من موندم چطور قهرمانی از 30 متری برای ملوان پنالتی میگره که همه کارشناسان میگرن پنالتی نبوده ولی داور امروز از فاصله 10 متری پنااتی رو نمی بینه ؟؟؟؟
لعنت به جفتشون
بخشی زاده اشتباه تاثیرگذاری دربازی نداشت/ اعتراض به داور منسوخ شده است
رئیس کمیته داوران ضمن مطلوب توصیف کردن عملکرد داور دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و ذوب آهن گفت: بخشی زاده به جز چند صحنه اشتباهی که در نتیجه بازی تاثیرگذار باشد، نداشت.
مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود :هرچهارگل این مسابقه به اضافه اخطارهایی که بازیکنان دو تیم دریافت کردند کاملا درست بود و تنها داور درچند صحنه دراعلام خطای بازیکنان مرتکب اشتباه شد که این اشتباهات دور از محوطه جریمه بود و تاثیری در نتیجه بازی نداشت.
عنایت افزود : بخشی زاده با دوندگی خوب کاملا بر روی محوطه جریمه دوتیم تمرکزداشت و اغلب تصمیماتی که درمحوطه حیاتی تیم ها گرفت درست بود ولی او تاحدودی درجاگیری ها اشتباه داشت و در برخی صحنه ها بین بازیکنان قرارمی گرفت که باید این نقطه ضعف خود را برطرف کند.
ناظر بین المللی داوری کشورمان تصریح کرد: در این دیدار داور باید به خلعتبری به دلیل شادی بیش از حد گل و عبور از تابلوی های کنار زمین و همچنین دروازه بان تیم ذوب آهن به جهت هل دادن کریم باقری در زمان توقف مسابقه اخطار می داد.
وی با تاکید براینکه بخشی زاده یکی از بهترین داوران لیگ از نظر آمادگی جسمانی و میزان دوندگی در زمین است، خاطرنشان کرد : این داور در لیگ سال گذشته 15 قضاوت و در فصل جاری دو مسابقه را قضاوت کرده است که دوندگی بالا باعث شده وی به صحنه ها نزدیک باشد و بتواند بهترین تصمیم ها را بگیرد.
رئیس کمیته داوران درخصوص اعتراض بازیکنان پرسپولیس نسبت به قضاوت این دیدارتاکید کرد: متاسفانه اعتراض بازیکنان به داورمسابقه درفوتبال ما فراگیرشده است و بازیکنان تحت هر شرایطی به خودشان اجازه می دهند به تصمیم داور اعتراض کنند که ادامه چنین رویه غلطی به فوتبال ما لطمه می زند و تنها باعث دامن زدن به حواشی مسابقه می شود درحالیکه درفوتبال روز دنیا دیگراعتراض به داورکاملا منسوخ شده و بازیکنان خود را موظف به اطاعت از داورمی دانند حتی اگرتصمیم او اشتباه باشد.
واقعا یه آدم چقدر می تونه پرو باشه.فقط میشه گفت عجب!!!
به گزارش خبرنگار مهر، داریوش مصطفوی پس از توقف تیم پرسپولیس در بازی خانگی مقابل ذوب آهن، با انتقاد از عملکرد داور این بازی گفت: در روز بازی مقابل ملوان بندرانزلی داور خطایی را که پنالتی نبود به سود ملوان پنالتی اعلام اما امروز از اعلام یک خطای پنالتی صددرصد به سود ما خودداری کرد. من قصد دخالت در کار داوری ندارم و قضاوت در این خصوص را نیز به کارشناسان می سپارم اما از کمیته داوران می خواهم بصورت شفاف در این زمینه پاسخگو باشد. امیدوارم به داوری بیش از این توجه شود.
وی با اذعان به اینکه تداوم اشتباهات داوری می تواند حتی منجر به از دست رفتن قهرمانی تیم پرسپولیس شود، افزود: امروز پرسپولیس بازی خوبی را به نمایش گذاشت. تماشاگران گرچه اشتباهات داوری به ضرر تیم بود اما تا دقیقه 90 طاقت آوردند و با احترام کامل به داور و تیم مقابل براساس منشور اخلاقی سازمان لیگ عمل کردند. آنها در طول بازی اعتراض نکردند و اگر هم اعتراضی داشتند در پایان وقت قانونی مسابقه بود.
مصطفوی در ادامه از احتمال حضور یک دروازه بان جدید در تیم فوتبال پرسپولیس خبر داد و در خصوص احتمال بازگشت دوباره علی کریمی به جمع سرخپوشان تهرانی گفت: کریمی برای بازگشت به لیگ ایران و تیم پرسپولس ابراز علاقه نشان داده است. کریمی اگر بتواند با باشگاه قطری خود تسویه حساب کند ما با این بازیکن توانمند قرارداد امضا کرده و از حضور وی در تیم پرسپولیس استقبال می کنیم.
