• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
بازی رو ندیدم ولی تو اخبار مصاحبه قطبی رو داشتم گوش می دادم

بنده خدا خیلی شاکی بود !!!!!!!!!!!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره داور خوب نبود

اما پرسپولیس در نیمه دوم هم خیلی رو اعصاب میرفت. جناب سرهنگ علیفر هم بنده خدا گلوشو پاره کرد اما کسی متوجه نشد که نشد....

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من موندم چطور قهرمانی از 30 متری برای ملوان پنالتی میگره که همه کارشناسان میگرن پنالتی نبوده ولی داور امروز از فاصله 10 متری پنااتی رو نمی بینه ؟؟؟؟
لعنت به جفتشون

تایید میشه.
.
.
.
ببینید داوری چی بوده که قطبی هم قاطی کرده. اینقدر نارحت بوده بعد بازی که گفته میخوام استعفا بدم ! :blink:

اینجا

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ذوب آهن روی ضد حملات بسیار خطرناک بود، اینها می تونستن در اواخر بازی حتی نتیجه را با برد عوض کنن که ضربه‌ی امرایی با بی دقتی محض به بالای دروازه رفت! (خیلی شانس آوردند! یکی دو صحنه ی خطرناک دیگر هم بود) کلا خط دفاعی پرسپولیس در نیمه ی دوم متزلزل نشون داد، اما در خط میانی تحرک خیلی خوبی داشتند.
نبی اله باقری ها، کریم باقری، مازیار زارع (= یک شوت فوق العاده زیبا از او دیدیم و حیف که گل نشد!)، پژمان نوری، پتروویچ و ابراهیم توره در این بازی خوب بودند.
ابراهیم زاده هم نشون داد مربی باهوشیه.
علیرضا حقیقی هم گلر بدی نیست، باید صبر داشت، دروازه بان تا گل نخوره گلر نمی شه (دیکته ی نا نوشته غلط نداره.)
هر چند ممکنه که در مورد قضاوت بازی حق با قطبی باشه اما او باید آرامش خودش رو حفظ کنه، تازه آغاز فصل است.

به هر حال در مجموع بازی جذاب و پر افت و خیزی بود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب ظاهرا مربی ذوب آهن گفته تیمش مستحق برد بوده !!!

آخه یکی نیست بهش بگه ........ه اگه اون داور .......ه نبود که همون نیمه اول 3 تا خورده بودین رفته بودین قاطی باغالیا.

مردکه گلابی :hmm:​

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پس از تساوي مقابل ذوب آهن

قطبي: از مربيگري پرسپوليس استعفا خواهم كرد

18_8701300416_L600.jpg

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به فكر استعفا از سرمربيگري اين تيم ايراني هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس افشين، قطبي پس از تساوي 2 بر 2 در هفته چهارم ليگ برتر مقابل ذوب آهن، ابراز ناخرسندي كرد و افزود: حوادثي در فوتبال ايران رخ داده كه مرا خسته كرده است. به همين دليل، به فكر استعفا هستم. نيمه اول خوب بوديم و چند فرصت مناسب را در اختيار داشتيم؛ اما در نيمه دوم ذوب آهن بهتر از ما بازي كرد و فرصت‌هاي خوبي نيز داشتيم.
وي درباره عملكرد داوري گفت: در نيمه اول همه شاهد بودند كه داور به نشان پنالتي سوت زد؛ اما ترسيد و ضربه نهايي را اعلام نكرد. داوران نمي‌خواهند ما ببريم و حتي بدون آنكه متوجه شود ماركو به انگليسي چه چيزي گفته، راحت اخراجش كرد. اكنون خجالت مي كشم كه روي ماركو نگاه كنم. بارها ديده‌ام به برخي داوران فحش مي‌دهند؛ اما هيچ برخوردي نمي‌كنند.
سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: ديوانه هستم كه به ايران آمدم. اعتراض من اين است چرا يك خارجي بي‌دليل بايد اخراج شود و اين موضوع براي فوتبال ايران تاسف‌آور است. به همين دليل، شرمنده و خجالت زده‌ام. اگر دوست ندارند بازي كنيم، امتيازات را از تيم ما كسب كنند.
سرمربي پرسپوليس گفت: دل من از هواداران خون است و به فكر آنها هستم. چند بار استعفا كرده‌ام و مجددا اين كار را انجام خواهم داد زيرا از اينكه دوباره سرمربي پرسپوليس شدم، از خودم خجالت مي‌كشم. آيا داوران در كشورهاي اروپايي در حق چلسي و بايرن مونيخ هم چنين رفتار مي‌كنند؟
افشين قطبي با اشاره به ليگ قهرمانان آسيا، عنوان كرد: براي حضور در اين تورنمنت آماده هستيم؛ اما همانطور كه گفتم، از بازگشت به پرسپوليس پشيمانم و مي‌خواهم استعفا كنم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بخشی زاده اشتباه تاثیرگذاری دربازی نداشت/ اعتراض به داور منسوخ شده است

رئیس کمیته داوران ضمن مطلوب توصیف کردن عملکرد داور دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و ذوب آهن گفت: بخشی زاده به جز چند صحنه اشتباهی که در نتیجه بازی تاثیرگذار باشد، نداشت.

مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود :هرچهارگل این مسابقه به اضافه اخطارهایی که بازیکنان دو تیم دریافت کردند کاملا درست بود و تنها داور درچند صحنه دراعلام خطای بازیکنان مرتکب اشتباه شد که این اشتباهات دور از محوطه جریمه بود و تاثیری در نتیجه بازی نداشت.

عنایت افزود : بخشی زاده با دوندگی خوب کاملا بر روی محوطه جریمه دوتیم تمرکزداشت و اغلب تصمیماتی که درمحوطه حیاتی تیم ها گرفت درست بود ولی او تاحدودی درجاگیری ها اشتباه داشت و در برخی صحنه ها بین بازیکنان قرارمی گرفت که باید این نقطه ضعف خود را برطرف کند.

ناظر بین المللی داوری کشورمان تصریح کرد: در این دیدار داور باید به خلعتبری به دلیل شادی بیش از حد گل و عبور از تابلوی های کنار زمین و همچنین دروازه بان تیم ذوب آهن به جهت هل دادن کریم باقری در زمان توقف مسابقه اخطار می داد.

وی با تاکید براینکه بخشی زاده یکی از بهترین داوران لیگ از نظر آمادگی جسمانی و میزان دوندگی در زمین است، خاطرنشان کرد : این داور در لیگ سال گذشته 15 قضاوت و در فصل جاری دو مسابقه را قضاوت کرده است که دوندگی بالا باعث شده وی به صحنه ها نزدیک باشد و بتواند بهترین تصمیم ها را بگیرد.

رئیس کمیته داوران درخصوص اعتراض بازیکنان پرسپولیس نسبت به قضاوت این دیدارتاکید کرد: متاسفانه اعتراض بازیکنان به داورمسابقه درفوتبال ما فراگیرشده است و بازیکنان تحت هر شرایطی به خودشان اجازه می دهند به تصمیم داور اعتراض کنند که ادامه چنین رویه غلطی به فوتبال ما لطمه می زند و تنها باعث دامن زدن به حواشی مسابقه می شود درحالیکه درفوتبال روز دنیا دیگراعتراض به داورکاملا منسوخ شده و بازیکنان خود را موظف به اطاعت از داورمی دانند حتی اگرتصمیم او اشتباه باشد.

واقعا یه آدم چقدر می تونه پرو باشه.فقط میشه گفت عجب!!!

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره صدای قطبی درآمد :
از شرایط غیرحرفه ای و دروغ هایش خسته شده ام/ از پرسپولیس می روم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه از شرایط غیرحرفه ای و دروغ هایی که در فوتبال ایران وجود دارد خسته شده است، گفت: با این شرایط از سرمربیگری پرسپولیس استعفا می دهم و می روم.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی پس از تساوی 2 بر2 تیمش مقابل ذوب آهن اصفهان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی افزود: فکر می کنم پرسپولیس در دیدار مقابل ذوب آهن شاداب بازی کرد به ویژه در نیمه اول که صاحب پنج موقعیت گلزنی شدیم. در همین نیمه می توانستیم برتری خود را به دو گل برسانیم که اگر این چنین می شد دیگر تیم ذوب آهن نمی توانست به این راحتی به جریان بازی بازگردد.

