• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
نمی خوام اسپم کرده باشم
دیگه تو این تاپیک پست نمی زنم چون شخصی اینجا قصد کل کل و حرف های نامربوط داره
من برای اثبات دختر بودنم نیاز نیست به کسی چیزی اثبات کنم
هستن تو این فروم کسایی که من رو می شناسن و از نزدیک دیدن؛ چندتا از مدیران اینجا از دوستانم هستن که می تونی از اونها بپرسی من کی هستم
من واژه ی روانشناسی به کار نبردم!!!!وقتی بحث منطقی نمی شه و هر کی میاد فقط می خواد بگه مخالفه اون و قت هر جوری دلش می خواد حرف می زنه من متاسفم
از حامد خان عزیز مدیر این بخش هم انتظار دارم نظارت بهتری داشته باشه
از سراب عزیز هم ممنونم که ازم دفاع کرد...سراب یه کسیه که تا حالا زیاد باهاش صحبت نکردم ولی همیشه از طرز پست زدنش خوشم اومده چون حتی تو تاپیک پرسپولیس هم مودب و با نزاکت حرف می زنه
فقط می تونم بگم متاسفم
و کسایی اینجا دارن با خداداد مخالفت نشون می دن که خودشون مقداری از ادب به دور هستن!!!!(منظور همه ی مخالفین نبود)

این حرفم رو پس نمی گیرم ولی چون چندتا از دوستان گفتم مججد پست بدم تو این تاپیک باز هم نظر می دم
باتشکر از دوستانی که محبت می کنن و من رو شرمنده می کنند:)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام دوستان
امروز اخبار ورزشي ساعت 7 صبح راديو ورزش اعلام كرد در جلسه ديروز كميته انضباطي كه افشين پيرواني به همراه قاسم محمدي و مديرعامل باشگاه فجر حضور داشتند ، پيرواني گفته كه خداداد هيچ تماس تلفني با او جهت وساطت در قضيه نداشته . حالا من نميدونم عادل راست گفت در برنامه 90 و حرف افشين عوض شده الان ؟ يا عادل همينجوري يه چيزي پرونده . الله اعلم

ایول...چاکر افشین جون که حرف حق زد و مثل برادرش نشون داد که شرفش رو نمی فروشه
ایول:)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تو برنامه ی ورزش از نگاه دو خداداد گفت بابت تند خویی من رو راهنمایی کنید ....
اونجا که حرف دخترش شد و غیرتی شد دلم براش سوخت...حق داره بنده خدا..اخه چرا هی اسم دخترش رو میارن...خوبه خداداد هم به خبرنگاره بگه شما اسم زنت و خواهرت رو آوردی؟؟؟؟
خدایی کار زشتی کرد این همه اسم دختر خداداد رو می آورد
کوثری هم می خواست این جنجال رو بپوشونه...تیریپ پدرانه اومد...کار بدی نکرد ولی می خواست ببنده قضیه رو...این جوری دردها درمون نمی شن...
البته از برنامه کوثری بیشتر از این هم انتظار ندارن...چون کارش اینه که همه چیز رو تموم کنه
ولی خوشم اومد به خبرنگاره می گفت این حرفها تکراریه:Dیه چیز جدید بگو:D
شریفی هم انگار فهمیده که خداداد کتک نزده...
چقدر چشم ابرو میومدن همشون:lol:هی به خداداد با ایما اشاره می گفتن هیچی نگو:lol:

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين هم متن خبر مربوط به افشين پيرواني به نقل از ايلنا :

کسي به من نگفت براي غائله مشهد وساطت کنم
افشين پيرواني: چهار ماه است با خداداد صحبت نكرده‌‏ام/هم خبرنگار مضروب رادوست دارم هم عزيزي را

[/URL]

