ooh oooh ببین تاپیک کجاها رفته
جناب ravanshenas هرکسی یک نظر و تجربه ای داره
این دوستانی که میگند کلیک براشون حساب نیومده حتما نیومده دیگه؟!
یا من برای بنر اینترنت هوشمند که گفتم گذاشتم ولی دیدم کلیکی دراین مدت فقط 1شد تعجب کردم وبه دونفر با فاصله زمانی بالای 10 ساعت
یعنی به یکی صبح گفتم که روی این کلیک کن ببینم حساب میاد وبه یکی شب گفتم کلیک کنه ببینم حساب میاد ولی متاسفانه دیدم که هیچ کدام حساب نیومد و فرداییش هم بازم کلا حساب نیومد یا اسکریپش مشکلی داره یا دلیل دیگر برای همین اون بنر رو برداشتم
ولی بازم میگم برای منم فرقی فعلا زیاد نداره چون حالش رو ندارم تبلیغ رو بردارم چون مهم نیست برام از 10تا میخواد یکیش رو حساب میاره فعلا پول داره میده برام کافیه (البته فعلا)
مثل همین 1000تومان که اوایل خیلی کلیک ها حساب میاورد ولی الان بعضی هارو نمیشمره وبرای من فرقی نداره ولی چون پول میده گذاشتم باشه یاهمین سیستم پورسانتی ایران مارکت سنتر الان خیلی زمان که اسکریپش مشکل داره وچیزی نمایش نمیده ولی من حالش نداشتم بردارم وایمیل هم زدم ولی کاری نکردند اینجا برید ببینید اسکریپت نمایش داده میشه براتون بعد دوبار رفرش دیده میشه
اینجا
پس نمیشه گفت همه سایت ها راضی هستند بعضی افراد مثل من فقط مهم براشون اینه که پول میده حالا چه کم چه زیاد
اون اوایل هم خود مدیر سایتشون به منم تلفن زد وگفت چرا تبلیغ مارو کم میگذارید گفتم اول باید مطمئن بشم سیستمتون مشکلی نداره وپرداخت داره یا نه!!
ولی بازم خوب داره کار میکنه وپول رو داره میده
از طریق پنل اکسیژن ادز منم لینک این فروم دادم که اگر دوست داشت بیاد جواب بده شاید اسکریپشون مشکل داره بیچاره یا چیز دیگر
وفکنم ادامه این بحث هم خلاف قوانین این فروم باشه چون اینجا دادگاه نیست یکی دفاع یکی شکایت
ولی درکل هرکسی داره تجربه اش رو میگذارد واین به نظرم من خوبه
ولی بحث ها این تاپیک داره انحراف میره