داور پنالتی ما را نگرفت
وی با ابراز نارضایتی از عملکرد تیم داوری بازی پرسپولیس - ذوب آهن تاکید کرد که سعید بخشی زاده، داور این بازی از اعلام یک پنالتی صددرصد به سود تیم پرسپولیس خودداری کرده است.

هر هفته از ما امتیاز می گیرند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در این باره افزود: داور خطای مدافع تیم فوتبال ذوب آهن به روی مازیار زارع را خطای پنالتی دانست و حتی نقطه پنالتی را نشان داد اما به ناگاه تصمیم خود را عوض کرد. متاسفانه اشتباهات داوری هر هفته تکرار می شود و در هر بازی دو امتیاز از ما برمی دارند. نمی دانم اگر قرار است این چنین امتیازات پرسپولیس را بگیرند از ابتدا بازی این امتیازات را کسر کنند و دیگر ما بازی نکنیم.

بعضی از مربیان به داور فحش می دهند
قطبی در خصوص اخراج مربی برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مارکو فقط به این خاطر که به داور گفت : " crazy"(دیوانه) از زمین مسابقه اخراج شد. این لغت، لغت بدی نیست اما داور برای به زبان آوردن آن مارکو را از زمین اخراج کرد، شاید به این خاطر که او یک مربی خارجی است. من دیده ام که بعضی مربیان از این حرف بدتر به داور می زنند و فحش می دهند اما از زمین اخراج نمی شوند اما مارکو چون یک مربی خارجی است باید از زمین اخراج شود.

من " crazy" هستم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به خبرنگاری که مدعی شد واژه " crazy" مفهوم بدی دارد، گفت: " crazy" معنای بدی ندارد. من هم " crazy" هستم که در ایران مربیگری می کنم. همه ما " crazy" هستیم که در فوتبال هستیم. من در بازیهای لیگ شنیده ام که از این واژه بدتر هم به داور می گویند اما کسی واکنش نشان نمی دهد.

در نیمه دوم بد بازی کردیم
قطبی که در بازیهای گذشته کمتر به عملکرد داوران اعتراض کرده بود در پایان بازی روز گذشته عنان و اختیار خود از دست داده بود و با گفتن اینکه "داوری مزخرف بود"، رودرروی کمیته داوران ایستاد. وی همچنین افزود: تا به امروز داوری ها همیشه به سود پرسپولیس نبوده است اما من اعتراض نکردم اما در بازی امروز داوری مزخرف بود. پرسپولیس امروز مساوی کرد. من قبول دارم که با بازی بد خود در نیمه دوم به ذوب آهن اجازه دادیم که بازی را مساوی کند. اما قضاوت بد داور در ثبت این نتیجه بی تاثیر نبود.

از اشتباهات داوران خسته شده ام
وی دفاع از حق پرسپولیس را برخود واجب دانست و افزود: مردم پرسپولیس را دوست دارند و می خواهند که داوران نه به سود این تیم بلکه عادلانه برای تیم محبوب شان سوت بزند. اما داور بازی امروز تمام خطاهای 50 - 50 را به سود تیم ذوب آهن سوت زد. داوری خوب و عادلانه حق مردم، تماشاگران، مربیان و بازیکنان اما دو هفته است که داوران فقط به ضرر پرسپولیس سوت می زنند. من واقعا از این اشتباهات خسته شده ام.

داوران در اندازه لیگ برتر قضاوت نمی کنند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: نام لیگ ما برتر است و در این لیگ باید داوران برتر قضاوت کنند اما متاسفانه داوران ما عملکردی پایین تر از سطح این رقابت ها دارند.

قطبی با بیان اینکه از عملکرد تیم فوتبال پرسپولیس در نیمه دوم بازی مقابل ذوب آهن راضی نیست، افزود: در حال حاضر اعصابم از این اشتباهات خراب است. خیلی سخت است که داور در زمین تیم میزبان به سود تیم مهمان قضاوت کند و تمام تصمیمات 50 - 50 را به سود مهمان بگیرد.

از پرسپولیس جدا می شوم
وی در ادامه از استعفا و کناره گیری از تیم پرسپولیس خبر داد و گفت: من به فکر استعفا هستم. تمام مشکلات بیرون از زمین مسابقه مرا خسته کرده است و 70 تا 80 درصد فکر من معطوف به این مسائل است. بازیکن تیم من خانه ندارد، پولش را نگرفته و .... با این شرایط نمی توان ادامه داد. پولی را گرفته ام پس می دهم و از پرسپولیس می روم.

همان "قطبی" سابق هستم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: این افشین قطبی همان افشین سابق است. من می جنگم برای هواداران. می بینم آنها هرچقدر زحمت می کشند و برای تماشای بازی تیم محبوب خود به ورزشگاه می آیند. زمانی که داور اشتباه می کند و با اشتباهات او نتیجه بازی عوض می شود. برای حق تیم باید اعتراض کنم.

قطبی از اظهارنظر پیرامون بازی هفته آینده تیمش مقابل فولاد خوزستان و تقابل با این تیم در گرمای 50 درجه اهواز خودداری کرد و افزود: ما در این چهار بازی ابتدایی لیگ بهتر از تیم های دیگر بازی کرده ایم. اما در تمام این دیدارها با امتیاز کامل از زمین خارج نشده ایم آنهم فقط به خاطر اتفاقات و مسائلی که فقط فنی نبوده است.

مسئولان به وعده های خود عمل نکردند
وی در پاسخ به این سئوال که چرا تصمیم به جدایی از پرسپولیس گرفته است؟، گفت: زمانی که از ایران رفتم تصمیم به بازگشت نداشتم اما با تماس هایی که از سوی برخی مسئولان با من گرفته شد برگشتم با این شرط که تمام امکانات برای موفقیت تیم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا فراهم آید اما با گذشت چند هفته من آن امکانات و شرایط را فراهم نمی بینم. کمک مربی من که یکی از بهترین مربیان برزیل است هنوز پول نگرفته، هنوز خانه و ماشین ندارد، راننده ای ندارد که او را سر تمرین بیاورد. بازیکن من خانه ندارد. همسر پتروویچ برای دیدن همسرش باید شش ساعت در لابی هتل بماند و...

برخوردهای غیر حرفه ای در فوتبال ایران
قطبی این گونه برخورد با مربیان و بازیکنان خارجی را برای فوتبال ایران که مدعی داشتن فوتبال حرفه ای است نادرست خواند و افزود: این دست نیست که دستیاران من افشین پیروانی و احمدرضا عابدزاده هنوز پول خود را نگرفته اند. آنها از بهترین های ایران هستند اما هنوز پولی از باشگاه دریافت نکرده اند.

محرومم کنند، خوشحال می شوم
وی در پاسخ به خبرنگاری که مدعی شد احتمال دارد قطبی با بیان انتقاد نسبت به کمیته داوران از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با محرومیت روبه رو شود، گفت: من اگر محروم شوم خوشحالم می شوم. بالاخره این فوتبال ما باید درست شود و چهره یک فوتبال حرفه ای را به خود بگیرد.

دست من بسته است
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: سال گذشته گذرنامه من به گونه ای بود که نمی توانستم از کشور خارج شوم اما امسال شرایط فرق می کند. من حرف می زنم و اگر احساس کنم امکان ادامه همکاری نیست از پرسپولیس جدا می شوم. امسال حرف می زنم و می گویم که دست من بسته است. بازیکن من خانه ندارد. هر روز دروغ می شنود که فردا مشکلات حل می شود اما فردا می آید و مشکلات برطرف نمی شود. هر روز قول های مختلف به بازیکنان و مربیان داده می شود اما به آنها عمل نمی شود.