------------------------------------
مجید فرخزادی در پایان دیدار پرسپولیس - ذوب آهن در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه داوران پنالتی های ما را نمی گیرند و علیه پرسپولیس قضاوت می کنند. اگر هم اعتراض کنم تماشاگران را محروم می کنند. تماشاگر با این زحمت به ورزشگاه می آید و دست آخر باید به سرش بکوبیم که حرفی نزده و ساکت محل برگزاری مسابقه را ترک کند.
وی با انتقاد از عملکرد داوران گفت: داوری فوتبال ما مرده است و خدا آن را بیامرزد. (( منبع : خبرگزاري مهر ))
ذوب آهن روی ضد حملات بسیار خطرناک بود، اینها می تونستن در اواخر بازی حتی نتیجه را با برد عوض کنن که ضربهی امرایی با بی دقتی محض به بالای دروازه رفت! (خیلی شانس آوردند! یکی دو صحنه ی خطرناک دیگر هم بود) کلا خط دفاعی پرسپولیس در نیمه ی دوم متزلزل نشون داد، اما در خط میانی تحرک خیلی خوبی داشتند.
نبی اله باقری ها، کریم باقری، مازیار زارع (= یک شوت فوق العاده زیبا از او دیدیم و حیف که گل نشد!)، پژمان نوری، پتروویچ و ابراهیم توره در این بازی خوب بودند.
ابراهیم زاده هم نشون داد مربی باهوشیه.
علیرضا حقیقی هم گلر بدی نیست، باید صبر داشت، دروازه بان تا گل نخوره گلر نمی شه (دیکته ی نا نوشته غلط نداره.)
هر چند ممکنه که در مورد قضاوت بازی حق با قطبی باشه اما او باید آرامش خودش رو حفظ کنه، تازه آغاز فصل است.
به هر حال در مجموع بازی جذاب و پر افت و خیزی بود.
خاک بر سر ما ننده با این داوری و فوتبال مسخره...خيلي جالبه - آقاي عنايت اون همه صحنه رو نمي بينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد ميگه اعتراض به داور منسوخ شده ؟؟؟؟ آخه وقتي داور بيخود به نيكبخت كارت زرد ميده ولي وقتي اون دروازه بان دو بار بازيكن پرسپوليس رو ميزنه داور هيچ عكس العملي نشون نميده - وقتي پنالتي رو نميگيره و ... چطور ميشه ساكت نشست تا حالا در 3 بازي گذشته داورها به عمد بر عليه پرسپوليس سوت زدند كه خوشبختانه تو بازي دوم (( با پاس )) تاثير نذاشت . اصلا آيا راهي براي مطرح كردن اين مسايل در فدراسيون بين الملي FIFA هست ، به نظر من بايد به FIFA شكايت كرد ، چون اينها ديگه از مرز اشتباه رد شده :blink:![]()
تبریک میگم به همه :::: جناب افشین قطبی هم ایرانی بازی یاد گرفته .
...
اصلا راجع بع مسائل داوردی حرفی نمیزنم . چون حداقل توی این دو بازی میتونستیم با اختلاف 3 گل برنده بازی باشیم و نبودیم . حالا که مساوی شده مسائل داوری کاملا نمود پیدا کرده .
..
اما نظر من اینه : در هر دو بازی قطبی مقصر 100 درصد بود . نه هیچ کس دیگه . تاکید میکنم 100 درصد .
به ترکیب فیکس پرسپولیس فکر کنید .
به تعویضهای قطبی نگاه کنید .
به نیمکت پرسپولیس نگاه کنید .
مربیان پرسپولیس رو در نظر بگیرید .
مدیریت پرسپولیس رو از نظر جسارت بیان حقایق و خرید بازیکن پیگیری مسائل و ... در نظر بگیرید .
و همه اونها + 1000 تا چیز دیگه رو با سال قبل مقایسه کنید .
...
تیمی که محمد منصوریه ابومسلم رو گرفته + کاپیتان ملوان + بهترین خارجی فصل قبل + بهترین هافبک خارجی حال حاضر ایران + یه سری از بهترینها ایران مثل علوی + شیری + اتسو و ........... + تمدید با 90 درصد بازیکنان فصل قبل .... چرا باید بازیکن تعویضیش کسی مثل آقای عبدی باشه . که تا قبل از اومدن ایشون داشت میرفت از این تیم .
تا حالا شده کسی به این سوال پاسخ بده وقتی این آقا توپ رو از دو قدمی دروازه تو بغل دروازبان نامتعادل حریف میندازه چرا باید فیکس علوی و محمد منصوری باشه .
