• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
احضار كاظمي، برهاني و نيكبخت به كميته‌ي انضباطي
شريفي: احتمالا قلعه‌نويي هم دعوت مي‌شود
بايد آمورش دراولويت قرار گيرد

رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال از احضار حسين كاظمي، آرش برهاني و عليرضا نيكبخت واحدي به اين كميته براي ارايه توضيحاتي در ارتباط با عملكردشان در داربي شصت و پنجم خبر داد. وي هم‌چنين احتمال داد پس از بازبيني فيلم بازي "امير قلعه‌نويي" نيز به كميته‌ي انضباطي فراخوانده شود.

مجتبي شريفي در گفت ‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: شهرآورد شصت و پنجم نسبت به شهرآوردهاي گذشته شرايط بهتري داشت. اين نظر جميع مسوولان است كه اين شهرآورد نسبت به قبلي‌ها بهتر بوده اما، متاسفانه باز هم مسايلي بوده كه بايد آنها پيگيري شود.

وي ادامه داد: من در اين بازي به عنوان يك تماشاگر همه جاي استاديوم را گشتم و به نكات جالبي دست پيدا كردم. مهمترين قضيه ليدرهاي تيم‌ها هستند. من فكر مي‌كنم اگر بتوانيم ليدرها را آرام كنيم و آموزش مناسبي به آنها بدهيم و آنها طبق آموزش ما عمل كنند، شرايط بهتري در استاديوم‌ها خواهيم داشت.

وي گفت: اكنون ما چيزي كه در استاديوم‌ها شاهد هستيم وجود تعداد زيادي ليدر جوان است كه بدون هيچ پروايي هر شعاري را مطرح مي‌كنند و جوانان ديگر هم با نگاه كردن به ليدرها به تكرار شعارها مي‌پردازند. متاسفانه فحاشي در ميان ليدرها و برخي تماشاگران عادت شده و بايد اين عادت را از بين ببريم.

رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال درمورد شكسته شدن صندلي‌ها از سوي تماشاگران نيز به ايسنا خاطرنشان كرد: صحنه‌ي بسيار زشتي كه من در ورزشگاه ديدم، شكسته شدن صندلي‌ها بود كه در اين مورد دو عقيده دارم. اول اينكه نبايد به خاطر سيصد يا چهارصد نفر كه صندلي‌ها را مي‌شكنند صد هزار نفر جمعيت را از حضور در ورزشگاه محروم كنيم اما، براي حل اين مشكل راهكارهايي وجود دارد. نخستين مساله اين است كه ما بايد هرچه سريع‌تر صندلي‌هاي شماره‌دار و فروش اينترنتي بليت‌ها را در دستور كار قرار دهيم براي اين موضوع هم به زودي نشستي را با معاون فرهنگي سازمان تربيت بدني و مدير ورزشگاه آزادي برگزار مي‌كنيم كه هرچه سريع‌تر بتوانيم صندلي‌ها را شماره‌دار كنيم. در اين صورت اگر صندلي شكسته شود، نام فرد مشخص مي‌شود و ما مي‌توانيم آن فرد را از حضور در ورزشگاه محروم كنيم.

شريفي درمورد ليدرهاي تيم‌هاي فوتبال گفت: ما در نخستين قدم مسوولان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس و ليدرهاي تيم‌ها را به صورت جداگانه به كميته‌ي انضباطي دعوت مي‌كنيم تا بتوانيم كم كم مشكلات را برطرف كنيم. با وضعيتي كه اكنون وجود دارد، كميته‌ي انضباطي فقط حالت انفعالي بايد داشته باشد. ما بايد كار بيشتري انجام دهيم تا بتوانيم در آينده شهرآوردهاي بهتري را داشته باشيم. فكر مي‌كنم تاكنون بر روي اين مسايل كار نكرده‌ايم. من متاسفم از اين موضوع؛ اما، بايد از اين پس مسايل آموزشي بهتري را در ورزشگاه‌ها داشته باشيم.

