• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
/2 خبر از پرسپوليس/

شيري و الونگ از چهارشنبه در تمرينات گروهي شركت مي‌كنند

خبرگزاري فارس: 2 بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران با رفع مصدوميت از چهارشنبه در تمرينات گروهي شركت مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي شيري كه در بازي مقابل صبا باطري از ناحيه كمر دچار مصدوميت شد، با رفع مشكل از روز چهارشنبه مي‌تواند در تمرينات گروهي شركت كند.
الونگ الونگ نيز پس از جلسه امروز با قطبي از چهارشنبه پا به توپ مي‌شود.

*علي عسگر و نيك نفس مطالبات خود را دريافت كردند
دو بازيكن جوان تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز مطالبات خود را دريافت كردند.
حميد علي عسگر و ضيا‌ءالدين نيك نفس با پيگيري هاي افشين قطبي، صبح امروز با حضور در قسمت مالي باشگاه پرسپوليس مطالبات باقيمانده خود را دريافت كردند.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بالخره ما نفهميديم الونگ ميتونه بازي كنه؟
يكي ميگه ميتونه يكي ميگه نميتونه!!!!

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بالخره ما نفهميديم الونگ ميتونه بازي كنه؟
يكي ميگه ميتونه يكي ميگه نميتونه!!!!

فکر کنم بتونه.
پارسال سپاهان هر کار دلش می خواست می کرد و همه مدله سازمان لیگ بهش حال میداد تحت این عنوان که ما نماینده ایران در آسیا و هستیم و می خواهیم افتخار آفرینی کنیم و اینا!
حالا امسال هم یه کم با پرسپولیس راه بیان! الونگ رو جای دی کارمو قبول کنند!
به هر حال پرسپولیس یکی از نماینده های ایران در آسیاست و ......از همون حرفا که ساکت میزد!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فکر کنم بتونه.
پارسال سپاهان هر کار دلش می خواست می کرد و همه مدله سازمان لیگ بهش حال میداد تحت این عنوان که ما نماینده ایران در آسیا و هستیم و می خواهیم افتخار آفرینی کنیم و اینا!
حالا امسال هم یه کم با پرسپولیس راه بیان! الونگ رو جای دی کارمو قبول کنند!
به هر حال پرسپولیس یکی از نماینده های ایران در آسیاست و ......از همون حرفا که ساکت میزد!

چند جا خوندم كه قبول كردن باز چند جا هم گفتن نميتونه آدم نميدونه كدوم خبر رو قبول كنه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
انتقاد تند علی آبادی از مسئولان پرسپولیس​
وی كه برای بازدید از چگونگی پیشرفت طرح های ورزشی و دهكده المپیك كرمانشاه به این شهر سفركرده است، روند ساخت طرح های ورزشی را در كشور مطلوب ارزیابی كرد و گفت : دولت برای ایجاد این فضاها مصمم است .
رئیس سازمان تربیت بدنی اعلام کرد: اگر مسئولان باشگاه پیروزی نتوانند این تیم را به زودی سامان دهند ، سازمان تربیت بدنی وارد عمل می شود.

به گزارش شبكه خبر ،به نقل از خبرنگار صداوسیما ، رئیس سازمان تربیت بدنی از مسئولان و بازیكنان باشگاه پیروزی خواست این تیم پرطرفدار را از حاشیه دور نگهدارند.
علی آبادی امروز در كرمانشاه با اشاره به ناموفق بودن برخی تیم های ورزشی کشورمان در المپیك 2008 پكن گفت : ما در كشتی نتوانستیم درخشش مناسبی داشته باشیم، اما كسب مدال طلا و برنز در رشته های مختلف نشان از حضور موفق ورزشكاران در این رقابت ها بود.
وی كه برای بازدید از چگونگی پیشرفت طرح های ورزشی و دهكده المپیك كرمانشاه به این شهر سفركرده است، روند ساخت طرح های ورزشی را در كشور مطلوب ارزیابی كرد و گفت : دولت برای ایجاد این فضاها مصمم است .

