• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد HTC Touch Diamond ٠

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
اگر منظورتون CID آنلاک و هارد اس پی ال هستش از اینجا و اینجا میتونید دانلود کنید .

شما رام ه اصلی ه گوشی خودتون رو آپگرید کردی ؟
قبلش فلش لازمه ؟
یا یه راست میشه رفت سراغ ه آپگرید ؟
الان کدوم رام و پیشنهاد میدی ؟
ممنون

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

ميشه بگي ايا تونستي كيف مخصوصشو گير بياري يا نه !!
اين خش كي ميگي تو چه مدت افتاد !!

اين احتمال هست كه htc دياموند رو پلاس كنه و كمي مشكلاشو حل كنه چون واسه تاچ هم همين كارو كرد بعد از اينكه همه با مشكل كمبود رم مواجه شدن حتي جنس صفحه رويه ال سي دي رو هم عوض كرد
من متوجه نميشم اينهمه تو ظرافتش كار كردن اون وقت با يه اسپيكر و بدنه ضعيف كلي مشكل ايجاد كردن ختي ميتونستن از بدنه هاي فلزي ضد خش استفاده كنن فكر نميكنم قيمتش خيلي تفاوت كنه​

دیگه اونقدرها هم که فکر میکنید ظریف نیست.

گوشی من دیروز 12-05-87 ( توی اداره ) از دستم افتاد هم اتاقی هام بیشتر از من جا خوردند ؛ البته قلبه من هم افتاد توی ...رتم چون گوشی به پشت خورد زمین و در پشتش به یک سمت و باتریش به سمت دیگه و خود گوشی به روی ال سی دی برعکس شد روی زمین . گفتم ال سی دیش خورد شد که الحدالله این طور نشد . بعد درب پشتش رو نگاه ردم دیدم گوشه پایسمت چب 0.5 سانت شکسته که اون رو هم وقتی جا زدم دیدم جای قلمش بوده و من اشتباه فکر کردم .
در نهایت بگم که هییییییییییییچ تغییری با قبل از زمین خوردنش نکرده .

در مورد کیف هم طبقه دوم علاءالدین یک مغازه هست که فقط کیف و قاب گوشی میفروشه من یک کیف نازک زیپی که بند مچی هم داره برای گوشیم از اونجا گرفتم. بهش هم میاد .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شما رام ه اصلی ه گوشی خودتون رو آپگرید کردی ؟
قبلش فلش لازمه ؟
یا یه راست میشه رفت سراغ ه آپگرید ؟
الان کدوم رام و پیشنهاد میدی ؟
ممنون

من ابتدا رام جدید آفیشیال شرکت اچ تی سی رو نصب کردم که در پست سوم ایــــن ترد که درمورد رام های دیاموند است هم برای دانلود گذاشتمش .باید به عرضتون برسونم که این رام نیازی به آنلاک کردن گوشی نداره و مستقیماً و به راحتی نصب میشه و از رام اصلی که روی گوشی هستش بهتره .

اما الآن یکی دیگر از رام های ایکس دی ای دولوپری ها رو نصب ردم که اون نیاز به هارد اس پی ال داشت واین کار رو نیز به راحتی انجامیدم . و میخوام توضیحاتشو توی همون ترد برای دوستان بنویسم .

رامی که من پیشنهاد میکنم همون آفیشیال اچ تی سیست . اما الان دارم بین 2 ~ 3 تا رام دیگه بنچ مارک و ارزیابی میکنم انشا الله فردا 14-05-87 توی همون ترد بهترین تا به حال رو معرفی میکنم.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
رامی که من پیشنهاد میکنم همون آفیشیال اچ تی سیست . اما الان دارم بین 2 ~ 3 تا رام دیگه بنچ مارک و ارزیابی میکنم انشا الله فردا 14-05-87 توی همون ترد بهترین تا به حال رو معرفی میکنم.

آقا ارزیابی شد همون آفیشیال اچ تی سی آخرشه .

در این بین رامهایی بودند که 70 مگابایت فری پروگرام مموری و 110 مگ استورج مموری برای استفاده میدن اما اصلاً استیبل نیستند .

باتری 1800 اینترنال هم رسید .

large_touchdiamond_extbat.jpg

Battery Type: Li-Ion
Voltage: 3.7V
Capacity:1800mAh

منبع

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
من ابتدا رام جدید آفیشیال شرکت اچ تی سی رو نصب کردم که در پست سوم ایــــن ترد که درمورد رام های دیاموند است هم برای دانلود گذاشتمش .باید به عرضتون برسونم که این رام نیازی به آنلاک کردن گوشی نداره و مستقیماً و به راحتی نصب میشه و از رام اصلی که روی گوشی هستش بهتره .

