• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دنبال انيمه ميگشتم برای dl کردن ، ببينين به چی برخوردم!!!:lol:

انيمه خانم مارپل و پوارو
!!! :blink::eek::lol:

3.JPG

ميدونستين انيمه شده؟؟؟ :eek:

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

انيمه خانم مارپل و پوارو

151.gif

پ.ن: مثکه هنوز انیمه ای تو دنیا مونده که شما ندیده باشین!!
44.gif

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25

انيمه خانم مارپل و پوارو

اینو که تو آرشیو داریم;)
منم دارمش:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پ.ن: مثکه هنوز انیمه ای تو دنیا مونده که شما ندیده باشین!!
44.gif
آره، خيلی زياد!!!:( همين يه نمونش!:p

اینو که تو آرشیو داریم;)
منم دارمش:lol:
من که ندارم! ولی فکر هم نکنم بگيرمش! همون سريالاش رو ديدم بسم بود!:p

يکی چد تا انيمه خوف به من معرفی کنه!:rolleyes: پهنای باند بدون استفاده مونده!!!:wacko:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
آره، خيلی زياد!!!:( همين يه نمونش!:p

من که ندارم! ولی فکر هم نکنم بگيرمش! همون سريالاش رو ديدم بسم بود!:p

يکی چد تا انيمه خوف به من معرفی کنه!:rolleyes: پهنای باند بدون استفاده مونده!!!:wacko:

همون بهتر نبینی یه قسمت دیدم یه پاکت پر کردم:D
کفگیرت ته دیگ خورده؟:lol:برو مثل من یشین سریال karl XY رو ببین:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب ميخوام يه انيمه معرفی کنم ولی فکر نميکنم هيچ کدوم تون بشناسينش!!! :eek::happy: ببينين اين عکس رو ميشناسين يا نه؟!:rolleyes: (البته نه از رو اسمش! از عکسش!) :p

GNK_New_Anime_0468.jpg

Last edited:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
انیمه ی Ikkyu-san رو که یادتونه ، همون ای کیو سان خودمون
کسی از دوستان میتونه یه معرفی دربارش بنویسه؟
کسی هست که این انیمه ی زیبا و به یادماندنی رو داشته باشه؟
تو ویکیپدیا که نوشته 296 تا اپیزود داره
وسوسه شدم که کلش رو نگاه کنم ، تلویزیون خودمون فکر نکنم کلش رو نشون داده باشه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
انیمه ی Ikkyu-san رو که یادتونه ، همون ای کیو سان خودمون
کسی از دوستان میتونه یه معرفی دربارش بنویسه؟
کسی هست که این انیمه ی زیبا و به یادماندنی رو داشته باشه؟
تو ویکیپدیا که نوشته 296 تا اپیزود داره
وسوسه شدم که کلش رو نگاه کنم ، تلویزیون خودمون فکر نکنم کلش رو نشون داده باشه.
داشتنش که فکر نکنم.:f34r:

ممکنه کپچر شده دوبله فارسيش رو بتونی گير بياری:rolleyes: ولی اصلش رو بايد بخريم که گرونه!!!:wacko:

Last edited:

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
داشتنش که فکر نکنم.:f34r:

ممکنه کپچر شده دوبله فارسيش رو بتونی گير بياری:rolleyes: ولی اصلش رو بايد بخريم که گرونه!!!:wacko:
حیف باشه
یه سری انیمه ها که ارزش دیدن دارن پیدا نمیشن ، واقعا حیف

یه سوال ، از انیمه هایی که ما زمان بچگیمون از تلویزیون خودمون نگاه می کردیم چیزی تو آرشیو موجوده؟

Last edited by a moderator:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یه سوال ، از انیمه هایی که ما زمان بچگیمون از تلویزیون خودمون نگاه می کردیم چیزی تو آرشیو موجوده؟
کامل و ناقص در هم، بايد اينا باشه (تا جايی که حافظم ياری ميکنه!):

سندباد
پرين
ممول
فوتباليست ها
مسافر کوچولو
کيمبا، شير سفيد
کوتلاس
حنا دختری در مزرعه
تام ساير
3000 فرسنگ در جستجوی مادر
للوک و بلوک
هايدی
دور دنيا در 80 روز
اون پسر بچه وايکينگه!؟ آه اسمش چی بود؟! عجب حافظه اي دارم من!!!:eek::f34r:
اديت: يادم اومد ويکی
ويليام
تن تن و ميلو
پلنگ صورتی
مورچه و مورچه خور
خانواده دکتر ارنست
اشک ها و لبخند ها
بابا لنگ دراز
آن شرلی
...