باز اين حرف زد! آي بدم مياد از اين البته فك نكنم كسي باشه كه خوشش بياد از اين يارو!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
چند جا خوندم كه قبول كردن باز چند جا هم گفتن نميتونه آدم نميدونه كدوم خبر رو قبول كنه!

همین الان عزیزمحمدی تو برنامه 90 گفت که الونگ نمی تونه برای پرسپولیس بازی کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره. اب پاکی رو ریخت این عزیز محمدی

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
بیا و درستش کن!
امیدمون این بود که الونگ بیاد اوضاع دفاع بهتر میشه.

اینجوری که تو 90 می گفت دی کارمو هم یک سو پر بنجل تمام عیاره! کل گلهایی که زده از موقعی که کلاس اول دبستان بوده تا 1 هفته قبل جمعا 7-8 تا بیشتر نیست!

فقط اومد 320000 دلار گرفت 5-6 تا بازی رو اعصاب ملت راه رفت 7-8 تا موقعیت خراب کرد جای الونگ رو پر کرد و یه حورده فیلم هندی بازی کرد و رفت! ولی حداقل دو تا حرکت جوانمردانه کرد1-به خودمون گل نزد 2- زیاد نموند!

( اگه یه ماه دیگه می موند احتمالا کریم رو می کشت تا کلکسیون مصیبتهاش رو کامل کنه)

دی کارموی ویرانگر! قدرت تخریبش یه چیزی تو مایه های زلزله7-8 ریشتری و سونامی و ... اینا بود!

:)(لبخند تلخ ! :دی)

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
فکر نمی کنم پرسپولیس اصلا بتونه یار بگیره که هر روز اسم یه نفرو می آرن.چون لیستش پره.
در مورد دروازه بان هم اینجوری نیست که یکی و خارج کنن جاش یکی دیگه بیارن.در مورد بازیکن هم کلا همینه.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
پرسپوليس رو دست خورد

جذب بازيکن خارجي ممنوع سازمان ليگ برتر تکليف پرسپوليس را در راه جذب بازيکن جديد روشن کرد . طبق نظر رسمي سازمان ليگ باشگاه پرسپوليس به واسطه جذب ابراهيم توره ، فرانک آتسو ، ايوان پتروويچ و پائولو دي کارمو سهميه جذب چهار بازيکن خارجي خود در فصل 87 را پر کرده و حتي در صورت حذف نام پائولو دي کارمو از ليست خود نمي تواند بازيکن خارجي ديگري را به خدمت بگيرد. طبق گفته مسئولان سازمان ليگ، پرسپوليس نمي تواند نام الونگ را در ليست فصل جاري خود وارد کند و فقط مي تواند از اين بازيکن در جام باشگاه هاي آسيا بهره لازم را ببرد. از طرفي باشگاه پرسپوليس مي تواند فقط نام يک بازيکن مصدوم خود را از ليست خارج کند که بايد از بين خليلي و معمارزاده يک بازيکن را براي کنار گذاشتن انتخاب کند. اگر اين کار صورت بگيرد آن وقت به واسطه يک جاي خالي که در ليست سرخپوشان قرار دارد اين تيم مي تواند دو بازيکن در نيم فصل به ترکيب خود اضافه کند که قطعا هر دو نفر بايد ايراني باشند. ظاهرا باشگاه پرسپوليس از اين اتفاق بدجوري غافلگير شده است. مسئولان سازمان ليگ در پاسخ به اين سئوال که آيا نبايد موضوع را زودتر به باشگاه پرسپوليس مي گفتند اعلام کرد آيين نامه در اختيار همه باشگاه ها قرار گرفته و سازمان هم پاسخگوي همه سئوالات باشگاه ها مي باشد. ظاهرا باشگاه پرسپوليس بايد زودتر از اين ها در مورد نحوه جذب بازيکن با سازمان ليگ مشورت مي کرد. دو راهکار اساسي پيش روي پرسپوليسي ها حالا پرسپوليسي ها دو کار مهم را بايد در دستور کار خود قرار دهند . اول اين که يا قيد معمارزاده را بزنند و يا قيد خليلي را . اگر قيد معمارزاده را بزنند پرسپوليسي ها بايد از حالا به دنبال يک دروازه بان جديد باشند. اما اگر قدي خليلي را بزنند بايد فکر تازه اي کنند. احتمالا پرسپوليسي ها بايد در مورد دي کارمو تصميم جديدي بگيرند و مانع از خروج نام او از ليست شوند . به هر حال براي جذب دي کارمو پول داده اند و شايد او در طول مسابقات بتواند به درد تيم بخورد! اين مساله جداي از حذف احتمالي نام خليلي از پرسپوليس است . دوم اين که پرسپوليسي ها بايد به فکر جذب يک مدافع مستحکم باشند . لذا بررسي پرونده جذب رحمان رضايي و محمد نصرتي بايد سريع تر صورت بگيرد. هر چند که پرسپوليسي ها مي توانند روي بحث جذب يک مدافع ايراني هم فکر کنند، مدافعي مثل شيث رضايي. هر چند که گرفتن رضايت نامه اش کار بسيار سختي است . به هر حال پرسپوليسي ها بايد در برابر اين غافلگيري فکري مناسب براي حل مشکل خود نمايند.
منبع:جهان فوتبال

