gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
یادش بخیر ...
یادش بخیر ...
کدش 88 هست. پادگان آموزشیتون هتل هستش.سلام
من چند روزه که دنبال کار پذیرش بودم که امروز خوشبختانه به طور کامل پذیرش شدم
من توی دانشکده پرواز که نیروی هوایی **** هستش پذیرش شدم(توی اصفهان خودمم اصفهانی هستم) که آموزشیش هم میفرستندمون اردکان
فکر کنم کدش 226 باشه
به من گفتند حدود 20 روز دیگه بهتون زنگ میزنیم که بیام امتحان ورزش بدم یکی از سرباز ها گفت اگه تو ورزش کم بیارم من رو پذیرش نمیکنند آیا همینطوره؟
و اینکه اینجا که پذیرش شدم جای خوبیه؟ راحته؟ و اینکه یه توضیحی کامل بدید اگه اونجا بودید
با تشکر
کدش 88 هست. پادگان آموزشیتون هتل هستش.
به احتمال زیاد تست ورزش رو یه سرباز مثل خودتون میگیره ازتون که زیاد حساس نیستند روی این قضیه.
در کل خدمت توی پادگان های نیروی هوایی **** خیلی راحت هستش. دلیلشم شاید این باشه که به سرباز اجازه نمیدهند وارد باند و رمپ و آشیونه بشه، بهمین خاطر اکثرا کار های اداری بهتون محول می کنند.
- به سرباز پذیرشی خیلی سخت انتقالی می دهند.سلام
ممنون از شما خیالم رو تا حدودی راحت کردید بله کد 88 رو هم شنیده بودم ولی قاطی کردم
الان دو تا مشکل دارم که یکم نگرانم کرده اول اینکه یکی به من گفت که توی اینجا شاید تا 10 ماه سرباز ها رو نگه میدارند ولی بعدش انتقالمون میدند به یه شهر دیگه مثلا قزوین این رو که گفت من خیلی ترسیدم این همه دوندگی کردم که تو شهر خودم باشم آیا این صحت داره؟
و دوم ساعتهایی هست که باید اونجا باشیم امروز از یکی از سربازها که اونجا بود پرسیدم ساعتهاش چطوریه؟ گفت بستگی داره یا 8 ساعت به 8 ساعته یا 24 ساعت اونجا 24 ساعت خونه . من فکر میکردم صبح تا ظهره شبها هم خونه میخوابیم حالا اون شبهایی که باید پست وایسیم که هیچ حالا شما در مورد ساعتاش چیزی میدونید؟ ممنون از شما
چاکرم
سلام
بعد چند بار این دکتر اون دکتر فهمیدم که میتونم معاف از رزم بگیرم.به نطرشما گرفتن معاف از رزم با مدرک لیسانس ارزش داره؟کسانی که خدمت رفتن از نحوه تقسیم معاف از رزمها خبر دارن؟لطفا اگه میتونید سریع راهنماییم کنید.
ممنونم
سلام
آقا این دانشکده پرواز که گفتم پزیرش شدم ، میگند قراره منتقل بشه به نیشابود تا چند ماه دیگه آیا حقیقت داره؟
اگه این اتفاق بیفته من چه قلطی باید بکنم؟
من این همه بدبختی کشیدم که تو شهر خودم بیفتم اونوقت بره نیشابور سربازاش هم باید برن اونجا؟
راهنمایی کنید
ممنون