• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
چون مربوط به 90 هست اینجا می نویسم(منم که دشمن عادل از خدا خواسته سوتی بده:D)
90هفته قبل"بریم تمرینات تیم ملی رو پیش از عزامت به دوبی....عزیمت البته ببینیم"

Last edited:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
کشیدیم بالا تاپیک رو

نود امشب چی شده بود

خبرنگاره از اون موزمارها بود :دی

به قیافش می خورد کتک خورش هم خوب باشه

بعد از این مدت می گفت بستری هستم تو بیمارستان

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به نظر من این خبرنگار یک ریگی تو کفش اش بود
خداداد رو خیلی ها می شناسند اصلا به خاطر همین که رک هست ضرر کرده
خبرنگار هم هی می گفت تو اونجا گفتی بخاطر کریمی و پیروانی منو ببخش از این صحبت ها میگه ریز شماره های که من به پیروانی زنگ زدم هست بعد میگه که نه اون زنگ زده :)
بعد جالبی اش اینه که تو مشهد رفتن سی تی اسکن وام آر ای گرفتن دیدن هیچی اش نیست و رفته شیراز بعد دوباره اونجا رفته بیمارستان الان هم تو بخش وی آر پی هست و غیره :))
البته کار اینها هم تو مشهد قابل توجیه نیست ولی حتما این خبرنگار هم تو اونجا چیزی گفته که زدنش و گرنه که اینا دیوانه که نیستند

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
این فجری ها هم دمشوم کلفته
هییت مدیرشون همه سپاهی و جانباز و مفقود اثرن

کلا خاک تو چیزه ما(ببینید فوتبال دست چه کساییه)

منظورم اون جاست که رییس باشگاه پیام گفت من با سرهنگ جعفری هم سنگر بودم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب من همچنان معتقدم بعضی از خبرنگارها آدمای کثیفی هستند. یکیشون هم همینی که الان خودش رو انداخته وسط. تو حرفاش چند مورد تابلو حرفهای متفاوت بود. خداداد عزیزی هم کسی نیست بره به کسی التماس کنه و ازش بخواد بخاطره دخترش گذشت کنه و پایه افشین پیروانی و کریم باقری و اینا رو بکشه وسط.

کلا به نظرم خبرنگاره چرت میگفت، ولی اصلا بعید نیست خداداد رو محروم کنن ! بالاخره از بالا یه توصیه هایی خواهد شد !

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این یارو خبرنگاره تابلو داشت دروغ میگفت ! اصلا" رو چه حسابی این خبرنگار رو تو VIP راه دادن ؟! معلومه یه سر و سری با این آقایون داره وگرنه جای خبرنگار مشخصه ...الان هم معلومه داره از طرف کی حمایت میشه ..همه حرفایی هم که زد ضد و نقیض!

اول ارتباط میگه : " آقای عزیزی برای دلجویی اومدن بیمارستان و گفتن اصلا" برای رضایت گرفتن نیومدن " آخر مکالمه هم میگه " اومدن التماس کردن و موضوع دخترشون رو وسط کشیدن و واسطه کشیدن واسه رضایت!! "

خبرنگاره برگشته شیراز یارو سرهنگه پرش کرده که چرا رضایت دادی و حرفا :دی

کتکی هم که خورده معلومه حقش بوده _کار اونایی رو که کتکش زدن به هیچ وجه تایید نمیکنم _ تابلو ـه میخواسته با صلوات و این حرفا بره رو اعصاب مسئولان باشگاه پیام !

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
اون خیرنگاره 100 تا حرف زد!! 100 تاشم با هم فرق داشت!!

تابلو بود از اون بسیجی ها بود !!

فلسطین می کرد!!! اون یکیشم حرف از قیامت می زد!!

تابلو بود چرت پرت میگه!!!

خداداد آدم عصبانی و درگیری هست!! ولی خیلی رک و نترس هست!!!!

دارن الکی خداداد رو خراب می کنند!!

خیلی خوب حرف زد!!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تازه این هاشمی هم خودش رو انداخته وسط. معلومه قشنگ میخوان این خداداد بنده خدا رو خراب کنن دیگه. مگرنا به اون چه مربوطه بگه این باید از ورزش کنار گذاشته بشه !

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
خداداد مثل اسرائیل به منه فلسطین حمله کرد!!!

