منظورت از بستگی به نوع کمیسیون چیه؟ فرقشون چیه؟نه کمیس رو همون ها انجام می دن..
البته بستگی به نوع کمیس داره..
منظورت از بستگی به نوع کمیسیون چیه؟ فرقشون چیه؟نه کمیس رو همون ها انجام می دن..
البته بستگی به نوع کمیس داره..
پزشکی یا کفالتمنظورت از بستگی به نوع کمیسیون چیه؟ فرقشون چیه؟
منتظر باشمن مدارکم رو برای معافیت فرستاده بودم...امروز پستچی پاکت اصلی رو پس اورد که همه مدارکم توش بود...مهر ثبت رایانه خورده و یه نوشته که : استعلام دارد...
جالب اینجاست که پاکت نامه باز بود وقتی اورد پستچی.
منظور اینه که باید برم اونجا یا مدرک ام ناقصه یا چی....هیچ چیز دیگه ننوشته بود... یا خودشون باید استعلام کنن و بعدا بهم میگن؟ باید چی کار کنم ؟
مرسی
عجب بدبختی شده ها. رفتم آموزش پرورش، این دبیرستان ما منحل شده، فقط مدیر آموزش پرورش یه صفحه گواهی که تایید میکنه من تحصیلم تمام شده بهم داد. منتها این فرمی که باید آموزشگاه پر میکرده رو چیکار کنم؟ اونها هم پرش نکردند. آخه اگر فرم رو خالی بفرستم که نمیشه!!!![]()
آخه مدرسه ای نمونده دیگه! فقط آموزش پرورش یه گواهی داد. این فرم هم توی قسمت معافیت پزشکی گفته باید پر کنینبه من هم مدرسه یه گواهی داد که فارغ از تحصیل شدم و گفتن فقط همین رو ببر آموزش و پرورش تایید کنه و فقط همینو بفرست کافیه و گفتن فرم شماره 3 رو نمی خواد پر کنی
منتظر باش
تا چند روز دیگه جواب می یاد..
به احتمال زیاد یه برگه سفید....که مشخصات شما رو نوشته
چه فعافیتی رو دنبالش هستید؟
حالا یا برگه اعزام یا برگه ارجاع به بیمارستانمعافیت پزشکی...نقص پرونده پس نیست؟ برگه سفید یعنی برگه اعزام؟ قدیما در این مرحله برگه ارجا به بیمارستان میومد... معافیت من هم سیستم معافیت دائمه...نه شماره پرونده زده نه هیچی...فقط نوشته :استعلام دارد. مرسی از جوابتون
چه احساسی داری ؟؟؟؟؟؟من فردا که میشه 15 تیر باید برم کمیس برای صافی کف پا ! کسی پیشنهادی توصیه ای جیزی نداره ؟
آقا رفتی بیا مراحلش رو کامل شرح بده...من فردا که میشه 15 تیر باید برم کمیس برای صافی کف پا ! کسی پیشنهادی توصیه ای جیزی نداره ؟
کجاست ؟بالاخره فهميدم پادگان آموزشي مربوط به كد 13 كدومه اما نميگم چون براي هيچ كس مهم نبود
تا به حال نرفتم کمیس..!!من فردا که میشه 15 تیر باید برم کمیس برای صافی کف پا ! کسی پیشنهادی توصیه ای جیزی نداره ؟
توکل به خدا...من فردا که میشه 15 تیر باید برم کمیس برای صافی کف پا ! کسی پیشنهادی توصیه ای جیزی نداره ؟
من فردا که میشه 15 تیر باید برم کمیس برای صافی کف پا ! کسی پیشنهادی توصیه ای جیزی نداره ؟
بعد از ارسال دفترچه چقدر طول کشید مدارکت بیاد ؟؟ بیمارستان کی معرفی شدی ؟؟
لطفا مراحلش رو توضیح بده
من 4 اردیبهشت امسال پست کردم دفترچرو . اون برگه معاینه پزشک هم که تو دفترچه هست که باید ببری دکتر عمومی ببینتت اونجا برام زد صافی کف پا و من هم رو پاکت ارسال زدم پزشکی . تقریبا اولای تیر ماه پاکت رو عودت داده بودن با مدارک که براشون فرستاده بودم فقط توش 1 برگه کوچیک بود که نوشته بود روز 15 تیر ساعت 9 بیاین میدون **** برای کمسیون .