آدمهای بزرگ به من وعده دادند
وی با بیان اینکه " من به ایران آمدم که اثری مثبت از خود برجای بگذارم اما اگر نتوانم پولی را که گرفته ام پس می دهم و می روم" افزود: به من آدمهای بزرگ قول دادند که به ایران بیایم اما به وعده خود عمل نکردند. بازیکنان تیم من یک ماه است که پول نگرفته اند نمی دانم پول این بازیکنان کجا می رود؟ پول بلیت فروشی چه می شود؟ پول تلویزیون کجا می رود؟ چرا بازیکنان استقلال و پرسپولیس پول نمی گیرند؟ چرا چک های آنها برگشت می خورد؟ مگر این دو تیم از پرطرفدارترین تیم های ایران نیستند؟!

پرسپولیس و استقلال با مشکلات می جنگند
قطبی تصریح کرد: اعتراض من به خاطر نتایج پرسپولیس نیست. اعتقاد دارم پرسپولیس و استقلال پرافتخارترین تیم های ایرانی هستند و باید امسال در آسیا بجنگند با سرمایه گذاری تیم های ژاپنی و کره ای نمی توانند با این تیم ها مقابله کنند. متاسفانه این دو تیم پرطرفدار ایرانی به جای سرمایه گذاری باید هر روز با مشکلات تازه بجنگند.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
بخشی زاده اشتباه تاثیرگذاری دربازی نداشت/ اعتراض به داور منسوخ شده است

رئیس کمیته داوران ضمن مطلوب توصیف کردن عملکرد داور دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و ذوب آهن گفت: بخشی زاده به جز چند صحنه اشتباهی که در نتیجه بازی تاثیرگذار باشد، نداشت.

مسعود عنایت رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود :هرچهارگل این مسابقه به اضافه اخطارهایی که بازیکنان دو تیم دریافت کردند کاملا درست بود و تنها داور درچند صحنه دراعلام خطای بازیکنان مرتکب اشتباه شد که این اشتباهات دور از محوطه جریمه بود و تاثیری در نتیجه بازی نداشت.

عنایت افزود : بخشی زاده با دوندگی خوب کاملا بر روی محوطه جریمه دوتیم تمرکزداشت و اغلب تصمیماتی که درمحوطه حیاتی تیم ها گرفت درست بود ولی او تاحدودی درجاگیری ها اشتباه داشت و در برخی صحنه ها بین بازیکنان قرارمی گرفت که باید این نقطه ضعف خود را برطرف کند.

ناظر بین المللی داوری کشورمان تصریح کرد: در این دیدار داور باید به خلعتبری به دلیل شادی بیش از حد گل و عبور از تابلوی های کنار زمین و همچنین دروازه بان تیم ذوب آهن به جهت هل دادن کریم باقری در زمان توقف مسابقه اخطار می داد.

وی با تاکید براینکه بخشی زاده یکی از بهترین داوران لیگ از نظر آمادگی جسمانی و میزان دوندگی در زمین است، خاطرنشان کرد : این داور در لیگ سال گذشته 15 قضاوت و در فصل جاری دو مسابقه را قضاوت کرده است که دوندگی بالا باعث شده وی به صحنه ها نزدیک باشد و بتواند بهترین تصمیم ها را بگیرد.

رئیس کمیته داوران درخصوص اعتراض بازیکنان پرسپولیس نسبت به قضاوت این دیدارتاکید کرد: متاسفانه اعتراض بازیکنان به داورمسابقه درفوتبال ما فراگیرشده است و بازیکنان تحت هر شرایطی به خودشان اجازه می دهند به تصمیم داور اعتراض کنند که ادامه چنین رویه غلطی به فوتبال ما لطمه می زند و تنها باعث دامن زدن به حواشی مسابقه می شود درحالیکه درفوتبال روز دنیا دیگراعتراض به داورکاملا منسوخ شده و بازیکنان خود را موظف به اطاعت از داورمی دانند حتی اگرتصمیم او اشتباه باشد.

واقعا یه آدم چقدر می تونه پرو باشه.فقط میشه گفت عجب!!!

خيلي جالبه - آقاي عنايت اون همه صحنه رو نمي بينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد ميگه اعتراض به داور منسوخ شده ؟؟؟؟ آخه وقتي داور بيخود به نيكبخت كارت زرد ميده ولي وقتي اون دروازه بان دو بار بازيكن پرسپوليس رو ميزنه داور هيچ عكس العملي نشون نميده - وقتي پنالتي رو نميگيره و ... چطور ميشه ساكت نشست تا حالا در 3 بازي گذشته داورها به عمد بر عليه پرسپوليس سوت زدند كه خوشبختانه تو بازي دوم (( با پاس )) تاثير نذاشت . اصلا آيا راهي براي مطرح كردن اين مسايل در فدراسيون بين الملي FIFA هست ، به نظر من بايد به FIFA شكايت كرد ، چون اينها ديگه از مرز اشتباه رد شده :blink::eek:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
تمرين امروز (دوشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس بدون حضور افشين قطبي و دستيارانش در زمين شركت واحد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي روز گذشته مقابل تيم ذوب‌آهن، صبح امروز (دوشنبه)، بدون حضور افشين قطبي سرمربي اين تيم و دستيارانش برگزار شد.

اين تمرين از ساعت 10 صبح در زمين شركت واحد برگزار شد.

بازيكنان در تمام مدت تمرين زير نظر پرويز كماسي مربي بدنساز تيم پرسپوليس كار كردند.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
به گزارش خبرنگار مهر، داریوش مصطفوی پس از توقف تیم پرسپولیس در بازی خانگی مقابل ذوب آهن، با انتقاد از عملکرد داور این بازی گفت: در روز بازی مقابل ملوان بندرانزلی داور خطایی را که پنالتی نبود به سود ملوان پنالتی اعلام اما امروز از اعلام یک خطای پنالتی صددرصد به سود ما خودداری کرد. من قصد دخالت در کار داوری ندارم و قضاوت در این خصوص را نیز به کارشناسان می سپارم اما از کمیته داوران می خواهم بصورت شفاف در این زمینه پاسخگو باشد. امیدوارم به داوری بیش از این توجه شود.

وی با اذعان به اینکه تداوم اشتباهات داوری می تواند حتی منجر به از دست رفتن قهرمانی تیم پرسپولیس شود، افزود: امروز پرسپولیس بازی خوبی را به نمایش گذاشت. تماشاگران گرچه اشتباهات داوری به ضرر تیم بود اما تا دقیقه 90 طاقت آوردند و با احترام کامل به داور و تیم مقابل براساس منشور اخلاقی سازمان لیگ عمل کردند. آنها در طول بازی اعتراض نکردند و اگر هم اعتراضی داشتند در پایان وقت قانونی مسابقه بود.

مصطفوی در ادامه از احتمال حضور یک دروازه بان جدید در تیم فوتبال پرسپولیس خبر داد و در خصوص احتمال بازگشت دوباره علی کریمی به جمع سرخپوشان تهرانی گفت: کریمی برای بازگشت به لیگ ایران و تیم پرسپولس ابراز علاقه نشان داده است. کریمی اگر بتواند با باشگاه قطری خود تسویه حساب کند ما با این بازیکن توانمند قرارداد امضا کرده و از حضور وی در تیم پرسپولیس استقبال می کنیم.

------------------------------------

مجید فرخزادی در پایان دیدار پرسپولیس - ذوب آهن در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه داوران پنالتی های ما را نمی گیرند و علیه پرسپولیس قضاوت می کنند. اگر هم اعتراض کنم تماشاگران را محروم می کنند. تماشاگر با این زحمت به ورزشگاه می آید و دست آخر باید به سرش بکوبیم که حرفی نزده و ساکت محل برگزاری مسابقه را ترک کند.

