• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سیستم تبلیغاتی oxinads

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من به سایتهای برتر هم سر زدم ولی چیزی متوجه نشدم می شه شفافتر حرف بزنی؟

یه تعداد سایت زرد مسخره که فکر کنم خودشون ساختن برای اینکه دهن ملت رو پر کنن ، رنک دو تا از این سایت ها رو بزاری رو هم دیگه به رنک انجمن من نمیرسه بعد اینا رتبشون اوله .

احساس میکنم نیازی به ادامه این بحث نیست ، بنده با اکسین ادز قرار داد کتبی نبستم که حالا بخوام مدارک رو به شما نشون بدم ، شما هم اگر دوست داری میتونی از تجربه بقیه استفاده کنی اگر هم نه که میل خودته هر کاری خواستی انجام بده .

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
یه تعداد سایت زرد مسخره که فکر کنم خودشون ساختن برای اینکه دهن ملت رو پر کنن ، رنک دو تا از این سایت ها رو بزاری رو هم دیگه به رنک انجمن من نمیرسه بعد اینا رتبشون اوله .

احساس میکنم نیازی به ادامه این بحث نیست ، بنده با اکسین ادز قرار داد کتبی نبستم که حالا بخوام مدارک رو به شما نشون بدم ، شما هم اگر دوست داری میتونی از تجربه بقیه استفاده کنی اگر هم نه که میل خودته هر کاری خواستی انجام بده .

آهان پس با این سایتهای مسخره هست که الان رتبش تو الکسا 6000 شده.اگه دقت کنی می بینی بعضیاشون رنک و رتبشون خیلی هم بالاست و سایت یا وبلاگ زرد نیستند.من معتقدم آدم بدون مدرک و دلیل نباید چیزی رو قبول کنه خصوصا حالا که خودم دارم با این سیستم کار می کنم و راضی هستم و نامردی اگر نخوام تجربیات مثبت خودم از سیستمشون رو نگم.به هر حال اینجا هرکسی می تونه نظر خودشو بگه البته زمانی می تونه معتبر باشه که سند هم ارائه کنه.

Youck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
منم از چند نفر دیگه هم پرسیدم ، گفتن این سایت کلاهبرداره ........ شما اگه به صحبت بقیه ی بچه ها اعتماد ندارید می تونید خودتون تجربه کنید !

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
منم از چند نفر دیگه هم پرسیدم ، گفتن این سایت کلاهبرداره ........ شما اگه به صحبت بقیه ی بچه ها اعتماد ندارید می تونید خودتون تجربه کنید !

من چندین ماه دارم باهاشون کار می کنم و مشکلی ندارم شما هم می تونید خودتون امتحان کنید بعدش نظر بدبد.

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

نمیدونم دنبال چی هستید ولی همونطور که گفتم این قبیل سایت ها در روز کل آمار کلیک ها رو بررسی میکنند در واقع ( معمولا ) یه قابلیت Approve کردن دارند مدیر میتونه کلیک های سایت من رو تایید کنه یا نکنه حالا میخواد کلیک ها حقیقی باشن یا نه

کلا صحبت در این زمینه بنظرم اصلا منطقی نیست چون مسلما یه سری رراضی و یک سری ناراضی هستند مهم پیدا کردن راهکاره بغیر از این الکی پست دادن میشه

پیشنهاد من اینه که مدیر اکسین ادز رو دعوت کنید بیاد توی این تاپیک نظراتش رو بگه وگرنه اینطوری یک طرف پیش قاضی رفتن هست

در هر صورت یک پروژه در این جایگاه باید شفاف سازی کنه و شایعات پیرامون کارش رو از بین ببره
اگه دوستان تمایل دارند یکی ایمیل بزنه تا بتونیم درست و حسابی این مطلب رو پیگیری کنیم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
آهان پس با این سایتهای مسخره هست که الان رتبش تو الکسا 6000 شده.اگه دقت کنی می بینی بعضیاشون رنک و رتبشون خیلی هم بالاست و سایت یا وبلاگ زرد نیستند.من معتقدم آدم بدون مدرک و دلیل نباید چیزی رو قبول کنه خصوصا حالا که خودم دارم با این سیستم کار می کنم و راضی هستم و نامردی اگر نخوام تجربیات مثبت خودم از سیستمشون رو نگم.به هر حال اینجا هرکسی می تونه نظر خودشو بگه البته زمانی می تونه معتبر باشه که سند هم ارائه کنه.