اما الآن یکی دیگر از رام های ایکس دی ای دولوپری ها رو نصب ردم که اون نیاز به هارد اس پی ال داشت واین کار رو نیز به راحتی انجامیدم . و میخوام توضیحاتشو توی همون ترد برای دوستان بنویسم .

ممنون .
همونطور که اینجا هم گفتم منم آنلاک نکردم / مستقیم میخواستم رام جدید و بریزم که به مشکلی که تو همون پست گفتم برخورد کردم !
شما اگر راهی دارین برای این قضیه ممنون میشم راهنمایی کنی !

Ali-Koochaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من کیف اورجینالشو از دوبی خریدم 85درهم واقعا خوشگل و شیکه کلاس گوشی رو 1000 برابر میکنه کارکیت و استند روی میز هم براش گرفتم اگه کسی رو توی دبی داری بگو برات بگیره و اگرم نداری تا مهر صبر کن خودم برات می یارم

navid66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من کیف اورجینالشو از دوبی خریدم 85درهم واقعا خوشگل و شیکه کلاس گوشی رو 1000 برابر میکنه کارکیت و استند روی میز هم براش گرفتم اگه کسی رو توی دبی داری بگو برات بگیره و اگرم نداری تا مهر صبر کن خودم برات می یارم

سلام علی جان . میشه لطف کنی از وسایلی که خریدی عکس بزاری؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71

سلام دوست عزیز
میشه چند تا عکس از این کیف برامون بزارین اینجا ...
منظورتون از اورجینال چیه؟
تا جایی که می دونم HTC واسه این دستگاهش پکیجی رو بیرون نداده که همراش کیف هم باشه ...
ممنون

miladsa

Registered User
لایک‌ها
102
سلام علی جان
اگه امکان داره آدرس دقیق جایی که تو دبی ازش کیف خریدی بگو یا برام پیام خصوصی بزار
اگر هم همیین طور که دوستان گفتن عکس هم بزاری که خیلی خوب میشه
مرسی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دیدن این برنامه هم خالی از لطف نیست ؛ اگر کسی برای دانلود پیداش کرد به ما هم یه ندایی بده .

mmf1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مشكل البته فقط براي دايموند نيست. وقتي با WMDeviceCenter دايموند رو با پي سي sync مي كنم ساعت گوشي رو يك ساعت جلوتر مي بره. هر دفعه بايد بعد از sync يك ساعت اونو عقب بكشم. اين در ارتباط با مسئله day light saving هستش. يه جا ديدم كه گفتن بايد در رجيستري اين تغييرو داد:
HKLM->SOFTWARE->microsoft->clock->homeDST
change it to 0
defualt is 1
چند بار اين كار كردم نشد يعني موقتا خوب مي شه ولي با وصل مجدد به پي سي دو باره همون آش و همون كاسه. عدد رجيستري به مقدار قبلي برمي گرده. سافت ريست در كاردل و خارج از اون هم كردم فايدهاي نداشت. كسي از دوستان در اينجا راه حلي سراغ داره؟

سلام اگه هنوز مشکل داری یه میل بزن من یه پچ بت بدم مشکلت حل شه برا من هم xp هم vista سینک میشم ساعتم جلو نمیره [email protected];)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام اگه هنوز مشکل داری یه میل بزن من یه پچ بت بدم مشکلت حل شه برا من هم xp هم vista سینک میشم ساعتم جلو نمیره [email protected];)

دوست عزیز لطفا همین جا طریقه رو بگید که دوستان دیگه هم اگر این مشگل رو داشتن ، مشگلشون حل بشه:)

ممنون:)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون .
همونطور که اینجا هم گفتم منم آنلاک نکردم / مستقیم میخواستم رام جدید و بریزم که به مشکلی که تو همون پست گفتم برخورد کردم !
شما اگر راهی دارین برای این قضیه ممنون میشم راهنمایی کنی !

من الان پست شما رو خوندم ، امیدوارم که تا حالا به راه حل مناسب رسیده باشید . و اگر نه که این کار رو انجام بدید .
پست شماره 3 که رام شرکت HTC هستش رو از اینجا دانلود و بدون هیچ دردسری اقدام به نصب کنید ؛ در غیر این صورت شما باید هارد ال پی ال کنید ، که روش این کار هم در اینجا توضیح داده شده.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
چینی ها به الماس هم رحم نکردند...