دمت گرم با اين خبرت ! حالا بازم بگين اين خبرنگاره راست ميگه

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو برنامه ی ورزش از نگاه دو خداداد گفت بابت تند خویی من رو راهنمایی کنید ....
اونجا که حرف دخترش شد و غیرتی شد دلم براش سوخت...حق داره بنده خدا..اخه چرا هی اسم دخترش رو میارن...خوبه خداداد هم به خبرنگاره بگه شما اسم زنت و خواهرت رو آوردی؟؟؟؟
خدایی کار زشتی کرد این همه اسم دختر خداداد رو می آورد
کوثری هم می خواست این جنجال رو بپوشونه...تیریپ پدرانه اومد...کار بدی نکرد ولی می خواست ببنده قضیه رو...این جوری دردها درمون نمی شن...
البته از برنامه کوثری بیشتر از این هم انتظار ندارن...چون کارش اینه که همه چیز رو تموم کنه
ولی خوشم اومد به خبرنگاره می گفت این حرفها تکراریه:Dیه چیز جدید بگو:D
شریفی هم انگار فهمیده که خداداد کتک نزده...
چقدر چشم ابرو میومدن همشون:lol:هی به خداداد با ایما اشاره می گفتن هیچی نگو:lol:

قبول دارم خبرنگاره دروغ گفته ولي چون فعلا اون شاكيه بايد بهش حال بدن .
براي همين اونا با ايما و اشاره ميخواستن جو رو ساكت كنن و از اين خبرنگاره دلجويي كنند
به نظر من كوثري آدم بيطرفيه ! كار فردوسي پور خيلي عاليه ولي اگه همه مثل فردوسي پور باشند كه همش به آشوب دامن بزنند كه دنيا جلو نميره
گاهي وقتها بايد اغماض كرد نه كه مثل فردوسي پور بگي اين وسط قطعا يكي دروغ ميگه !
البته به طرفدارهاي فردوسي پور بر نخورده چون بايد تو جامعه هم امثال فردوسي پور داشته باشيم تا دروغ بعضي ها در بياد و هم امثال كوثري تا افراد رو سازش بدن

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساسان جون اي آواتارت مريوط به چيه ؟ كدوم بازيكن كجا كي ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
رفقا همچین به حرفهای پیروانی استناد می کنند انگار تابحال چیزی در مورد رفیق بازی و کدخدامنشی و لاپوشانی نشنیدن
البته شریفی ... تر از اینحرفاس که به این چیزا توجه کنه
و سخت امیدوارم که رای که صادر می کنه خداداد رو مجاب کنه برای مدتهای مدیدی اخلاق رو رعایت کنه
جوری که در تنهایی و خلوت خودش هم جرات نکنه انگشت توی بینیش بکنه چه برسه به انواع اقسام بی اخلاقی هایی که طی سالهای اخیر از این آقا بروز کرده ( از دعوا با مربی و مدیرعامل و بازیکن بگیر تا فحاشی به داور و خبرنگار و ... )

البته شکی نیست این داستان هم آخرش با کدخدامنشی تا حدودی فیصله پیدا می کنه و از فرداش شاهد عکسای مکش مرگ مای خداداد و خبرنگاره توی روزنامه ها هستیم ( سابقه این داستان طولانیه . مثل عکسهای محرمی - قلعه نوعی / استیلی - محمد نوازی و ... ) خداداد میگه : خبرنگاره گفت به خانواده سلام برسون . خبرنگاره هم می گه : پام گرفت به پله خوردم زمین و ما دوتا چقدر دوستیمو ...
تا بوده همین بوده و هیچ مشکلی در ایران حل نشده فقط ماستمالی شده اما بلاخره یکجایی هم میذارم برای اینکه آقایان بزن بهادر یاد بگیرند باید خویشتن داری بکنند چون درصدی از جامعه معتقد هستند : زدن کار انسانی نیست . فرقی هم نمی کنه کی بزنه و به چه دلیل بزنه ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جون اي آواتارت مريوط به چيه ؟ كدوم بازيكن كجا كي ؟

مصطفي جان ، اين صحنه اي از بازي منچستر يونايتد و فكر كنم كريستال پالاس در ليگ انگلستان در سالهاي نه چندان دور هست و مربوط ميشه به اريك كانتونا كه خيلي زياد دوستش دارم . با اين حركت كنگ فو كه به يكي از طرفداران كريستال پالاس زد مدتها محروم شد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
قبول دارم خبرنگاره دروغ گفته ولي چون فعلا اون شاكيه بايد بهش حال بدن .
براي همين اونا با ايما و اشاره ميخواستن جو رو ساكت كنن و از اين خبرنگاره دلجويي كنند
به نظر من كوثري آدم بيطرفيه ! كار فردوسي پور خيلي عاليه ولي اگه همه مثل فردوسي پور باشند كه همش به آشوب دامن بزنند كه دنيا جلو نميره
گاهي وقتها بايد اغماض كرد نه كه مثل فردوسي پور بگي اين وسط قطعا يكي دروغ ميگه !
البته به طرفدارهاي فردوسي پور بر نخورده چون بايد تو جامعه هم امثال فردوسي پور داشته باشيم تا دروغ بعضي ها در بياد و هم امثال كوثري تا افراد رو سازش بدن