دوست من اولا به نظر می رسه شما با سایت اکسین ادز رابطه فامیلی یا اینکه نکنه خودتون مدیرش هستید که این همه سنگشو به سینه می زنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که اگر اینطور باشه مدیر عزیز فروم باید یک گوشه چشمی به این پستهای شما داشته باشه :D

ثانیا اینجا یک تالار گفتمان عمومی هست و هر کسی داره تجربیاتشو در اختیار بقیه می زاره کسی با شما یا هیچ سایتی پدرکشتگی نداره

در جواب شما هم باید بگم رتبه الکسا هیچ ارتباطی به معتبر بودن یک سایت نداره یک سایت با ترافیک بالا رتبه بالایی پیدا می کنه حتی اگر محتویات زرد و یا اسپم داشته باشه نمونه تمامی سایتهای مرتبط با مطالب x و پورنو که متاسفانه همه رنک بالایی دارند . پس این دلیلی بر معتبر بودن یک سایت نمی تونه باشه .

در مورد سایتهای زرد هم متاسفانه الان سایت اکسین ادز هیچ سایتیو برای این بخش نشون نمی ده که به شما نشون بدم دقیقا حق با مسعود هست از این سایتها ، شما به تعداد انگشتهای دست سایت معتبر پیدا نمی کنید .
مخصوصا در لیست سایتهای برتر :happy:

در مورد سند هم شما چجور سندی می خوای سند خونه ملک باغ ویلا ؟؟؟
عزیز من شما خودت یه سند بیار که این سیستم 100% درست و صحیح کار می کنه یک سند و مدرک معتبر و رسمی و غیر ساختگی

باز هم می گم ما در این تالار فقط و فقط داریم تجربیات رو قرار می دیم شما می تونید تا همیشه از استفاده از این سیستم لذت ببرید و امیدواریم که مثل ما پشیمون نشید . ;)

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
راستش خود شما به اندازه کافی مدارک ارائه دادید ،

من رو انجمنم پلاگین تبلیغات داشتم که تعداد کلیک روی تبلیغات رو میشمرد ، در بهترین حالت اکسین ادز هر 4 کلیک رو یکی حساب میکرد ( در بهترین حالت )

کافیه برید صفحه این سایت ، اون سایت هائی رو که به قول خودشون در اون روز بیشترین کلیک رو داشتن نوشته یه سر به اون سایت ها بزنید ، خیلی چیزا رو متوجه میشید .

مسعود جان ممنون از توضیحاتی که دادی متاسفانه به دلیل ترافیک بالایی که این جور پلاگین ها روی سرور می گذاشت من از این جور سیستم های ترکینگ استفاده نمی کنم تا مدررررررررررررک داشته باشم :D اما گوگل انالیتیک آمار تعداد صفحات رو روزانه بطور دقیق مشخص می کنه و با توجه به اینکه این تبلیغات تقریبا در تمامی صفحات بوده می تونم بگم 120 هزار بار نمایش و بدون حتی یک کلیک این تصویری هست که الان از بخش آمار این سیستم گرفتم

nelm7aqfrxtuzvfhch1.gif

البته 2-3 روز هست که تبلغاتشو برداشتم .شما همون 3 روز رو در نظر بگیرید .

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام الان چک کردم دیدم لیست برترین سایتهای امروز سایت اکسین ادز زده شده بد نیست شما هم با دقت این لیست و ببیند و سایتهارو هم چک کنید :

