• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مرسي از راهنمايي كاملتون

به نظر شما چه دوربيني در رنج قيمت 300 الي 400 خوبه بخرم كه امكانات خوبي هم داشته باشه حرفه اي هم نميخوام دوربين سايبرشات باشه كه بشه در مگاپيكسل هاي مختلف باكيفيت عكس بگيره و رزولوشن لنز خوب جواب بده

پيشنهادتون چه دوربيني هست ؟

خوب پس دوربین برای عکاسی زیرآب نمیخواهید؟
سایبرشات باشه یعنی سونی باشه؟ چون سایبرشات اسم دوربینهای غیر SLR سونی است. سایبرشات در سونی، پاورشات در کنن.
من فکر میکنم به کار شما دوربینهایی کامپکتی می آیند که لنزشون رنج خوبی داشته باشه، و مد تقدم شاتر و دیافراگم هم داشته باشند تا در صورتیکه خواستید کمی هم تنظیمات دستی رو تجربه کنید و بیاموزید این امکان رو به شما بدن.
یکی از بهترین دوربینهای کامپکت A650 کنن است. البته مدلهای جدیدتری هم از این سری وارد بازار شده اند، اما سنسور بزرگتر این مدل اونو از بقیه متمایز میکنه. البته قیمتش رو نمیدونم، امیدوارم که هنوز توی بازار باشه و یا بخاطر discontinue شندنش قیمتش گران نشده باشه. یک مدل دیگه هم A 720 است.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
شما گفتید نیمه حرفه ای میخوام، گفتم شاید منظورتون SLR-LIKE هست. چون خیلیها منظورشون از نیمه حرفه ای این نوع دوربینهاست. دوربینهای SLR-LIKE مدل کمی حرفه ای تر کامپکتها هستند که ازسنسور بزرگتر، لنز بزرگتر و بهتر، امکانات بیشتر بهره میبرند و بیشتر برای کسانی که علاقمندند عکاسی یاد بگیرند، طراحی میشوند.
حالا چقدر براتون مهمه که دوربین توی کیف جا بشه و همیشه همراهتون باشه؟ و یا اینکه چقدر عکسهاتون رو با تنظیمات اتوماتیک میگیرید و چقدر میخواهید خودتون تنظیمات رو انجام بدید، چقدر یادگیری عکاسی براتون مهمه یا به خود عکاسی صرفنظر از گرفتن عکسهای یادگاری و اینها علاقه دارید، نوع نیازتون رو مشخص میکنه.

اگر میخواهید دوربین توی کیفتون جا بشه و همیشه همراهتون باشه، من دوربینهای کامپکت رو توصیه میکنم. که زیر 300 تومن دوربینهای خوبی میتونید بگیرید.

والا همراه بودنش زیاد برام مهم نیست!
عکس با کیفیت میخوام!
اتوماتیک باشه بهتره
-
یه مدل همراه هم بهم بگین ببینم چه جوریه.
مرسی

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
عکس با کیفیت میخوام!
اتوماتیک باشه بهتره
-
مرسی

خوب چون بیشتر عکاسی اتوماتیک میخواهید براتون انجام بده، من فکر میکنم SLR_LIKE زیاد به درد شما نخوره، گرچه این SLR-LIKE ها هم تنظیمات اتوماتیک دارن ولی این دوربینها رو بیشتر کسانی استفاده میکنند که میخوان عکاسی یاد بگیرن و نیاز به دوربینی دارن که امکانات لازم از جمله تنظیمات دستی رو بهشون بده.
من فکر میکنم برای شما همون کامپکتها مناسب باشند، توی پست 1801 هم دو مدل خوب معرفی کردم، کنن A650 و A720 که A650اگه پیدا بشه و به بودجه شما بخوره در رده خودش خیلی دوربین خوبی است.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من هم فکر میکنم FZ28 اگه توی بازار باشه و قیمت نجومی نداشته باشه، انتخاب مناسبیه.

