• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamidbabayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
شما در اوایل این تایپیک گفته اید که یکی از شرایط خدمت در شهر محل سکونت معاف از رزم هست.خواستم ببینم شما در چه یگانی بوده اید که این شرایط بوده وایا عمومی هست در یگانها یا نه.
ممنونم

saeed_mosafer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 3 روز ديگه يعني 18/6/1387 اعزامم.
كد 47 نیروی زمینی ارتش گروه 33 توپخانه پرندک
اگه كسي محل آموزشش اينجاست خودشو معرفي كنه بياد با هم باشيم.
خوش ميگذره;)

Last edited:

hamidbabayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ایا امکان جابه جایی اعزام هست؟من یکی از دوستام دفترچه پست کرده و اعزامش خورده اسفند.اما من که تازه پست کردم احتمالا میخوره اردیبهشت یا تیر.اما دوستم ارشد قبول شده و نمیره .حالا من میتونم به جای دوستم اسفند برم؟یه بار تلفنی پرسیدم از **** وظیفه گفته نمیشه ولی اکثرا میگن میشه .ایا کسی اطلاع دقیقی داره؟
ممنون

saeed_mosafer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اولين روز زياد سخت نبود فقط مسيرش يكم بد قلقه
تا 5 شنبه مرخصي دادن بهمون
افتادم گروهان چهارم:(
بدبخت شدم

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من چند روزه که دنبال کار پذیرش بودم که امروز خوشبختانه به طور کامل پذیرش شدم
من توی دانشکده پرواز که نیروی هوایی **** هستش پذیرش شدم(توی اصفهان خودمم اصفهانی هستم) که آموزشیش هم میفرستندمون اردکان

فکر کنم کدش 226 باشه
به من گفتند حدود 20 روز دیگه بهتون زنگ میزنیم که بیام امتحان ورزش بدم یکی از سرباز ها گفت اگه تو ورزش کم بیارم من رو پذیرش نمیکنند آیا همینطوره؟

و اینکه اینجا که پذیرش شدم جای خوبیه؟ راحته؟ و اینکه یه توضیحی کامل بدید اگه اونجا بودید
با تشکر

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من چند روزه که دنبال کار پذیرش بودم که امروز خوشبختانه به طور کامل پذیرش شدم
من توی دانشکده پرواز که نیروی هوایی **** هستش پذیرش شدم(توی اصفهان خودمم اصفهانی هستم) که آموزشیش هم میفرستندمون اردکان

فکر کنم کدش 226 باشه
به من گفتند حدود 20 روز دیگه بهتون زنگ میزنیم که بیام امتحان ورزش بدم یکی از سرباز ها گفت اگه تو ورزش کم بیارم من رو پذیرش نمیکنند آیا همینطوره؟

و اینکه اینجا که پذیرش شدم جای خوبیه؟ راحته؟ و اینکه یه توضیحی کامل بدید اگه اونجا بودید
با تشکر
کدش 88 هست. پادگان آموزشیتون هتل هستش.
به احتمال زیاد تست ورزش رو یه سرباز مثل خودتون میگیره ازتون که زیاد حساس نیستند روی این قضیه.

در کل خدمت توی پادگان های نیروی هوایی **** خیلی راحت هستش. دلیلشم شاید این باشه که به سرباز اجازه نمیدهند وارد باند و رمپ و آشیونه بشه، بهمین خاطر اکثرا کار های اداری بهتون محول می کنند.

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدش 88 هست. پادگان آموزشیتون هتل هستش.
به احتمال زیاد تست ورزش رو یه سرباز مثل خودتون میگیره ازتون که زیاد حساس نیستند روی این قضیه.

در کل خدمت توی پادگان های نیروی هوایی **** خیلی راحت هستش. دلیلشم شاید این باشه که به سرباز اجازه نمیدهند وارد باند و رمپ و آشیونه بشه، بهمین خاطر اکثرا کار های اداری بهتون محول می کنند.

سلام
ممنون از شما خیالم رو تا حدودی راحت کردید بله کد 88 رو هم شنیده بودم ولی قاطی کردم

الان دو تا مشکل دارم که یکم نگرانم کرده اول اینکه یکی به من گفت که توی اینجا شاید تا 10 ماه سرباز ها رو نگه میدارند ولی بعدش انتقالمون میدند به یه شهر دیگه مثلا قزوین این رو که گفت من خیلی ترسیدم این همه دوندگی کردم که تو شهر خودم باشم آیا این صحت داره؟

و دوم ساعتهایی هست که باید اونجا باشیم امروز از یکی از سربازها که اونجا بود پرسیدم ساعتهاش چطوریه؟ گفت بستگی داره یا 8 ساعت به 8 ساعته یا 24 ساعت اونجا 24 ساعت خونه . من فکر میکردم صبح تا ظهره شبها هم خونه میخوابیم حالا اون شبهایی که باید پست وایسیم که هیچ حالا شما در مورد ساعتاش چیزی میدونید؟ ممنون از شما
چاکرم

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
ممنون از شما خیالم رو تا حدودی راحت کردید بله کد 88 رو هم شنیده بودم ولی قاطی کردم

الان دو تا مشکل دارم که یکم نگرانم کرده اول اینکه یکی به من گفت که توی اینجا شاید تا 10 ماه سرباز ها رو نگه میدارند ولی بعدش انتقالمون میدند به یه شهر دیگه مثلا قزوین این رو که گفت من خیلی ترسیدم این همه دوندگی کردم که تو شهر خودم باشم آیا این صحت داره؟

و دوم ساعتهایی هست که باید اونجا باشیم امروز از یکی از سربازها که اونجا بود پرسیدم ساعتهاش چطوریه؟ گفت بستگی داره یا 8 ساعت به 8 ساعته یا 24 ساعت اونجا 24 ساعت خونه . من فکر میکردم صبح تا ظهره شبها هم خونه میخوابیم حالا اون شبهایی که باید پست وایسیم که هیچ حالا شما در مورد ساعتاش چیزی میدونید؟ ممنون از شما
چاکرم
- به سرباز پذیرشی خیلی سخت انتقالی می دهند.
- توی پادگان دو جور حضور هست. یکی شیفتی دیگری اداری.
بستگی داره که کارت با کدوم راه میوفته. اما اگر اداریش هفته ای 2 شب شیفت رو شامل بشه (که بعید هم نیست) زیاد نمیصرفه براتون. همون شیفتی 24 -24 بهتره.