1-yekrangi.blogsky.com
2-noavariha.blogpars.com
3-dvdcoloop.com
4-payamsara.com
5-paksara.com
6-niksite.com
7-2zari.com
8-dingdang.blogfa.com
9-clickhe...tuff.blogspot.com
10-yahoo20.blogsky.com
11-nazkhatoon.com
12-bia2flash.com
13-aksha.anzaliblog.com
14-novintabligh.com
15-metalsoft-co.blogfa.com
16-hrt488.blogfa.com
17-vorojak50.blogfa.com
18-nimadecor.blogfa.com
19-RozGol.com
20-finishdie.mihanblog.com
21-milad-2010.persianblog.ir
22-kasebi2007.blogfa.com
23-kaviresard.blogfa.com
24-fashion-x.blogfa.com
25-hamidnm.ecd.cc
26-inja4u.blogfa.com
27-shahravard.com
28-rezasystem.persiangig.com
29it-net.blogfa.com
30-web98.ir

با سر زدن به این سایتها چیزهای جالبتری هم می شه فهمید
اکثرا دارای مطالب واقعا مفییییییییید تعداد صفحات بالاااااااا و ....

بطور مثال نقر اول این لیست یعنی برترین سایت یک روز اکسین ادز یک وبلاگه که فقط 3 تا پست داره و این واقعا خیلی خیلی جالبه دیگه شما تا آخر خط رو برید :D این هم لینکش

بقیه لیست رو هم چک کنید جالبه
مثلا این سایت RozGol.com با این آمار وبگذر :

بازدید امروز :1351
بازدید دیروز : 1030

تونسته جزو بهترین های این سایت باشه !!! عجب

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

بنده هم تست کردم روی اکانت یکی از دوستان کلیک کردم اما ثبت نشد ( اون فرضیه بنده که کلیه کلیک ها قبل از ثبت شدن در پنل کاربران و اضافه شدن پورسانت توسط مدیر چک میشه داره کم کم به واقعیت تبدیل میشه )
ایشون از این جریان خبر نداشت الان که مطلع شده میگه اگه این کلیک تا فردا ثبت نشده تبلیغات رو بر میداره !
فکر نمی کردم تا این قدر موضوع حاد باشه
بنظرم بهتره مدیر سایت رو خبر کنید تا در این بحث شرکت کنه اینطوری نتیجه نمیگیریم

کسی میتونه ایمیل بزنه برای مدیر اکسین ادز ؟

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
دوست من اولا به نظر می رسه شما با سایت اکسین ادز رابطه فامیلی یا اینکه نکنه خودتون مدیرش هستید که این همه سنگشو به سینه می زنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که اگر اینطور باشه مدیر عزیز فروم باید یک گوشه چشمی به این پستهای شما داشته باشه :D

ثانیا اینجا یک تالار گفتمان عمومی هست و هر کسی داره تجربیاتشو در اختیار بقیه می زاره کسی با شما یا هیچ سایتی پدرکشتگی نداره

در جواب شما هم باید بگم رتبه الکسا هیچ ارتباطی به معتبر بودن یک سایت نداره یک سایت با ترافیک بالا رتبه بالایی پیدا می کنه حتی اگر محتویات زرد و یا اسپم داشته باشه نمونه تمامی سایتهای مرتبط با مطالب x و پورنو که متاسفانه همه رنک بالایی دارند . پس این دلیلی بر معتبر بودن یک سایت نمی تونه باشه .

در مورد سایتهای زرد هم متاسفانه الان سایت اکسین ادز هیچ سایتیو برای این بخش نشون نمی ده که به شما نشون بدم دقیقا حق با مسعود هست از این سایتها ، شما به تعداد انگشتهای دست سایت معتبر پیدا نمی کنید .
مخصوصا در لیست سایتهای برتر :happy:

در مورد سند هم شما چجور سندی می خوای سند خونه ملک باغ ویلا ؟؟؟
عزیز من شما خودت یه سند بیار که این سیستم 100% درست و صحیح کار می کنه یک سند و مدرک معتبر و رسمی و غیر ساختگی

باز هم می گم ما در این تالار فقط و فقط داریم تجربیات رو قرار می دیم شما می تونید تا همیشه از استفاده از این سیستم لذت ببرید و امیدواریم که مثل ما پشیمون نشید . ;)
چه جالب وقتي گفتم اگه كسي مدرك داره رو كنه سريعا بحث رو برديد توي رابطه فامليه ...:D اختمالا شما چند تا يوزر داري كه مياي نظرات مختلفي مي دي.من اتفاقا امروز سايتهاتون رو كه در امضا گذاشتيد ديدم اگر بخوايم همه رو جمع بزنيم فكر نكنم رو هم رفته ترافيك اون وبلاگي رو كه شما لينكش رو داديد را داشته باشه.به هر حال من تو پستهاي قبليم هم گفتم كه هر كس نظر خودش رو داره و نگفتم هم كه اين سايت بدون مشكله ولي مي گم مدرك بدبد كه ما هم بدونيم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
متاسفانه در جامعه مجازی ما همیشه یک سوء و ترور حرف اول رو می زنه...