Fujifilm FinePix S100fs دوربین خوبیه، اما قیمتش نزدیک به 600 هزارتومنه که خوب توی این قیمت اصلا نمیصرفه که شما یک SLR-LIKE بخرید. در ضمن اندازه اش هم بزرگه و وزنش هم نزدیک یک کیلو است که میشه حدود دو برابر وزن SLR-LIKEهای مشابه.

نیکون p80 ، میشه گفت بعد از مدتها نیکون دوباره یک SLR-LIKE زده. متاسفانه جدول اطلاعاتش توی dpreview خیلی کامل نبود. یک ریویو براش دیدم: اینجا که نویسنده اش خیلی از رنگ و نویز عکسها و همچنین فلاش راضی نبوده. متاسفانه ریویوی دیگه ای که کیفیت عکسهای اینو مثلا با fz18 مقایسه کنه، پیدا نکردم. قیمتش رو هم پیدا نکردم.

g10 کنن هم در حقیقت در رده اون Panasonic Lumix DMC-LX3 که توی پست قبل گفتید، هست. یک کامپکت بسیار گران (نزدیک 500 هزارتومان)

مرسی از راهنماییتون .بالاخره تصمیم گرفتم fz28 بگیرم.ولی نمیدونم هنوز تو بازار ایران اومده یا نه.باید بگردم .از دوستان اگه کسی جایی دیده معرفی کنه .ممنون میشم.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
مرسی از راهنماییتون .بالاخره تصمیم گرفتم fz28 بگیرم.ولی نمیدونم هنوز تو بازار ایران اومده یا نه.باید بگردم .از دوستان اگه کسی جایی دیده معرفی کنه .ممنون میشم.

خواهش میکنم. پرس و جو کردید، اینجا خبرش رو بدید که آیا توی بازار هست و اگه هست با چه قیمتی.
موفق باشید.

Zakhmezaboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خواهش میکنم. پرس و جو کردید، اینجا خبرش رو بدید که آیا توی بازار هست و اگه هست با چه قیمتی.
موفق باشید.

سلام.بالاخره امروز fz28 رو گرفتم.از جمهوری گرفتم از یکی از نمایندگی های پاناسونیک.البته تک و توک این دوربین رو داشتن.ولی قیمتاشون یکی بود.قیمت دوربین + یک کیف دوربین + یک مموری 1 گیگ پاناسونیک 495 هزار تومان بود.ولی خود دوربین بدون کیف و مموری 465 هزارتومن بود.با گارانتی15 ماهه PGF .

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
عکس با کیفیت میخوام!
اتوماتیک باشه بهتره
-
مرسی

خوب چون بیشتر عکاسی اتوماتیک میخواهید براتون انجام بده، من فکر میکنم SLR_LIKE زیاد به درد شما نخوره، گرچه این SLR-LIKE ها هم تنظیمات اتوماتیک دارن ولی این دوربینها رو بیشتر کسانی استفاده میکنند که میخوان عکاسی یاد بگیرن و نیاز به دوربینی دارن که امکانات لازم از جمله تنظیمات دستی رو بهشون بده.
من فکر میکنم برای شما همون کامپکتها مناسب باشند، توی پست 1801 هم دو مدل خوب معرفی کردم، کنن A650 و A720 که A650اگه پیدا بشه و به بودجه شما بخوره در رده خودش خیلی دوربین خوبی است.

سلام،
موجود نبود.
بین این 2 تا کدوم رو بخرم؟

SX110 و A590

مرسی!

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
از شرکت آفومار
قیمت A590 با یکسال بیمه بدنه 148 تومن اون یکی 265 تومن

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
من تا حالا 3 تا دوربین کنن خریدم, همه رو هم بدون گارانتی و هیچ مشکلی هم پیش نیومده, پیشنهاد میکنم دوربین بدون گارانتی و ارزانتر بخرید و بقیه بودجه را صرف خرید وسایل جانبی.
در ضمن توجه داشته باشید که sx110 لنز زوم 10X اپتیکال + face detection داره اما A590 تنها 4X اپتیکال زوم داره...