الان ديگه چيزی يادم نمياد ولی بازم هست!:wacko: اضافه ميکنم بعداً.;)

از سری های capture شده از TV هم خيلی چيز ها رو داريم. مثل گوريل انگوری، بامزی، 15 پسر، زمزمه گلاکن، ... :)

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم يه موقعی يه پسری اينجاها يه سر ميزد، همچين نصفه و نيمه قاتل بود!:D ازش خبری ندارين؟!:rolleyes: از دکتر مون هم خبری نيست؟!:( به همچنين برادر dreamsboy؟!:eek:

اگه از اين گم شده های اين تاپيک خبر دارين، دريغ نکنين!:):happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان رفته بودم ديسکاس pm هامو بخونم که ديدم تو اين تاپيک: مشارکت در تهیه کارتون های دوران کودکی دارن زحمت تهيه اکثر کارتون قديمی ها رو ميکشن!:happy: خوب اينا رو هم به ليست کارتون قديمی ها اضافه کنين! ;) چون مال ما و مال اونا که نداره ديگه! به هر جهت آرشيو اونا هم ميآد اين ور دست ما!:cool::lol:

===

راستی امير حسين: با shawn ادمين اون سرور ftp اي که تو از روش dl ميکنی صحبت کردم، قرار شد يه کم تبادل پاياپای انجام بديم:D ، به من access آپلود رو هم داده :) ، قراره کم و کسری های همو جور کنيم، همينطور چيزای ديگه اي که گير نميآد! ببينين چيزايی که يافت شدنی نيستن رو بگين که من اون با هم يه کاريش بکنيم. ;)

===

عکسو شناسايی نکردين؟! :eek::blink: من معرفيمو بکنم؟!:D

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Glass Mask

300pxglassmaskgd4.jpg

A mask which is as fragile as glass, people wear it to hide their own faces

يکی از زيباترين انيمه های رمانتيکی که من تا به امروز ديدم.:happy: يه انيمه لطيف، جدی با تم بسيار آروم. انيمه که اي هيچ کدوم از اين بچه بازی های انيمه های امروزی رو نداره! اگه بخوام مثالی بزنم بايد بگم که اين انيمه دقيقاً چيزی مابين بابا لنگ دراز و skip beat هست. (راستی اواتر اين دفعه منم عکس Ran از skip beat هست!:p)

vdaddy2.jpg

gruppe07.jpg

ميدونم که خيلی هاتون از جمله آسورا و ين ين عزيز و ... مانگای skip beat رو دنبال ميکردين ، الان هم انيمه اش رو!:happy: فقط ميخوام بگم اگه skip beat دوست هستين، glass mask رو هم از دست ندين!;)

===

مانگای glass mask رو خانم suzue miuchi در سال 1976 يعنی 2 سال قبل از اينکه من به دنيا بيام، شروع به نوشتن کرده!:rolleyes: اين مانگا 50 volume هست که تا سال پيش فقط 41 قسمت از اون چاپ شده بود و معلق مونده بود!:( تابستون سال پيش خبر اينکه اين خانم ادامه اش رو هم خواهد نوشت بيرون اومد و همينطور Volume 42!!! :D در نتيجه مانگا اين انيمه ongoing محسوب ميشه و داستان تا اينجا نصفه کاره مونده!:(

طبق گفته ويکيپديا از جولای امسال، مانگا در مجله Bessatsu Hana to Yume دوباره شروع به چاپ شدن کرده ولی راستش من تا الان حرفی/سخنی مبنی بر اينکه گروهی بخواد ترجمه اش کنه پيدا نکردم!:(

Wikipedia:

"As of 2006, the collected volumes had 50 million copies in Japan, making it the second best-selling shōjo manga ever."

