• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
البته یک قدم از شما جلوتر رفته بود که شما هم ان قدم رو برداشتید :p
ببینیم گام بعدی رو کی زودتر بر می داره

بیایید به عنوان گام بعد یک T9 فارسی یا فینگلیش برای Diamond پیدا یا درست کنیم

عجبا ! این فارسی سازه پیر ـ آدمو در میاره . 7 ~ 8 بار سافت ریست می خواد . و کلی اینیبل دیزیبل ؛ قبلاً که از روشی غیر از روش شما ( امین سه بعدی ) نصب کرده بودم سیستم خیلی کند شده بود . اما حالا بهتره . مرسی از زحمتی که کشیدی .

برای استفاده از کیبرد حتماً باید ریسکو کیبرد نصب بشه ؟

من VGA Keyboard رو دارم که کلید های F1 تا F12 رو هم نشون میده ( Alt + F4 رش خیلی حال میده ) و گزینه های End و Home و این حرفها رو ها داره . حدود 297 تا زبون رو پشتیبانی میکنه به غیر از گچ پژ رو :D

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که این گوشی رو خریدند:
پک باتری با حجم بیشتر تو بازار ایران اومده؟ همراه گوشی کاور نگهدارنده هم تو جعبه اش هست یا باید جدا خریداری بشه؟ اصلا کاور مخصوص این گوشی تو بازار هست یا نه؟

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجبا ! این فارسی سازه پیر ـ آدمو در میاره . 7 ~ 8 بار سافت ریست می خواد . و کلی اینیبل دیزیبل ؛ قبلاً که از روشی غیر از روش شما ( امین سه بعدی ) نصب کرده بودم سیستم خیلی کند شده بود . اما حالا بهتره . مرسی از زحمتی که کشیدی .

برای استفاده از کیبرد حتماً باید ریسکو کیبرد نصب بشه ؟

من VGA Keyboard رو دارم که کلید های F1 تا F12 رو هم نشون میده ( Alt + F4 رش خیلی حال میده ) و گزینه های End و Home و این حرفها رو ها داره . حدود 297 تا زبون رو پشتیبانی میکنه به غیر از گچ پژ رو :D

خواهش میشه.
نه اجباری به استفاده از resco keyboard نیست. هر کیبوردی رو که دوست دارید میتونید استفاده کنید. اگه کیبردی که layout فارسی داره سراغ دارید برا ما هم بزارید.

siyavash_61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی یه مرجع کامل واسه دانلود نذم افزار و بازی برای دیاموند داره ؟ منضورم نرم افزار مخصوص خودشه و بازی هایه مربوط به حسگرش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان کسی یه مرجع کامل واسه دانلود نذم افزار و بازی برای دیاموند داره ؟ منضورم نرم افزار مخصوص خودشه و بازی هایه مربوط به حسگرش

سیاوش جان فکر نکنم به این زودی همچین مرجعی بوجود اومده باشه ها... آخه هنوز چیزی از معرفی اون نمیگذره. شاید تاچ پرو بیاد وضع بهتر بشه.

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تصميم به تعويض رام در حال حاضر نگيريد
من تحت تبليغات به سرم زد که اين کار رو بکنم
رام dutty رو گرفتم
هيچ کدوم از فارسی ساز ها روی اين رام جواب نداد
زمان بالا آمدن گوشی افزايش داشت
گوشی کاملاً ناپايدر شد، بدون هيچ دليل 2 بر مجبور به hard reset شدم (البته اين به جز 7،8 بار hard reset برای فارسی ساز بود)
البته تغيير سرعت گوشی محسوس بود و حدود 110 مگ از رام گوشی نيز خالی بود
ولی اصلاً به درد سرش نميرزه

ولی حتماً راديو گوشی رو اپديت کنيد به ورژن .25
در مصرف باطری تأثير داره

خلاصه من بعد از 1 روز hard reset کردن برگشتم به جای اول و دارم رام شرکتی رو دوباره دانلود ميکنم

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دیاموند دار ها اینو ببنید خیلی جالبه
روشی برای افزایش صدای دیاموند !!