رييس كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال درمورد بازيكنان و مربيان خاطي داربي كه به كميته‌ي انضباطي دعوت مي‌شوند، به ايسنا گفت: پس از ارايه‌ي گزارش ناظران ما از حسين كاظمي و آرش برهاني از تيم استقلال و عليرضا نيكبخت واحدي از پرسپوليس براي حضور در نشست كميته‌ي انضباطي دعوت خواهيم كرد. اين نشست طي چند روز آينده برگزار خواهد شد.

شزيفي تاكيد كرد: احتمالا پس از بازبيني فيلم ديدار استقلال و پرسپوليس از امير قلعه‌نويي سرمربي تيم استقلال هم براي پاره‌اي از توضيحات درمورد اعتراضاتش به داور مسابقه دعوت خواهيم كرد.

منبع: ايسنا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين هم نظر كمك داور اول بازي در خصوص داوري ديروز:

نجاتي: قضاوت "سعد کميل" بي نظير بود
قم - کمک داور نخست بازي شهرآورد پايتخت گفت: "سعد کميل" داور کويتي و کمکهاي او در اين بازي يکي از بهترين قضاوتهاي شهر آورد پايتخت را در سه دهه اخير انجام دادند.

"حسين نجاتي" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در قم خاطرنشان کرد: در مسابقه حساس دو تيم استقلال و پرسپوليس تهران براي اولين بار تماشاگران هيچ واکنش منفي نسبت به قضاوت اين ديدار نداشتند.
وي تصريح کرد: داوران در اين بازي حساس به خوبي بر زمين مسلط بوده و نبض بازي را در دست داشتند.
نجاتي همچنين با رد ادعاي مربيان تيم استقلال تهران مبني بر اينکه روي مهاجم آنها خطاي پنالتي صورت گرفته است، گفت: اين صحنه مشکوک بود ولي به دليل نزديکي داور بازي به صحنه، نقشه مهاجم استقلال براي فريب وي خنثي شد.
وي ادامه داد: داور وسط اين بازي در مسابقه هاي جام جهاني، بازيهاي المپيک و جام ملتهاي آسيا قضاوت کرده و از تجربه خوبي برخوردار است.
نجاتي خاطرنشان کرد: همه اهالي فوتبال از قضاوت اين بازي رضايت کامل داشتند.

منبع: ايرنا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مي باختيم خودم را نمي بخشيدم
كريم باقري : پرسپوليس به حق خود نرسيد

هافبك تيم پرسپوليس گفت: در طول 90 دقيقه از تيم استقلال برتر بوديم و به رغم بازي بهتري كه ارائه كرديم اما متاسفانه در پايان به حق خود نرسيديم.

كريم باقري در گفت وگو با ايلنا افزود: روي صحنه پاس گل به علي كريمي من فقط وظيفه خود را انجام دادم و وقتي علي كريمي را در موقعيت مناسب تر ديدم تصميم گرفتيم به علي پاس بدهم كه خوشبختانه او نيز با تيز هوشي توپ را به سمتي از دروازه زد كه كاري از دست هيچ كس بر نمي آمد ، با اين حال خوشحالم كه زحمات بازيكنان در طول مسابقه به هدر نرفت و حداقل بازنده ميدان نبوديم .
وي ادامه داد: استقلال تيم خوبي نشان داد ولي اين تيم بابرنامه دفاعي در مقابل ما قرار گرفت و در نهايت با كسب يك امتياز زمين مسابقه را ترك كردبا اين وجود اگر كمي خوش شانس بوديم و در زدن ضربات نهايي دقت مي كرديم مي توانستيم 3 امتياز را از آن خود كنيم.
باقري اضافه كرد: تغيير پست بازي براي من فرقي ندارد، مهم اين است كه در پايان هر بازي تيم پرسپوليس با برد زمين مسابقه را ترك كند.من به عنوان بازيكن مطيع دستورات مربيان هستم و در راستاي هدف تيم قدم بر مي دارم ضمن اينكه اگر به تيم استقلال مي باختيم هيچ گاه خودم را در برابر هواداران نمي بخشيدم.
هافبك تيم پرسپوليس افزود: مسابقه دربي تمام شد و از حالا بايد به فكر بازيهاي آينده باشيم تا بتوانيم با كسب امتيازات لازم خود را به صدر جدول نزديك كنيم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نيكبخت : نمي توانم وانمود كنم كه خوشحالم

در صورتي كه افشين قطبي، سرمربي تيم پرسپوليس در خصوص اعتراض عليرضا نيكبخت واحدي بعد از تعويضش گزارشي به مديران ارايه كند اين بازيكن به كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس احضار خواهد شد.

