• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
مدافعانی که بخورن و بخوابن همین میشه دیگه
اون پژمان نوری . اصلا بلد نیست که دفاع کنه . نمی دونه که بابا توپ تو محوطه هجده قدم رو باید رد کرد و رفت نه اینکه بشینی نگاه کنی ... نازش کنی

نیکبخت هم از اول بازی می زاره تو وسط زمین . پتروویچ رو باید می زاشت به جای نیکبخت
آتسو رو هم به جای علوی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مدافعانی که بخورن و بخوابن همین میشه دیگه
اون پژمان نوری . اصلا بلد نیست که دفاع کنه . نمی دونه که بابا توپ تو محوطه هجده قدم رو باید رد کرد و رفت نه اینکه بشینی نگاه کنی ... نازش کنی

نیکبخت هم از اول بازی می زاره تو وسط زمین . پتروویچ رو باید می زاشت به جای نیکبخت
آتسو رو هم به جای علوی
خوب پست پژمان اونجا نیست..

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره یه مساله ای که فکر من رو مشغول کرده اینه که چرا پتروویچ رو از اول نمیاره تو........

اینکه بازیکن اهل حاشیه نیست. بازیش هم که همه میدونن خیلی عالیه. شعور تاکتیکیش بالاست....

نیکبخت به نظر من بازیکن خوبیه اما بازیکن 90 دقیقه ای نیست. در خط حمله هم متاسفانه هم توره هم دی کارمو موقعیت های خوبی رو از دست دادند. در خط دفاع هم امروز سپهر و شیری اصلا خوب نبودند. تعجبم از اینه که میگفتن شیری سرعیته اما توی یه کورس به راحتی از الروم جا موند.

پژمان هم که فصل پیش ثابت کرده بود بازیکن خط دفاع نیست و هافبک دفاعی هست. امروز هم مهر تایید زد.
به نظرم پژمان باید جا علوی بازی میکرد. پترویچ هم از اول. توره و دی کارمو هم به نظرم خصوصیاتشون شبیه هم هست.

نه سرعتی هستند و نه تکنیکی. بیشتر تمام کننده خوبی هستند. هم دفاع و هم حمله احتیاج به تفکر داره.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خوب شد بازي رو نديدم هر چند الان هم خيلي ناراحت شدم

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
این الونگ نمی خواد آماده بشه؟ فصل پیش یکی از عامل های موفقیت پرسپولیس بود

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
علي كريمي؛ پژمان نوري و مازيار زارع به تيم ملي فوتبال دعوت شدند

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به دنبال دعوت شدن 23 بازيكن براي حضور در اردوي تيم ملي فوتبال امروز از سوي "علي كريمي"؛ پژمان نوري و "مازيار زارع" نيز به تيم ملي فوتبال ايران دعوت شدند.

واقعا دم علی کریمی گرم .. با ارائه یک بازی سرشار از تکنیک و تعصب علی دائی رو " مجبور " کرد پا رو کینه های شخصیش بذاره و با اکراه هم که شده علی کریمی رو در نهایت شایستگی به تیم ملی دعوت کنه :)

اگه دعوتش نمیکرد توهین به شعور مردم دیگه نبود " توهین به شعور خودش بود " !!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خوبه بابا خط دفاتون ! چرا ناراحتید ؟ تو بازی با اس اس هم افشین از مهره ی شانسش استفاده کرد ! این دفعه جا گذاشت تو تهران !
آقا اگر 4 دفاعه جواب نمیده افشین زنگ بزنه به امیر خان بگه مشکلش رو حل کنه ! :lol::lol::lol:
بچه ها امروز نیکبخت چی گفت به افشین ؟ مگن فوشش رو بدتر کرده !!:lol::lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
افشين قطبي: فرصت زياد است، قهرمان مي‌شويم
به هواداران توصيه مي‌كنم با حوصله باشند
تيمي كه بخواهد قهرمان شود، به اين شكست‌ها نياز دارد

افشين قطبي در جمع خبرنگاران افزود: بازي بسيار جالبي براي تماشاگران و بسيار مشكل براي مربيان بود. در اين بازي همه چيز بود و همه جور اتفاقي افتاد و از اين بابت خوشحالم كه بازيكنانم روحيه جنگندگي بالايي دارند و تا لحظات آخر به فكر جبران گل‌ها خورده بودند.

وي با تبريك به تيم ابومسلم، تصريح كرد: ابومسلم براي زندگي و مربي خود جنگيد و بسيار خطرناك ظاهر شد و توانست طوفان حملات پرسپوليس را نگه دارد و از اشتباهات ما بهترين استفاده را بكند.

وي افزود: ما دائما حمله مي‌كرديم اما، ابومسلم از ضدحملات استفاده كرد و توانست به گل دست يابد و با توجه به موقعيت‌هايي كه ما داشتيم، اين نتيجه حق ما نبود و مي‌توانستيم نتيجه بهتري كسب كنيم.