اون یکیشم میگه!! قیامت معلوم میشه!!!

واقعا حنده دار بود!!!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیز دیگه ای هم که بود هی می گفت همین 5نفر تو vip بودن فقط. بعد که خداداد توضیح داد می گفت یه 20 25 تایی بودن که 10 12 نفر با خداداد بودن.خداداد یه تیکه جالبی انداخت گفت داری از رو کاغذ می خونی.
کلا تابلو بود که یه سناریوی کاملان کار شدست مخصوصا اون تیکه صهیونیستی فلسطینی.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
یه چیز دیگه ای هم که بود هی می گفت همین 5نفر تو vip بودن فقط. بعد که خداداد توضیح داد می گفت یه 20 25 تایی بودن که 10 12 نفر با خداداد بودن.خداداد یه تیکه جالبی انداخت گفت داری از رو کاغذ می خونی.
کلا تابلو بود که یه سناریوی کاملان کار شدست مخصوصا اون تیکه صهیونیستی فلسطینی.
آره درسته! جایگاه رو که نشون میداد خداداد میگفت سمت چپ هم افراد نشتن که قاسم محمدی میگفت نه فقط همینا تو جایگاه بودن بعد میگفت نه اونور 10 نفری هم با خداداد بودن که بهم حمله کردن!

چقدر بدم میاد از آدمایی مثل خبرنگار که وقتی میخوان دروع بگن گند میزنن بعد مجبور میشن با احساسات مردم بازی کنن و به خدا پیغمبر قسم بخورن :|

کاش منم نفر 11 ام بودم یه چندتا مشت و لگد نثارش میکردم :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حالا شرش اینجاس که احتمالا جامعه خبرنگاران هم خودش رو میندازه وسط ! (بعضی وقتا حالم از این جامعه بهم میخوره )

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان فکر کنم زیادی دارین تند میرین! در اینکه خداداد دروغ گفته شک نکنید.

اول ارتباط میگه : " آقای عزیزی برای دلجویی اومدن بیمارستان و گفتن اصلا" برای رضایت گرفتن نیومدن " آخر مکالمه هم میگه " اومدن التماس کردن و موضوع دخترشون رو وسط کشیدن و واسطه کشیدن واسه رضایت!! "
بله ، ایشون گفت آقای عزیزی اومدن بیمارستان اولش گفتن من برای گرفتن رضایت نیومدم اومدم دلجویی کنم ولی بعدش که خواستن برن میگن دخترم تنهاست و موضوع رضایت رو پیش کشیدن. کمی به حرف ها دقت کنید بد نیست.

جالب اینجاست اونجایی که فردوسی پور گفت خداییش شما ایشون رو زدین یا نه بجای اینکه بیاد جواب این سوال رو بده اومد بحث رو به حاشیه کشید. میدونید ایشون چرا منکر زدن میشه؟ چون برای خودش زدن رو دور کردن خبرنگاره از دعوا تحلیل و تفسیر میکنه و پیش خودش میگه من که نمیزدمش فقط میخواستم به هر طریقی شده از اون صحنه دورش کنم !!!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خداداد بارها ثابت کرده که شعور اسطوره و الگو و قهرمان بودن رو نداره ... دیروز توی روزنامه داشتم لیست بلندبالائی از درگیریها و زد و خوردهاش رو میخوندم .... به نظر من که کاملا مشخص بود کار خودشه ...

نمیدونم کی باور میکنه که تکمه های پیراهن خداداد به خاطر جدا کردن اون خبر نگار از دست کسائی که داشت کتکش میزدن بوده .... بعد با اون حالت داشت کری میخوند که آره فحش داد کتک خورد و شانس اورد پرتش نکرد پائین و تازه خودش هم بارها گفت که من خیلی عصبانی بودم ... احتمالا از دست کسائی عصبانی بوده که داشتن به اون یارو کتک میزدن و میگفته چرا دارید بنده خدا رو کتک میزنید ؟:blink:

البته خبرنگار هم کامل مشخص بود که الکی میگفت که هنوزم توی بیمارستانه ... ولی به نظر من وجود خداداد توی این ورزش به نفع شخصیت و اعتبار فوتبالمون نیست ...