به دفاع کردن از تيمي که خوب دفاع نمي کند

آن روزي که در جلسه مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس افشين قطبي در خصوص تزلزل و شکنندگي دفاع اين تيم سئوال کرديم سرمربي سرخپوشان فقط به تشريح گل هاي خورده مقابل ابومسلم پرداخت و از پاسخ دادن به نکات فني و ابهامات مطرح شده طفره رفت. در آن گفت و شنود اغلب سئوالات نيز به پاشنه آشيل پرسپوليس يعني خط دفاع مربوط مي شد که قطبي به هيچ عنوان زير بار اين ضعف مفرط تيمش نرفت . هفته ها گذشته و پرسپوليس طي پنج ديداري که پس از بازي با ابومسلم انجام داده مقابل فولاد ، برق ، سپاهان ، برق شيراز ، مقاومت سپاسي و صبا 9گل خورده است تا جمع گل هاي دريافتي پرسپوليس به عدد 21 برسد. اين بيلان دژ دفاعي تيمي است که قرار بود با هفتاد امتياز قهرمان بلامنازع ليگ برتر شود و به موازات آن بايد در جام حذفي و همچنين ليگ قهرمانان آسيا به ميدان برود. آن چه که در اين ميان عجيب مي نمايد دفاع بد افشين قطبي از عملکرد نامناسب خط دفاعي پرسپوليس است . او به دفعات از توانايي يکايک مدافعين تيمش تمجيد کرده و اين گونه القا مي کند که ايراد و اشکال از دفاع تيمي است نه دفاع فردي . اظهارات قطبي آنچنان براي مدافعين پرسپوليس حاشيه امنيت ايجاد کرده که از سپهر حيدري گرفته تا نبي الله باقري ها ، فرانک آتسو و مدافعين کناري نظير عليرضا محمد، پژمان نوري و در مجموع تمامي عناصر دفاعي هيچ کدام نمي پذيرند که اين سپر دفاعي شکننده و آسيب پذير است و هر کدام به نوعي هافبک ها ، دروازه بان و ديگر دلايل غيرقابل پيش بيني را مقصر جلوه مي دهند. قطبي با اين طرز تفکر و عدم پذيرش واقعيت هاي موجود مي خواهد تيمي بين المللي بسازد. پرسپوليس مملو از ستاره و بازيکنان تاثير گذار است اما سرمربي اين تيم تا اينجاي کار کمترين اقدامي براي زدودن مشکلات فني تيمش نکرده است. يکي از پيشکسوتان پرسپوليس مي گفت: براي من غيرقابل هضم است که در کادر فني پرسپوليس افشين پيرواني که خود پست تخصصي اش دفاع مياني بود و سال ها در اين جناح کسب تجربه کرده چرا دست روي دست گذاشته و هيچ حرکتي و يا برنامه اي براي زدودن مشکلات دفاع پرسپوليس ارائه نمي کند؟ يا به موازات آن وقتي پرسپوليس از کمبود توان بدني بازيکنان خود رنج مي برد وظيفه پرويز کماسي به عنوان مربي بدنساز چيست؟ اينجاست که ابهام به وجود مي آيد اين که يا به پيرواني و کماسي اجازه داده نمي شود آن طور که بايد و شايد کار کنند و قطبي به تشخيص خود به آن ها مي گويد چه بکنند و چه نکنند يا ايراد کار جاي ديگري است که ما از آن بي خبريم . مسئولان پرسپوليس تمامي اختيارات و ابتکار عمل را به قطبي سپرده اند و کمترين نظارتي را بر عملکرد او دارند. آن ها هفته ها منتظر ماندند تا بالاخره پس از ديدار با صبا باتري به سرمربي خود اولتيماتوم دادند . شايد اگر نظارت بيشتري بر کار قطبي صورت مي گرفت پرسپوليس اکنون شرايط و وضعيت بسيار بهتري داشت . راستي پرسپوليس کميته فني هم دارد؟! SHOOT به مصاحبه سپهر حيدري پس از بازي با صباي قم دقت کنيد. او که در فصل جاري 180 درجه با سپهر فصل قبل تفاوت کرده و دچار افت محسوسي شده فقط توجيه مي کند. سپهر مي گويد: اين ها خواست خداست !! ما خوب گل مي زنيم و بد گل مي خوريم . ما در دفاع خود هيچ اشکالي نداريم، ولي بدشانس هستيم . به باور بسياري ، سپهر پس از آن که گل قهرماني پرسپوليس را به سپاهان زد ديگر آن دفاع مستحکم هميشگي نيست. او با غرور بازي مي کند و هفته به هفته نيز از روزهاي اوجش فاصله مي گيرد. اين طرز فکر حيدري که مدافعان پرسپوليس را در 21 گل خورده به هيچ عنوان مقصر نمي داند نتيجه القائات قطبي است که براي خط دفاع تيمش اين گونه حاشيه امنيت ايجاد کرده است.