4195eb2097a4b0_full.jpg

Seen in part or in whole by 67 users, rank: #609
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.9355 (Excellent-.06), std. dev.: 1.4577, rank: #194
Weighted mean: 8.7736 (Excellent-.22), rank: #202
Bayesian estimate: 8.66485 (Excellent-.33), rank: #30

از روی اين مانگا تا به امروز 2 سری انيمه در سال های 1984 و 2005 ساخته شده، يه ova در سال 1999 و 2 سری drama.

1984

firma1xc8.jpg

1999

616-kapakresmi.jpg

2005

glass_no_kamen.jpg

سری سال 1984 که خيلی قديمی محسوب ميشه 23 قسمت بيشتر نيست که قسمت 23 هم فقط خلاصه قسمت های پيشه و خوب با توجه به سال توليد و اينکه مانگا چقدر بيرون اومده بود نسبت به سری سال 2005 ، خيلی ناقص تر هست و هم اينکه توی مانگا و زمان اتفاقات و ... دست برده بودن!:wacko: سری سال 2005 خيلی خيلی به مانگا وفادار هست و چيز زيادی توش تغيير نکرده. البته چون هنوز از 51 قسمت انيمه فقط 39 قسمت ساب زده شده، نميتونم در مورد آخرش يا خيلی چيز های ديگه نظر بدم! طبق جستجو هايی کردم اين سری 2005 هم تا ولوم 41 مانگا پيش ميره و تموم ميشه! و از اون بدتر جايی هست که مانگا فعلاً تموم شده!:( (البته من 42 رو هنوز گير نياوردم که بخونم ولی دنبالشم!:D)

با همه اين ها، داستان به قدری شيرين و جذاب هست که اگه بشينين پاش ديگه به اين راحتی ها بلند نميشين! ;) (حداقل دخملا)

و اما سری live action ش:

GnK.png

دراما در 2 سری 11 و 12 قسمتی بين سال های 1997 و 1999 ساخته شد. هنر پيشه ها رو ميشه گفت که دقيقاً با توجه به کاراکتر های مانگا انتخاب کرده بود که البته ميتونستن هايامی خوشگل تری انتخاب کنن:cool: ولی مدل موها و ... کاملا شبيه مانگا/انيمه، بود/هست! (البته بگذرين که سئيچی تانابه يکی از معروف ترين هنرپيشه های مرد ژاپن هست!:p)

Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28044819%2900-33-09%5D.JPG
Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28008906%2900-30-47%5D.JPG

Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28073406%2900-34-50%5D.JPG
Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28073240%2900-34-37%5D.JPG

Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28084190%2900-36-08%5D.JPG
Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28086086%2900-37-34%5D.JPG

Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28088235%2900-39-39%5D.JPG
Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28097037%2900-40-38%5D.JPG

Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28105892%2900-43-45%5D.JPG
Garasu%20no%20Kamen%20II%20Disc%2008%5B%28105743%2900-43-32%5D.JPG

ولی در مورد داستان دراما بايد بگم که خيلی تحريف داشت. يعنی برای اينکه بتونن سری ها رو زود تموم کنن بعضی از شخصيت ها رو کامل حذف کرده بودن و در نتيجه کارايی که اونا بايد انجام ميدادن تا داستان جلو بره رو ، انداخته بودن به گردن اون عده از شخصيت های باقی مونده که خوب کاملاً باعث اين شده که داستان به هم بريزه ولی خوب بازم به يه بار ديدنش ميآرزيد!:happy:

راستی تا يادم نرفته نمايشنامه های زيادی هم بر اساس اين داستان نوشته شده، که چند تا از عکس های تاتر اين داستان رو هم ميتونين در پايين ببينين:):

خوده داستان رو براتون تو پست بعدی ميگم.;)