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
در مورد گارانتی کاملا تایید میشه
در ایران گارانتی معنی نداره پس پولتونو بیخودی خرج نکنید

kavian amini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.بالاخره امروز fz28 رو گرفتم.از جمهوری گرفتم از یکی از نمایندگی های پاناسونیک.البته تک و توک این دوربین رو داشتن.ولی قیمتاشون یکی بود.قیمت دوربین + یک کیف دوربین + یک مموری 1 گیگ پاناسونیک 495 هزار تومان بود.ولی خود دوربین بدون کیف و مموری 465 هزارتومن بود.با گارانتی15 ماهه PGF .

-=================-
سلام دوست من
اتفاقا من مي خواهم براي يكي از آشنايان fz28 بگيرم ... با توجه به اينكه شما اين مدل را خريداري كرده ايد، ممكنه بفرمائيد چطور دوربيني است؟؟ در ISO 400 تا 800 چقدر نويز دارد؟؟ اذيت كننده است يا قابل قبول؟؟ توجه كنيد كه مد Auto اصلا مد نظر نيست! شما كيفيت اين دوربين را بايد در حالت دستي يا M با سرعت شاتر پايين يعني چيزي حدود 125 و ISO در حد 400 الي 800 در غروب (در نور كم و داخل منزل) تست كنيد ... يك عكس هم از نور متوسط بيرون از منزل حدود ساعت 4 (قبل از شروع تاريكي) در زمستان و 6 در تابستان بگيريد و برايمان بفرستيد تا دقيقا راجع به خروجي اين دوربين نظر بدهيم .. بررسي در مورد كيفيت رنگ ها، كنتراست، ميزان نور و وايت بالانس و ... انجام مي شود ... پس لطفا اگر مي خواهيد بدانيد دوربينتان در كل در چه رده اي هست، لطفا 2 نمونه عكس كه در بالا شرايطش را گفتم در اين انجمن ارسال بفرمائيد تا بررسي كنيم.
با احترام
كاويان

kavian amini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نظری نداد...دارم میرم بخرم..همون A590

سلام دوست من اشتباه نكن! نمي دانم تابحال خريده اي يا نه اما بدان كه از خريد كامپكت ها پشيمان خواهي شد!
البته قابل توجه تمام دوستان:
كساني كه دوربين هاي كامپكت خريداري مي كنند 2 دسته هستند:
1) كساني كه بدون پرس و جو و تحقيق سريعا اقدام به خريد مي كنند جهت مصارف خانگي كه مي خواهند هرازگاهي 4 تا عكس هم داشته باشند .. براي اين افراد تفاوتي نمي كند كه خروجي عكس چگونه باشد و از عكس و عكاسي چه مي دانند و چه مي خواهند! اين دسته فقط از فروشنده مي پرسند دوربيني مي خواهم كه خوب باشد و فروشنده با همين جمله مي فهمد كه طرف چيزي نمي داند و در دلش ذوق مي كند كه آخ جون يك مشتري ديگر و توي پاچه و اين حرف ها!! فروشنده از خدا بي خبر هم سريع مي گويد بله فلان دوربين داريم با اينقدر مگاپيكسل و چون اين دسته افراد فقط از دوربين و عكس خوب، مگاپيكسل را مي دانند (آنهم تا حدودي) به حرف فروشنده اعتماد كرده و خريد را انجام مي دهند! معمولا اين نوع خريدها حدود 20 تا 50 هزار تومان براي فروشنده سود دارد (در رنچ 300 هزار تومان)
2) كساني كه تحقيق مي كنند و با پرس و جو اقدام مي كنند! سر اين افراد را كمتر مي توان كلاه گذاشت اما باز هم مي توان كلاه گذاشت! چون تحقيق داريم تا تحقيق! شما دوست من به عنوان مثال چه چيزي از A590 مي دانيد! يك دوربين كامپكت كه تنها مزيتش بر كامپكت هاي معمولي فقط دكمه چرخش مدها و انتخاب مد است ولي بايد بدانيد كه چون لنز اين سري دوربين ها، لنز خوبي نيست در نتيجه انتخاب مدهايي مثل M با ISO هاي بالا و سرعت هاي شاتر متغير كمكي آنچناني به شما نمي كند و شما بهتر است از مد Auto استفاده كنيد و وقتي بخواهيد از اين مد استفاده كنيد پس چرا بايد پول بيشتري بدهيد و اين نوع سري ها را بخريد! پول كمتري بدهيد ... توجه كنيد كه 6 مگاپيكسل با 8 مگاپيكسل تفاوت آنچناني ندارد! (البته اگر نخواهيد كار گرافيكي و چاپ انجام دهيد)
در اين دسته افراد هستند كساني كه تحقيق كاملي انجام مي دهند و به اين نتيجه مي رسند كه خريد دوربين نيمه حرفه اي يا SLR-LIKE مثل سري S كنون يا H سوني مي تواند خريد بسيار خوبي باشد اما با كمي پول بيشتر يعني حدود 400 هزار تومان (اما با اين خريد هرگز پشيمان نخواهيد شد)

