آره درسته! جایگاه رو که نشون میداد خداداد میگفت سمت چپ هم افراد نشتن که قاسم محمدی میگفت نه فقط همینا تو جایگاه بودن بعد میگفت نه اونور 10 نفری هم با خداداد بودن که بهم حمله کردن!یه چیز دیگه ای هم که بود هی می گفت همین 5نفر تو vip بودن فقط. بعد که خداداد توضیح داد می گفت یه 20 25 تایی بودن که 10 12 نفر با خداداد بودن.خداداد یه تیکه جالبی انداخت گفت داری از رو کاغذ می خونی.
کلا تابلو بود که یه سناریوی کاملان کار شدست مخصوصا اون تیکه صهیونیستی فلسطینی.
بله ، ایشون گفت آقای عزیزی اومدن بیمارستان اولش گفتن من برای گرفتن رضایت نیومدم اومدم دلجویی کنم ولی بعدش که خواستن برن میگن دخترم تنهاست و موضوع رضایت رو پیش کشیدن. کمی به حرف ها دقت کنید بد نیست.اول ارتباط میگه : " آقای عزیزی برای دلجویی اومدن بیمارستان و گفتن اصلا" برای رضایت گرفتن نیومدن " آخر مکالمه هم میگه " اومدن التماس کردن و موضوع دخترشون رو وسط کشیدن و واسطه کشیدن واسه رضایت!! "
این فجری ها هم دمشوم کلفته
هییت مدیرشون همه سپاهی و جانباز و مفقود اثرن
کلا خاک تو چیزه ما(ببینید فوتبال دست چه کساییه)
منظورم اون جاست که رییس باشگاه پیام گفت من با سرهنگ جعفری هم سنگر بودم
خداداد بارها ثابت کرده که شعور اسطوره و الگو و قهرمان بودن رو نداره ... دیروز توی روزنامه داشتم لیست بلندبالائی از درگیریها و زد و خوردهاش رو میخوندم .... به نظر من که کاملا مشخص بود کار خودشه ...
نمیدونم کی باور میکنه که تکمه های پیراهن خداداد به خاطر جدا کردن اون خبر نگار از دست کسائی که داشت کتکش میزدن بوده .... بعد با اون حالت داشت کری میخوند که آره فحش داد کتک خورد و شانس اورد پرتش نکرد پائین و تازه خودش هم بارها گفت که من خیلی عصبانی بودم ... احتمالا از دست کسائی عصبانی بوده که داشتن به اون یارو کتک میزدن و میگفته چرا دارید بنده خدا رو کتک میزنید ؟:blink:
البته خبرنگار هم کامل مشخص بود که الکی میگفت که هنوزم توی بیمارستانه ... ولی به نظر من وجود خداداد توی این ورزش به نفع شخصیت و اعتبار فوتبالمون نیست ...
شخصا فکر میکنم که خداداد به علی دائی نگاه میکنه و از اینکه نتونسته مثل دائی رانت خواری کنه و پارتی بازی کنه و به مقام و نفوذی که علی دائی داره برسه روی اعصابش تاثیر منفی گذاشته ....
خدادا این آدمی نیست که به کسی التماس کنه که کسی اون رو ببخشه البته اخلاق خداداد اینطور بوده
البته من کار این هار را قبول ندارم و توجیه نمی کنم
ولی خداداد رو فکر کنم خیلی ها می شناسند
اگه کاری رو کرده باشه میگه کردم همانطور که در همون مورد اهواز گفت زدم و یک چیزی که هست خداداد تا حالا که من دیدم همیشه رک و راست همه چیز رو میگه و ترس از کسی نداره
به نظر من اگه زده بود می گفت زدم اگه تو مصاحبه بعد از بازی هم دیده باشید هی می گفت 10 نفر زدنش نمی گفت زدمش
در ثانی این خبرنگار تو مشهد رضایت داده و حالش هم خوب بوده چطور یک دفعه رفته شیراز حالش بد شده و دوباره شکایت کرده
به نظر من این خبرنگار یک ریگی تو کفش اش هست
فکر میکنم شما بهتره برنامه رو یه بار دیگه ببنید !دوستان فکر کنم زیادی دارین تند میرین! در اینکه خداداد دروغ گفته شک نکنید.
بله ، ایشون گفت آقای عزیزی اومدن بیمارستان اولش گفتن من برای گرفتن رضایت نیومدم اومدم دلجویی کنم ولی بعدش که خواستن برن میگن دخترم تنهاست و موضوع رضایت رو پیش کشیدن. کمی به حرف ها دقت کنید بد نیست.
جالب اینجاست اونجایی که فردوسی پور گفت خداییش شما ایشون رو زدین یا نه بجای اینکه بیاد جواب این سوال رو بده اومد بحث رو به حاشیه کشید. میدونید ایشون چرا منکر زدن میشه؟ چون برای خودش زدن رو دور کردن خبرنگاره از دعوا تحلیل و تفسیر میکنه و پیش خودش میگه من که نمیزدمش فقط میخواستم به هر طریقی شده از اون صحنه دورش کنم !!!