به گزارش ايلنا، نيكبخت واحدي در دقايق پاياني مسابقه جاي خود را به محمد منصوري داد اما در زماني كه افشين قطبي براي دست دادن و گفتن خسته نباشيد به سمت اين بازيكن رفت او به دليل تعويض خود به سرمربي تيمش اعتراض كرد . در همين ارتباط مديران باشگاه پرسپوليس منتظر اعلام نظر قطبي هستند تا در خصوص نيكبخت واحدي تصميم گيري كنند.
نيكبخت در اين خصوص به ايلنا گفت : من از تعويض خودم ناراحت نبودم ولي از اينكه از استقلال گل خورده بوديم به شدت ناراحت بودم و گفتم اگر در زمين مي ماندم به استقلال گل مي زديم.
وي گفت : بازي دربي بسيار سنگين است و فشار مضاعفي را به بازيكنان قبل و درحين بازي وارد مي كند وطبيعي است كه بازيكنان با تجربه تر احساس مسوليت بيشتري دارند و اگر درصحنه ايي مي بينيد علي نيكبخت بر افروخته مي شود آن را به حساب تعصب ما روي پرسپوليس بگذاريد.
نيكبخت گفت : ديروز پرسپوليس تيم برتر ميدان بود و اگر ما مي توانستيم از توانايي هاي خودمان استفاده مطلوب را ببريم استقلال را با اختلاف شكست مي داديم.
وي در باره احتمال احضارش به كميته انضباطي باشگاه گفت : فكر نمي كنم چنين اتفاقي بيفتد چرا كه من كاري نكردم كه بخواهم به كميته انضباطي باشگاه بروم.
وي در باره محمد منصوري كه پاس گل پرسپوليس را ارسال كرد گفت : بالاخره فوتبال بازي لحظه هاست و هر بازيكن در هر لحظه ممكن است نتيجه بازي را تغيير دهد ضمن اينكه من از همه بيشتر از بابت گل تيمم خوشحال شدم ولي به هر حال نمي توانم وانمود كنم كه از تعويض خود خوشحال بودم!

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
كريمي: ايران قدرت برتر فوتبال آسياست

هافبك تيم پرسپوليس گفت: مسابقه برابر استقلال يكي از بهترين دربي هاي عمر من بود و مابه فوتبال آسيا نشان داديم هنوز هم قدرت اول قاره آسيا هستيم.

علي كريمي در گفت و گو با ايلنا افزود: تيم پرسپوليس در بازي دربي مستحق كسب 3 امتياز بود و به مراتب بهتر از حريف ظاهر شد.
وي ادامه داد:پس از آن كه در دقايق پاياني توانستيم به استقلال گل بزنيم واقعا سراسيمه و خوشحال بودم و در مجموع فكر مي كنم نسبت به بازي گذشته عملكرد بهتري را د اشتيم البته معتقدم هنوز به شرايط مطلوب نرسيده ام چرا كه مدت ها بود در ايران بازي نمي كردم اما به مرور زمان و انجام بازيهاي بيشتر مي توانم آمادگي كامل خود را به دست بياورم.
كريمي اضافه كرد: مسابقه دربي به رغم تمامي حساسيت هايش به پايان رسيد اما بازيكنان بايد توجه داشته باشند از اين به بعد بايد به فكر سايرمسابقات ليگ برتر و مسابقه هفته آينده برابر ابومسلم باشند.
كريمي گفت : هدف ما دفاع از عنوان قهرماني فصل گذشته است و براي رسيدن به اين مهم نبايد از هيچ كوششي دريغ كنيم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پتروويچ : بازي دفاعي استقلال جذابيت دربي را كم كرد