منبع:جهان فوتبال

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
در گفت و گو با فارس
ماركو: به برزيل برگشتم تا مضحكه كسي نشوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همشهري آنلاين:
مربي اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي آنكه مسخره كسي نشوم، به كشورم برگشتم.

ماركو در گفت و گو با فارس، درباره نحوه اخراجش از پرسپوليس اظهار داشت: پس از بازگشتم به تهران، شرايط جديدي را شاهد بودم. بر خلاف برخي اظهارات، اخراج نشدم. به دليل آنكه پرسپوليس پول قراردادم و محل اسكانم را نداد، ترجيح دادم كه ايران را ترك كنم.

وي در پاسخ به اينكه از وي در ايران به دنبال مربي اخراجي نامبرده مي‌شود، عنوان كرد: از مسائل پشت پرده اطلاعي ندارم. نمي‌دانم آنجا چه چيزهايي در مورد من بيان مي‌كنند؛ اما پس از حضور دوباره ام در تهران، مديران باشگاه به من پولي ندادند.

ماركو گفت: در شرايط فعلي اعتراضي به رفتار مسئولان پرسپوليس ندارم چون مصطفوي به من قول داده كه مبلغ قراردادم را پرداخت كند؛ در غير اينصورت به فيفا شكايت خواهم كرد.
مربي برزيلي درباره علت عدم خبر دادن به مسئولان هنگام ترك ايران، اظهار داشت: براي جدايي‌ام از پرسپوليس هيچكس از من توضيحي نخواست. مضحكه افراد نيستم كه بخواهم براي جدايي ام از تيم، به كسي چيزي بگويم و حاشيه سازي كنم. قبل از ترك ايران بارها از مسئولان خواستم كه مشكل مالي‌ام را بر طرف كنم. براي آنكه مسخره كسي نشوم، به كشورم برگشتم.

ماركو درباره اخراج مهاجم برزيلي خاطر نشان ساخت: هيچ اطلاعي از آخرين وضعيت دي ماركو در پرسپوليس ندارم؛ اما ارتباطي هم به من ندارد. او خودش بايد مشكلاتش را حل كند.