در شرکت ها واسطه پستی - از شرکت های تبلیغاتی - سرویس های وب و طراحی...

دلیل :
رقابت ناسالم...

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

بنده هم تست کردم روی اکانت یکی از دوستان کلیک کردم اما ثبت نشد ( اون فرضیه بنده که کلیه کلیک ها قبل از ثبت شدن در پنل کاربران و اضافه شدن پورسانت توسط مدیر چک میشه داره کم کم به واقعیت تبدیل میشه )
ایشون از این جریان خبر نداشت الان که مطلع شده میگه اگه این کلیک تا فردا ثبت نشده تبلیغات رو بر میداره !

آقا فكر كنم اگر كليكي در اين سيستم بخواد پذيرفته بشه همون لحظه ثبت مي شه من خودم اينو تست كردم و گزارش گيري كردم فكر نكنم بخوان بعدا تصميم بگيرن.البته تو راهنماي كاربران هم يه چيزايي در مورد پذيرش كليكهاشون گفتن.اما خداوكيلي همينكه هميشه سر وقت پولها رو ميدن مزيت خوبيه البته اگر بعضي از دوستان نخوان اين را هم زير سوال ببرن دوست دارم خودشون بيان همچين سيستمهايي راه بندازن و ما عضو بشيم ببينيم چطور كار مي كنن شايد هم واقعا حق با اونا باشه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
چه جالب وقتي گفتم اگه كسي مدرك داره رو كنه سريعا بحث رو برديد توي رابطه فامليه ...:D اختمالا شما چند تا يوزر داري كه مياي نظرات مختلفي مي دي.من اتفاقا امروز سايتهاتون رو كه در امضا گذاشتيد ديدم اگر بخوايم همه رو جمع بزنيم فكر نكنم رو هم رفته ترافيك اون وبلاگي رو كه شما لينكش رو داديد را داشته باشه.به هر حال من تو پستهاي قبليم هم گفتم كه هر كس نظر خودش رو داره و نگفتم هم كه اين سايت بدون مشكله ولي مي گم مدرك بدبد كه ما هم بدونيم

دوست عزیز با کمال احترام

شما در حدی نیستید که من بخوام برای قانع کردنتون یوزرهای مختلف رو استخدام کنم تا بیان به نفع و یا بر علیه کسی پست بزنن :D

اینجا یک تالار عمومی برای تبادل نظر در میان وبمسترهاست شما بهتره ابتدا چند سالی در زمینه وب ، فعالیت کنید تا اطلاعات قوی تری برای طرفداری از کسی یا شرکتی داشته باشید و صرفا از روی احساس و بدون منطق صحبت کنید .

سایتهای امضای من هم به اندازه کافی ، شناخته شده هستند و این صحبت شما ، فقط دانش و منطق شما رو در زمینه وب زیر سوال می بره .

Last edited:

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

سیاوش جان این مسئله غیر ممکنه چون یک مدیر یک سایت روش خاصی برای پذیرفتن و یا نپذیرفتن یک کلیک از یک سایت تایید نشده که نتونه اونو بصورت نرم افزاری پیاده کنه

روش هایی که برای این موضوع استفاده می شه معمولا شامل

چک کردن آی پی شخص کلیک کننده
چک کردن آخرین زمانی که از این آی پی بر روی تبلیغات سایت کلیک شده
چک کردن درصد کلیک های یک آی پی بصورت کلی بر روی بنرهای این سیستم
و در آخر هم چک کردن کشور شخص کلیک کننده برای تشخیص استفاده از سیستم های تغییر آی پی و وی پی ان برای جلوگیری از کلیک های تقلبی هست .
که همه موارد بالا توسط سیستم براحتی قابل پیاده سازی هست .
غیر از موارد فوق از نظر زمانی هم این امر امکان پذیر نیست چون نیاز به نیروی کار در حد چندین نفر در روز رو داره که برای چنین سایتهایی اصلا غیر قابل انجام هست .

