )
کارایی فوق العاده داره ؛ هم برای آماتورها هم برای عکاسی حرفه ایی .
زوم دوربین خیلی خوبه و کیفیت عکسها در حالت اتوماتیک از هم ردیف ها بالاتر و با تنظیمات دستی در حالت پیشرفته عالیه .

من این دوربین رو 100 درصد پیشنهاد میکنم .
اين مدل ، ادامه مدل هاي موفق سوپر زوم هاي Olympus به حساب مياد(SP550 - SP560) . به نظر نمياد اختلاف زيادي با هم داشته باشند به جز اينكه وايد تر شده و دامنه زوم هم افزايش پيدا كرده .دوربين خوبيه. وايد فوق العاده اي داره(26 mm) و زوم فوق العاده (20X) . به دليل سنسور كوچيكي كه داره (1/2.33) به نظر مياد در ايزوهاي بالا يا در نقاط كم نور نويز زيادي داشته باشه. البته هنوز هيچ ريويويي ازش نديدم.
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Olympus/oly_sp570uz.asp

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مدل ، ادامه مدل هاي موفق سوپر زوم هاي Olympus به حساب مياد(SP550 - SP560) . به نظر نمياد اختلاف زيادي با هم داشته باشند به جز اينكه وايد تر شده و دامنه زوم هم افزايش پيدا كرده .دوربين خوبيه. وايد فوق العاده اي داره(26 mm) و زوم فوق العاده (20X) . به دليل سنسور كوچيكي كه داره (1/2.33) به نظر مياد در ايزوهاي بالا يا در نقاط كم نور نويز زيادي داشته باشه. البته هنوز هيچ ريويويي ازش نديدم.
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Olympus/oly_sp570uz.asp
من با هر 2 دوربین 550 و 560 کار کردم
هر 2 دوربین های خوبی هستن ولی 570 از همه لحاظ برتر هست و تمام اشکالات دوربین های گذشته رو برطرف کرده و از لحاظ امکانات قویتر شده .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی جواب ما رو نداد ؟

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
کسی جواب ما رو نداد ؟

فکر کنم انتخابتون باید بین Nikon Coolpix P80 و Olympus SP-570UZ و Sony DSC-H9 باشه.

jتو چند تا ريويويي که از سونی خوندم همه جا نوشته که نویزش زیاده.
من شخصا نیکون رو ترجیح میدم اما Olympus SP-570UZ تو این 3 تا از همه بهتره

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
فکر کنم انتخابتون باید بین Nikon Coolpix P80 و Olympus SP-570UZ و Sony DSC-H9 باشه.

jتو چند تا ريويويي که از سونی خوندم همه جا نوشته که نویزش زیاده.
من شخصا نیکون رو ترجیح میدم اما Olympus SP-570UZ تو این 3 تا از همه بهتره
یعنی h9 سونی بهتر از مدل h50 سونی هست ؟ چون اینطور که فهمیدم h50 جدیدتر و مجهزتر از H9 هست
نیکونی که شما گفتید اصلا قابل مقایسه با دو مدل دیگه نیست!
من تعریف پاناسونیک fz50 رو خیلی شنیدم!

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی h9 سونی بهتر از مدل h50 سونی هست ؟ چون اینطور که فهمیدم h50 جدیدتر و مجهزتر از H9 هست
نیکونی که شما گفتید اصلا قابل مقایسه با دو مدل دیگه نیست!
من تعریف پاناسونیک fz50 رو خیلی شنیدم!

بله شما درست می فرمایید کلا یادم رفته بود. Sony DSC-H50 بهتر از H9 اما بازم سونی بهتر نیست.
نیکون چرا قابل مقایسه نیست؟ تمام امکانات و Slr like بودنش تا حدود زیادی مثل olympos 570 هست.
در مورد پاناسونیک fz50 ریویوهای جالبی اینجاست

http://www.cameralabs.com/reviews/PanasonicFZ50/index.shtml

عکساشو با 400D مقایسه کرده:eek:

Last edited:

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
پاناسونیک fz50 قیمتشو 580 تومان زده بود فکر نمی کنید اگر می خواهید همچین هزینه ای کنید 650 تومان هزینه کنید و یک Canon EOS 400D با قیمت 650 تومان بخرید.هم اینکه جدید تر است. هم صاحب یک DSLR شده اید . که قابلیت ارتقا دارد با انواع لنزها .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
پاناسونیک fz50 قیمتشو 580 تومان زده بود فکر نمی کنید اگر می خواهید همچین هزینه ای کنید 650 تومان هزینه کنید و یک Canon EOS 400D با قیمت 650 تومان بخرید.هم اینکه جدید تر است. هم صاحب یک DSLR شده اید . که قابلیت ارتقا دارد با انواع لنزها .
امین جان ممنون از توجه و پیگیری که کردی!
الان پس یعنی پاناسونیک بهتر از المپوس 570 هست ؟
در مورد ارتقا به DSLR به ذهنم رسید! اما چون از اونجایی که وقتی یه DSLR بگیرم
تا مدتها نمی تونم اپگرید کنم و همین طور قیمت لنزها تو DSLR بالاست این بود که
فکر کردم کار کردن با SLR LIKE مناسبتر باشه !
از طرفی من هیچ اشنایی با لنزها ندارم! البته فکر می کنم تا کار نکنم نمی تونم
با لنزها اشنا بشم!
مورد دیگه اینکه چقدر تفاوت بین سری DSLR هست یعنی چقدر امکانات بین
دوربین های مثل D60 , D80 ,D200 ,... فرق میکنه ! چقدر تجهیزات این دوربین ها
نسبت به هم متفاوته !
در ضمن اینطور که من شنیدم توی DSLR لنز ها معمولی از 500 تومن شروع میشه
و لنز خوب حداقل 900 تومن قیمتشه! با این تفاسیر فکر می کنم بهتره یا بودجه رو افزایش بدم
کمی صبر کنم یا به SLR like قانع بشم

amin.ypro

Registered User
لایک‌ها
1
امین جان ممنون از توجه و پیگیری که کردی!
الان پس یعنی پاناسونیک بهتر از المپوس 570 هست ؟
در مورد ارتقا به DSLR به ذهنم رسید! اما چون از اونجایی که وقتی یه DSLR بگیرم
تا مدتها نمی تونم اپگرید کنم و همین طور قیمت لنزها تو DSLR بالاست این بود که
فکر کردم کار کردن با SLR LIKE مناسبتر باشه !
از طرفی من هیچ اشنایی با لنزها ندارم! البته فکر می کنم تا کار نکنم نمی تونم
با لنزها اشنا بشم!
مورد دیگه اینکه چقدر تفاوت بین سری DSLR هست یعنی چقدر امکانات بین
دوربین های مثل D60 , D80 ,D200 ,... فرق میکنه ! چقدر تجهیزات این دوربین ها
نسبت به هم متفاوته !
در ضمن اینطور که من شنیدم توی DSLR لنز ها معمولی از 500 تومن شروع میشه
و لنز خوب حداقل 900 تومن قیمتشه! با این تفاسیر فکر می کنم بهتره یا بودجه رو افزایش بدم
کمی صبر کنم یا به SLR like قانع بشم

نمیشه گفت که 100 درصد پاناسونیک بهتر از المپوس 570 هست.
خودت یک مقایسه ای بکون اینجا http://www.dpreview.com/reviews/sidebyside.asp
المپوس 570 و پاناسونیک هر دو دوربین های خوبی هستند.
تفاوت بین Canon EOS 400D و پاناسونیک Fz50 از زمین تا آسمونه. اصلا قابل مقایسه نیست. 400D به همراه کیت لنز 15-85 میده که قیمت لنز 60 یا 70 تومانه که رو خود دوربینه. در مورد لنز ها ها هم لنز قیمتش از 150 گرفته تا چند میلیون.
حتی می توانید به Canon EOS350D هم فکر کنید که قیمتش 500 تومانه. تو پاناسونیک دستتون توی لنز بستست. و امکاناتی که Canon داره مثل سنسور cmos که نویز کمتری داره, LCD بزرگتر و با کیفیت تر. سنسور ضد گرد و غبار , عکاسی پی در پی بهتر , سرعت بیشتر و ...... کانون 400D حرفه ای را نمیشه با پاناسونیک Fz50 نیمه حرفه ای مقایسه کرد. اگر قصد داری در آینده هزینه لنز کنی کانون بخر. اگر نمی خوای بیشتر هزینه کنی پاناسونیک انتخاب مناسبی است.

بالا