- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
دوستان توی ایران از کجا میشه Hasselblad خرید ؟
سلام
دوستان این دوربین پاناسونیک tz2 چه طور هستش ؟ آیا دوربین خوبی هست ؟
تو این مایه ها (تا 250) پیشنهاد شما برای یه دوربین خوب چیه ؟
ممنون از راهنماییتون
![]()
دوستان توی ایران از کجا میشه Hasselblad خرید ؟
Canon EOS 1Ds MKIII با همه مدل لنز و فيلتر و هر طور امكانات كه فكرشو بكنيد ازين بيشتر ميارزه.واو!! کی میخواد بخره؟!! بالای 25-30 میلیون ه!! (در هر حال به عکس باران سر بزن)
http://forum.persiantools.com/t43515.html
![]()
عکاس مجله "زندگی ایدآل" از این دوربین استفاده میکنه....
فکر میکنم کاربرد اشون فرق داشته باشه...Canon EOS 1Ds MKIII با همه مدل لنز و فيلتر و هر طور امكانات كه فكرشو بكنيد ازين بيشتر ميارزه.
بنده منظورم كاربرد عمومي است. انتظاري كه ما از يك دوربين فوق حرفه اي SLR سراغ داريم چيزي بيشتر ازين نيست كه از تمامي محصولات توليد شده در تمامي رده ها يك سر و گردن بالاتر باشند كه البته براي دوربين هايي مثل سري 1Ds از كانن و سري D از نيكون اين مورد صادق هست. ضمن اينكه قيمت اين دوربين ها هم بر همين اساس از تمامي دوربين ها در رده هاي مختلف بالاتره.فکر میکنم کاربرد اشون فرق داشته باشه...
تو همه جور کارها همیشه یه برندهایی هست که خیلی خیلی خاص هستند. تو ماشین سازی، صوتی تصویری ها و ... فرض کنید اپل مکینتاش تو دنیای کامپیوتر.
توی این کار هم هسل بلد یک برند خاصه. تولید تکنولوژی خیلی گرونه. نوآوری و پیشرفت هزینه داره و هر کس که بخواد قبل از دیگران این تکنولوژی رو داشته باشه باید بهاش رو هم بپردازه.
دقت کنید که پس از گذشت یه دوره خاص که می تونه 1 سال به بالا باشه، همون تکنولوژی ها به تولید کننده های دیگه فروخته می شه و یا بعضی اوقات تکنولوژی ها کپی سازی میشه. که قاعدتاً ارزونی به همراه داره.
فرض کنید سری جدید هسل بلد خنک کننده CCD داره!! این باعث کم شدن نویز می شه.
هسل بلد ادعا میکنه که آقای هسل بلد 50 سال پیش بهترین دوربین آن موقع را ساخت و الان هم این کارخانه خیلی خیلی جالب داره کار می کنه.
این ها موازی با پیشرفت سخت افزاری روی نرم افزار هم کار کردن و بسیار خلاقانه تونستند نرم افزار های دوربین هاشون رو بهینه کنند. یکی از ساده ترین بیان ها برای این بهینه سازی کم شدن حافظه مورد نیاز برای ذخیره یه عکس 39 مگاپیکسلیه!!! و ...
البته کار خاص تولید کردن، بهترین متریال رو مصرف کردن، گارانتی خوب دادن، پشتیبانی قوی و نداشتن remark از جمله دلایل گران بودن این برنده.
اون فکر کنم H2D باشه ، من دو مدل بعدش رو میگم ، H3ِِِِِِِDii .واو!! کی میخواد بخره؟!! بالای 25-30 میلیون ه!! (در هر حال به عکس باران سر بزن)
http://forum.persiantools.com/t43515.html
![]()
عکاس مجله "زندگی ایدآل" از این دوربین استفاده میکنه....
اون فکر کنم H2D باشه ، من دو مدل بعدش رو میگم ، H3ِِِِِِِDii .
بنده منظورم كاربرد عمومي است. انتظاري كه ما از يك دوربين فوق حرفه اي SLR سراغ داريم چيزي بيشتر ازين نيست كه از تمامي محصولات توليد شده در تمامي رده ها يك سر و گردن بالاتر باشند كه البته براي دوربين هايي مثل سري 1Ds از كانن و سري D از نيكون اين مورد صادق هست. ضمن اينكه قيمت اين دوربين ها هم بر همين اساس از تمامي دوربين ها در رده هاي مختلف بالاتره.
کانن مارک3 و غیره به نظر من کاربرد خبرنگاری دارند , ایزو بالا سرعت عکاسی پیاپی بالا و غیره اما این هاسلبلد برای کار استودیوست ... مشخصات رو کاغذ اش از یه دوبین 200 دلاری هم پایین تره... ایزو تا 500 ... سرعت عکاسی پاپی نیم عکس در ثانیه! با اینحال حرفه ای ترین دوربین دیجیتال ( و حتی آنالوگ! -اطلاع ندارم اما شنیدم- ) دنیا محصوب میشه...
سلام
این دو تا دوربین چه فرق مهمی با هم دارن ؟ به نظرتون کدومش بهتره ؟
canon a590is
canon a720is
نظرتون در مورد سونی w55 چیه ؟
یه سوال دیگه : با این دوربین های کانن با یک بار شارژ باتری چند تا میشه عکس گرفت ؟
tz3 دوربين خوبيه. لنز خوبي داره و رنج خوبي هم داره و البته يك دوربين چند منظوره به حساب مياد.نظرتون راجع به panasonic tz3 چيه؟؟ آيا ميشه به لنز خوب panasonic فقط اكتفا كرد؟ عكس برداري تو iso هاي بالا چطوره؟ كيفيت عكس اين مدل به نظرتون بهتره يا Canon PowerShot SX100 IS البته تو رنج اين قيمت!!!
سلام
این دو تا دوربین چه فرق مهمی با هم دارن ؟ به نظرتون کدومش بهتره ؟
canon a590is
canon a720is
نظرتون در مورد سونی w55 چیه ؟
یه سوال دیگه : با این دوربین های کانن با یک بار شارژ باتری چند تا میشه عکس گرفت ؟
ممنون arkdvi عزيز، به نظر شما در اين رنج قيمت چه دوربيني بهتره !واقعا موندم چي بگيرم كه از خرج كردنم تو اين زمينه به نسبت دوربين هاي اين رنج پشيمون نشم!