مگر اینکه چک کردن کلیک تبدیل به چک کردن و پذیرش و یا عدم پذیرش کل کلیکهای یک سایت در یک تایم خاص باشه که اون ممکنه و قابل انجامه (البته باز هم مشکله اما نسبت به چک کردن هر کلیک راحتتره و ا قابل تصورتره)

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز با کمال احترام

شما در حدی نیستید که من بخوام برای قانع کردنتون یوزرهای مختلف رو استخدام کنم تا بیان به نفع و یا بر علیه کسی پست بزنن :D

اینجا یک تالار عمومی برای تبادل نظر در میان وبمسترهاست شما بهتره ابتدا چند سالی در زمینه وب ، فعالیت کنید تا اطلاعات قوی تری برای طرفداری از کسی یا شرکتی داشته باشید و صرفا از روی احساس و بدون منطق صحبت کنید .

سایتهای امضای من هم به اندازه کافی ، شناخته شده هستند و این صحبت شما ، فقط دانش و منطق شما رو در زمینه وب زیر سوال می بره .
من با اينكه كاربر مبتدي نيستم ولي مثل شما هيچ ادعايي در زمينه وب ندارم ولي اگر با چند سال فعاليت در اين زمينه قرار باشه مثل شما از خودراضي و مغرور بشم اميدوارم هيچ وقت به همچين مرتبه بالايي در حد شما نرسم چون به قول خودتون در اين حد نيستم و اين مقام فقط لايق و شايسته شما مي باشد.در ضمن فهميديم اگر فردي سايتهاي شما را نشناسه منطق و دانش نداره احتمالا 75 ميليون ايراني هم جزء اين افرادند از رعايت ادب و نزاكت شما هم كمال تشكر را دارم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ooh oooh ببین تاپیک کجاها رفته:D

جناب ravanshenas هرکسی یک نظر و تجربه ای داره
این دوستانی که میگند کلیک براشون حساب نیومده حتما نیومده دیگه؟!
یا من برای بنر اینترنت هوشمند که گفتم گذاشتم ولی دیدم کلیکی دراین مدت فقط 1شد تعجب کردم وبه دونفر با فاصله زمانی بالای 10 ساعت
یعنی به یکی صبح گفتم که روی این کلیک کن ببینم حساب میاد وبه یکی شب گفتم کلیک کنه ببینم حساب میاد ولی متاسفانه دیدم که هیچ کدام حساب نیومد و فرداییش هم بازم کلا حساب نیومد یا اسکریپش مشکلی داره یا دلیل دیگر برای همین اون بنر رو برداشتم

ولی بازم میگم برای منم فرقی فعلا زیاد نداره چون حالش رو ندارم تبلیغ رو بردارم چون مهم نیست برام از 10تا میخواد یکیش رو حساب میاره فعلا پول داره میده برام کافیه (البته فعلا)
مثل همین 1000تومان که اوایل خیلی کلیک ها حساب میاورد ولی الان بعضی هارو نمیشمره وبرای من فرقی نداره ولی چون پول میده گذاشتم باشه یاهمین سیستم پورسانتی ایران مارکت سنتر الان خیلی زمان که اسکریپش مشکل داره وچیزی نمایش نمیده ولی من حالش نداشتم بردارم وایمیل هم زدم ولی کاری نکردند اینجا برید ببینید اسکریپت نمایش داده میشه براتون بعد دوبار رفرش دیده میشه اینجا

پس نمیشه گفت همه سایت ها راضی هستند بعضی افراد مثل من فقط مهم براشون اینه که پول میده حالا چه کم چه زیاد
اون اوایل هم خود مدیر سایتشون به منم تلفن زد وگفت چرا تبلیغ مارو کم میگذارید گفتم اول باید مطمئن بشم سیستمتون مشکلی نداره وپرداخت داره یا نه!!

