Glass Mask
A mask which is as fragile as glass, people wear it to hide their own faces
يکی از زيباترين انيمه های رمانتيکی که من تا به امروز ديدم.:happy: يه انيمه لطيف، جدی با تم بسيار آروم. انيمه که اي هيچ کدوم از اين بچه بازی های انيمه های امروزی رو نداره! اگه بخوام مثالی بزنم بايد بگم که اين انيمه دقيقاً چيزی مابين
بابا لنگ دراز و
skip beat هست. (راستی اواتر اين دفعه منم عکس
Ran از skip beat هست!

)
ميدونم که خيلی هاتون از جمله
آسورا و
ين ين عزيز و ... مانگای skip beat رو دنبال ميکردين ، الان هم انيمه اش رو!:happy: فقط ميخوام بگم اگه skip beat دوست هستين، glass mask رو هم از دست ندين!
===
مانگای glass mask رو خانم
suzue miuchi در سال 1976 يعنی 2 سال قبل از اينکه من به دنيا بيام، شروع به نوشتن کرده!

اين مانگا
50 volume هست که تا سال پيش فقط
41 قسمت از اون چاپ شده بود و معلق مونده بود!

تابستون سال پيش خبر اينکه اين خانم ادامه اش رو هم خواهد نوشت بيرون اومد و همينطور Volume
42!!!

در نتيجه مانگا اين انيمه
ongoing محسوب ميشه و داستان تا اينجا نصفه کاره مونده!
طبق گفته ويکيپديا از جولای امسال، مانگا در مجله
Bessatsu Hana to Yume دوباره شروع به چاپ شدن کرده ولی راستش من تا الان حرفی/سخنی مبنی بر اينکه گروهی بخواد ترجمه اش کنه پيدا نکردم!
Wikipedia:
"As of 2006, the collected volumes had 50 million copies in Japan, making it the second best-selling shōjo manga ever."
Seen in part or in whole by 67 users, rank: #609
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.9355 (Excellent-.06), std. dev.: 1.4577, rank: #194
Weighted mean: 8.7736 (Excellent-.22), rank: #202
Bayesian estimate: 8.66485 (Excellent-.33), rank: #30
از روی اين مانگا تا به امروز 2 سری انيمه در سال های
1984 و
2005 ساخته شده، يه ova در سال
1999 و 2 سری
drama.
سری سال 1984 که خيلی قديمی محسوب ميشه
23 قسمت بيشتر نيست که قسمت 23 هم فقط خلاصه قسمت های پيشه و خوب با توجه به سال توليد و اينکه مانگا چقدر بيرون اومده بود نسبت به سری سال 2005 ، خيلی ناقص تر هست و هم اينکه توی مانگا و زمان اتفاقات و ... دست برده بودن!:wacko: سری سال 2005 خيلی خيلی به مانگا وفادار هست و چيز زيادی توش تغيير نکرده. البته چون هنوز از
51 قسمت انيمه فقط
39 قسمت ساب زده شده، نميتونم در مورد آخرش يا خيلی چيز های ديگه نظر بدم! طبق جستجو هايی کردم اين سری 2005 هم تا ولوم
41 مانگا پيش ميره و تموم ميشه! و از اون بدتر جايی هست که مانگا فعلاً تموم شده!

(البته من 42 رو هنوز گير نياوردم که بخونم ولی دنبالشم!

)
با همه اين ها، داستان به قدری شيرين و جذاب هست که اگه بشينين پاش ديگه به اين راحتی ها بلند نميشين!

(حداقل دخملا)
و اما سری
live action ش:
دراما در 2 سری 11 و 12 قسمتی بين سال های 1997 و 1999 ساخته شد. هنر پيشه ها رو ميشه گفت که دقيقاً با توجه به کاراکتر های مانگا انتخاب کرده بود که البته ميتونستن هايامی خوشگل تری انتخاب کنن

ولی مدل موها و ... کاملا شبيه مانگا/انيمه، بود/هست! (البته بگذرين که
سئيچی تانابه يکی از معروف ترين هنرپيشه های مرد ژاپن هست!

)
ولی در مورد داستان دراما بايد بگم که خيلی تحريف داشت. يعنی برای اينکه بتونن سری ها رو زود تموم کنن بعضی از شخصيت ها رو کامل حذف کرده بودن و در نتيجه کارايی که اونا بايد انجام ميدادن تا داستان جلو بره رو ، انداخته بودن به گردن اون عده از شخصيت های باقی مونده که خوب کاملاً باعث اين شده که داستان به هم بريزه ولی خوب بازم به يه بار ديدنش ميآرزيد!:happy:
راستی تا يادم نرفته نمايشنامه های زيادی هم بر اساس اين داستان نوشته شده، که چند تا از عکس های تاتر اين داستان رو هم ميتونين در پايين ببينين

:
خوده داستان رو براتون تو پست بعدی ميگم.