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
ذوستان از زمانی که مدارک اعزام رو پست می کنید تا تاریخ اعزام چقدر حدودی طول میکشه؟

hamidbabayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بعد چند بار این دکتر اون دکتر فهمیدم که میتونم معاف از رزم بگیرم.به نطرشما گرفتن معاف از رزم با مدرک لیسانس ارزش داره؟کسانی که خدمت رفتن از نحوه تقسیم معاف از رزمها خبر دارن؟لطفا اگه میتونید سریع راهنماییم کنید.
ممنونم

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
سلام
بعد چند بار این دکتر اون دکتر فهمیدم که میتونم معاف از رزم بگیرم.به نطرشما گرفتن معاف از رزم با مدرک لیسانس ارزش داره؟کسانی که خدمت رفتن از نحوه تقسیم معاف از رزمها خبر دارن؟لطفا اگه میتونید سریع راهنماییم کنید.
ممنونم

دوست عزیز شرمنده که دیر جواب می دم .

البته شما که دارای مدرک " لیسانس " می باشید خدمت سربازی برای شما راحت تره . ولی به قول معروف 20 ماه بیگاری و علافی هستش و باید تحمل کرد و چاره ای نیست .

معاف از رزم یکی از شرایطی بود که می تونست فردسرباز رو (با ارائه مدرک معاف از رزمی ) در تقسیم به یگان نزدیک شهر سکونت خودش بندازه .

این معاف از رزمی هم در جاهایی به دردت می خوره البته باید زرنگ باشی و سمج گری دربیاری . چرا ؟ حالا دلیلشو بهت می گم

معاف از رزم ها می تونن نگهبانی ندن . می تونن رژه نرن . کارهای سنگین انجام ندن . ولی این شرایط تو بعضی از پادگان ها مخصوصا یگان های لشگر و تیپ اجرا نمی شه ولی تو بعضی از پادگان ها به خوبی انجام می شه .

اون هم بستگی به خودت داره . باید زرنگ باشی

کلا به همه دوستان میگم . اونهایی که می رن سربازی . نزارید حقتون رو بخورن . زرنگ باشید . همیشه سمج باشید تا حقتون رو بگیرین . دوران آموزشی شما همتون یک دست هستین همه در یک ردیف و همه تاریخ اعزامشون یکی هست ولی این دو ماه که بگذره وقتی تقسیم بشین و برین تو یگان های خدمتی . از سه ماه خدمت هست تا 20 ماه و 25 ماه و ... خدمت . همه مختلف هستن . و همه هم می خوان خدمت رو دودره کنن و می خوان زرنگ بازی دربیارن . و چون شما تازه وارد یگان میشین بهتون می گین ک*س موتور !! . و ازتون بیگاری زیاد می کشن و باقی مسائل ..

به هر حال موفق باشید

ali1515

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی در مورد قوانین معافیت واسه متاهلین یا متولدین 1357 چیزی نشنیده؟
ممنون

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا این دانشکده پرواز که گفتم پزیرش شدم ، میگند قراره منتقل بشه به نیشابود تا چند ماه دیگه آیا حقیقت داره؟
اگه این اتفاق بیفته من چه قلطی باید بکنم؟
من این همه بدبختی کشیدم که تو شهر خودم بیفتم اونوقت بره نیشابور سربازاش هم باید برن اونجا؟
راهنمایی کنید
ممنون

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
آقا این دانشکده پرواز که گفتم پزیرش شدم ، میگند قراره منتقل بشه به نیشابود تا چند ماه دیگه آیا حقیقت داره؟
اگه این اتفاق بیفته من چه قلطی باید بکنم؟
من این همه بدبختی کشیدم که تو شهر خودم بیفتم اونوقت بره نیشابور سربازاش هم باید برن اونجا؟
راهنمایی کنید
ممنون

کجای اصفهانه این دانشکده ؟

amirr_single

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد 20 واسه کجاس؟؟؟ میگن واسه نیروی هوایی ارتشه دانشگاه هوایی ستاری تهرانه

میخواستم ببینم این صحت داره؟؟؟؟چه جور جاییه؟؟؟
دیپلم هستم و معاف از رزمم

ممنون میشم اگه کمک کنید

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بچه ها كساني كه معاف از رزم هستن آموزشي سخته واسشون؟

جريان اين كد ها چيه؟

يا حق

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
amirr_single عزيز
شما معاف از رزمي درسته؟
از اون روزي كه دفترچه رو واسه معافيت پست كردي تا وقتي گفتن كجا افتادي چند روز طول كشيد؟

يا حق

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
یک جا آموزش میبینی...

فقط رژه نمی ری- نگهبانی نمی دی - ورزش و صبحگاه - اما شاید نگهبانی آسایشگاه رو زور زورکی بدی...

میشه پاطلائی طلائی

بالا