Last edited:

jojo_0097

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من مي خوام يك سري از اين انيمه ها رو بخرم ولي نمي دونم چطوري بايد سفارش بدم و پولش رو كجا بريزم مي شه يكي راهنمايي كنه لطفا تو بازارچه هم گشتم هيچ ليست دانلودي هم پيدا نكردم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه يادتون باشه يک سال و نيم پيش انيمه kekkaishi رو تو اين پست براتون معرفی کرده بودم!:) خودم چند قسمت ديگه ازش رو ديدم ولی چون جالب شده بود ديگه نديدم تا تموم شه و بعد ببينم!:D

kekkaishi-20_un-horrible-observateuravi_001353852.jpg

که ديگه فرصت نشد تا اين چند روز پيش که نشستم و يه ضرب تا آخرش رو ديدم!:D به شدت منو ياد D. Gray-man انداخت!:rolleyes: البته نه در اون حد ولی انيمه سرگرم کننده و مهيجی بود!;) مخصوصاً از قسمت های 15-20 به بعد که جدی ميشه!:cool:

kekkaishi-21_le-cruel-etudiant-transfere-shishio-genavi_001305721.jpg

کلاً به آقايون توصيه ميشه (البته به جز دنی و سيمور!:p)

يه چيز جالب ... اينو ببينين:happy::

Kekkaishi%20-%2050%5B%28008379%2923-47-55%5D.JPG

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ادامه يکی از سوالای قديميم در مورد vampire knight و راه رفتن اين خون آشام های عزيز در روز روشن و در طی ديدن قسمت 6 سری جديد و ديدن کلی در زير آفتاب سوزان راه رفتن، به اين نتيجه رسيدم که آفتاب تو اين انيمه زياد روی ومپاير های عزيز تأثيری نداره:blink::

البته اين سوال يوکی و جواب کانامه هم جالبه!!!:cool:

ولی مثل اينکه سايه رو ترجيح ميدن!:p:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در ادامه معرفی Glass Mask:

616-1.jpg

بدون حاشيه:

chigusa tsukikage يه هنر پيشه قديمی و معروف و پير هست که در دوران جوانيش نمايشنامه اي به اسم "Kurenai Tennyo" يا "The Crimson Goddess" رو بازی کرده بوده:

و نويسنده اين نمايشنامه که از قضا اين خانم هم عاشقش شده بوده، اينقدر از بازی يه خانم خوشش ميآد که به پاداش اين بازی يه بی نظير، حق بازی اين نمايشنامه رو کلاً به چيگوسا ميده و در طی ماجراهايی فوت ميکنه و ...

در حال حاضر چيگويا دنبال يه هنر پيشه زن ديگه ميگرده که بتونه اين نقش رو ، نقش الهه در اين نمايشنامه، رو به خوبی خودش بازی کنه، ولی توی هنرپيشه های فعلی کسی رو در اين حد نميبينه! از طرف ديگه قلبش بيماره و تقريباً سال های آخر عمرش هست و ميخواد يکبار ديگه قبل از مرگش اين نمايشنامه رو ببينه!

اين نمايشنامه مربوط به عشق يک الهه نسبت يه مرد انسان هست و سرنوشت شون.:rolleyes: نيمه برتر، نيمه گمشده هر کسی که نميشه به اين راحتی پيداش کرد و .... (کتاب بريدای پائولو کوئيلو;))

شرکت های فيلم سازی و ... هم در به در دنبال حق ساخت اين نمايشنامه معروف هستن! و چيگوسا رو تحت فشار قرار ميدن! يکی از آدم ها Masumi Hayami هست که صاحب شرکت Daito هست.

ماسومی مردی هست که به workaholic بودن معروف هست و هيچ چيزی جز کار و موفقيت و البته بدست آوردن حق ساخت Crimson Goddess براش مهم نيست!:f34r:

البته اين رفتار سرد و بی روح هايامی به گذشته و دوران بچگيش بر ميگرده! و ناپدريش Eisuke که از قضا عاشق بازی چيگوسا در Crimson Goddess شده بوده و اين علاقه برای ساخت اين نمايشنامه تقريباً ارثی هست!:p

و اما از طرف ديگه دختری به اسم مايا رو داريم که نه زيبايی چندانی داره با نه هوش بالا! فقط استعداد عجيبی در هنرپيشگی داره!