من تا حالا 3 تا دوربین کنن خریدم, همه رو هم بدون گارانتی و هیچ مشکلی هم پیش نیومده, پیشنهاد میکنم دوربین بدون گارانتی و ارزانتر بخرید و بقیه بودجه را صرف خرید وسایل جانبی.
در ضمن توجه داشته باشید که sx110 لنز زوم 10X اپتیکال + face detection داره اما A590 تنها 4X اپتیکال زوم داره...

دوربين SX110 كه آپگريد شده SX100 مي باشد گو اينكه دوربين خوبي است اما با كمي پول بيشتر مي توان SX10 را خريد! با رنج حدود 200 الي 300 تومان به نظر من فقط بايد SX100 يا SX110 يا A720 را خريد و لاغير! هر خريدي بجز اينها اشتباه محض است

kavian amini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم اگه میشه یه مقدار راجع به دوربین Nikon D60 توضیح بدین که چطور دوربینی هست.طبق درخواست قبلیم به درد من میخوره یا نه.در کل دوربین خوبی هست یا نه.؟

سلام دوست من
به نظر من تنها حسن اين دوربين خوش دست بودنش است!
با احترام
كاويان

kavian amini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
tz3 دوربين خوبيه. لنز خوبي داره و رنج خوبي هم داره و البته يك دوربين چند منظوره به حساب مياد.

- سوني W55 كلا با اين رده از دوربين هاي كانن متفاوته و البته از نظر كارايي در حد بسيار پاييني قرار داره و به جز بدنه فلزي و الترا كامپكت بودنش به هيچ چيزش نميشه دلخوش كرد.

-=============-
سلام دوست من
من عكس هاي A720 را در منزل با نور كم در شب تست كرده ام! اصلا بدردبخور نيستند!
با احترام
كاويان

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
و با اجازه از اساتید

بنظر من بايد به کاربرد دوربين توجه داشت هيچوقت يه SLR like و يه کامپکت رو نميشه مقايسه کرد همونطوري که SLR رو نميشه با SLR like مقايسه کرد