قطبي خاطرنشان كرد: بعضي‌ اوقات شكست لازم است كه بايد بتوانيم از آن درس بگيريم؛ كما اينكه در فصل قبل هم كه توانستيم قهرمان شويم، شكست بدتر از اين هم داشتيم. تيمي كه بخواهد قهرمان شود، به اين شكست‌ها نياز دارد.

قطبي درباره بازي علي كريمي گفت: علي كريمي بهترين بازيكن ايران است كه كمك بسيار زيادي به تيم ما كرد.

وي درباره وضعيت دفاع تيمش، گفت: كار دفاعي هميشه از زمين حريف شروع مي‌شود و خيلي اوقات، حملات تيم حريف از اشتباهات ما در زمين ناشي مي‌شود و ما دچار مشكلاتي هم در خط دفاعي هستيم، به اين دليل كه دقت و تمركز كافي را نداريم و در نهايت باعث اشتباهات ما در خط دفاعي مي‌شود.

قطبي افزود: گل‌هايي كه تيم ابومسلم زد،‌ بر روي اشتباهات ما و استفاده خوب آنها از ضدحملات بود. بازيكنان اين تيم به راحتي با چند پاس به دروازه ما مي‌رسيدند. گل دومي كه تيم ابومسلم زد روي شوت محشر بائو بود كه اگر صدمرتبه ديگر هم تلاش كند،‌ نمي‌تواند چنين شوتي بزند.

قطبي ادامه داد: امروز، روز رويايي ميثم بائو در تيم ابومسلم بود كه توانست دو گل زيبا به ما بزند اما، ما توانستيم دو گل خورده را جبران كنيم‌ و وقتي توانستيم به بازي برگرديم، انرژي زيادي از ما گرفته شد. مصرف زياد اين انرژي باعث شد كه بعد از گل دوم به آرامش برسيم اما باز هم ابومسلمي‌ها از اشتباهات ما استفاده كرده و گل‌هاي بعدي را زدند.

وي تاكيد كرد: هر كسي در ليگ امسال مي‌تواند پيروز مي‌شود و نبايد انتظار داشت كه هميشه پرسپوليس برنده باشد؛ هواداران ما بعد از هر باخت دچار استرس مي‌شوند و فكر مي‌كنند اين باخت،‌ آخر زندگي ماست كه به آنها توصيه مي‌كنم با حوصله باشند.

قطبي درباره فوتبال واحدي نيكبخت گفت: نيكبخت در خط حمله بسيار خوب ظاهر شد و زماني كه لازم ديديم، بايد بازيكني با انرژي بيشتر وارد زمين شود، تصميم به تعويض او گرفتيم.

البته خود آقای قطبی هم ایراداتی داشته از جمله برطرف نکردن ضعف های مشهود دفاعی و اینکه به نظر من پرسپولیس برای هر بازی نقشه خاصی نداره و تو همه بازیهاش با یک شیوه عمل میکنه

مخلص همه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوبه بابا خط دفاتون ! چرا ناراحتید ؟ تو بازی با اس اس هم افشین از مهره ی شانسش استفاده کرد ! این دفعه جا گذاشت تو تهران !
آقا اگر 4 دفاعه جواب نمیده افشین زنگ بزنه به امیر خان بگه مشکلش رو حل کنه ! :lol::lol::lol:
بچه ها امروز نیکبخت چی گفت به افشین ؟ مگن فوشش رو بدتر کرده !!:lol::lol:

ببين ميام تو تاپيكتون همرو ميريزم به همه ... هر چي باشه مثل مربي شما بي شعور و لات و چاله ميدوني

نيستش ... حواستو جمع كن وگر نه تاپيكتون ميره رو هوا

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ببين ميام تو تاپيكتون همرو ميريزم به همه ... هر چي باشه مثل مربي شما بي شعور و لات و چاله ميدوني

Ronan جان شما می تونی آروم هم به ایشون تذکر بدی نه اینکه به یکی دیگه فحش بدی
ممنون