مايا دختر بچه 13 ساله اي هست که زندگی سختی رو پيش ميبره. پدرش سالها پيش فوت کرده و مادره پيرش با پيشخدمتی تو يه رستوران چينی خرج خودشو دخترش رو در ميآره. مايا از بچگی علاقه فراوانی با بازی کردن داشته و هر فرصتی برای بازی کردن (هنرپيشگی) استفاده ميکرده! تا اينکه يه روز در حين بازی چيگوسا، مايا رو ميبينه و در يه نگاه ميفهمه که مايا همون کسی هست که الان مدتها داره به دنبالش ميگرده!:rolleyes:

چيگوسا از مايا ميخواد که پيش اون بره و تعليم هنرپيشگی ببينه ولی مادر مايا با اين کار مخالف هست. در نهايت چيگوسا ميگه که همه خرج و مخارج مايا رو خودش ميده و مادر مايا با نارضايتی، قبول ميکنه! و مايا پيش چيگوسا شروع ميکنه به تمرين هنرپيشگی!:)

از طرف ديگه دختری به اسم Ayumi Himekawa رو داريم که دختر يه خانم هنرپيشه زيبا و معروف هست و پدرش هم کارگردان! که خوب مسلما دختر هم هنرپيشه از آب در ميآد.:p

آيامی در عين جوون بودن و هم سن بودن مايا هنرپيشه بسيار قابلی هست و در عرض مدت کمی به استعداد مايا پی ميبره و اين 2 نفر رقيب های هم ميشن:D:

در اين بين آدم های ديگه اي هم هستن که تو داستان نقش زيادی ندارن ولی خوب مهمن! يکی از اون ها پسری به اسم sakurakuji-kun هست که مايا در اوايل داستان عاشقش شده بود يا بهتره بگيم ازش خوشش اومده بود!:happy:

يه پسر ديگه که اسمش يادم نيست:p:

و منشی يه هايامی:

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کل داستان اين انيمه/مانگا مربوط به هنرپيشگی و بازی و ... هست ولی نکته مهم اينه که داستان بسيار جذاب نوشته شده و هر چی داستان جلو تر ميره به زيباييش اضافه ميشه! حتی ممکنه اوايلش برای همه خسته کننده باشه:wacko: ولی مطمئن باشين lز قسمت 15-20 به بعد ديگه نميتونين از پاش بلند شين يا حتی خيلی زودتر از اون!:)

مخصوصاً يکی از جذابيت های اين انيمه اين هست که شما به چطور بازی کردن هنر پيشه ها آشنا ميشين! مثلاً اينکه چه جوری نقش يه آدم کر و کور و لال رو بازی کنين. يا نقش يه عروسک!!!:blink:

و از اون جالبتر اينه که همه کتاب ها، نمايشنامه های معروف رو تو اي انيمه ميبينين! از زنان کوچک گرفته تا بلندی های بادگير و ...

يکی از نکته های جالب که شايد به اسم داستان برگرده اينه که نشون ميده که همه هنرپيشه ها وقتی ميرن روی صحنه يه نقاب به چهره شون ميزنن! و اينکه چطور ميتونن اونو حفظ کنن که از بين نره!

يه نقاب که مثل شيشه ترد و شکننده هست و ميتونه به راحتی بشکنه! بيشتر جاها توی net، اسم انيمه رو به اين موضوع ربط دادن ولی به نظر من اسم داستان ميتونه يه طعنه اي به احساسات ماسومی هم باشه! که چهره واقعی خودشو پشت يه شخصيت ديگه قايم کرده!:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما پس شوجو بودن داستان کجاا رفت؟؟؟:blink: قسمت عاشقانه اش؟!:eek:

يادتونه گفتم اين داستان يه چيزی مابين بابا لنگ دراز و skip beat هست!؟ skip beat بودنش رو (راستی قسمت 6 ش در اومده، يادتون نره بگيرين!:p;)) که تا الان يه کم ديدين ولی بابا لنگ دراز بودن:

ماجرا از بار اولی که ماسومی ، مايا رو ميبينه شروع ميشه و اينکه چه جور جذب مايا و علاقه اش به هنرپيشگی ميشه و اينکه مايا تا چه حد از خودش مايه ميذاره برای اين کار!:rolleyes:

ماسومی متوجه ميشه که به اين دختر بچه 13 ساله علاقه داره و اينکه خودش هم 11 سال از مايا بزرگتر هست! و اينکه مايا به اين دليل که ماسومی، معلمش، چيگوسا رو بابت crimson goddess ناراحت ميکنه، دشمن خودشون ميدونه! و هميشه با حالات تنفر و خشم به ماسومی نگاه ميکنه! (تو اين قسمتش با بابا لنگ دراز فرق داره!:happy:)

ماسومی به شوخی مايا رو هميشه به اسم chibi-chan= little one صدا ميکنه و برای اينکه بتونه علاقه خودش به مايا رو هم يه جوری نشون بده، به عنوان يه شخص ناشناس برای مايا بعد بازی هاش يه دسته گل رز بنفش ميفرسته، و هر جا مايا به مشگلی بر ميخوره به همون صورت ناشناس، کمکش ميکنه!

