• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

prenegade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مدارکم رو برای معافیت فرستاده بودم...امروز پستچی پاکت اصلی رو پس اورد که همه مدارکم توش بود...مهر ثبت رایانه خورده و یه نوشته که : استعلام دارد...
جالب اینجاست که پاکت نامه باز بود وقتی اورد پستچی.

منظور اینه که باید برم اونجا یا مدرک ام ناقصه یا چی....هیچ چیز دیگه ننوشته بود... یا خودشون باید استعلام کنن و بعدا بهم میگن؟ باید چی کار کنم ؟
مرسی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من مدارکم رو برای معافیت فرستاده بودم...امروز پستچی پاکت اصلی رو پس اورد که همه مدارکم توش بود...مهر ثبت رایانه خورده و یه نوشته که : استعلام دارد...
جالب اینجاست که پاکت نامه باز بود وقتی اورد پستچی.

منظور اینه که باید برم اونجا یا مدرک ام ناقصه یا چی....هیچ چیز دیگه ننوشته بود... یا خودشون باید استعلام کنن و بعدا بهم میگن؟ باید چی کار کنم ؟
مرسی
منتظر باش
تا چند روز دیگه جواب می یاد..

به احتمال زیاد یه برگه سفید....که مشخصات شما رو نوشته

چه فعافیتی رو دنبالش هستید؟

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عجب بدبختی شده ها. رفتم آموزش پرورش، این دبیرستان ما منحل شده، فقط مدیر آموزش پرورش یه صفحه گواهی که تایید میکنه من تحصیلم تمام شده بهم داد. منتها این فرمی که باید آموزشگاه پر میکرده رو چیکار کنم؟ اونها هم پرش نکردند. آخه اگر فرم رو خالی بفرستم که نمیشه!!! :(

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عجب بدبختی شده ها. رفتم آموزش پرورش، این دبیرستان ما منحل شده، فقط مدیر آموزش پرورش یه صفحه گواهی که تایید میکنه من تحصیلم تمام شده بهم داد. منتها این فرمی که باید آموزشگاه پر میکرده رو چیکار کنم؟ اونها هم پرش نکردند. آخه اگر فرم رو خالی بفرستم که نمیشه!!! :(

به من هم مدرسه یه گواهی داد که فارغ از تحصیل شدم و گفتن فقط همین رو ببر آموزش و پرورش تایید کنه و فقط همینو بفرست کافیه و گفتن فرم شماره 3 رو نمی خواد پر کنی

portal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به من هم مدرسه یه گواهی داد که فارغ از تحصیل شدم و گفتن فقط همین رو ببر آموزش و پرورش تایید کنه و فقط همینو بفرست کافیه و گفتن فرم شماره 3 رو نمی خواد پر کنی
آخه مدرسه ای نمونده دیگه! فقط آموزش پرورش یه گواهی داد. این فرم هم توی قسمت معافیت پزشکی گفته باید پر کنین :(

Pdude

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 3 سال پیش برای معافی اقدام کردم که معاف از رزم شدم و برگه اعزام به خدمتم هم اومد...نرسیده به زمان اعزام، دانشگاه آزاد قبول شدم و رفتم و از معافی تحصیلی استفاده کردم تا الان که انصراف دادم و میخوام دوباره برای معافی پزشکی اقدام کنم...البته این دفعه با یه بیماری دیگه...میتونم این کارو بکنم یعنی یه بار دیگه اقدام کنم؟ با تشکر.

prenegade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منتظر باش
تا چند روز دیگه جواب می یاد..

به احتمال زیاد یه برگه سفید....که مشخصات شما رو نوشته

چه فعافیتی رو دنبالش هستید؟

معافیت پزشکی...نقص پرونده پس نیست؟ برگه سفید یعنی برگه اعزام؟ قدیما در این مرحله برگه ارجا به بیمارستان میومد... معافیت من هم سیستم معافیت دائمه...نه شماره پرونده زده نه هیچی...فقط نوشته :استعلام دارد. مرسی از جوابتون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
معافیت پزشکی...نقص پرونده پس نیست؟ برگه سفید یعنی برگه اعزام؟ قدیما در این مرحله برگه ارجا به بیمارستان میومد... معافیت من هم سیستم معافیت دائمه...نه شماره پرونده زده نه هیچی...فقط نوشته :استعلام دارد. مرسی از جوابتون
حالا یا برگه اعزام یا برگه ارجاع به بیمارستان

sashas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره فهميدم پادگان آموزشي مربوط به كد 13 كدومه اما نميگم چون براي هيچ كس مهم نبود

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
من فردا که میشه 15 تیر باید برم کمیس برای صافی کف پا ! کسی پیشنهادی توصیه ای جیزی نداره ؟

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فردا که میشه 15 تیر باید برم کمیس برای صافی کف پا ! کسی پیشنهادی توصیه ای جیزی نداره ؟

بعد از ارسال دفترچه چقدر طول کشید مدارکت بیاد ؟؟ بیمارستان کی معرفی شدی ؟؟

لطفا مراحلش رو توضیح بده

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
بعد از ارسال دفترچه چقدر طول کشید مدارکت بیاد ؟؟ بیمارستان کی معرفی شدی ؟؟

لطفا مراحلش رو توضیح بده

من 4 اردیبهشت امسال پست کردم دفترچرو . اون برگه معاینه پزشک هم که تو دفترچه هست که باید ببری دکتر عمومی ببینتت اونجا برام زد صافی کف پا و من هم رو پاکت ارسال زدم پزشکی . تقریبا اولای تیر ماه پاکت رو عودت داده بودن با مدارک که براشون فرستاده بودم فقط توش 1 برگه کوچیک بود که نوشته بود روز 15 تیر ساعت 9 بیاین میدون **** برای کمسیون .

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 4 اردیبهشت امسال پست کردم دفترچرو . اون برگه معاینه پزشک هم که تو دفترچه هست که باید ببری دکتر عمومی ببینتت اونجا برام زد صافی کف پا و من هم رو پاکت ارسال زدم پزشکی . تقریبا اولای تیر ماه پاکت رو عودت داده بودن با مدارک که براشون فرستاده بودم فقط توش 1 برگه کوچیک بود که نوشته بود روز 15 تیر ساعت 9 بیاین میدون **** برای کمسیون .

احتمالا چون بیماری شما نیازی به آزمایش و معاینه تخصصی در بیمارستان نداره مستقیم فرستادن کمیسیون

امیدوارم معاف بشی

بالا