اره راست می گی موافقم:)
جنجال باعث هرج و مرج و حاشیه می شه:)

Last edited:

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفقا همچین به حرفهای پیروانی استناد می کنند انگار تابحال چیزی در مورد رفیق بازی و کدخدامنشی و لاپوشانی نشنیدن
البته شریفی ... تر از اینحرفاس که به این چیزا توجه کنه
و سخت امیدوارم که رای که صادر می کنه خداداد رو مجاب کنه برای مدتهای مدیدی اخلاق رو رعایت کنه
جوری که در تنهایی و خلوت خودش هم جرات نکنه انگشت توی بینیش بکنه چه برسه به انواع اقسام بی اخلاقی هایی که طی سالهای اخیر از این آقا بروز کرده ( از دعوا با مربی و مدیرعامل و بازیکن بگیر تا فحاشی به داور و خبرنگار و ... )

البته شکی نیست این داستان هم آخرش با کدخدامنشی تا حدودی فیصله پیدا می کنه و از فرداش شاهد عکسای مکش مرگ مای خداداد و خبرنگاره توی روزنامه ها هستیم ( سابقه این داستان طولانیه . مثل عکسهای محرمی - قلعه نوعی / استیلی - محمد نوازی و ... ) خداداد میگه : خبرنگاره گفت به خانواده سلام برسون . خبرنگاره هم می گه : پام گرفت به پله خوردم زمین و ما دوتا چقدر دوستیمو ...
تا بوده همین بوده و هیچ مشکلی در ایران حل نشده فقط ماستمالی شده اما بلاخره یکجایی هم میذارم برای اینکه آقایان بزن بهادر یاد بگیرند باید خویشتن داری بکنند چون درصدی از جامعه معتقد هستند : زدن کار انسانی نیست . فرقی هم نمی کنه کی بزنه و به چه دلیل بزنه ...

cp you جون اينو پست رو خوب اومدي .كاملا باهات موافقم .
زدن كاملا كار غير اخلاقيست و همه اينو قبول دارند .خود خداداد هم اينو ميدونه و تا حالا بسيار هم از اين اخلاق عصبانيش ضرر كرده . به قول علي دايي كسي با استعداد خداداد بايد در رئال مادريد بازي ميكرد و بايد بيش از 150 بازي ملي داشت در حالي كه 50 تا هم نداره
شكي ندارم كه شما خانوم محترمي هستيد كه عليرغم اين همه اختلاف سليقه داريم با هم منطقي بحث ميكنيم . يك سوال دارم از شما دوست گرامي :
چند بار شما در استاديوم هاي فوتبال حضور داشته ايد ؟
قصدم از اين سوال چيز بدي نيست . تنها ميخواهم بگويم اگر شما اطلاعات كافي داشته باشين ميدونيد كه در استاديومهاي ما چه ميگذرد . فكر ميكنيد چرا فوتبال اين همه حاشيه دارد كه ورزشهاي ديگر ندارد . پول !! بله همه بخاطر پول است . جايي كه پول است باند و باند بازي و نامردي است .
هستند افراد بسيار (از جمله خبرنگارها يا طرفدارها يا غير فوتبالي ها كه منبع درامدشان فوتبال است ) كه حاضرند براي هر كسي پاپوش درست كنند و يكي را خراب كنند و به هدف خودشان برسند .
بله خويشتن داري كاري ضروري است ولي ميدانيد با هر باخت يك تيم كه بعضا با اشتباه مسلم داور ايجاد ميشود چند ميليون و گاهي چند صد ميليون به يك تيم يا شخص با مربي ضرر ميرسد . بله اينجاست كه حاشيه بوجود ميايد . اينجاست كه خويشتن داري سخت است .
حتما مقاله بهمن فروتن رو خوندي و خوب ميداني كه امثال بهمن فروتن ميدانند كه چه فشاري بر روي امثال خداداد هست . ولي با اين حال با شما قويا موا فقم و قبول دارم كه خداداد بايد خويشتن دار باشد و زدن كار انساني نيست
همه دنيا حركت زيدان و كانتونا و دايي و ..... خداداد را نهي ميكنند ولي ما هم در قبال اين فوتبال مقصريم . جون طرفدار تيم خودمون (استقلال يا پرسپوليس يا ...) هستم و با پيام بازي داريم دليل نميشود هر چي فحش بلديم به خداداد و امثال اون بديم تا عصبي بشه و بازي رو ببازه