وي عنوان كرد: هنوز مشخص نيست به ايران برگردم. اگر مسئولان پول مرا را بدهند، به تهران مي‌آيم؛ اما چنانچه مبلغ قراردادم را پرداخت نكنند، با ارائه شكايتي، به فيفا مراجعه مي‌كنم تا به كارم رسيدگي كنند.

وي از اعلام مبلغ قراردادش با پرسپوليس امتناع ورزيد و گفت: ترجيح مي‌دهم چيزي نگويم چون بهتر است اين موضوع بين من و مسئولان محفوظ بماند.

ماركو درباره درباره تجاربش از فوتبال ايران اظهار داشت: ايران فوتبال خيلي خوبي دارد؛ اما مديريت در اين رشته واقعاً وحشتناك است.

منبع

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
90 رو دیدید ؟
خب کار از کار گذشته
اما دوستانی که خیلی عاشق شخصیت آقای قطبی هستند بهتره گاهی به 1001 دروغی که ایشون بابت دی کارمو گفته اند فکر کنند
البته شاید جدیدا همزمان بشود هم دروغگو و دلال بود هم جنتلمن !!
بازی در لیگ برتر برزیل !!! 17 گل زده !!!! بازی در واسکودوگاما !!!! عزیزم یکوقت مدرک مربیگریت مثل این حرفات نباشه ؟

حالا بابت مارکو که مربی دروازبانها بود 400 میلیون روی دست پرسپولیس خرج گذاشت می گیم اشکال نداره اما جریان دی کارمو عملا پرسپولیس رو هم از لحاظ مالی متضرر کرد هم از وجود الونگ محروم !!! و تاوان این داستان رو هم در لیگ برتر خواهیم داد هم در لیگ قهرمانان
دستت درد نکته آقای امپراتور !! خیلی جنتلمنی ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب قانون مضخرفيه!
سقف 5 تا بازيكن رو باز كردن 4 تا قرارداد
خوب اگه 5 تاس 4 تاش چيه ديگه اگرم 4 تاس 5 تاش چيه!
خاك تو سر اينا

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
عجب قانون مضخرفيه!
سقف 5 تا بازيكن رو باز كردن 4 تا قرارداد
خوب اگه 5 تاس 4 تاش چيه ديگه اگرم 4 تاس 5 تاش چيه!
خاك تو سر اينا
یکیش ماله دروازه بانه احتمالا.دروازه بان ها هم باید از قبل این فصل قرارداد داشته باشن.که احتمالا از فصل بعد با ممنوع شدن دروازه بان خارجی این قانون هم درست می شه!!!
و البته شاید ماله بازیکنای خارجی که چند فصل تو یه تیم هستن.یعنی خارجی که از فصل قبل قرارداد داره و تو یه تیمه.اون تیم این فصل هم می تونه 4تا بازیکن بگیره که در مجموع بشه 5تا.
دقیقا مشکل الونگ که اگه قرارداد می داشت مشکلی پیش نمی اومد.

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
90 رو دیدید ؟
خب کار از کار گذشته
اما دوستانی که خیلی عاشق شخصیت آقای قطبی هستند بهتره گاهی به 1001 دروغی که ایشون بابت دی کارمو گفته اند فکر کنند
البته شاید جدیدا همزمان بشود هم دروغگو و دلال بود هم جنتلمن !!
بازی در لیگ برتر برزیل !!! 17 گل زده !!!! بازی در واسکودوگاما !!!! عزیزم یکوقت مدرک مربیگریت مثل این حرفات نباشه ؟

حالا بابت مارکو که مربی دروازبانها بود 400 میلیون روی دست پرسپولیس خرج گذاشت می گیم اشکال نداره اما جریان دی کارمو عملا پرسپولیس رو هم از لحاظ مالی متضرر کرد هم از وجود الونگ محروم !!! و تاوان این داستان رو هم در لیگ برتر خواهیم داد هم در لیگ قهرمانان
دستت درد نکته آقای امپراتور !! خیلی جنتلمنی ...