شما راحتي استفاده از کامپکت رو نميتوني ناديده بگيري
براي يه دوربين خونگي نميشه از اين مزيتهاي کامپکت مثل سهولت استفاده براي افراد خانواده و همه جايي بودن اون و حمل و نقل راحت و همراه داشتنش رو در نظر نگرفت
عکاسی با SLR like با مود AUTO اصلا چنگی بدل نمیزنه و مدهای دیگه هم که کار هر کسی نیست لااقل 2کلمه انگلیسی باید بلد باشه
من خودم A620 دارم . در روز که با انواع مودهاش عکسهاي بسيار قابل قبولي گرفتم ( در حد خودش ) در شب هم از حداکثر امکاناتش حتي در تاريکي مطلق با سرعت شاتر پايين عکس گرفتم هم از افراد هم از آسمون
البته نميشه حتي با دوربين آنالوگ زنيط و امکان سرعت B شاتر مقايسش کرد اما در نوع خودش خيلي خوبه
مضافا در اين مدل و مدلهاي مشابه اون چرخش مونيتور بصورت 360 درجه هست که بهيچ وجه جايگزين نداره
کافيه شما عاشق مد ماکرو باشي
اونوقت ارزشش معلوم ميشه

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ُسلام خدمت دوستان عزیز.
من میخوام یه دوربین SLR-like بگیرم.چند مورد رو از برندهای مطرح بررسی کردم.5 تا انتخاب دارم که هرکدوم یه معایبی داره و یه مزایایی.دوربین هایی که میخوام از بین اونها انتخاب کنم اینها هستند:
1-Canon SX1 IS
2-Canon SX10 IS
3-panasonic FZ28
4-Sony H50
5-Nikon P80
1-از بین اینها دوربین SX1IS یه تفاوت بزرگ داره و اونم استفاده از CMOS به جای CCD هستش که فکر میکنم باعث افزایش سرعت عملکرد میشه،ولی نمیدونم چه تاثیری در کیفیت عکس میتونه داشته باشه؟! این دوربین نسبت به دوربینهای دیگه در لیست بالا جدید تر هم هست و هنوز فکر کنم توی بازار ایران پیدا نمیشه ولی خوب خیلی زود میرسه.

2-تفاوت بعدی در زوم این دوربینهاست که 2مدل کانن زوم 20 و نیکون و پاناسونیک 18 و در نهایت سونی 15 هستند.اینجا برنده کانن خواهد بود.

3-همگی سایز CCD برابر دارند.1/2.3

4-همگی از لرزشگیر لنز استفاده میکنند اما در مورد نیکون نوشته شده که از لرزشگیر Sensor shift استفاده میکنه که نمیدونم کدوم بهتره؟

5-سایز LCD تقریبا در رنج 2.5 در SX10 تا 3 در H50 متفاوته که این هم مورد مهمی نیست .گرچه LCD چرخان در بعضی از مدلها مانند SX10,SX1 و H50 میتونه خیلی قابل توجه باشه.

6-موضوعی که برای من از اهمیت زیادی برخورداره نوع باتری بکار رفته در این دوربینهاست.من اصلا از باتریهای شارژی مخصوص که فقط برای اون دوربین ساخته شده خیلی دل خوشی ندارم.دوستم یه نیکون داشت که بعد از مدتی باتری از بین رفت و مجبور شد کلی وقت دنبال باتری یدک بگرده و آخرش هم چیز مناسبی پیدا نکرد.به نظر من داشتن باتریAAبرای یک دوربین یک مزیت بسیار بزرگ به حساب میاد.
ازبین دوربینهای بالا فقط دو مدل کانن SX10و SX1 این قابلیت رو دارند.

7-کیفیت فیلم برداری در مدل SX1 در حالت HD هستش و در مرتبه بعدی FZ28 پاناسونیک قرار داره.بقیه VGA هستند.

8-کمترین میزان سرعت شاتر که خیلی هم به درد میخوره در مدل FZ28 به 60 ثانیه میرسه!!! و در مدل H50 به 30 ثانیه که درمقایسه با کانن که 15 ثانیه هست خیلی تفاوت داره و مزیت بزرگی به حساب میاد(البته من مطمئن نیستم چون خودم تا حالا بیشتر از 15 ثانیه در اختیار نداشتم ولی حدس میزنم که با 30 و 60 میشه عکسهای جالبتری خلق کرد.)