از این آقای امپراطور !! کسی پرسید وقتی کریم باقری 45 دقیقه دوم توی زمین راه میرفت (به دلیل فشاری که نیمه اول برای جبران گل خورده کردند) چرا نباید تعویض بشه . وقتی آقای امپراطور از بغل زمین نمیبینه که تیمش هافبک نداره و تیم مقابل وسط زمین رو در اختیار داره و تعویض نمیکنه باید هم به زمین و زمان گیر داد .
یعنی دلیل باخت !!! پرسپولیس به ملوان و ذوب به دلیل نبود مهاجم برزیلی هست که اصلا معلوم نیست کیه یا به علت اینکه همسر آقای ....... تو هتل منتظر مونده . یا به خاطر اینکه پول آقای فلانی رو کن دادند .
وقتی 45 دقیقه بازیکنان ذوب اهن از سمت چپ پرسپولیس حمله کردند تا به گل رسیدند آیا مقصر داوره . مربی پس کی باید تشخیص بده که چکار باید بکنه .
وقتی آقای مازیار زارع در بازی ملوان تبدیل به برانکارد و دکتر بالا سر بازیکنان ملوان شده چه دلیلی داشت که 90 دقیقه بازی کرد . وقتی این آقا از نیمه هم توی اون بازی جلوتر نمیرفت چرا باید بازی میکرد . وقتی از اول فصل نگران این بازی بود و استرس برخورد با تیم سابقش رو داره یه مربی پر ادعا که 3 تا جام جهانی رفته انقدر نمیفهمه که این بازیکن رو نباید بازی بده . وقتی مدیر عامل تیم سابقش اونرو در مقابل باختهای ملوان مسئول میدونه آیا بازم این بازیکن باید بازی میکرد . اونهم 90 دقیقه .
وقتی مربی تیم ما به دنبال سفرهای هفتگی به خارج از کشوره ، وقتی به فکر کل کل با مربی تیم ملیه ، وقتی حواسش به بازیکن برزیلیه (حواشی اون رو کاری ندارم) ، وقتی به کسانی مثل عبدی بازی میده که 1000 سال فکر نمیکرد توی تیمی مثل پرسپولیس بازی کنه ، وقتی کنار زمین به داوری اعتراض میکنه دائما ، وقتی مربی محترمشون به داور میگه احمق و ازش طرفداری میکنه و همه حواسش میره پی رفیق جون جونیش آقای مارکو ، معلومه تمرکز نداره .
همونطور که سرمربی تیم کشتی گندی که تو المپیک زدن رو به گردن فوتبال میندازه باید هم قطبی ترکمونی که زده رو به گردن مدیران و داور بندازه . اما آقای قطبی از قدیم گفتن و چه خوبم گفتن که گ.و.ز به شقیقه ربطی نداره دوست عزیز خارجی ... البته شما تقصیری نداری اینجا ایرانه و باید از این جنس حرف بزنی . و الحق که در عرض یکسال خوب یاد گرفتی کولی بازی رو
چطور تا دیروز تو کل با قلعه نوعی میخواست جواب دندان شکن بده . اما به فاصله 1-2 روز همه چی تغییرکرد و میخواد پولها رو پس بده و بره . تا دیروز برنده سه جام بودیم و امروز شکست خورده عالم و آدم . مربی که یه بازیکن جوون مثل علی عسگر رو اولین بازی فیکس جلوی این همه هوادار بازی میده حواسش کجاست
میتونم بپرسم همین آقای خلیلی برزیلیه یا ایرانی . همین خلعتبری نیم وجبی یا هزارتای دیگه اینها هم خارجی ان . که الان پرسپولیس بزرگ !! لنگ یه زاغارت برزیلی شده . همین آقای توره یعنی کمتر از اونه . چرا همین رو تبدیل به یه مهاجم 6 دنگ نکنیم . اینهمه بازیکن خارجی حتما باید برزیلی باشه . عماد رضا برزیلیه که 2 تا 2 تا گل میزنه .
نه آقای قطبی باید ببخشید ... هنورز انقدر احمق نشدیم که با حرفهای صد من یه غاز شما گمراه بشیم . بهتره خودمون باشیم و سعی نکنیم ایرانی حرف بزنیم . 4-1 به استقلال اهواز باختیم اما شما گناه باخت رو به گردن گرفتید حالا چه اتفاقی افتاده که با دو مساوی فوتبال پرسپولیس و تشکیلات اون و ریخت و پاشش که در 30 سال اخیر بی سابقه بوده رو زیر سوال میبرید . سال قبل 6 امتیاز از همین تیم کم شد . کریم باقری بدون دلیل 2 جلسه محروم شد . بازیکنهاش اختلاف داشتند . . حمید استیلی هم بود و داورها هم همین داورها بودند .
اما این شما هستی که تغییر کردی و اون قطبی سال قبل نیستی . شک داشتی که برگردی اما حالا شکت به یقین تبدیل شده . خودت باش آقای قطبی