هافبك تيم پرسپوليس گفت: من بدشانس ترين فوتباليست پرسپوليس هستم چرا كه به رغم تلاشي كه طي تمرينات هفته گذشته داشتم اما متاسفانه به دليل سرما خوردگي نتوانستم در مسابقه برابر استقلال بازيكن ثابت باشم.
ايوان پتروويچ در گفت و گو با ايلنا افزود:اينكه نتوانستم در مسابقه مهمي مانند دربي از ابتدا به ميدان بروم برايم عذاب آور بود اما از زماني كه وارد زمين شدم تمام تلاش خود را معطوف گلزني كردم چرا كه زماني وارد زمين شدم كه تيم ما يك- صفر از حريف عقب بود و به همين دليل تمام تلاش خود را انجام دادم كه بتوانيم گل تساوي را به ثمر برسانيم.
وي ادامه داد: ما صددرصد بهتر از تيم استقلال ظاهر شديم اما آنها شانس بزرگي كه آورند با ارايه بازي كاملا تدافعي در صدد حفظ نتيجه بازي بودند اما اگر اين تيم بازي روان خود را ارايه مي كرد به طور يقين شاهد بازي پر گل تري بوديم. با اين حال دربي 65 به مراتب بهتر از دربي هاي قبلي انجام شد.
پترويچ اضافه كرد: حضور بيش 100 هزار هوادار در ورزشگاه آزادي جذابيت خاصي را به اين مسابقه داده بود . خوشبختانه در كشور ايران علاقمندان بسياري به فوتبال وجود دارد و با اين پتانسيل و برنامه ريزي دقيق فوتبال ايران مي تواند در آينده حرف هاي بسياري براي گفتن داشته باشد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در گفت و گو با فارس ، قطبي: مقابل دفاع 11 نفره استقلال چه مي‌كردم؟

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وقتي 11 نفر مقابل دروازه خود مي‌ايستند، بايد چه كاري انجام دهم؟
افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هواداران دو تيم بايد توهين به بازيكنان را فراموش كنند چون اين موارد در فوتبال بين‌المللي كاملا موردي است كه مورد تاييد هيچكس قرار نمي‌گيرد و شايد اسم فوتبال كشور را زير سوال ببرد.
وي افزود: بازيكنان دو تيم از سرمايه‌هاي فوتبال ايران هستند. بايد با تشويق‌هاي درست، آنها را طوري را آماده كرد كه وقتي به ميدان مي روند، از تمام توان خود استفاده كنند؛ نه مثل بازيكن ما كه 90 دقيقه به او بي‌احترامي شد.
قطبي عنوان كرد: به نظر قلعه‌نويي احترام مي‌گذارم؛ اما همانطور كه گفتم، وقتي 11 نفر در مقابل دروازه خود مي‌ايستند، من بايد چه كاري انجام دهم؟ چه تاكتيكي به درد موفقيت تيم مي‌خورد؟ بايد قبول كرد بازي مستقيم نيز جزيي از فوتبال است و براي رسيدن به گل پس از گل خوردن، تاكتيكي مناسب است.
وي ادامه داد: هنوز به ببرها و شيرهاي خودم اطمينان كامل دارم و مطمئنم با توجه به اينكه قول قهرماني داده‌ام، از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنند. اميدوارم در آينده نزديك بتوانم قول قهرماني در آسيا بدهم و در اين راه، هواداران ما را ياري كنند.
سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: اگر لازم باشد، نيكبخت را به كميته انظباطي دعوت مي‌كنيم. در اين مورد نظري ندارم؛ اما مي‌دانم دوست نداشت بازنده باشد و اين تعصب برايم ارزش زيادي دارد.
افشين قطبي خاطر نشان ساخت: مشكلات خط دفاعي و خونسردي زياد آتسو را مي‌دانم. با تدابيري كه در نظر گرفته‌ام، سعي مي‌كنم اين مشكل از بين برود. اميدوارم شيري هر چه سريع‌تر شرايط آرماني را به دست آورد چون مدافع بسيار خوب و تنومندي است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نسخه جديد پرسپوليس براي خبرنگاران!
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از داربي برگزار شد

نخستين جلسه‌ي تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي مقابل استقلال صبح امروز (شنبه) در زمين شماره‌ي دو مجموعه‌ي ورزشي راه‌آهن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين تمرين از ساعت 10 صبح و با حضور حدود 50 هوادار تيم پرسپوليس آغاز شد. بازيكنان پرسپوليس در قالب دو گروه تمرينات مختص به خود را انجام دادند. گروه اول بازيكنان اصلي پرسپوليس بودند كه روز گذشته برابر تيم استقلال بازي كرده بودند. آنها به مدت 20 دقيقه به دور زمين دويدند و پس از آن با حركات كششي و تمرينات ريكاوري پس از 50 دقيقه كار خود را به پايان بردند.