9-سونی H50 کنترل از راه دور داره که در نوع خودش یه مزیت به حساب میاد.مخصوصا برای زمانی که میخواین عکسهایی بگیرین که سوژه متوجه نشه مثلا از پرنده ها یا .....

10-وزن دو مدل کانن در حدود 150-200 گرم از مدلهای دیگه بیشتره!!!(چرا آخه؟)

11-از لحاظ کیفیت عکاسها و میزان نویز و این موارد من خبری ندارم و اگر دوستان حرفه ای و آَشنا با این موارد میدونند کمک کنند(البته مدل SX1IS که هنوز نیومده نمیشه نظر خاصی داد با توجه به اینکه از CMOS هم استفاده میکنه!!)

در نهایت نظر شما چیه؟کدوم دوربین برندست؟با توجه به مواردی که گفتم.
این هم لینک این دوربینها:
نیکون 1-http://www.imaging-resource.com/PRODS/CPP80/CPP80A.HTM
2-http://www.imaging-resource.com/PRODS/FZ28/FZ28A.HTMپاناسونیک
سونی 3-http://www.imaging-resource.com/PRODS/H50/H50A.HTM
4-http://www.imaging-resource.com/PRODS/SX10IS/SX10ISA.HTMکانن SX10IS
کانن SX1IS
5-http://www.canon.co.uk/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX1_IS/index.asp?specs=1

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ُسلام خدمت دوستان عزیز.
من میخوام یه دوربین SLR-like بگیرم.چند مورد رو از برندهای مطرح بررسی کردم.5 تا انتخاب دارم که هرکدوم یه معایبی داره و یه مزایایی.دوربین هایی که میخوام از بین اونها انتخاب کنم اینها هستند:
1-Canon SX1 IS
2-Canon SX10 IS
3-panasonic FZ28
4-Sony H50
5-Nikon P80
1-از بین اینها دوربین SX1IS یه تفاوت بزرگ داره و اونم استفاده از CMOS به جای CCD هستش که فکر میکنم باعث افزایش سرعت عملکرد میشه،ولی نمیدونم چه تاثیری در کیفیت عکس میتونه داشته باشه؟! این دوربین نسبت به دوربینهای دیگه در لیست بالا جدید تر هم هست و هنوز فکر کنم توی بازار ایران پیدا نمیشه ولی خوب خیلی زود میرسه.

2-تفاوت بعدی در زوم این دوربینهاست که 2مدل کانن زوم 20 و نیکون و پاناسونیک 18 و در نهایت سونی 15 هستند.اینجا برنده کانن خواهد بود.

3-همگی سایز CCD برابر دارند.1/2.3

4-همگی از لرزشگیر لنز استفاده میکنند اما در مورد نیکون نوشته شده که از لرزشگیر Sensor shift استفاده میکنه که نمیدونم کدوم بهتره؟

5-سایز LCD تقریبا در رنج 2.5 در SX10 تا 3 در H50 متفاوته که این هم مورد مهمی نیست .گرچه LCD چرخان در بعضی از مدلها مانند SX10,SX1 و H50 میتونه خیلی قابل توجه باشه.

6-موضوعی که برای من از اهمیت زیادی برخورداره نوع باتری بکار رفته در این دوربینهاست.من اصلا از باتریهای شارژی مخصوص که فقط برای اون دوربین ساخته شده خیلی دل خوشی ندارم.دوستم یه نیکون داشت که بعد از مدتی باتری از بین رفت و مجبور شد کلی وقت دنبال باتری یدک بگرده و آخرش هم چیز مناسبی پیدا نکرد.به نظر من داشتن باتریAAبرای یک دوربین یک مزیت بسیار بزرگ به حساب میاد.
ازبین دوربینهای بالا فقط دو مدل کانن SX10و SX1 این قابلیت رو دارند.