وی با انتقاد از عملکرد داوران گفت: داوری فوتبال ما مرده است و خدا آن را بیامرزد. (( منبع : خبرگزاري مهر ))

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به گزارش خبرنگار مهر، داریوش مصطفوی پس از توقف تیم پرسپولیس در بازی خانگی مقابل ذوب آهن، با انتقاد از عملکرد داور این بازی گفت: در روز بازی مقابل ملوان بندرانزلی داور خطایی را که پنالتی نبود به سود ملوان پنالتی اعلام اما امروز از اعلام یک خطای پنالتی صددرصد به سود ما خودداری کرد. من قصد دخالت در کار داوری ندارم و قضاوت در این خصوص را نیز به کارشناسان می سپارم اما از کمیته داوران می خواهم بصورت شفاف در این زمینه پاسخگو باشد. امیدوارم به داوری بیش از این توجه شود.

وی با اذعان به اینکه تداوم اشتباهات داوری می تواند حتی منجر به از دست رفتن قهرمانی تیم پرسپولیس شود، افزود: امروز پرسپولیس بازی خوبی را به نمایش گذاشت. تماشاگران گرچه اشتباهات داوری به ضرر تیم بود اما تا دقیقه 90 طاقت آوردند و با احترام کامل به داور و تیم مقابل براساس منشور اخلاقی سازمان لیگ عمل کردند. آنها در طول بازی اعتراض نکردند و اگر هم اعتراضی داشتند در پایان وقت قانونی مسابقه بود.

مصطفوی در ادامه از احتمال حضور یک دروازه بان جدید در تیم فوتبال پرسپولیس خبر داد و در خصوص احتمال بازگشت دوباره علی کریمی به جمع سرخپوشان تهرانی گفت: کریمی برای بازگشت به لیگ ایران و تیم پرسپولس ابراز علاقه نشان داده است. کریمی اگر بتواند با باشگاه قطری خود تسویه حساب کند ما با این بازیکن توانمند قرارداد امضا کرده و از حضور وی در تیم پرسپولیس استقبال می کنیم.

------------------------------------

مجید فرخزادی در پایان دیدار پرسپولیس - ذوب آهن در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه داوران پنالتی های ما را نمی گیرند و علیه پرسپولیس قضاوت می کنند. اگر هم اعتراض کنم تماشاگران را محروم می کنند. تماشاگر با این زحمت به ورزشگاه می آید و دست آخر باید به سرش بکوبیم که حرفی نزده و ساکت محل برگزاری مسابقه را ترک کند.

وی با انتقاد از عملکرد داوران گفت: داوری فوتبال ما مرده است و خدا آن را بیامرزد. (( منبع : خبرگزاري مهر ))

بسم الله الرحمان الرحیم.الحمد لله رب العالمین.الرحمان الرحیم...........!!!!!!!!!!!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب همه دوستان بازي رو ديدند و متاسفانه مجددا شاهد حق كشي هاي جناب داور ( بخوانيد كميته داوران) عليه پرسپوليس بوديم. اما با فرمايشات دوست خوبم :

ذوب آهن روی ضد حملات بسیار خطرناک بود، اینها می تونستن در اواخر بازی حتی نتیجه را با برد عوض کنن که ضربه‌ی امرایی با بی دقتی محض به بالای دروازه رفت! (خیلی شانس آوردند! یکی دو صحنه ی خطرناک دیگر هم بود) کلا خط دفاعی پرسپولیس در نیمه ی دوم متزلزل نشون داد، اما در خط میانی تحرک خیلی خوبی داشتند.
نبی اله باقری ها، کریم باقری، مازیار زارع (= یک شوت فوق العاده زیبا از او دیدیم و حیف که گل نشد!)، پژمان نوری، پتروویچ و ابراهیم توره در این بازی خوب بودند.
ابراهیم زاده هم نشون داد مربی باهوشیه.
علیرضا حقیقی هم گلر بدی نیست، باید صبر داشت، دروازه بان تا گل نخوره گلر نمی شه (دیکته ی نا نوشته غلط نداره.)
هر چند ممکنه که در مورد قضاوت بازی حق با قطبی باشه اما او باید آرامش خودش رو حفظ کنه، تازه آغاز فصل است.

به هر حال در مجموع بازی جذاب و پر افت و خیزی بود.

كاملا موافقم . ضمن اينكه بايد بيشتر به دقايق 50 تا 75 بازي دقت كرد . دفاع پرسپوليس بسيار بازيگوش و فارغ از اصول حرفه اي بازي كرد و پترويچ و باقري هم به طور مشهودي در نيمه دوم كم اثر شده بودند . به هر حال پرسپوليس در دومين بازي متوالي امتياز داد كه ميتونست فاتح مطلق باشه و اين خيلي سخته.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
تبریک میگم به همه :::: جناب افشین قطبی هم ایرانی بازی یاد گرفته .
...
اصلا راجع بع مسائل داوردی حرفی نمیزنم . چون حداقل توی این دو بازی میتونستیم با اختلاف 3 گل برنده بازی باشیم و نبودیم . حالا که مساوی شده مسائل داوری کاملا نمود پیدا کرده .
..
اما نظر من اینه : در هر دو بازی قطبی مقصر 100 درصد بود . نه هیچ کس دیگه . تاکید میکنم 100 درصد .
به ترکیب فیکس پرسپولیس فکر کنید .
به تعویضهای قطبی نگاه کنید .
به نیمکت پرسپولیس نگاه کنید .
مربیان پرسپولیس رو در نظر بگیرید .
مدیریت پرسپولیس رو از نظر جسارت بیان حقایق و خرید بازیکن پیگیری مسائل و ... در نظر بگیرید .
و همه اونها + 1000 تا چیز دیگه رو با سال قبل مقایسه کنید .
...
تیمی که محمد منصوریه ابومسلم رو گرفته + کاپیتان ملوان + بهترین خارجی فصل قبل + بهترین هافبک خارجی حال حاضر ایران + یه سری از بهترینها ایران مثل علوی + شیری + اتسو و ........... + تمدید با 90 درصد بازیکنان فصل قبل .... چرا باید بازیکن تعویضیش کسی مثل آقای عبدی باشه . که تا قبل از اومدن ایشون داشت میرفت از این تیم .
تا حالا شده کسی به این سوال پاسخ بده وقتی این آقا توپ رو از دو قدمی دروازه تو بغل دروازبان نامتعادل حریف میندازه چرا باید فیکس علوی و محمد منصوری باشه .
از این آقای امپراطور !! کسی پرسید وقتی کریم باقری 45 دقیقه دوم توی زمین راه میرفت (به دلیل فشاری که نیمه اول برای جبران گل خورده کردند) چرا نباید تعویض بشه . وقتی آقای امپراطور از بغل زمین نمیبینه که تیمش هافبک نداره و تیم مقابل وسط زمین رو در اختیار داره و تعویض نمیکنه باید هم به زمین و زمان گیر داد .
یعنی دلیل باخت !!! پرسپولیس به ملوان و ذوب به دلیل نبود مهاجم برزیلی هست که اصلا معلوم نیست کیه یا به علت اینکه همسر آقای ....... تو هتل منتظر مونده . یا به خاطر اینکه پول آقای فلانی رو کن دادند .
وقتی 45 دقیقه بازیکنان ذوب اهن از سمت چپ پرسپولیس حمله کردند تا به گل رسیدند آیا مقصر داوره . مربی پس کی باید تشخیص بده که چکار باید بکنه .
وقتی آقای مازیار زارع در بازی ملوان تبدیل به برانکارد و دکتر بالا سر بازیکنان ملوان شده چه دلیلی داشت که 90 دقیقه بازی کرد . وقتی این آقا از نیمه هم توی اون بازی جلوتر نمیرفت چرا باید بازی میکرد . وقتی از اول فصل نگران این بازی بود و استرس برخورد با تیم سابقش رو داره یه مربی پر ادعا که 3 تا جام جهانی رفته انقدر نمیفهمه که این بازیکن رو نباید بازی بده . وقتی مدیر عامل تیم سابقش اونرو در مقابل باختهای ملوان مسئول میدونه آیا بازم این بازیکن باید بازی میکرد . اونهم 90 دقیقه .
وقتی مربی تیم ما به دنبال سفرهای هفتگی به خارج از کشوره ، وقتی به فکر کل کل با مربی تیم ملیه ، وقتی حواسش به بازیکن برزیلیه (حواشی اون رو کاری ندارم) ، وقتی به کسانی مثل عبدی بازی میده که 1000 سال فکر نمیکرد توی تیمی مثل پرسپولیس بازی کنه ، وقتی کنار زمین به داوری اعتراض میکنه دائما ، وقتی مربی محترمشون به داور میگه احمق و ازش طرفداری میکنه و همه حواسش میره پی رفیق جون جونیش آقای مارکو ، معلومه تمرکز نداره .