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
cp you جون اينو خوب اومدي . زدن كاملا كار غير اخلاقيست و همه اينو قبول دارند و خداداد تا حالا بسيار از اين اخلاق عصبانيش ضرر كرده . به قول علي دايي كسي با استعداد خداداد بايد در رئال مادريد بازي ميكرد و بايد بيش از 150 بازي ملي داشت در حالي كه 50 تا هم نداره
شكي ندارم كه شما خانوم محترمي هستيد كه عليرغم اين همه اختلاف سليقه داريم با هم منطقي بحث ميكنيم . يك سوال دارم از شما دوست گرامي :
چند بار شما در استاديوم هاي فوتبال حضور داشته ايد ؟
قصدم از اين سوال چيز بدي نيست . تنها ميخواهم بگويم اگر شما اطلاعات كافي داشته باشين ميدونيد كه در استاديومهاي ما چه ميگذرد . فكر ميكنيد چرا فوتبال اين همه حاشيه دارد كه ورزشهاي ديگر ندارد . پول !! بله همه بخاطر پول است . جايي كه پول است باند و باند بازي و نامردي است .
هستند افراد بسيار (از جمله خبرنگارها يا طرفدارها يا غير فوتبالي ها كه منبع درامدشان فوتبال است ) كه حاضرند براي هر كسي پاپوش درست كنند و يكي را خراب كنند و به هدف خودشان برسند .
بله خويشتن داري كاري ضروري است ولي ميدانيد با هر باخت يك تيم كه بعضا با اشتباه مسلم داور ايجاد ميشود چند ميليون و گاهي چند صد ميليون به يك تيم يا شخص با مربي ضرر ميرسد . بله اينجاست كه حاشيه بوجود ميايد . اينجاست كه خويشتن داري سخت است .
حتما مقاله بهمن فروتن رو خوندي و خوب ميداني كه امثال بهمن فروتن ميدانند كه چه فشاري بر روي امثال خداداد هست . ولي با اين حال با شما قويا موا فقم و قبول دارم كه خداداد بايد خويشتن دار باشد و زدن كار انساني نيست
همه دنيا حركت زيدان و كانتونا و دايي و ..... خداداد را نهي ميكنند ولي ما هم در قبال اين فوتبال مقصريم . جون طرفدار تيم خودمون (استقلال يا پرسپوليس يا ...) هستم و با پيام بازي داريم دليل نميشود هر چي فحش بلديم به خداداد و امثال اون بديم تا عصبي بشه و بازي رو ببازه

