• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان توی ایران از کجا میشه Hasselblad خرید ؟

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام
دوستان این دوربین پاناسونیک tz2 چه طور هستش ؟ آیا دوربین خوبی هست ؟
تو این مایه ها (تا 250) پیشنهاد شما برای یه دوربین خوب چیه ؟
ممنون از راهنماییتون
:)

به نظرم که عالیه اگه 30-40 به بودجه اضافه کنی tz3 میتونی بخری

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان توی ایران از کجا میشه Hasselblad خرید ؟

واو!! کی میخواد بخره؟!! بالای 25-30 میلیون ه!! (در هر حال به عکس باران سر بزن)

http://forum.persiantools.com/t43515.html

000048_hasselblad_h3d_31.jpg

عکاس مجله "زندگی ایدآل" از این دوربین استفاده میکنه....

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
تو همه جور کارها همیشه یه برندهایی هست که خیلی خیلی خاص هستند. تو ماشین سازی، صوتی تصویری ها و ... فرض کنید اپل مکینتاش تو دنیای کامپیوتر.
توی این کار هم هسل بلد یک برند خاصه. تولید تکنولوژی خیلی گرونه. نوآوری و پیشرفت هزینه داره و هر کس که بخواد قبل از دیگران این تکنولوژی رو داشته باشه باید بهاش رو هم بپردازه.

دقت کنید که پس از گذشت یه دوره خاص که می تونه 1 سال به بالا باشه، همون تکنولوژی ها به تولید کننده های دیگه فروخته می شه و یا بعضی اوقات تکنولوژی ها کپی سازی میشه. که قاعدتاً ارزونی به همراه داره.
فرض کنید سری جدید هسل بلد خنک کننده CCD داره!! این باعث کم شدن نویز می شه.
هسل بلد ادعا میکنه که آقای هسل بلد 50 سال پیش بهترین دوربین آن موقع را ساخت و الان هم این کارخانه خیلی خیلی جالب داره کار می کنه.
این ها موازی با پیشرفت سخت افزاری روی نرم افزار هم کار کردن و بسیار خلاقانه تونستند نرم افزار های دوربین هاشون رو بهینه کنند. یکی از ساده ترین بیان ها برای این بهینه سازی کم شدن حافظه مورد نیاز برای ذخیره یه عکس 39 مگاپیکسلیه!!! و ...

البته کار خاص تولید کردن، بهترین متریال رو مصرف کردن، گارانتی خوب دادن، پشتیبانی قوی و نداشتن remark از جمله دلایل گران بودن این برنده.

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
فکر میکنم کاربرد اشون فرق داشته باشه...
بنده منظورم كاربرد عمومي است. انتظاري كه ما از يك دوربين فوق حرفه اي SLR سراغ داريم چيزي بيشتر ازين نيست كه از تمامي محصولات توليد شده در تمامي رده ها يك سر و گردن بالاتر باشند كه البته براي دوربين هايي مثل سري 1Ds از كانن و سري D از نيكون اين مورد صادق هست. ضمن اينكه قيمت اين دوربين ها هم بر همين اساس از تمامي دوربين ها در رده هاي مختلف بالاتره.
حالا اينكه هازلبلاد چه كاربرد خيلي خاصي داره بنده بي اطلاعم والبته اين رو ميدونم كه سنسور 40 مگاپيكسلي اين دوربين ها طبيعتا نيازمند پردازشگري قوي هم هست و شايد يكي از دلايل بالا بودن قيمتش هم همين باشه: خاص بودن

تو همه جور کارها همیشه یه برندهایی هست که خیلی خیلی خاص هستند. تو ماشین سازی، صوتی تصویری ها و ... فرض کنید اپل مکینتاش تو دنیای کامپیوتر.
توی این کار هم هسل بلد یک برند خاصه. تولید تکنولوژی خیلی گرونه. نوآوری و پیشرفت هزینه داره و هر کس که بخواد قبل از دیگران این تکنولوژی رو داشته باشه باید بهاش رو هم بپردازه.

دقت کنید که پس از گذشت یه دوره خاص که می تونه 1 سال به بالا باشه، همون تکنولوژی ها به تولید کننده های دیگه فروخته می شه و یا بعضی اوقات تکنولوژی ها کپی سازی میشه. که قاعدتاً ارزونی به همراه داره.
فرض کنید سری جدید هسل بلد خنک کننده CCD داره!! این باعث کم شدن نویز می شه.
هسل بلد ادعا میکنه که آقای هسل بلد 50 سال پیش بهترین دوربین آن موقع را ساخت و الان هم این کارخانه خیلی خیلی جالب داره کار می کنه.
این ها موازی با پیشرفت سخت افزاری روی نرم افزار هم کار کردن و بسیار خلاقانه تونستند نرم افزار های دوربین هاشون رو بهینه کنند. یکی از ساده ترین بیان ها برای این بهینه سازی کم شدن حافظه مورد نیاز برای ذخیره یه عکس 39 مگاپیکسلیه!!! و ...