همونطور که سرمربی تیم کشتی گندی که تو المپیک زدن رو به گردن فوتبال میندازه باید هم قطبی ترکمونی که زده رو به گردن مدیران و داور بندازه . اما آقای قطبی از قدیم گفتن و چه خوبم گفتن که گ.و.ز به شقیقه ربطی نداره دوست عزیز خارجی ... البته شما تقصیری نداری اینجا ایرانه و باید از این جنس حرف بزنی . و الحق که در عرض یکسال خوب یاد گرفتی کولی بازی رو

چطور تا دیروز تو کل با قلعه نوعی میخواست جواب دندان شکن بده . اما به فاصله 1-2 روز همه چی تغییرکرد و میخواد پولها رو پس بده و بره . تا دیروز برنده سه جام بودیم و امروز شکست خورده عالم و آدم . مربی که یه بازیکن جوون مثل علی عسگر رو اولین بازی فیکس جلوی این همه هوادار بازی میده حواسش کجاست
میتونم بپرسم همین آقای خلیلی برزیلیه یا ایرانی . همین خلعتبری نیم وجبی یا هزارتای دیگه اینها هم خارجی ان . که الان پرسپولیس بزرگ !! لنگ یه زاغارت برزیلی شده . همین آقای توره یعنی کمتر از اونه . چرا همین رو تبدیل به یه مهاجم 6 دنگ نکنیم . اینهمه بازیکن خارجی حتما باید برزیلی باشه . عماد رضا برزیلیه که 2 تا 2 تا گل میزنه .

نه آقای قطبی باید ببخشید ... هنورز انقدر احمق نشدیم که با حرفهای صد من یه غاز شما گمراه بشیم . بهتره خودمون باشیم و سعی نکنیم ایرانی حرف بزنیم . 4-1 به استقلال اهواز باختیم اما شما گناه باخت رو به گردن گرفتید حالا چه اتفاقی افتاده که با دو مساوی فوتبال پرسپولیس و تشکیلات اون و ریخت و پاشش که در 30 سال اخیر بی سابقه بوده رو زیر سوال میبرید . سال قبل 6 امتیاز از همین تیم کم شد . کریم باقری بدون دلیل 2 جلسه محروم شد . بازیکنهاش اختلاف داشتند . . حمید استیلی هم بود و داورها هم همین داورها بودند .
اما این شما هستی که تغییر کردی و اون قطبی سال قبل نیستی . شک داشتی که برگردی اما حالا شکت به یقین تبدیل شده . خودت باش آقای قطبی

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خيلي جالبه - آقاي عنايت اون همه صحنه رو نمي بينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد ميگه اعتراض به داور منسوخ شده ؟؟؟؟ آخه وقتي داور بيخود به نيكبخت كارت زرد ميده ولي وقتي اون دروازه بان دو بار بازيكن پرسپوليس رو ميزنه داور هيچ عكس العملي نشون نميده - وقتي پنالتي رو نميگيره و ... چطور ميشه ساكت نشست تا حالا در 3 بازي گذشته داورها به عمد بر عليه پرسپوليس سوت زدند كه خوشبختانه تو بازي دوم (( با پاس )) تاثير نذاشت . اصلا آيا راهي براي مطرح كردن اين مسايل در فدراسيون بين الملي FIFA هست ، به نظر من بايد به FIFA شكايت كرد ، چون اينها ديگه از مرز اشتباه رد شده :blink::eek:
خاک بر سر ما ننده با این داوری و فوتبال مسخره...

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
تبریک میگم به همه :::: جناب افشین قطبی هم ایرانی بازی یاد گرفته .
...
اصلا راجع بع مسائل داوردی حرفی نمیزنم . چون حداقل توی این دو بازی میتونستیم با اختلاف 3 گل برنده بازی باشیم و نبودیم . حالا که مساوی شده مسائل داوری کاملا نمود پیدا کرده .
..
اما نظر من اینه : در هر دو بازی قطبی مقصر 100 درصد بود . نه هیچ کس دیگه . تاکید میکنم 100 درصد .
به ترکیب فیکس پرسپولیس فکر کنید .
به تعویضهای قطبی نگاه کنید .
به نیمکت پرسپولیس نگاه کنید .
مربیان پرسپولیس رو در نظر بگیرید .
مدیریت پرسپولیس رو از نظر جسارت بیان حقایق و خرید بازیکن پیگیری مسائل و ... در نظر بگیرید .
و همه اونها + 1000 تا چیز دیگه رو با سال قبل مقایسه کنید .
...
تیمی که محمد منصوریه ابومسلم رو گرفته + کاپیتان ملوان + بهترین خارجی فصل قبل + بهترین هافبک خارجی حال حاضر ایران + یه سری از بهترینها ایران مثل علوی + شیری + اتسو و ........... + تمدید با 90 درصد بازیکنان فصل قبل .... چرا باید بازیکن تعویضیش کسی مثل آقای عبدی باشه . که تا قبل از اومدن ایشون داشت میرفت از این تیم .
تا حالا شده کسی به این سوال پاسخ بده وقتی این آقا توپ رو از دو قدمی دروازه تو بغل دروازبان نامتعادل حریف میندازه چرا باید فیکس علوی و محمد منصوری باشه .
از این آقای امپراطور !! کسی پرسید وقتی کریم باقری 45 دقیقه دوم توی زمین راه میرفت (به دلیل فشاری که نیمه اول برای جبران گل خورده کردند) چرا نباید تعویض بشه . وقتی آقای امپراطور از بغل زمین نمیبینه که تیمش هافبک نداره و تیم مقابل وسط زمین رو در اختیار داره و تعویض نمیکنه باید هم به زمین و زمان گیر داد .
یعنی دلیل باخت !!! پرسپولیس به ملوان و ذوب به دلیل نبود مهاجم برزیلی هست که اصلا معلوم نیست کیه یا به علت اینکه همسر آقای ....... تو هتل منتظر مونده . یا به خاطر اینکه پول آقای فلانی رو کن دادند .
وقتی 45 دقیقه بازیکنان ذوب اهن از سمت چپ پرسپولیس حمله کردند تا به گل رسیدند آیا مقصر داوره . مربی پس کی باید تشخیص بده که چکار باید بکنه .
وقتی آقای مازیار زارع در بازی ملوان تبدیل به برانکارد و دکتر بالا سر بازیکنان ملوان شده چه دلیلی داشت که 90 دقیقه بازی کرد . وقتی این آقا از نیمه هم توی اون بازی جلوتر نمیرفت چرا باید بازی میکرد . وقتی از اول فصل نگران این بازی بود و استرس برخورد با تیم سابقش رو داره یه مربی پر ادعا که 3 تا جام جهانی رفته انقدر نمیفهمه که این بازیکن رو نباید بازی بده . وقتی مدیر عامل تیم سابقش اونرو در مقابل باختهای ملوان مسئول میدونه آیا بازم این بازیکن باید بازی میکرد . اونهم 90 دقیقه .
وقتی مربی تیم ما به دنبال سفرهای هفتگی به خارج از کشوره ، وقتی به فکر کل کل با مربی تیم ملیه ، وقتی حواسش به بازیکن برزیلیه (حواشی اون رو کاری ندارم) ، وقتی به کسانی مثل عبدی بازی میده که 1000 سال فکر نمیکرد توی تیمی مثل پرسپولیس بازی کنه ، وقتی کنار زمین به داوری اعتراض میکنه دائما ، وقتی مربی محترمشون به داور میگه احمق و ازش طرفداری میکنه و همه حواسش میره پی رفیق جون جونیش آقای مارکو ، معلومه تمرکز نداره .