گروه ديگر از بازيكنان پرسپوليس كه نفرات ذخيره بودند به اضافه‌ي پائولو دي‌كارمو و محمد منصوري كه در نيمه‌ي دوم بازي استقلال براي پرسپوليس به ميدان رفته بودند، ابتدا پس از دويدن به دور زمين و حركات كششي پاسكاري دو به دو را در دستور كار خود داشتند. اين تمرين با نظر قطبي در مدل‌هاي مختلف رو به جلو و روبه عقب تغيير مي‌يافت.

سپس آنها زيرنظر افشين پيرواني در قالب دو گروه به صورت دايره‌اي پاس‌هاي در حال حركت كوتاه و بلند را تمرين كردند. در ادامه اين بازيكنان به سه گروه تقسيم شدند و به تمرين گروه وسط پرداختند. قطبي بازيكنان نسبتا اصلي‌تر پرسپوليس در اين گروه چون ديكارمو، باقري‌ها، علوي، عبدي و منصوري را در يك دسته قرار داده بود.

بازيكنان در ادامه در قالب همين گروه‌بندي به فوتبال در زمين كوچك پرداختند. اين بازي به صورت تورنمنت سه جانبه در زمان‌هاي 15 دقيقه‌اي انجام مي‌شد.

پس از اين تمرين بازيكنان زيرنظر پرويز كماسي تمرينات طراحي شده خاصي چون عبور از موانع به صورت حركت از بغل و همچنين تمرينات ديگري را پشت سر گذاشتند.

قطبي دو سوم از بازيكنان را به انجام تمريناتي چون حركات كششي فرستاد و يك گروه باقيمانده كه شامل همان بازيكنان نسبتا اصلي‌تر پرسپوليس بودند، پاسكاري در عرض، سانتر از جناحين و شوت به سمت دروازه را كار كردند.

پس از 10 دقيقه قطبي تنها ديكارمو، خيرخواه و علي‌عسگر را در زمين نگه داشت و آنها تمرين شوت به سمت دروازه را كار كردند.

دروازه‌بانان تيم پرسپوليس نيز تا پس از بازي فوتبال به طور اختصاصي با عابدزاده تمرين كردند.

عابدزاده به همراه بازيكنان اصلي پرسپوليس محل تمرين را ترك كرد.

افشين قطبي در پايان به تنهايي محسن الياسي (دروازه‌بان جديدالورود پرسپوليس) را به طور اختصاصي تمرين داد.

ايوان پتروويچ، الونگ الونگ و ماركو تنها غايبين تمرين امروز بودند. تمرين تيم پرسپوليس در ساعت 11 و 45 دقيقه به پايان رسيد.

در پايان تمرين خبرنگار رسانه‌ها اجازه‌ي ورود به محل مصاحبه را نيافتند و ظاهرا اين تصميم بنابر دستور مسوولان باشگاه پرسپوليس بوده است. مسوول تداركات تيم پرسپوليس به خبرنگاران اعلام كرد كه به دستور روابط عمومي، خبرنگاران تنها روزهاي چهارشنبه مي‌توانند با بازيكنان و مربيان پرسپوليس مصاحبه كنند!؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
زماني كه تيم ما بازي را با تساوي به پايان مي‌رساند و كادر فني و هواداران استقلال از اين نتيجه ناراحت هستند، يعني آ‌نكه تيم ما يك سروگردن از پرسپوليس بالاتر بوده است!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی واقعا چی میشه به این بشر گفت :lol:

بعد از بازی خودشو برافروخته نشون میده که بگه ببینید ما چقدر ناراحتیم که مساوی کردیم. این که ما اینقدر ناراحتیم یعنی به فکر برد بودیم. و پرسپولیس قسر در رفته از دستمون :lol:

آقای قلعه نوعی خودتی;)

لااقل به شعور هواداران فهیمت احترام بزار اینقدر واسه زمین و زمان فیلم بازی نکن!! :eek:

یعنی واقعا قطبی پیش این پادشاهه :f34r:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
یعنی واقعا چی میشه به این بشر گفت :lol:

بعد از بازی خودشو برافروخته نشون میده که بگه ببینید ما چقدر ناراحتیم که مساوی کردیم. این که ما اینقدر ناراحتیم یعنی به فکر برد بودیم. و پرسپولیس قسر در رفته از دستمون :lol:

آقای قلعه نوعی خودتی;)

لااقل به شعور هواداران فهیمت احترام بزار اینقدر واسه زمین و زمان فیلم بازی نکن!! :eek:

یعنی واقعا قطبی پیش این پادشاهه :f34r:
کلا قلعه نوعی و نظری جویباری تو حال خودشون نیستن

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
در گفت و گو با فارس ، قطبي: مقابل دفاع 11 نفره استقلال چه مي‌كردم؟

.
وي ادامه داد: هنوز به ببرها و شيرهاي خودم اطمينان كامل دارم و مطمئنم با توجه به اينكه قول قهرماني داده‌ام، از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنند. اميدوارم در آينده نزديك بتوانم قول قهرماني در آسيا بدهم و در اين راه، هواداران ما را ياري كنند.

افشين قطبي خاطر نشان ساخت: مشكلات خط دفاعي و خونسردي زياد آتسو را مي‌دانم. با تدابيري كه در نظر گرفته‌ام، سعي مي‌كنم اين مشكل از بين برود. اميدوارم شيري هر چه سريع‌تر شرايط آرماني را به دست آورد چون مدافع بسيار خوب و تنومندي است.

شیری تنومند؟!:D
این قطبی هم حرفهای باحالی میزنه که هر چی هم به خودت فشار بیاری که جلو خودت رو بگیری ولی باز خندت می گیره!
دل شیر و بین المللی کم بود امسال ببر هم اضافه شد!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
شیری تنومند؟!:D
این قطبی هم حرفهای باحالی میزنه که هر چی هم به خودت فشار بیاری که جلو خودت رو بگیری ولی باز خندت می گیره!
دل شیر و بین المللی کم بود امسال ببر هم اضافه شد!
شما نمی خواد زیاد فکرشو کنی...خسته میشی..

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
به دليل تساوي مقابل پرسپوليس

تيم استقلال 100 ميليون تومان پاداش مي گيرد

خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال به بازيكنان خود بابت تساوي مقابل پرسپوليس قصد دارد پاداش مالي دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان اين تيم تهراني پس از اينكه باشگاه پرسپوليس تصميم گرفت به بازيكنان خود نفري يك ميليون تومان پاداش بدهد، قصد دارند به بازيكنان خود پاداش بدهند.
قرار است به تيم استقلال از كادر فني و بازيكنان، 100 ميليون تومان داده شود. اين خبر را مديرعامل باشگاه استقلال هم تاييد كرده است.
در صورتي كه اين تيم در دربي به پيروزي مي رسيد، پاداش ويژه اي به آنها تعلق مي گرفت.
:D:D:D:D:D:D:D
دارن پاداش میدن

یه بابائی میگفت حریف خوشحال شده که با ما مساوی کرده و ما سرتر از اونها بودیم .
حالا دو تا چیز معلوم شد و معانی جدیدی هم برای 3 کلمه دیگه پیدا شد .
خوشحالی : یعنی حذف پاداشی که قرار بود برای انجام کاری داده شود . و ناراحتی : یعنی دادن پاداش 100 میلیونی
سرتر : یعنی موقعیت کمتر + شوت به دروازه کمتر + کرنر کمتر + سانتر کمتر + درصد مالکیت توپ کمتر
از عزیزان فرهنگستان تقاضای عاجزانه دارم هر چه سریعتر معانی این دو کلمه رو به نام آقای قلغه نوعی ثبت کنن مبادا ایشون مورد ربایش قرار بگیرند .