خب طبیعیه که من تابحال پام به استادیوم فوتبال آزادی نرسیده
البته یکبار در ورزشگاه انقلاب یکچیزایی شبیه فوتبال دیدم :happy:
متوجه فشارهای فجیعی که روی مربی و بازیکن و مدیرعامل و ... اعمال میشه هستم . ضعف داوری و تلویحا داوری جهت دار در ایران رو قبول دارم . اینکه هوادارای فوتبال اغلب ( نه همه ) بی ادب هستند رو می دونم و البته گاها انسانهای بی ادبی هم نیستند منتها جو استادیوم روشون تاثیر میذاره . نمونه اش پسرخاله خودم که همیشه می گه وقتی می ره استادیوم یک فحشایی میده که وقتی میاد بیرون از خودش می پرسه چطور روت شد اینو بگی ؟!
ولی می دونی
با همه اینحرفها نمی تونم با کسی که دست روی انسان دیگه بلند می کنه همدردی کنم . شاید یک بخشیش هم برگرده به اینکه من دخترم شما آقا پسرید . تاپیک رو که می خوندم علاوه بر ده تا نتیجه ای که گرفتم دیدم اغلب خانمها این رفتار رو تقبیح کرده اند اما آقایون با دید دیگری به قضیه نگاه می کنند
هیچکس خداداد رو محو نمی کنه . شک نکنید . از داستان نوازی و استیلی که بدتر نیست . اون داستان نه فقط یک جنگ و دعوای ساده بلکه یکجورایی مورد اخلاقی و منافی عفت عمومی :happy: هم پشتش بود اما آخرش ختم به خیر شد مثل همیشه . فقط بنظر من اگر یکبار این داستانها ختم به خیر نشه و منه نوعی بدونم خیلی سفت و خشن برخورد میشه اونوقت دیگه به این راحتی نمی زنم و به خودم نمی گم : این مثل موارد قبلی حل می شه !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
متوجه فشارهای فجیعی که روی مربی و بازیکن و مدیرعامل و ... اعمال میشه هستم . ضعف داوری و تلویحا داوری جهت دار در ایران رو قبول دارم . اینکه هوادارای فوتبال اغلب ( نه همه ) بی ادب هستند رو می دونم و البته گاها انسانهای بی ادبی هم نیستند منتها جو استادیوم روشون تاثیر میذاره . نمونه اش پسرخاله خودم که همیشه می گه وقتی می ره استادیوم یک فحشایی میده که وقتی میاد بیرون از خودش می پرسه چطور روت شد اینو بگی ؟!
ولی می دونی
با همه اینحرفها نمی تونم با کسی که دست روی انسان دیگه بلند می کنه همدردی کنم . شاید یک بخشیش هم برگرده به اینکه من دخترم شما آقا پسرید . تاپیک رو که می خوندم علاوه بر ده تا نتیجه ای که گرفتم دیدم اغلب خانمها این رفتار رو تقبیح کرده اند اما آقایون با دید دیگری به قضیه نگاه می کنند
هیچکس خداداد رو محو نمی کنه . شک نکنید . از داستان نوازی و استیلی که بدتر نیست . اون داستان نه فقط یک جنگ و دعوای ساده بلکه یکجورایی مورد اخلاقی و منافی عفت عمومی :happy: هم پشتش بود اما آخرش ختم به خیر شد مثل همیشه . فقط بنظر من اگر یکبار این داستانها ختم به خیر نشه و منه نوعی بدونم خیلی سفت و خشن برخورد میشه اونوقت دیگه به این راحتی نمی زنم و به خودم نمی گم : این مثل موارد قبلی حل می شه !

چون هم جنس هستیم یه چیز دیگه رو هم من بگم عزیزم:
من با فحش خیلی مشکل دارم...یعنی اگر کسی فحش بد بده اونم از نوع ناموسیش من یکی مطمئنم به طرز وحشتانکی قاطی می کنم

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی می دونی

يك چيز رو هنوز ما اختلاف داريم من از نوشته هاي شما برداشت ميكنم كه شما هنوز اصرار دارين خداداد زده .
اگه ثابت بشه كه خداداد زده من هم به قبول دارم كه خداداد بايد مجازات سختي بشه ! ولي كه هنوز چيزي ثابت نشده . بالعكس هر چي مشخص شده دروغهاي اون خبرنگار بوده . .
در ضمن من تصور ميكنم الان موضوع خداداد و اين خبرنگار شيرازي به مراتب وسيع تر و داغتر از قضيه نوازي و استيليه .
ولي با شما موافقم . بايد يك فكري براي اين كتك كاري ها برداشته بشه + يك قانون براي جلوگيري از فحاشي .
ميدوني چرا ؟ چون هه جا دوربين نيست كه همه چيز رو ثبت كنه . فحش هم جايي باقي نمونه كه بعدا بشه بهش استناد كرد و لي گوفتگي و .. چرا

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ممنون از دوستانی که با منطق دارند بحثو ادامه میدن .
تقریبا اطمینان دارم که خداداد تبرپه میشه .

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
چون هم جنس هستیم یه چیز دیگه رو هم من بگم عزیزم:
من با فحش خیلی مشکل دارم...یعنی اگر کسی فحش بد بده اونم از نوع ناموسیش من یکی مطمئنم به طرز وحشتانکی قاطی می کنم

بله منم با توهین و بخصوص فحشهای کاف دار مشکل دارم اگر هم کسی بهم توهین کنه سعی می کنم توهینش رو با لفظی مودبانه تر به خودش برگردونم ولی اگر جواب نداد کفشم رو در نمیارم که بزنمش بلکه گریه می کنم و در می رم . این آخر قاطی کردنمه :blush:
کسی حق نداره به کسی توهین کنه
کسی حق نداره دست روی کسی بلند کنه
نقض مکرر قانون در تشدید مجازات تاثیر داره و خداداد از این جهت پرونده جالبی نداره

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ممنون از دوستانی که با منطق دارند بحثو ادامه میدن .
تقریبا اطمینان دارم که خداداد تبرپه میشه .