7-کیفیت فیلم برداری در مدل SX1 در حالت HD هستش و در مرتبه بعدی FZ28 پاناسونیک قرار داره.بقیه VGA هستند.

8-کمترین میزان سرعت شاتر که خیلی هم به درد میخوره در مدل FZ28 به 60 ثانیه میرسه!!! و در مدل H50 به 30 ثانیه که درمقایسه با کانن که 15 ثانیه هست خیلی تفاوت داره و مزیت بزرگی به حساب میاد(البته من مطمئن نیستم چون خودم تا حالا بیشتر از 15 ثانیه در اختیار نداشتم ولی حدس میزنم که با 30 و 60 میشه عکسهای جالبتری خلق کرد.)

9-سونی H50 کنترل از راه دور داره که در نوع خودش یه مزیت به حساب میاد.مخصوصا برای زمانی که میخواین عکسهایی بگیرین که سوژه متوجه نشه مثلا از پرنده ها یا .....

10-وزن دو مدل کانن در حدود 150-200 گرم از مدلهای دیگه بیشتره!!!(چرا آخه؟)

11-از لحاظ کیفیت عکاسها و میزان نویز و این موارد من خبری ندارم و اگر دوستان حرفه ای و آَشنا با این موارد میدونند کمک کنند(البته مدل SX1IS که هنوز نیومده نمیشه نظر خاصی داد با توجه به اینکه از CMOS هم استفاده میکنه!!)

در نهایت نظر شما چیه؟کدوم دوربین برندست؟با توجه به مواردی که گفتم.
این هم لینک این دوربینها:
نیکون 1-http://www.imaging-resource.com/PRODS/CPP80/CPP80A.HTM
2-http://www.imaging-resource.com/PRODS/FZ28/FZ28A.HTMپاناسونیک
سونی 3-http://www.imaging-resource.com/PRODS/H50/H50A.HTM
4-http://www.imaging-resource.com/PRODS/SX10IS/SX10ISA.HTMکانن SX10IS
کانن SX1IS
5-http://www.canon.co.uk/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX1_IS/index.asp?specs=1