41969.jpg

http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=123165

اینم انگلیسیش
http://66.102.9.104/translate_c?hl=...123165&usg=ALkJrhg6RNmLYGtWz8cGtMpCJsq4uSqNbg

-----------
دوستانی که دیاموند دارن برن اینجا بگردن چیز های خوبی گیرشون میاد
من خودم چون دایموند ندارم ذوق و شوق گشت ندارم

http://66.102.9.104/translate_c?hl=...120652&usg=ALkJrhhw0SOWmxhc0aB23nWQg_Euoq0aRw

Last edited:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دیاموند دار ها اینو ببنید خیلی جالبه
روشی برای افزایش صدای دیاموند !!

41969.jpg

http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=123165

اینم انگلیسیش
http://66.102.9.104/translate_c?hl=...123165&usg=ALkJrhg6RNmLYGtWz8cGtMpCJsq4uSqNbg

-----------
دوستانی که دیاموند دارن برن اینجا بگردن چیز های خوبی گیرشون میاد
من خودم چون دایموند ندارم ذوق و شوق گشت ندارم

http://66.102.9.104/translate_c?hl=...120652&usg=ALkJrhhw0SOWmxhc0aB23nWQg_Euoq0aRw

من به هیچ علاقه ای ندارم که صدای خوب دربیاد از دایموندم :wacko: اونم با این روش :hmm:

siyavash_61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال از دوستانی که دیاموند دارند .
مقاومت بدنه و صفحه رویه ال سی دی دیاموند چطوره رو صفخش به راحتی خش می افته ؟؟ اخه من ایفونو تست کردم خیلی به ندرت خش میافتاد اما تاچ ایجوری نبود و بعد از مدتی ( چند ماهی ) کار کردن روش خش شد الان معمولا دوستان یه ماهی هست دیاموند دارن تو این مدت چند تا خش داره گوشیشون ( هم پشت هم رو ) .
لطفا این سوالو بدون در نظر گرفتن این که پوله نسبتا زیادی به دیامون دادین جواب بدین :D
من تو یه فروم خونده بودم که بدنش به راحتی خش میشه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مقاومت بدنه و صفحه رویه ال سی دی دیاموند چطوره رو صفخش به راحتی خش می افته ؟؟ اخه من ایفونو تست کردم خیلی به ندرت خش میافتاد اما تاچ ایجوری نبود و بعد از مدتی ( چند ماهی ) کار کردن روش خش شد الان معمولا دوستان یه ماهی هست دیاموند دارن تو این مدت چند تا خش داره گوشیشون ( هم پشت هم رو ) .
لطفا این سوالو بدون در نظر گرفتن این که پوله نسبتا زیادی به دیامون دادین جواب بدین :D
این که خوبه ... آیفون های جدید به جای خش ، ترک ور میدارن !!!

LINK

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

با سلام.
من اصلا در نگهداري از گوشي خوب عمل نمي كنم :happy: كمتر گوشي اي داشتم كه خط خطي نشه. :D ولي تا به امروز، با توجه به اينكه از صبح ساعت 8 الي 19 گوشي تو دستام هست! ولي هنوز هيچ اتفاقي براش نيوفتاده. فقط يه نقطه از پشت گوشي كه روي ميز قرار مي گيره (همون قسمت الماسي كه از همه بلندتر است) يه خش خيلي ريز افتاده. البته بعد از مشاهده اين مورد ديگه مستقيما روي ميز و يا هيچ سطح ديگه اي نمي ذارمش! زيرش دوشك پهن مي كنم. :lol:

این که خوبه ... آیفون های جدید به جای خش ، ترک ور میدارن !!!

LINK

واقعا چقدر بده آدم با اين مشكلات روبرو باشه :wacko:

manizand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی میتونه به من کمک کنه که diamond رو unlock کنم ؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من به هیچ علاقه ای ندارم که صدای خوب دربیاد از دایموندم :wacko: اونم با این روش :hmm:

Woooooooooooow

عجب کاری کرده بود این یارو برای این کار تا فی خالدون گوشی باید بری و لحیم کاری کنی که صدای گوشیت زیاد بشه اونم در حد خیلی کم .