مايا هم که از شخصيت اصلی پشت اين گل های رز خبر نداره به ماسومی اسم murasaki no bara no hito يا The Purple Roses Man رو داده!

البته اين چيزی که دارم براتون ميگم حداقل 3-4 سال طول ميکشه و تو اين 3-4 سال خيلی اتفاق های تلخ و شيرينی ميوفته (که بيشتر تلخ بوده) که باعث ميشه، اين احساس تنفر مايا از ماسومی بيشتر بشه! ماسومی هم به هيچ وجهی سعی در بهتر کردن اين قضيه نميکنه! چون اول از همه قبول اين واقعيت که عاشق يه دختر که 11 سال از خودش کوچيکتر هست شده، براش سخته!:f34r: بعدش برای اينکه ترک عادات و اخلاق قديمی اي که داره براش سخته، و اينکه کارش براش مهم تره!:wacko: در نتيجه همه اينا باعث ميشه که جلوی مايا نقش يه آدم ديو صفت رو بازی کنه!:( و حتی برای اينکه مايا بعضی وقت ها به کاری ترقيب کنه، چيزايی بهش ميگه که باعث ميشه مايا 2 چندان از ماسومی بدش بياد!:blink: خنده دار بودن ماجرا اينه که هر چی مايا از The Purple Roses Man بيشتر خوشش ميآد و دوسش داره، از ماسومی متنفر تر ميشه!:p

ولی خوب بعد گذشت چند سال مايا هم بزرگ ميشه و ... :D

ميدونين دقيقاً مثل بابا لنگ دراز که من هر قسمت رو با اين شور و شوق ميديدم که الان ممکنه چه اتفاقی بيوفته؟! و يا اينکه جودی چطور آخر سر ميفهمه که بابا لنگ دراز واقعاً کيه؟! همون هيجان رو برای اين انيمه دارين!:rolleyes:

و خوبی داستان اينه که اين قضيه رو خيلی خيلی آروم جلو ميبره! يعنی به هيچ وجه اين احساس که دارين يه انيمه رمانتيک ميبينين بهتون دست نميده، انيمه داستان خودش رو داره عين بابا لنگ دراز و در کنارش اين ماجرای رمانتيک هم هست که باعث کشش بيشتر به ديدن قسمت بعدی ميشه، برای اينکه ببينين آخر سر عاقبت اين 2 نفر چه خواهد شد!

خيلی اتفاق های ديگه اي هم ميوفته که ديگه باشه خودتون ببينين!;) راستی نگران نباشين، چيزی spoil نشده، من فقط داستان کلی رو گفتم! اصلش ديدن جزئيات هست!:D

دخترا ديدن اين انيمه رو فراموش نکنن!:cool: (البته خجالت داره تا لان دومين داستان پر فروش شوجو رو نديدين!!!:blink:)

نکته آخر اينکه الان چيزی حدود 2 سال ميشه که من دارم اين انيمه رو تعقيب ميکنم و واقعاً اگه دستم به اين مترجم های گروه fan sub ش برسه، ميدونم باهاشون چی کار کنم! :D خواستم ياد آوری کنم که انيمه کامل بيرون نيومده! و ماهی يه قسمت شايد ازش ساب بزنن!:wacko:

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب چند تا عکس از سری يه قديميش بزارم که بدونين اون هم چه شکلی هست!;) (توجه کنين که مال دهه 80 هست!!!:rolleyes::cool:)

Edit:

ops ... يادم رفت از نامزد ماسومی براتون بگم!:lol: ولی اين يکی رو ديگه باشه خودتون ببينين;):

Last edited:
بالا