1- سنسورهای CMOS بخاطر ساختارشون کلا نویز کمتری تولید میکنند و در مقابل نور کمتر داغ میشوند. شاید منظورتون از سرعت بیشتر اینه که بخاطر نویز کمتر سنسورهای CMOS در اونها میشه از ایزوهای بالاتر (با نویز کمتر) استفاده کرد و در نتیجه از سرعت شاتر بالاتر. اما این بحث تفاوت نویز در سنسورهای CCD و CMOS خیلی زیاد نیست که تنها ملاک انتخاب دوربین قرار گیرد، شاید تفاوت عمده و قابل توجه سنسورهای CMOS و CCD در عکاسی از اسمان شب باشد که با توجه به اینکه در عکاسی از آسمان شب ازنوردهیهای طولانی چندین دقیقه حتی تا چند ساعت استفاده میشود، سنسورهای CCD به علت اینکه در نوردهیهای طولانی داغ میشوند در مقایسه با سنسورهای CMOS نویز بیشتری دارند و زیاد مناسب عکاسی اسمان شب نیستند. بهرحال باید نمونه عکسهای Canon SX1 IS در ایزوهای مختلف و مقایسه اونها با دوربینهای دیگر رو دید تا بشه نظر داد. اما Canon SX1 IS فکر میکنم وقتی به بازار بیاد قیمت بالای 600 هزارتومن داشته باشه که با این قیمت خرید SLR-LIKE به صرفه نیست.
2- زوم دوربینها رو بدین شکل مقایسه نکنید، ممکن است یک دوربین واید بیشتری داشته باشد (مثلا 18) و زوم 10 که در اینصورت تله آن میشود 180 ولی دوربین دیگری واید 28 داشته باشد با همان زوم 10 که تله آن میشود 280، بنابرین میزان واید و تله دوربینها رو مقایسه کنید و ببینید که بیشتر به واید نیاز دارید یا تله.
3- بله سایز سنسورشان یکی است.
4- نمیشه گفت که کدام نوع لرزشگیر بهتر است.
5- همانطور که خودتون گفتید، اندازه LCD خیلی مهم نیست.
6- باتریهای لیتیومی مشکلی ندارند، فکر نمیکنم نوع باتری ملاک خوبی برای انتخاب دوربین باشه.
7- در مورد کیفیت فیلمبرداری اطلاعی ندارم.
8- خوب بله، سرعت پایین شاتر میتونه استفاده هایی داشته باشه که البته به نوع عکاسی شما برمیگرده، ولی باز اون رو تنها معیار انتخاب قرار ندید.
9- استفاده از کنترل از راه دور رو برای عکاسی از سوژه هایی که میخواهید متوجه نشوند رو نفهمیدم. بیشتر استفاده ریموت در عکاسی با سرعتهای پایین و البته عکسهایی که میخواهید خودتون توی عکس باشید است.
10- از بین این مدلهایی که گفتید، وزن FZ28 و P80 از بقیه کمتره.
11- در مورد کیفیت دوربینها: برای SX 10 این ریویو رو پیدا کردم. همچنین نظرات استفاده کنندگان رو میتونید اینجا بخونید.
FZ28 دوربین خوبی است که البته یکی از دوستان همینجا به تازگی خریده به قیمت 465 هزارتومن که بنظرم گرونه چون هنوز افت قیمتش رو نکرده.
یک مقایسه ای بین SX 10 و H50 رو اینجا میتونید بخونید. نمونه عکسهای H50 در مقایسه با نمونه عکسهای SX 10 . در مورد سونی میشه گفت که کلا در دوربنیهای سونی سچوریشن عکسها بالاست اما کنون رنگهای طبیعی تری ارائه میکنه، اما افزایش سچوریشن عکسها اگرچه ممکنه که در نگاه اول زیباتر بنظر بیاد، اما باعث از دست رفتن جزئیات بخصوص در نواحی پررنگ میشه، این دو عکس (+ و +)نشاندهنده این موضوع است (به سری نخهای رنگی در سمت راست عکسها دقت کنید) . البته با ادیت در فتوشاپ به راحتی میتوان عکسهای کنون را به همان سچوریشن و یا شفافیت عکسهای سونی رساند، با این تفاوت که خروجی کنن دارای جزئیات بیشتری نسبت به خروجی سونی است. این هم مقایسه عکس دو دوربین در ایزوی 400 (سونی و کنون) و 800 (سونی و کنون) بنظر میاد، کیفیت عکس کنون در این دو نمونه بهتر باشد.
در مورد P80 هم اینجا یک توضیحی دادم.

اما نکات دیگر:
1- چون شما مدل Canon SX1 IS رو ذکر کردید، بنظرم اومد برای خرید عجله ندارید. اگر اینطور است، اگر صبر کنید هم دوربینهای Canon SX10 IS و هم FZ28 افت قیمتشون رو خواهند کرد و هم اینکه ریویوهای بیشتری برای اونها و همچنین Canon SX1 IS ارائه خواهد شد. اگر خواستید صبر کنید، توی این مدت به دنبال مقایسه ها و ریویوها باشید.
2- یکی از نکاتی که شما بهش اشاره نکردید، فرمت RAW هست که از بین این مدلها فقط FZ28 ساپورت میکنه. همچنین قدرت فلاش است که مدلهای FZ28 و H50 به نسبت دو مدل کنون، فلاششون قدرت بیشتری داره.

Last edited:

soheil_ya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میخواستم بدونم نظرتون راجبه canon DS 6041 چیه ؟ ممنون!

soheil_ya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی من تو سایت EBAY چند تا لنز X-RAY دیدیم میشه راهنمایی کنید از کجا میتونم این لنز هارو بخرم !:cool:

بالا