شخصا فکر میکنم که خداداد به علی دائی نگاه میکنه و از اینکه نتونسته مثل دائی رانت خواری کنه و پارتی بازی کنه و به مقام و نفوذی که علی دائی داره برسه روی اعصابش تاثیر منفی گذاشته ....

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این فجری ها هم دمشوم کلفته
هییت مدیرشون همه سپاهی و جانباز و مفقود اثرن

کلا خاک تو چیزه ما(ببینید فوتبال دست چه کساییه)

منظورم اون جاست که رییس باشگاه پیام گفت من با سرهنگ جعفری هم سنگر بودم

تازه سردار ملاحی و کیومرث هاشمی هم همسنگر بودن من نمیدونم حالا رفتن 8 سال جنگ کردن باید در راس همه ی امور باشن ؟
پس چرا این همه فک و فامیل ما جنگ کردن هیچی نشدن همه دارن ماهی 400 میگیرن ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خداداد بارها ثابت کرده که شعور اسطوره و الگو و قهرمان بودن رو نداره ... دیروز توی روزنامه داشتم لیست بلندبالائی از درگیریها و زد و خوردهاش رو میخوندم .... به نظر من که کاملا مشخص بود کار خودشه ...

نمیدونم کی باور میکنه که تکمه های پیراهن خداداد به خاطر جدا کردن اون خبر نگار از دست کسائی که داشت کتکش میزدن بوده .... بعد با اون حالت داشت کری میخوند که آره فحش داد کتک خورد و شانس اورد پرتش نکرد پائین و تازه خودش هم بارها گفت که من خیلی عصبانی بودم ... احتمالا از دست کسائی عصبانی بوده که داشتن به اون یارو کتک میزدن و میگفته چرا دارید بنده خدا رو کتک میزنید ؟:blink:

البته خبرنگار هم کامل مشخص بود که الکی میگفت که هنوزم توی بیمارستانه ... ولی به نظر من وجود خداداد توی این ورزش به نفع شخصیت و اعتبار فوتبالمون نیست ...

شخصا فکر میکنم که خداداد به علی دائی نگاه میکنه و از اینکه نتونسته مثل دائی رانت خواری کنه و پارتی بازی کنه و به مقام و نفوذی که علی دائی داره برسه روی اعصابش تاثیر منفی گذاشته ....

ببین خداداد اول و آخره همه ی اسطوره هاست !!!!!!! اگر یارو رو میکشت هم دمش گرم !!
غلط کرد بلند صلوات فرستاد مگه مسجده ؟ یا مجلس عزای ننش ؟

خداد بالا بری پایین بیای دوستت داریم !!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دلم برای خداداد سوخت...
اگر پاچه خوار این آدم ها بود هیچ کس اجازه نمی داد باهاش این طوری بخورد بشه...خدادا چون حرف زور تو کتش نمی ره این طوری می خواننابودش کنن
ولی خدایی هست...
خوشم اومد کم نیاورد..خود فردوسی پور هم فهمید حق با خداداد هستش
یارو فحش داده،توش شکی نبود..
خداداد حاشیه اش خیلی زیاده ولی آدم دروغ گویی نیست..
ماه پشت ابر نمی مونه....
شما نگاه کنید علی دایی دعوا می کنه هر وطر شده ماست مالیش می کنن و جمعش می کنن چون پاچه خوار هستش ولی خداداد رو نه...چون هیچ وقت حرف زور آقایون رو گوش نداد....
کلا از آدم های کله خر مثل خودم خوشم میاد..کسی که زیر بار حرف زور نمی ره...به نظر من خدادا پاشه از این مملکت بره به خدا راحت می شه..
من همش وقتی می بینمش می گم این سکته می کنه...
چه خوب بلدن هر کی یه کاری می کنه زود بگن اسطورست و جمع و جورش کنن اون وقت واسه خداداد این طوری می کنن...
تا زمانی که حز$$%^^ سر کار باشه تو این مملکت وضع خداداد و امسال اون همین طوره....
امیدوارم اون خبرنگار بابت اهانتش به خداداد محکوم بشه
دروغاش دیشب واقعا تابلو بود..
کاش افشین پیروانی رو پیدا می کردن تا رسوا بشه...
فقط امیدوارم افشین خودش رو به این آدم ها نفروشه
تازه خداداد اینجا رو نفهمید که طرف می گفت علی کریمی هم زنگ زده:blink:

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خدادا این آدمی نیست که به کسی التماس کنه که کسی اون رو ببخشه البته اخلاق خداداد اینطور بوده
البته من کار این هار را قبول ندارم و توجیه نمی کنم
ولی خداداد رو فکر کنم خیلی ها می شناسند
اگه کاری رو کرده باشه میگه کردم همانطور که در همون مورد اهواز گفت زدم و یک چیزی که هست خداداد تا حالا که من دیدم همیشه رک و راست همه چیز رو میگه و ترس از کسی نداره
به نظر من اگه زده بود می گفت زدم اگه تو مصاحبه بعد از بازی هم دیده باشید هی می گفت 10 نفر زدنش نمی گفت زدمش
در ثانی این خبرنگار تو مشهد رضایت داده و حالش هم خوب بوده چطور یک دفعه رفته شیراز حالش بد شده و دوباره شکایت کرده

به نظر من این خبرنگار یک ریگی تو کفش اش هست

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خدادا این آدمی نیست که به کسی التماس کنه که کسی اون رو ببخشه البته اخلاق خداداد اینطور بوده
البته من کار این هار را قبول ندارم و توجیه نمی کنم
ولی خداداد رو فکر کنم خیلی ها می شناسند
اگه کاری رو کرده باشه میگه کردم همانطور که در همون مورد اهواز گفت زدم و یک چیزی که هست خداداد تا حالا که من دیدم همیشه رک و راست همه چیز رو میگه و ترس از کسی نداره
به نظر من اگه زده بود می گفت زدم اگه تو مصاحبه بعد از بازی هم دیده باشید هی می گفت 10 نفر زدنش نمی گفت زدمش
در ثانی این خبرنگار تو مشهد رضایت داده و حالش هم خوب بوده چطور یک دفعه رفته شیراز حالش بد شده و دوباره شکایت کرده

به نظر من این خبرنگار یک ریگی تو کفش اش هست

به شدت زیادی تایید می کنم حرفت رو...
خداداد رو قبول دارم چون راست گو در عین حال اینکه هر کاری بکنه راستش رو می گه...قدر صداقت این آدم رو فوتبال ما ندونست...
خداداد به پای دلش موند ...خودش اگر دلش رو قاطی نمی کرد همون موقع که تو "کلن" بود کجا بود بازی می کرد به خاطر هواداراش نمی موند اونجا ،خیلی پیشرفت می کرد...پیشرفت می کرد ایران هم نمیومد تا این قدر خوردش کنن
فقط دوست دارم بدونه که هستن آدم هایی که باورش دارن و دوسش دارن به خاطر قلبش:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان فکر کنم زیادی دارین تند میرین! در اینکه خداداد دروغ گفته شک نکنید.

بله ، ایشون گفت آقای عزیزی اومدن بیمارستان اولش گفتن من برای گرفتن رضایت نیومدم اومدم دلجویی کنم ولی بعدش که خواستن برن میگن دخترم تنهاست و موضوع رضایت رو پیش کشیدن. کمی به حرف ها دقت کنید بد نیست.

جالب اینجاست اونجایی که فردوسی پور گفت خداییش شما ایشون رو زدین یا نه بجای اینکه بیاد جواب این سوال رو بده اومد بحث رو به حاشیه کشید. میدونید ایشون چرا منکر زدن میشه؟ چون برای خودش زدن رو دور کردن خبرنگاره از دعوا تحلیل و تفسیر میکنه و پیش خودش میگه من که نمیزدمش فقط میخواستم به هر طریقی شده از اون صحنه دورش کنم !!!
فکر میکنم شما بهتره برنامه رو یه بار دیگه ببنید !

این بابا خبرنگاره از اول تا آخر مصاحبه حرفاش ضد و نقیض بود! از قضیه جایگاه بگیر تا همین مساله رضایت خواهی و التماس! اگه خداداد واسه التماس و رضایت خواهی رفته بود یارو خبرنگاره همون اول میگفت ! نه اینکه اول بگه " آقای عزیزی واسه دلجویی اومده آخر سر هم که از هر لحاظ کم آورده برگرده بگه نه خیر اومده بود التماس کنه و رضایت بخواد و قضیه دخترش رو پیش بکشه"

خود شما کمی به حرف ها دقت کنید بهتره!

بالا