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

ایول این مسئله مهمی بود که اشاره کردی :D
...
من بازی رو ندیدم خوشبختانه البته ... ولی صحنه گلها به خوبی گواه بود . متاسفانه امسال تمام تیمها دچار مشکلات دفاعی هستند و فکر میکنم از همه بدتر پرسپولیس و سایپا هستند . سایپا که حقشه و اصلا بعید نبود ازش اما از پرسپولیس با این همه تشکیلات اونم از یه تیم داغون مثل ابومسلم 4 تا خوردن نوبره
....
من یه نظری دارم و اون هم اینه که مشکل پرسپولیس از هافبک دفاعیش هست . مازیار زارع فوق العاده معمولی و بد بازی میکنه و کمتر کسی توجه میکنه بهش . گلی که بازی مس خوردیم مقصر اصلی بود . بازی استقلال همینطور عین آب خوردن جباری پشت 18 داشت میچرخید با خودش و بازی های دیگه و البته 90 درصد این بازی احتمالا .
دفاع و دروازبان فصل قبل سپر و واعضی بودن ... اون طرف شیث بود که زیاد با این محمد فرقی نداره و این طرف هم پژمان که باز فکر میکنم شیری بهتر از پژمانه برای دفاع . اما تغییر اصلی هافبک دفاعی تیمه . جائی که الونگ و کریم جاشون رو به مازیار زارع و نوری دادن . و فکر میکنم پاشنه آشیله پرسپولیس مازیاد زارعه که بود ونبودش برای پرسپولیس هیچ فرقی نداره . توپگیری های الونگ رو بعید میدونم اصلا بلد باشه مازیار ... و قطبی هم کلید کرده روش طبق معمول

در بهترین تیمهای دنیا .. تیمهائی که کم گل میخورن بهترین هافبکهای دفاعی رو دارن .
....
من فکر میکنم با حرف زدن نمیشه کار رو درست کرد . فقط 10 % غیرت کریمی برای همه بازیکنها و کاردر فنی کافی بود تا پرسپولیس تیمی بشه که همه حریفهاش رو با قدرت شکست بده .. اما خب حیف که نیست

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Ronan جان شما می تونی آروم هم به ایشون تذکر بدی نه اینکه به یکی دیگه فحش بدی
ممنون

من يه بار قبل از اينكه بدونم نميشه رفت تا تاپيك تيم مخالف رفتم و حرفايي نوشتم كه اخطار گرفتم و گفتن اين كار

ممنوعه ... پس به هيچ بني بشري اجازه نميدم پاشه بياد تو تاپيكمون مزخرف بگه ... اونم اينكه به قطبي بگيد

زنگ بزنه به قلعه نويي تا ... آخه اسكل تر از اون آدم نبود كه مثال بزنه ؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
alireza_edison جان شما هم تو تاپیک پرسپولیس پست های کل کل نزنید لطفا
چون باعث میشه دوستان ناراحت بشند

Ronan جان درست هست ایشون اومده تو این تاپیک صحبت کرده ولی شما هم نباید به مربی استقلال توهین کنید حتی تو تاپیک خودتون
پس لطفا پست هایتان را ادیت کنید

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
alireza_edison جان شما هم تو تاپیک پرسپولیس پست های کل کل نزنید لطفا
چون باعث میشه دوستان ناراحت بشند

Ronan جان درست هست ایشون اومده تو این تاپیک صحبت کرده ولی شما هم نباید به مربی استقلال توهین کنید حتی تو تاپیک خودتون
پس لطفا پست هایتان را ادیت کنید

چشم !! این بار مقصر من بودم !:lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ببين ميام تو تاپيكتون همرو ميريزم به همه ... هر چي باشه مثل مربي شما....

عزیز چرا بی احترامی میکنید به ملت ! تاپیکتون میره هوا چیه ؟ مگه میخوای هک کنید ! :lol::lol::lol:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بدباخیتم ........ من 30 دقیقه اخر بازی رو دیدم ......... واقعا دفاع سولاخ بود ...باید یه فکری به حال این سولاخ وسط خط دفاع کرد

این دی کارمو هم که مثل مترسکه !!!!!! هدایتی کجایی که پولت به باد رفت :دی

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
ای بابا من که حوصله نوشتن ندارم اصلا ......:(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بدباخیتم ........ من 30 دقیقه اخر بازی رو دیدم ......... واقعا دفاع سولاخ بود ...باید یه فکری به حال این سولاخ وسط خط دفاع کرد

این دی کارمو هم که مثل مترسکه !!!!!! هدایتی کجایی که پولت به باد رفت :دی

باید صبر کرد. با 2 بازی نمیشه ...... بابا باید جا بیفته در تیم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من به هيچ كس توهين نميكنم تا زماني كه كسي توهين نكنه ... اگر اين كار مجازه به ما هم بگين وقتي

مثلا اس اس 3-1 به صبا باخت بيايم بشينيم چرت و پرت تو تاپيك اس اس بگيم ... حالا بگذريم

اين باخت خيلي هم بد نبود ... چون ديگه اساسي بايد به فكر دفاع و چينش بهتر و درست ترش فكر كنن

و شايد اين موضوع باعث بشه كه تو جام باشگاه هاي آسيا كه تيم هاي عربي و ديگه مهاجماي برزيلي خوب

و آرژانتيني ميخرن بتونيم يه جوري مهارشون كنيم ;) به اميد پيروزيهاي بعدي

بالا