Last edited:

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
2008%5C10%5C3%5Cirna633586482979687500.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تصویر رو ایکس پین عزیز قرار داده

دقت کنید............

34ye5i8.jpg

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
علی کریمی بازیکن اخلاق هفته نهم شد / محمد و حیدری بازیکنان اخلاق دربی
از سوی سازمان لیگ برتر علی کریمی به عنوان بازیکن اخلاق هفته نهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان لیگ برتر برترین های اخلاق دو تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال تهران در مسابقه دربی پایتخت که روز جمعه 12/7/87 برگزار شد را به شرح زیر اعلام کرد:

* خسرو حیدری ( استقلال تهران)
* علیرضا محمد ( پرسپولیس)

همچنین علی کریمی هافبک شماره 8 تیم فوتبال پرسپولیس هم به عنوان بازیکن اخلاق هفته نهم لیگ برتر انتخاب شد.

دربی شصت و پنجم با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
در غياب فرخزادي

نشست هيئت مديره پرسپوليس برگزار شد

خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره پرسپوليس بعدازظهر امروز در غياب مجيد فرخزادي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين نشست بعدازظهر امروز در غياب مجيد فرخزادي، يك عضو هيئت مديره، به مدت دو ساعت در محل باشگاه برگزار شد.
در اين جلسه درباره دربي، مسايل داخلي و اسپانسر باشگاه بحث و تبادل نظر شد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
خیلی جالبه !!! :دی

تیم فوتبال پرسپولیس با گل دقیقه 88 ستاره درخشان خود علی کریمی مقابل استقلال به تساوی رسید
.
شماره 8 پرتوان پرسپولیس در دربی 49 با گلزنی خود مانع شکست پرسپولیس شده بود.
در آن دیدار که در تاریخ 9 دی ماه 1379 برگزار شده بود، تیم پرسپولیس تا دقیقه 88 برابر حریف دو بر یک عقب افتاده بود که در آن لحظه کریمی با گلزنی خود همه قرمزدوستان ایران را شاد کرد و حالا بعد از 8 سال در دقیقه 88 دوباره کریمی با یک ضربه سر زیبا دروازه استقلال را باز کرد.
به هر حال بعد از 8 سال، شماره 8 پرسپولیس دوباره در دقیقه 88 دروازه استقلال را باز کرد!
جالب اینکه کریمی در ماه 8 (آبان 57) بدنیا آمده است که در نوع خود جالب و خواندنی است و باید گفت عدد «8» برای کریمی مقدس است

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی جالبه !!! :دی

تیم فوتبال پرسپولیس با گل دقیقه 88 ستاره درخشان خود علی کریمی مقابل استقلال به تساوی رسید
.
شماره 8 پرتوان پرسپولیس در دربی 49 با گلزنی خود مانع شکست پرسپولیس شده بود.
در آن دیدار که در تاریخ 9 دی ماه 1379 برگزار شده بود، تیم پرسپولیس تا دقیقه 88 برابر حریف دو بر یک عقب افتاده بود که در آن لحظه کریمی با گلزنی خود همه قرمزدوستان ایران را شاد کرد و حالا بعد از 8 سال در دقیقه 88 دوباره کریمی با یک ضربه سر زیبا دروازه استقلال را باز کرد.
به هر حال بعد از 8 سال، شماره 8 پرسپولیس دوباره در دقیقه 88 دروازه استقلال را باز کرد!
جالب اینکه کریمی در ماه 8 (آبان 57) بدنیا آمده است که در نوع خود جالب و خواندنی است و باید گفت عدد «8» برای کریمی مقدس است

لول! و البته در سال 2008 میلادی :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

عرض تشکر دارم از همه دوستان گرامی از جمله سرکار خانم na$rin ، آقا حامد، سونادور گرامی ، مهرداد ها و ساسان عزیز

با آرزوی موفقیت های روز افزون تیمهای محبوب قرمز و آبی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
تو رو خدا اینو ببینید، ببینید چه جوری حق ما رو میخورند!!!

2ezgzgz.jpg

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
کسی می دونه عابدزاده چرا ریش گذاشته....کیش مرده؟

بالا