Stras
Registered User
- نوشتهها
- 357
- لایکها
- 9
شما رام ه اصلی ه گوشی خودتون رو آپگرید کردی ؟
قبلش فلش لازمه ؟
یا یه راست میشه رفت سراغ ه آپگرید ؟
الان کدوم رام و پیشنهاد میدی ؟
ممنون
ميشه بگي ايا تونستي كيف مخصوصشو گير بياري يا نه !!
اين خش كي ميگي تو چه مدت افتاد !!
اين احتمال هست كه htc دياموند رو پلاس كنه و كمي مشكلاشو حل كنه چون واسه تاچ هم همين كارو كرد بعد از اينكه همه با مشكل كمبود رم مواجه شدن حتي جنس صفحه رويه ال سي دي رو هم عوض كرد
من متوجه نميشم اينهمه تو ظرافتش كار كردن اون وقت با يه اسپيكر و بدنه ضعيف كلي مشكل ايجاد كردن ختي ميتونستن از بدنه هاي فلزي ضد خش استفاده كنن فكر نميكنم قيمتش خيلي تفاوت كنه
شما رام ه اصلی ه گوشی خودتون رو آپگرید کردی ؟
قبلش فلش لازمه ؟
یا یه راست میشه رفت سراغ ه آپگرید ؟
الان کدوم رام و پیشنهاد میدی ؟
ممنون
رامی که من پیشنهاد میکنم همون آفیشیال اچ تی سیست . اما الان دارم بین 2 ~ 3 تا رام دیگه بنچ مارک و ارزیابی میکنم انشا الله فردا 14-05-87 توی همون ترد بهترین تا به حال رو معرفی میکنم.
من ابتدا رام جدید آفیشیال شرکت اچ تی سی رو نصب کردم که در پست سوم ایــــن ترد که درمورد رام های دیاموند است هم برای دانلود گذاشتمش .باید به عرضتون برسونم که این رام نیازی به آنلاک کردن گوشی نداره و مستقیماً و به راحتی نصب میشه و از رام اصلی که روی گوشی هستش بهتره .
اما الآن یکی دیگر از رام های ایکس دی ای دولوپری ها رو نصب ردم که اون نیاز به هارد اس پی ال داشت واین کار رو نیز به راحتی انجامیدم . و میخوام توضیحاتشو توی همون ترد برای دوستان بنویسم .
رامی که من پیشنهاد میکنم همون آفیشیال اچ تی سیست . اما الان دارم بین 2 ~ 3 تا رام دیگه بنچ مارک و ارزیابی میکنم انشا الله فردا 14-05-87 توی همون ترد بهترین تا به حال رو معرفی میکنم.
آقا من کیف اورجینالشو از دوبی خریدم 85درهم واقعا خوشگل و شیکه کلاس گوشی رو 1000 برابر میکنه کارکیت و استند روی میز هم براش گرفتم اگه کسی رو توی دبی داری بگو برات بگیره و اگرم نداری تا مهر صبر کن خودم برات می یارم
آقا من کیف اورجینالشو از دوبی خریدم 85درهم واقعا خوشگل و شیکه کلاس گوشی رو 1000 برابر میکنه کارکیت و استند روی میز هم براش گرفتم اگه کسی رو توی دبی داری بگو برات بگیره و اگرم نداری تا مهر صبر کن خودم برات می یارم
اين مشكل البته فقط براي دايموند نيست. وقتي با WMDeviceCenter دايموند رو با پي سي sync مي كنم ساعت گوشي رو يك ساعت جلوتر مي بره. هر دفعه بايد بعد از sync يك ساعت اونو عقب بكشم. اين در ارتباط با مسئله day light saving هستش. يه جا ديدم كه گفتن بايد در رجيستري اين تغييرو داد:
HKLM->SOFTWARE->microsoft->clock->homeDST
change it to 0
defualt is 1
چند بار اين كار كردم نشد يعني موقتا خوب مي شه ولي با وصل مجدد به پي سي دو باره همون آش و همون كاسه. عدد رجيستري به مقدار قبلي برمي گرده. سافت ريست در كاردل و خارج از اون هم كردم فايدهاي نداشت. كسي از دوستان در اينجا راه حلي سراغ داره؟
سلام اگه هنوز مشکل داری یه میل بزن من یه پچ بت بدم مشکلت حل شه برا من هم xp هم vista سینک میشم ساعتم جلو نمیره [email protected]![]()
ممنون .
همونطور که اینجا هم گفتم منم آنلاک نکردم / مستقیم میخواستم رام جدید و بریزم که به مشکلی که تو همون پست گفتم برخورد کردم !
شما اگر راهی دارین برای این قضیه ممنون میشم راهنمایی کنی !
چینی ها به الماس هم رحم نکردند...
باز هم چینی های عزیز بیکار نبودند و به شرکت HTC در تولید گوشی محبوبشان HTC Touch Diamond کمک کردند ونسخه های چینی آن را وارد بازار کرند.
![]()
نکته جالب هم قیمت این گوشی است که تنها 185 دلار است
جالبه !
من حتی با hard spl هم مشکل دارم !
مثل همون آپدیت رام روی 0% گیر میکنه ! و کار میکشه به درآوردن و باتری و غیره !
ببینم ممکنه مشکل از ویندوز pc باشه !؟
ویندوز ه ویستا مشکلی برای آپدیت بوجود نمیاره ؟