همونطور که سرمربی تیم کشتی گندی که تو المپیک زدن رو به گردن فوتبال میندازه باید هم قطبی ترکمونی که زده رو به گردن مدیران و داور بندازه . اما آقای قطبی از قدیم گفتن و چه خوبم گفتن که گ.و.ز به شقیقه ربطی نداره دوست عزیز خارجی ... البته شما تقصیری نداری اینجا ایرانه و باید از این جنس حرف بزنی . و الحق که در عرض یکسال خوب یاد گرفتی کولی بازی رو

چطور تا دیروز تو کل با قلعه نوعی میخواست جواب دندان شکن بده . اما به فاصله 1-2 روز همه چی تغییرکرد و میخواد پولها رو پس بده و بره . تا دیروز برنده سه جام بودیم و امروز شکست خورده عالم و آدم . مربی که یه بازیکن جوون مثل علی عسگر رو اولین بازی فیکس جلوی این همه هوادار بازی میده حواسش کجاست
میتونم بپرسم همین آقای خلیلی برزیلیه یا ایرانی . همین خلعتبری نیم وجبی یا هزارتای دیگه اینها هم خارجی ان . که الان پرسپولیس بزرگ !! لنگ یه زاغارت برزیلی شده . همین آقای توره یعنی کمتر از اونه . چرا همین رو تبدیل به یه مهاجم 6 دنگ نکنیم . اینهمه بازیکن خارجی حتما باید برزیلی باشه . عماد رضا برزیلیه که 2 تا 2 تا گل میزنه .

نه آقای قطبی باید ببخشید ... هنورز انقدر احمق نشدیم که با حرفهای صد من یه غاز شما گمراه بشیم . بهتره خودمون باشیم و سعی نکنیم ایرانی حرف بزنیم . 4-1 به استقلال اهواز باختیم اما شما گناه باخت رو به گردن گرفتید حالا چه اتفاقی افتاده که با دو مساوی فوتبال پرسپولیس و تشکیلات اون و ریخت و پاشش که در 30 سال اخیر بی سابقه بوده رو زیر سوال میبرید . سال قبل 6 امتیاز از همین تیم کم شد . کریم باقری بدون دلیل 2 جلسه محروم شد . بازیکنهاش اختلاف داشتند . . حمید استیلی هم بود و داورها هم همین داورها بودند .
اما این شما هستی که تغییر کردی و اون قطبی سال قبل نیستی . شک داشتی که برگردی اما حالا شکت به یقین تبدیل شده . خودت باش آقای قطبی

دوست عزيز من با قسمتي از صحبتهاي شما موافقم و با بخشي از اون هم خير .
به نظر منم پرسپوليس با اون بازيكنها و كادر فني كه داره نبايد در ورزشگاه آزادي بگذاره كار به بحث داوري بكشه . و خوب ميشه گفت افشين قطبي تقصير داشته اما نه صد در صد ، چون صد در صد يعني داور هيچ تاثيري نداشته ؟؟؟
اما اين كه ميگيد قطبي دنبال بهانه براي اين نتايج بوده فكر نكنم خيلي هم اين طور بوده ، چون خود افشين قطبي هم با تمام صبحتهايي كه كرده قبول داره كه تو هر دو تساوي مقصر اصلي بوده . اما اين دليل نميشه كه با اين همه قضاوت غلط داوران فقط به خاطر اين كه آدم با پرستيژي هست هيچ حرفي نزنه از داوري تا يه موقع نگن داره بهانه تراشي ميكنه . هر آدمي تا يه جايي سكوت ميكنه ، يعني شما خودت واقعا هيچ اعتراضي به داوري نداري ؟؟
در مورد پول آقاي فلان و همسر آقاي فلان هم اگر چه واقعا زياده روي كرده در گفتن اين مسائل افشين قطبي ، اما من حدس ميزنم كه قطبي بيشتر از باشگاه مهندس علي آبادي رو خطاب قرار داده در بيان اين مسائل ، چون با دعوت رسمي علي آبادي اون تصور كرده كه واقعا همه جوره مشكلات حل شده ، اما الان ميبينه همه چيز بر وفق مراد نيست . و هنوز هم كمبودهايي هست كه نميشه انكارشون كرد . (( اگر چه همون طور كه گفتيد در خريد بازيكن و يك سري موارد ديگه خوب عمل شده ))
ضمنا يادمون باشه همين افشين خان بود كه پارسال تونست با كمك بچه ها تيم رو با اون شرايط سخت قهرمان كنه و حالا حتي اگر كمي اشتباه هم از او سر بزند نبايد به همين راحتي به شخصيتي مثل قطبي نفهم گفت {{ یه مربی پر ادعا که 3 تا جام جهانی رفته انقدر نمیفهمه که این بازیکن رو نباید بازی بده}}
بحث Crazy هم كه فرموديد –Crazy به معني ديوانه هست نه احمق و فكر ميكنم بين اين دو تفاوت وجود داشته باشه . ضمن اين كه واقعا Crazy در فرهنگ خارجي آنقدر هم كلمه زشتي نبوده كه اين طور سنگين باهاش برخورد بشه ، البته قصدم دفاع از ماركو نيست چون به هر صورت نبايد به داور توهين كرد .

اما من يك چيز رو خوب ميدونم اگر پرسپوليس بخواد براحتي ميتونه هم حريفاشو ببره و هم داوران رو ، هنوز هم هيچ مشكلي بوجود نيومده چون تا حالا 4 امتياز از حق پرسپوليس رو زدن در حالي كه پارسال فقط 6 امتياز FIFA كسر كرده بود .

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
داريوش مصطفوي پس از جلسه امروز هيئت مديره پرسپوليس، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هميشه سعي مي‌كنيم با كمك مديران و هيئت مديره، دقايقي را كنار هم قرار بگيريم و مسائل را حل كنيم. مسئله روز گذشته خاص بود و به خاطر همين، جلسه ويژه را تشكيل داديم.
وي افزود: برخي امكانات را تعهد كرده بوديم تا در قبال زحمات قطبي، انجام دهيم كه يكي از آنها مسئله حقوق ماركو بود. بنابر دلايلي به تاخير افتاد؛ آن هم دليلش نبودن اسپانسر بود.
مصطفوي عنوان كرد: امروز به خوشي و خوبي تمام مشكلات حل شده است و به همين دليل، تا روز پنجشنبه سعي خواهيم كرد تا حقوق ماركو را پرداخت كنيم.
وي درباره اظهارات روز گذشته افشين قطبي گفت: او فوتبال را حرفه‌اي نگاه مي‌كند و قصد دارد به ايران كمك كند. مطمئنم حرف هاي ديروز او فقط به پرسپوليس نبود و با فوتبال حرفه‌اي در ايران بود.
وي افزود: تنها باشگاهي هستيم كه 30 درصد از قرارداد بازيكنان را داده‌ است؛ به جز 2 بازيكن كه يكي از آنها جواني است مثل حقيقي. در روزهاي آينده سعي مي‌كنيم آن را نيز پرداخت كنيم.
داريوش مصطفوي خاطر نشان ساخت: بايد به قطبي در برخي مسائل حق بدهيم. مطمئن باشيم اگر داوران اجازه بدهند و بستر مناسب را آماده كنيم، پرسپوليس مي‌تواند قهرمان آسيا شود و در ايران حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد.
-----------------------------------------------------
اما صحبتهاي قطبي هم پس از برگزاري جلسه امروز هئيت مديره خواندني است
قطبي: پرسپوليس نياز به شوك بزرگي داشت
افشين قطبي پس از جلسه امروز هيئت مديره پرسپوليس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: طبيعي بود بعد از بازي ديروز همه بازيكنان و كادر فني ناراحت باشند چون به پرسپوليس با گرفتن 4 امتياز در 2 بازي، ظلم شد و من هم به همين دليل، تمركز خودم را از دست دادم.
وي افزود: بايد قبول كرد كه من هم تا اندازه‌اي صبر دارم. در يك سال گذشته آيا حرفي ناشايست از من شنيديد؟ هميشه تشكر كردم و براي روحيه دادن، داوران را تشويق كردم؛ اما حالا بايد به عنوان سرباز هواداران، خودم را نشان مي‌دادم تا از زير بار مسئوليت فرار نكنم.
قطبي عنوان كرد: در تمام دنيا در صحنه‌هاي 50 به 50، داوران دقت زيادي مي‌كنند؛ اما در بازي ديروز، پنالتي ما با ضربه كاشته براي حريف عوض شد. نمي‌توانم در قبال اين كار ساكت باشم چون بايد مردم را درك كنم و روز آخر جواب پس بدهم.
وي در خصوص ناراحتي‌اش از باشگاه پرسپوليس گفت: بايد قبول كنيم كادر فني و بازيكنان اگر بخواهند تمام ذهن خود را به موفقيت تيم جذب كنند، بايد امكانات داشته باشند. در روزهاي گذشته لغزشي در باشگاه ديدم كه حس كردم نياز به شوك بزرگي براي موفقيت است.
سرمربي پرسپوليس خاطر نشان ساخت: از فردا با قدرت هرچه تمامتر در تمرين حضور پيدا خواهم كرد و امروز نيز تنها به دليل اينكه بايد در جلسه شركت مي‌كردم، به تمرينات نرفتم. بين من و پرسپوليس يك قلب رئوف وجود دارد. اگر لازم باشد، براي موفقيتش با هر كسي جنگ خواهم كرد. (( متن كامل خبر ))