نمیدونم چرا اینقدر گرفتار افراط و تفریط هستیم!
هواداری از قطبی اونقدر عجیب نیست که این تنفر شما ازش عجیب هست
منم درک میکنم که بعضی ها برای ضایع نشدن دوستشون حاضر هستند از اعتبار خودشون خرج کنن
نمونه خیلی زیاد سراغ دارم
اما به هیچ وجه نمیتونم درک کنم مربی با قرار دادی با اون اعداد و ارقامی که شما میگید چرا باید بخواد دلالی یه بازیکن درپیت رو بکنه! که نهایتش چقدر دستش رو بگیره؟!
کلآ عادت ما ایرانی ها هست!
اگر از یکی خوشمون نیاد اون بدترین آدم دنیاست! همه گونه گناه و خطایی هم میکنه
اگر هم خوشمون بیاد. طرف معصوم هست به کل
حد وسط نداره نظرمون متاسفانه

رفتم تا مسخره ام نكنند

ماركو: پولم را ندهند به فيفا شكايت مى كنم

ايران ورزشى- ماركو از پرسپوليس كنار گذاشته شد اما جالب است كه دليل پرسپوليسى ها براى كنار گذاشتن او با آنچه خودش مى گويد زمين تا آسمان متفاوت است. پرسپوليسى ها مى گويند ماركو فقط ۷۰ هزار دلار طلبكار بود اما خودش اينگونه توضيح مى دهد: پس از بازگشتم به تهران، شرايط جديدى را ديدم. من اخراج نشدم. به دليل آنكه پرسپوليس پول قراردادم و محل اسكانم را نداد، ترجيح دادم ايران را ترك كنم. من از مسائل پشت پرده اطلاعى ندارم. نمى دانم در ايران چه چيزهايى در مورد من مى گويند اما بعد از حضور دوباره ام در تهران، مديران باشگاه به من پولى ندادند. البته در شرايط فعلى اعتراضى به رفتار مسؤولان پرسپوليس ندارم چون مصطفوى به من قول داده كه مبلغ قراردادم را پرداخت كند در غير اين صورت به فيفا شكايت خواهم كرد. مربى برزيلى درباره علت سفر پنهانى اش و ترك ايران بدون اطلاع باشگاه مى گويد: براى جدايى ام از پرسپوليس هيچكس از من توضيحى نخواست. مضحكه افراد نيستم كه بخواهم براى جدايى ام از تيم، به كسى چيزى بگويم و حاشيه سازى كنم. قبل از ترك ايران بارها از مسؤولان خواستم كه مشكل مالى ام را برطرف كنند. براى آنكه مسخره كسى نشوم، به كشورم برگشتم.
ماركو درباره اخراج مهاجم برزيلى هم مى گويد: هيچ اطلاعى از آخرين وضعيت دى كارمو در پرسپوليس ندارم اما ارتباطى هم به من ندارد. او خودش بايد مشكلاتش را حل كند. او صحبت هايش را اين طور ادامه مى دهد: هنوز مشخص نيست به ايران برگردم. اگر مسؤولان پول من را بدهند، به تهران مى آيم اما چنانچه مبلغ قراردادم را پرداخت نكنند با ارائه شكايتى به فيفا مراجعه مى كنم تا به كارم رسيدگى كنند. او البته حاضر نيست مبلغ قراردادش با پرسپوليس را اعلام كند: ترجيح مى دهم چيزى نگويم. بهتر است اين موضوع بين من و مسؤولان محفوظ بماند. فقط بايد بگويم ايران فوتبال خيلى خوبى دارد اما مديريت در اين رشته واقعاً وحشتناك است.

عجب....!!!

دوتا پست بالاتر همین خبر رو دوستان گفته بودند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر میکنم قطبی هم از هیستوری این دو کارمو بی اطلاع بوده بنده خدا. در عمل انجام شده قرار گرفته. شاید زیادی به این مارکو اطمینان کرده.