منم هم تشکر می کنم..بحث و تبادل نظر تو همچین فضایی درسته
(خداوکیلی دخترا بلدن خوب بحث کنن.الان سی پی یو مخالفه ولی مودب حرف می زنه چون دختره;))

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله منم با توهین و بخصوص فحشهای کاف دار مشکل دارم اگر هم کسی بهم توهین کنه سعی می کنم توهینش رو با لفظی مودبانه تر به خودش برگردونم ولی اگر جواب نداد کفشم رو در نمیارم که بزنمش بلکه گریه می کنم و در می رم . این آخر قاطی کردنمه :blush:
نقض مکرر قانون در تشدید مجازات تاثیر داره و خداداد از این جهت پرونده جالبی نداره

:D:D خيلي با حال بود .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

گریه چرا عزیزم،خودم یادت می دم چه جوری جواب بدی که حساب کار دستش بیاد:D
این جمله های که بولد کردم رو به طرز وحشتناکی تاییییییییید می کنم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هنوز شما بيخيال اين موضوع نشديد ؟ :lol: ول كنيد ديگه بابا تموم شد رفت پي كارش

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
يك چيز رو هنوز ما اختلاف داريم من از نوشته هاي شما برداشت ميكنم كه شما هنوز اصرار دارين خداداد زده .
اگه ثابت بشه كه خداداد زده من هم به قبول دارم كه خداداد بايد مجازات سختي بشه ! ولي كه هنوز چيزي ثابت نشده . بالعكس هر چي مشخص شده دروغهاي اون خبرنگار بوده . .
در ضمن من تصور ميكنم الان موضوع خداداد و اين خبرنگار شيرازي به مراتب وسيع تر و داغتر از قضيه نوازي و استيليه .
ولي با شما موافقم . بايد يك فكري براي اين كتك كاري ها برداشته بشه + يك قانون براي جلوگيري از فحاشي .
ميدوني چرا ؟ چون هه جا دوربين نيست كه همه چيز رو ثبت كنه . فحش هم جايي باقي نمونه كه بعدا بشه بهش استناد كرد و لي گوفتگي و .. چرا

خب بله من هنوز معتقدم خداداد زده
تنها دلیلمم اینه که فکر نمی کنم سناریویی در جریان باشه که خداداد رو بد نام کنن
برای بدنام کردن خداداد انقدر راه هست و انقدر خود خداداد مستعده که نیازی به ایجاد سناریویی که از آن فیلمبرداری نشده نیست .
ممکنه عده ای از خداداد خوششون نیاد و الان زمان رو بهترین فرصت برای تسویه حساب با او بدونن اما اصلا فکر نمی کنم سناریویی از پیش طراحی شده باشه چون مطمئن باشید سیاسیون ما امروز انقدر باهوش هستند که اگر دنبال سناریو باشند چنان فیلمنامه ای بنویسند که مو لای درزش نره و به یک کتک کاری ثبت نشده استناد نکنند . ضمن اینکه اونروزی که خداداد بشه مشکل سیاسیون ما یعنی کار سیاسیون تمومه . انقدر مشکل دارند که بهش رسیدگی کنند که نوبت به خداداد و قطبی نمی رسه ...

بهرحال بنظر من اتفاق خاصی نمی افته
وقتی این چند سال گذشته رو مرور می کنم می بینم یکی پس از دیگری این داستانها با آشتی کنان حل شده
بقول اصغر شرفی ( اشاره به عکسهای استیلی و نوازی ) : اینها یا به ملت دروغ می گن که علت دعوا فحش ناموسی بوده یا معنی ناموس رو نمی دونن ! چون من به هیچوجه حاضر نمیشم پس فردای روزی که طرف بهم فحش ناموسی داده باهاش عکس چیک توو چیک بگیرم !!
یادش بخیر . اونروزا این دوتا شده بودن دوقلوهای افسانه ای . هر روز یکجایی مصاحبه داشتند و قربون هم می رفتند .
اینجا کشور کدخدا منشی هست !

بالا