---------------------------------------------------------------------

و اما بخشي از گفته هاي مجيد فرخ زادي پس از اين جلسه :
عضو هيات مديره پرسپوليس گفت: ما طي اعلامي كه در سايت باشگاه انجام مي‌دهيم از هواداران پرشور تيم پرسپوليس تقاضا مي‌كنيم كه شعارهاي اخلاقي و تاثيرگذاري را براي انتقاد از عملكرد داوري و تشويق داور به قضاوت‌هاي درست، ساخته و آن را به روابط عمومي باشگاه اعلام كنند؛ به بهترين شعارهايي كه از سوي هواداران ساخته شود از سوي باشگاه پرسپوليس جوايزي اعطا خواهد شد تا انشاءالله بتوانيم تاثيري در كاهش احتمال سوت‌هاي اشتباه داوران داشته باشيم.

فرخ زادي همچنين در خصوص جذب مهاجم برزيلي گفت: از قطبي خواستيم تا مجددا وضعيت او را بررسي كند تا اگر نياز تيم است طي چهار روز آينده قرارداد نهايي به امضا برسد.

وي خاطر نشان كرد: باشگاه پرسپوليس همواره از تصميمات و برنامه‌ريزي‌هاي فدراسيون فوتبال و همچنين كميته داوران حمايت كرده است اما از همين جا از آن‌ها مي‌خواهيم كه در گماردن داوران حرفه‌اي براي بازي‌هاي تيم‌هاي بزرگي چون پرسپوليس دقت بيشتري كرده تا قضاوت‌هاي اشتباه ديگر گريبانگير اين تيم بزرگ نشود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: در جلسه‌ي اضطراري عصر امروز اعضاي هيات مديره تمام مشكلات و سوءتفاهمات با "قطبي" برطرف شد.

مجيد فرخ‌زادي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در تشريح نتايج جلسه عصر امروز هيات مديره باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: پس از اظهارات انتقاد آميزي كه افشين قطبي در نشست خبري روز گذشته پس از بازي با ذوب‌آهن داشت؛ جلسه‌ي اضطراري با حضور تمام اعضاي هيات مديره و همچنين قطبي و ماركو در محل باشگاه پرسپوليس برگزار شد. در اين جلسه دو محور مورد بررسي قرار گرفت در وهله اول گزارشي از وضعيت قراردادها و دريافت‌هاي مالي بازيكنان پرسپوليس به قطبي ارائه شد كه نشان مي‌داد برخي بازيكنان بيش از 30 درصد از قرارداد خود را دريافت كردند و بقيه نيز به طور طبيعي روال منظم خود را طي مي‌كنند كه قطبي از اين قضيه تا حدودي بي‌اطلاع بود، همچنين مصطفوي توافقاتي با دو دستيار ايراني قطبي براي تاخير در اولين دريافت‌ها داشته است كه قطبي در جريان اين مساله هم نبود.

وي افزود: در جلسه امروز ماركو نيز به همراه قطبي حضور داشت و ما طي يك فقره چك كه روز گذشته به وي داده بوديم، امروز نيز مبلغي را به اين مربي برزيلي پرداخت كرديم تا حساب كنوني او كاملا صفر شود. خوشبختانه پس از ارائه اين گزارش‌ها مشكلات و سوءتفاهمات به وجود آمده كاملا برطرف شد و اعضاي هيات مديره به همراه كادرفني اصل را بر وحدت و همدلي گذاشته تا بتوانيم موفقيت‌هاي بعدي را براي تيم فوتبال پرسپوليس كسب كنيم.

فرخ‌زادي گفت: در دومين محور بحث امروز مقرر شد كه تمامي مربيان و بازيكنان تيم پرسپوليس پيش از انجام هرگونه مصاحبه‌ي مطبوعاتي با مسئولين باشگاه هماهنگي‌هاي لازم را به وجود آورده تا مشكلات اين چنيني ديگر پيش نيايد.

عضو هيات مديره پرسپوليس همچنين گفت: ما طي اعلامي كه در سايت باشگاه انجام مي‌دهيم از هواداران پرشور تيم پرسپوليس تقاضا مي‌كنيم كه شعارهاي اخلاقي و تاثيرگذاري را براي انتقاد از عملكرد داوري و تشويق داور به قضاوت‌هاي درست، ساخته و آن را به روابط عمومي باشگاه اعلام كنند؛ به بهترين شعارهايي كه از سوي هواداران ساخته شود از سوي باشگاه پرسپوليس جوايزي اعطا خواهد شد تا انشاءالله بتوانيم تاثيري در كاهش احتمال سوت‌هاي اشتباه داوران داشته باشيم.

فرخ زادي همچنين در خصوص جذب مهاجم برزيلي گفت: از قطبي خواستيم تا مجددا وضعيت او را بررسي كند تا اگر نياز تيم است طي چهار روز آينده قرارداد نهايي به امضا برسد.

وي در پايان خاطر نشان كرد: باشگاه پرسپوليس همواره از تصميمات و برنامه‌ريزي‌هاي فدراسيون فوتبال و همچنين كميته داوران حمايت كرده است اما از همين جا از آن‌ها مي‌خواهيم كه در گماردن داوران حرفه‌اي براي بازي‌هاي تيم‌هاي بزرگي چون پرسپوليس دقت بيشتري كرده تا قضاوت‌هاي اشتباه ديگر گريبانگير اين تيم بزرگ نشود.

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C4%5Csport%5C100.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حقوق تمامي مربيان و بازيكنان پرسپوليس پرداخت شده است

خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: تا امروز تمام حق و حقوق اعضاي كادر فني و بازيكنان پرداخت شده‌ است.