ولی بازم خوب داره کار میکنه وپول رو داره میده

از طریق پنل اکسیژن ادز منم لینک این فروم دادم که اگر دوست داشت بیاد جواب بده شاید اسکریپشون مشکل داره بیچاره یا چیز دیگر
وفکنم ادامه این بحث هم خلاف قوانین این فروم باشه چون اینجا دادگاه نیست یکی دفاع یکی شکایت
ولی درکل هرکسی داره تجربه اش رو میگذارد واین به نظرم من خوبه
ولی بحث ها این تاپیک داره انحراف میره

ravanshenas

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
مهیار عزیز من هم توی پستهای قبلیم گفتم هر کسی نظر خاص خودش رو داره ولی یکی از دوستان گفتند به مدت 4 روز با وجود 120 هزار نمایش هیچ کلیکی ثبت نشد!!!و سیستمشون داره کلاهبرداری می کنه که من گفتم برای این ادعاتون مدک بیارید که توی 4 روز هیچ کلیکی نشمرده که ما هم مطمئن بشیم و بر خلاف بعضی ها به کسی هم توهین نکردم

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
ooh oooh ببین تاپیک کجاها رفته:D

جناب ravanshenas هرکسی یک نظر و تجربه ای داره
این دوستانی که میگند کلیک براشون حساب نیومده حتما نیومده دیگه؟!
یا من برای بنر اینترنت هوشمند که گفتم گذاشتم ولی دیدم کلیکی دراین مدت فقط 1شد تعجب کردم وبه دونفر با فاصله زمانی بالای 10 ساعت
یعنی به یکی صبح گفتم که روی این کلیک کن ببینم حساب میاد وبه یکی شب گفتم کلیک کنه ببینم حساب میاد ولی متاسفانه دیدم که هیچ کدام حساب نیومد و فرداییش هم بازم کلا حساب نیومد یا اسکریپش مشکلی داره یا دلیل دیگر برای همین اون بنر رو برداشتم

ولی بازم میگم برای منم فرقی فعلا زیاد نداره چون حالش رو ندارم تبلیغ رو بردارم چون مهم نیست برام از 10تا میخواد یکیش رو حساب میاره فعلا پول داره میده برام کافیه (البته فعلا)
مثل همین 1000تومان که اوایل خیلی کلیک ها حساب میاورد ولی الان بعضی هارو نمیشمره وبرای من فرقی نداره ولی چون پول میده گذاشتم باشه یاهمین سیستم پورسانتی ایران مارکت سنتر الان خیلی زمان که اسکریپش مشکل داره وچیزی نمایش نمیده ولی من حالش نداشتم بردارم وایمیل هم زدم ولی کاری نکردند اینجا برید ببینید اسکریپت نمایش داده میشه براتون بعد دوبار رفرش دیده میشه اینجا

پس نمیشه گفت همه سایت ها راضی هستند بعضی افراد مثل من فقط مهم براشون اینه که پول میده حالا چه کم چه زیاد
اون اوایل هم خود مدیر سایتشون به منم تلفن زد وگفت چرا تبلیغ مارو کم میگذارید گفتم اول باید مطمئن بشم سیستمتون مشکلی نداره وپرداخت داره یا نه!!

ولی بازم خوب داره کار میکنه وپول رو داره میده

از طریق پنل اکسیژن ادز منم لینک این فروم دادم که اگر دوست داشت بیاد جواب بده شاید اسکریپشون مشکل داره بیچاره یا چیز دیگر
وفکنم ادامه این بحث هم خلاف قوانین این فروم باشه چون اینجا دادگاه نیست یکی دفاع یکی شکایت
ولی درکل هرکسی داره تجربه اش رو میگذارد واین به نظرم من خوبه
ولی بحث ها این تاپیک داره انحراف میره

من هم با شما موافقم اینجا فقط محلی برای تبادل نظر و تجربیات وبمسترهاست و نه محل قتل و خونریزی :D

هر کسی مختاره با توجه به افکار و عقایدش راه آسونترو انتخاب کنه و از تجربیات دیگران استفاده کنه و یا اینکه راه سخت رو بره و خودش تجربه کنه :happy:

بالا