برنامه نود هم کل امار رو دراورد. از منابع رسمی و قابل استناد. هوادارن حق دارن بدونن که بازیکن تیم از کجا اومده و قبلا چیکاره بوده..

این فضولی در زندگی شخصی نیست که مصطفوی بیاد بگه شماره شناسنامه مادرشو هم در اوردی

کلا فکر میکردم این مصطفوی تغییر کرده باشه اما متاسفانه نشون داد که مدیر نیست. اگه کاشانی بود و یکی مثل هدایتی هم کنارش بود مطمئن باشد پارسال اون 6 امتیاز کم نمیشد. قهرمانی هم به روز اخر کشیده نمیشد. بازیکن های بهتری هم جذب میشدند. حیف شد کاشانی رفت.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نمیدونم چرا اینقدر گرفتار افراط و تفریط هستیم!
هواداری از قطبی اونقدر عجیب نیست که این تنفر شما ازش عجیب هست
منم درک میکنم که بعضی ها برای ضایع نشدن دوستشون حاضر هستند از اعتبار خودشون خرج کنن
نمونه خیلی زیاد سراغ دارم
اما به هیچ وجه نمیتونم درک کنم مربی با قرار دادی با اون اعداد و ارقامی که شما میگید چرا باید بخواد دلالی یه بازیکن درپیت رو بکنه! که نهایتش چقدر دستش رو بگیره؟!
کلآ عادت ما ایرانی ها هست!
اگر از یکی خوشمون نیاد اون بدترین آدم دنیاست! همه گونه گناه و خطایی هم میکنه
اگر هم خوشمون بیاد. طرف معصوم هست به کل
حد وسط نداره نظرمون متاسفانه

یعنی شما فکر می کنی قطبی بخاطر اینکه مارکو ضایع نشه از روز اول تا الان دروغهاشو داره تکرار می کنه ؟
یک چیزی می گی که اصلا درشخصیت قطبی نیست آنهم کسی که نه خیلی ایرانیه که فردین باشه نه خیلی بچه ساده ایه که گول خورده باشه !!!

حالا بذار پیش بینی کنم برات
که همین آقایی که می فرمایید بخاطر ضایع نشدن دوستش داره از اعتبارش خرج می کنه بزودی زود همه چیز رو میندازه گردن مارکو !! طرف هم که از ایران رفته صداشم به هیچ جایی نمی رسه و اصلا صدایی قرار نیست بیاد چون هم مارکو می دونه جریان چیه هم قطبی
و ضمنا شما ریاضیاتت شاید خوب نباشه
رقم قرار داد قطبی طبق شنیده ها 800 هزار دلاره که این رقم برای قطبی یک رقم افسانه ای هست و مطمئنا تا 10 سال دیگه هم شبیه این رقم رو نمی تونه از باشگاهی بگیره اما دقت کنی دلالی مارکو و دی کارمو که روی هم دو ریال هم نمی ارزیدند و دستکم 800-900 هزار دلاری خرج روی دست تیم گذاشتند لااقل برای ایشون 100 هزارتایی می تونسته داشته باشه و این رقم درمقابل کل قرار داد ایشون هم رقم کمی نیست و قابل چشم پوشی نیست . برای آدمی که 100 هزار دلار می ارزه حتی اگر 10 میلیون دلار هم بگیره باز 10 هزار دلار هم 10 هزار دلاره . چون ممکنه دیگران رو فریب داده باشه اما خودش که می دونه چقدر می ارزه و می دونه نمی تونه زیاد به این بازی ادامه بده

خلاصه فکر کنم قطبی رو اگر دلال بدونیم بیشتر به هوشش احترام گذاشتیم
تا آدم ساده لوحی که گول یک مربی درجه سه برزیلی رو خورده باشه و حالا مثل فردین پای رفاقتش بسوزه !!!
اگر سیاه و سپید بینی بده
لااقل شما بعد از مشاهده اینهمه گاف و سوتی از حضرت امپراتور جنتلمن یکم - در حد یک پرده - مشکی به آن تصویر سپید اضافه کنید ...

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
364450_orig.jpg

یاد اون روزها بخیر !!!:(:(:(

بالا