حسن هدايتي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص جلسه فوري امروز هيئت مديره پرسپوليس اظهار داشت: در خصوص مسائل مختلف بايد سخنگوي باشگاه نظر نهايي را اعلام كند؛ اما جلسه امروز بسيار خوب بود و سوء تفاهم بوجود آمده؛ از بين رفت.
وي افزود: حقوق سرمربي، مربي و بازيكنان پرداخت شده‌ است. حتي برخي زودتر از موعد مبالغي را دريافت كرده اند و مشكلي در اين خصوص وجود ندارد.
هدايتي ادامه داد: باشگاه پرسپوليس زير مجموعه سازمان تربيت بدني است و خوشبختانه كمك‌هاي خوبي به اين باشگاه شده است. من نيز در كنار آن هركاري از دستم برآمد براي باشگاه انجام داده‌ام.
عضو هيئت مديره پرسپوليس در خصوص گفت و گوي جنجالي شب گذشته افشين قطبي،‌ تاكيد كرد: احتمالا وي به دليل توقف تيم مقابل ذوب آهن عصباني شد، به همين دليل نبايد او را به اين خاطر كه دلش براي باشگاه سوخته است، مقصر دانست.
وي در خصوص شايعات اخير مبني بر خريد سهام باشگاه پرسپوليس گفت:‌ اميدوارم فروش سهام با توجه به نگاه ويژه دولت نهم انجام شود تا از امروز به فكر حضور موفق در 4 سال آينده در عرصه‌هاي مختلف باشيم.
وي افزود: نبايد فراموش كنيم آبراموويچ مالك چلسي با يك ميليارد تومان كارش را شروع كرد و در پايان فصل سود بسيار خوبي نصيبش شد؛ اما با من با 2 ميليارد شروع كردم و چيزي غير از ضرر در فوتبال ايران عايدم نشد.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
برنامه 90 ديشب خود عادل فردوسي پور از پكن برگشته بود و مجري بود . برنامه نزديك 3 ساعت طول كشيد و تا ساعت 2:30 ادامه داشت . چند مورد تو برنامه ديشب به نظرم جالب بود .
مورد اول بحث جنجالي بازي پيروزي و ذوب آهن بود : تا حالا همه چيزو خونده بوديم راجب صحبتهاي قطبي اما نديده بوديم . 90 ديشب گزارشو پخش كرد ، واقعا قطبي عصباني شده بود ، خيلي عصباني بود ، وقتي قطبي با اون عصبانيت گفت داوري مزخرف بود خيلي دلم براش سوخت ، عادل گزارش تقريبا كاملي از عصبانيت قطبي و حرفايي كه زده بود پخش كرد اما اي كاش به همون اندازه كه عصبانيت اونو پخش كرد به همون اندازه هم صحنه هاي سوتيهاي داوري رو پخش ميكرد . در قضاوت داوري هم فقط يك صحنه پنالتي رو نشون داد كه كارشناس داوري گفت پنالتي بوده و صحنه لگد زدن و وحشيگري دروازه بان ذوب آهن رو كه كارشناس گفت بايد كارت زرد ميداد . اما به هر حال اگر فقط همون پنالتي رو نيمه اول ميگرفت ديگه ذوب آهن با تمام ناداوريها در ادامه بازي نميتونست هيچ كاري بكنه
---------------------------------------------------------
مورد دوم هم دعوايي بود كه عادل به زيركي بين علي دايي و امير قلعه نويي راه انداخت . مهمان اول برنامه مربي مس كرمان بود كه با امير قلعه نويي هم تماس تلفني برقرار كردن تا مثلا در مورد بازي استقلال- مس صحبت كنن اما يكدفعه عادل بحثو با زيركي عوض كرد ((به خيالش كسي نفهميد كه عمدي بوده )) و صحبت از برنامه علي دايي در مورد ندادن بازيكناي باشگاهها در هفته پنجم ليگ كرد و از اونا پرسيد كه آيا شما راضي هستيد ، مربي دو تيم هم گفتن نه و ... ، اما امير قلعه نويي هم فرصت رو مناسب ديد و شروع كرد به بدگويي از علي دايي و برنامه ريزي دايي و فدراسيون و در ضمن تمجيد از دوران غرور آميز مربي گري خودش (( :lol: )) كه كاملا با برنامه بوده (( آخه يكي نسيت بگه مرد ناحسابي تو اگه برنامه ريزي داشتي كه گند نميزدي به تيم ملي ، الان هم با اون همه شعار اس ........)) . بعد عادل گفت اگه ميتونستيم با دايي هم در مورد برنامه جديدش صحيت كنيم خوشحال ميشديم ، فكر كنم حدود 20 دقيقه بعد با دايي تماس برقرار شد و دايي هم گفت آره من گفتم كه براي هفته پنجم بازيكنا رو نميديم و بايد در اختيار تيم ملي باشند . فكر كنم بيش از 20 دقيقه عادل با علي دايي كل كل كرد ،عادل عليرغم اين كه مثلا ميخواست با منطق صحبت كنه اما به نظر من ديشب گند زد و علي دايي خيلي منطقي تر از اون بود . واقعا ديگه عادل گندشو درآورده بود ، من هي با خودم ميگفتم الانه كه علي دايي قاط بزنه و چند تا گنده بارش كنه :D
وسط دعوا عادل يهو يادش رفت كه مثلا با منطق هست و پرسيد چرا مهدوي كيا رو به تيم ملي دعوت نكردي كه دايي شروع به توضيح كردن داد وخود عادل باز يكدفعه يادش اومد كه سوتي داده و از منطق خارج شده و گفت البته اين در حيطه اختيارات شماست و كسي نميتونه بهتون گير بده در اين مورد :lol:
علي دايي در مورد قلعه نويي و حرفاش گفت اونايي كه ميگن ما برنامه ريزي نداريم مگه تو زمان خودشون ليگ رو تعطيل نكردن ، و ادامه داد كه اونا با اون برنامه ها شون چه نتيجه اي گرفتن و چه گلي به سر تيم ملي زدن .
خلاصه عادل زيادي به دايي واسه خيلي چيزا كه به اون ربط نداشت گير داد ، مثلا ميپرسه خوب اصلا چرا كلا بازيهاي اون هفته لغو نميشه – آخه مگه دايي مسئول بازيهاي ليگه كه از اون ميپرسي
بعدشم عادل هي ميخواست نتيجه اخلاقي از حرفاي دايي بگيره كه داره حرف زور ميرنه . و من هم نتيجه اخلاقي از برنامه ديشب ميگيرم كه عادل يا واقعا با دايي لجه يا ميخواد با اين كاراش خودش و برنامشو مشهورتر كنه .
بعد از اين جنجال دوباره در پايان برنامه امير زنگ زد كه مثلا جواب دايي رو بده زورش اومده بود كه دايي گفته اگه استقلال باخته به خاطر اون يك بازيكن نبوده چون تو بازي با مس كه اونو داشت چرا نبرد ، به همين خاطر امير هم شروع به ليچار گفتن كرد و گفت دايي قرو قاطي كرده ، دايي FIFA Day نميفهمه ، دايي فلانه و در شخصيت برنامه 90 نيست كه (( منظورش اين بود كه 90 با دايي صحيت كنه )) . واقعا اين آدم عجب رويي داره آخه تو كه به تيم ملي گند زدي و فاتحهشو خوندي چرا به بقيه فهش ميدي :eek: :wacko:
به نظر من كميته انظباطي ، فدراسيون يا هر كسي كه مسئول هست بايد امير قلعه نويي رو به خاطر حرفهاي ديشبش بازخواست كنن ، چون دايي سرمربي تيم ملي هست و هيچ كس نبايد به خودش اجازه بده كه به اون توهين كنه چون توهين به اون توهين به فدراسيون ، توهين به ورزش ايران و توهين به تمام مردم ايران هست .
ضمن اين كه دايي هم نبايد اون قدر به كل كل با عادل ادامه بده و بايد زود قضيه رو خاتمه ميداد .
------------------------------------------
اما مورد سوم حاشيه بازي پيام بود كه واقعا حركات خداداد عزيزي جالب بود ، خداداد ظاهرا ميخواد عنوان طنزترين مربي رو از فيروز كريمي بگيره .
مسابقه پيام كوتاه ديشب هم اين بود كه به نظر شما استقلال تو ليگ برتر اول ميشه – دوم – سوم و يا چهارم يا پاينتر كه 50 درصد گفته بودن چهارم يا پايينتر ، فكر كنم حدود 35 درصد گفته بودن اول و باقي هم نظرشون دوم و سوم بود .

بالا