ببين ميام تو تاپيكتون همرو ميريزم به همه ... هر چي باشه مثل مربي شما بي شعور و لات و چاله ميدوني
نيستش ... حواستو جمع كن وگر نه تاپيكتون ميره رو هوا
ایول این مسئله مهمی بود که اشاره کردی

...
من بازی رو ندیدم خوشبختانه البته ... ولی صحنه گلها به خوبی گواه بود . متاسفانه امسال تمام تیمها دچار مشکلات دفاعی هستند و فکر میکنم از همه بدتر پرسپولیس و سایپا هستند . سایپا که حقشه و اصلا بعید نبود ازش اما از پرسپولیس با این همه تشکیلات اونم از یه تیم داغون مثل ابومسلم 4 تا خوردن نوبره
....
من یه نظری دارم و اون هم اینه که مشکل پرسپولیس از هافبک دفاعیش هست . مازیار زارع فوق العاده معمولی و بد بازی میکنه و کمتر کسی توجه میکنه بهش . گلی که بازی مس خوردیم مقصر اصلی بود . بازی استقلال همینطور عین آب خوردن جباری پشت 18 داشت میچرخید با خودش و بازی های دیگه و البته 90 درصد این بازی احتمالا .
دفاع و دروازبان فصل قبل سپر و واعضی بودن ... اون طرف شیث بود که زیاد با این محمد فرقی نداره و این طرف هم پژمان که باز فکر میکنم شیری بهتر از پژمانه برای دفاع . اما تغییر اصلی هافبک دفاعی تیمه . جائی که الونگ و کریم جاشون رو به مازیار زارع و نوری دادن . و فکر میکنم پاشنه آشیله پرسپولیس مازیاد زارعه که بود ونبودش برای پرسپولیس هیچ فرقی نداره . توپگیری های الونگ رو بعید میدونم اصلا بلد باشه مازیار ... و قطبی هم کلید کرده روش طبق معمول
در بهترین تیمهای دنیا .. تیمهائی که کم گل میخورن بهترین هافبکهای دفاعی رو دارن .
....
من فکر میکنم با حرف زدن نمیشه کار رو درست کرد . فقط 10 % غیرت کریمی برای همه بازیکنها و کاردر فنی کافی بود تا پرسپولیس تیمی بشه که همه حریفهاش رو با قدرت شکست بده .. اما خب حیف که نیست