باز هم چینی های عزیز بیکار نبودند و به شرکت HTC در تولید گوشی محبوبشان HTC Touch Diamond کمک کردند ونسخه های چینی آن را وارد بازار کرند.

h.jpg

Operating Frequency: GSM Network Frequency: 900/1800/1900MHz
SIZE(L×W×H): 101*55*13MM Weight/package: 120G
Color: cool black Talk time: 140-280m
Style: Bar Standby time: 140-260h
Key words:charming diamond,dual sim dual standby dual bluetooth,FM radio
Features
Mail to administartor
totally 18 messages
Additional features
Language: Chinese (Simplified)/English/Italian/German/some other languages according to the quantity
LCD Size: 2.8 inch, 260 thousand color; PX: 240×320px
Ringtone: 64 chord; Ringtone format: mp3, midi, wav, amr
Music: play mp3 at background; support equalizer with pure voice
Video: 3GP,MP4,support to play in full screen, speed/pause
FM radio: FM stereo, can play outside with earphone
Camera: 3.2 megapixel; support to shoot with sound,the time depends on the storage
Rom: 256M ,support to extend TF card to 4G maximally
Data Transfer: U disc/cable direct read/bluetooth stereo output
Standby Photo: jpg, gif
Main features
Telephone directories: 200 groups ,different ringtone for groups,incoming call with big head sticker or films
SMS & MMS: 200 messages, MMS
Schedule power on/off: can set auto start/close
Alarm clock: 5 groups, MP3 and FM radio as ringtone
Games: mahjon
More information: MP3/MP4/Handsfree/SMS group sending/Voice recorder/WAP/Handwritten input/Radio/Bluetooth/GPRS download/MMS/Memory extended/Coming call firewall/charming diamond/dual sim dual standby dual bluetooth/IP dialing/calendar/memo/alarm clock/world time/calculator/remit exchange/health mangement/stopwatch

h1.jpg

h7.jpg

h4.jpg

نکته جالب هم قیمت این گوشی است که تنها 185 دلار است

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چینی ها به الماس هم رحم نکردند...

باز هم چینی های عزیز بیکار نبودند و به شرکت HTC در تولید گوشی محبوبشان HTC Touch Diamond کمک کردند ونسخه های چینی آن را وارد بازار کرند.

h.jpg

نکته جالب هم قیمت این گوشی است که تنها 185 دلار است​

جلالخالق !!! این چینیها با خواهرو مادر ـ تمام وسایل برقی وصلت میکنند .

جالبه ؛ پورت یو اس بیش هم بغلش میخوره - ومطمئناً یک مزیت خوب نسبت به دیاموند داره ، اونم کیفیت صداشه.

با اینکه تازه دیاموند رو خریدم اما اگه یا قیمت 150 وارد ایران بشه یکیشو میگیرم .​

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منو اگه با نانچیکو هم بزنن گوشی ریمارک دستم نمیگیرم.

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
من الان پست شما رو خوندم ، امیدوارم که تا حالا به راه حل مناسب رسیده باشید . و اگر نه که این کار رو انجام بدید .
پست شماره 3 که رام شرکت HTC هستش رو از اینجا دانلود و بدون هیچ دردسری اقدام به نصب کنید ؛ در غیر این صورت شما باید هارد ال پی ال کنید ، که روش این کار هم در اینجا توضیح داده شده.

جالبه !
من حتی با hard spl هم مشکل دارم !
مثل همون آپدیت رام روی 0% گیر میکنه ! و کار میکشه به درآوردن و باتری و غیره !
ببینم ممکنه مشکل از ویندوز pc باشه !؟
ویندوز ه ویستا مشکلی برای آپدیت بوجود نمیاره ؟

Civil.Eng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه !
من حتی با hard spl هم مشکل دارم !
مثل همون آپدیت رام روی 0% گیر میکنه ! و کار میکشه به درآوردن و باتری و غیره !
ببینم ممکنه مشکل از ویندوز pc باشه !؟
ویندوز ه ویستا مشکلی برای آپدیت بوجود نمیاره ؟

Hard spl 1,4 olinex استفاده کنید

ferijackson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از آقایون کسی تونسته با diamond از Gprs ایرانسل استفاده کنه؟
من هر جوری که تنظیمش می کنم به جای وصل شدن به GPRS به یه سرویس EDGE وصل میشه که اصلا کار نمی کنه!!!
سوال بعدیم در مورد یه نرم افزار که مثل مثلا google map عکسهای ماهواره ای داشته باشه اما cacheش محدود نباشه. google map نرم افزار خیلی خوبیه و به راحتی با gps گوشی کار می کنه اما من هر کاری کردم نتونستم cache شو زیاد کنم تا بتونم کل نقشه تهران رو offline داشته باشم. کسی اگه نرم افزار بهتری سراغ داره بگه لطفا.​

بالا