یادش بخیر سال 81 من یک 3650 داشتم که اونم همین مشکل رو داشت - شاید هم بدتر - پشت گوشی هیچ روزنه ای برای خارج شده صدای بازر دستگاه نبود . من هم مثل همین باباهه گرفتم داغش کردمو کمی صدای تیس تیس ـ گوشی بیشتر شد .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

majd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اين مشكل البته فقط براي دايموند نيست. وقتي با WMDeviceCenter دايموند رو با پي سي sync مي كنم ساعت گوشي رو يك ساعت جلوتر مي بره. هر دفعه بايد بعد از sync يك ساعت اونو عقب بكشم. اين در ارتباط با مسئله day light saving هستش. يه جا ديدم كه گفتن بايد در رجيستري اين تغييرو داد:
HKLM->SOFTWARE->microsoft->clock->homeDST
change it to 0
defualt is 1
چند بار اين كار كردم نشد يعني موقتا خوب مي شه ولي با وصل مجدد به پي سي دو باره همون آش و همون كاسه. عدد رجيستري به مقدار قبلي برمي گرده. سافت ريست در كاردل و خارج از اون هم كردم فايدهاي نداشت. كسي از دوستان در اينجا راه حلي سراغ داره؟

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
وقتی با اکتیو سینک کانکت شدی برو tools>options>[connection name[>settings>Synchronize Pocket Pc Date and time upon connecting رو تیکش رو بردار. اینجوری هردفعه سینک نمیشه تاریخت این مشکل رو نمیخوری:دی

majd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
وقتی با اکتیو سینک کانکت شدی برو tools>options>[connection name[>settings>Synchronize Pocket Pc Date and time upon connecting رو تیکش رو بردار. اینجوری هردفعه سینک نمیشه تاریخت این مشکل رو نمیخوری:دی

متاسفانه Active sync روي ويستا نصب نمي شه و windows mobile device center هم اين آپشن رو نداره :(

siyavash_61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
من اصلا در نگهداري از گوشي خوب عمل نمي كنم :happy: كمتر گوشي اي داشتم كه خط خطي نشه. :D ولي تا به امروز، با توجه به اينكه از صبح ساعت 8 الي 19 گوشي تو دستام هست! ولي هنوز هيچ اتفاقي براش نيوفتاده. فقط يه نقطه از پشت گوشي كه روي ميز قرار مي گيره (همون قسمت الماسي كه از همه بلندتر است) يه خش خيلي ريز افتاده. البته بعد از مشاهده اين مورد ديگه مستقيما روي ميز و يا هيچ سطح ديگه اي نمي ذارمش! زيرش دوشك پهن مي كنم. :lol:
:wacko:
ميشه بگي ايا تونستي كيف مخصوصشو گير بياري يا نه !!
اين خش كي ميگي تو چه مدت افتاد !!
Woooooooooooow

عجب کاری کرده بود این یارو برای این کار تا فی خالدون گوشی باید بری و لحیم کاری کنی که صدای گوشیت زیاد بشه اونم در حد خیلی کم .

یادش بخیر سال 81 من یک 3650 داشتم که اونم همین مشکل رو داشت - شاید هم بدتر - پشت گوشی هیچ روزنه ای برای خارج شده صدای بازر دستگاه نبود . من هم مثل همین باباهه گرفتم داغش کردمو کمی صدای تیس تیس ـ گوشی بیشتر شد .

اين احتمال هست كه htc دياموند رو پلاس كنه و كمي مشكلاشو حل كنه چون واسه تاچ هم همين كارو كرد بعد از اينكه همه با مشكل كمبود رم مواجه شدن حتي جنس صفحه رويه ال سي دي رو هم عوض كرد
من متوجه نميشم اينهمه تو ظرافتش كار كردن اون وقت با يه اسپيكر و بدنه ضعيف كلي مشكل ايجاد كردن ختي ميتونستن از بدنه هاي فلزي ضد خش استفاده كنن فكر نميكنم قيمتش خيلي تفاوت كنه​

بالا