البته کار خاص تولید کردن، بهترین متریال رو مصرف کردن، گارانتی خوب دادن، پشتیبانی قوی و نداشتن remark از جمله دلایل گران بودن این برنده.

ممنون از توضيحاتت

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
واو!! کی میخواد بخره؟!! بالای 25-30 میلیون ه!! (در هر حال به عکس باران سر بزن)

http://forum.persiantools.com/t43515.html

000048_hasselblad_h3d_31.jpg

عکاس مجله "زندگی ایدآل" از این دوربین استفاده میکنه....
اون فکر کنم H2D باشه ، من دو مدل بعدش رو میگم ، H3ِِِِِِِDii .
راستش نمونه عکس های 5D رو با هسلبلد اچ 3 دی دابل آی مقایسه میکردم ، میدیدم در یک پیکسل مشابه اونقدر هسلبلد دیتیل های بیشتری رو توی عکس هاش به نمایش میذاره که با خودم گفتم نکنه از خودش میسازه این دیتیل هارو :blink:

این لینک رو داشته باشید

هر چی باشه دوربین هایی که توی تلسکوپ های ماهواره ای ذخیره شدن هسلبلد هستند !

so just imagine how perfect are they

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اون فکر کنم H2D باشه ، من دو مدل بعدش رو میگم ، H3ِِِِِِِDii .

این عکسی که گذاشتم H3D ه ... البته منظورم این نبود که همینو دارن... کلا هاسلبلد دارن ... مجله قبل عید زندگی ایده آل دیدنی بود!

لینک هم خیلی جالب بود!

بنده منظورم كاربرد عمومي است. انتظاري كه ما از يك دوربين فوق حرفه اي SLR سراغ داريم چيزي بيشتر ازين نيست كه از تمامي محصولات توليد شده در تمامي رده ها يك سر و گردن بالاتر باشند كه البته براي دوربين هايي مثل سري 1Ds از كانن و سري D از نيكون اين مورد صادق هست. ضمن اينكه قيمت اين دوربين ها هم بر همين اساس از تمامي دوربين ها در رده هاي مختلف بالاتره.

کانن مارک3 و غیره به نظر من کاربرد خبرنگاری دارند , ایزو بالا سرعت عکاسی پیاپی بالا و غیره اما این هاسلبلد برای کار استودیوست ...حتی بعضی از مشخصات رو کاغذ اش از یه دوبین 200 دلاری هم پایین تره... (ایزو تا 500 , سرعت عکاسی پاپی نیم عکس در ثانیه) با اینحال حرفه ای ترین دوربین دیجیتال ( و حتی آنالوگ! -اطلاع ندارم اما شنیدم- ) دنیا محصوب میشه...

مشخصات فنی H3d
http://www.letsgodigital.org/en/10534/hasselblad_h3d/

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
مشخصاتش از دوربین 200 دلاری پایین تره؟
تو این لینکی که من دارم میبینم 39 مگا پیکسله! احتمالا یکی از کاربردهای اساسیش عکاسی برای چاپ روی پستر های خیلی بزرگ هست. (شاید فقط برای این جور کارها ساخته شده)

کانن مارک3 و غیره به نظر من کاربرد خبرنگاری دارند , ایزو بالا سرعت عکاسی پیاپی بالا و غیره اما این هاسلبلد برای کار استودیوست ... مشخصات رو کاغذ اش از یه دوبین 200 دلاری هم پایین تره... ایزو تا 500 ... سرعت عکاسی پاپی نیم عکس در ثانیه! با اینحال حرفه ای ترین دوربین دیجیتال ( و حتی آنالوگ! -اطلاع ندارم اما شنیدم- ) دنیا محصوب میشه...

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
نظرتون راجع به panasonic tz3 چيه؟؟ آيا ميشه به لنز خوب panasonic فقط اكتفا كرد؟ عكس برداري تو iso هاي بالا چطوره؟ كيفيت عكس اين مدل به نظرتون بهتره يا Canon PowerShot SX100 IS البته تو رنج اين قيمت!!!

Mohammad~Reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این دو تا دوربین چه فرق مهمی با هم دارن ؟ به نظرتون کدومش بهتره ؟
canon a590is
canon a720is
نظرتون در مورد سونی w55 چیه ؟

یه سوال دیگه : با این دوربین های کانن با یک بار شارژ باتری چند تا میشه عکس گرفت ؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
canon a590is
canon a720is

یه سوال دیگه : با این دوربین های کانن با یک بار شارژ باتری چند تا میشه عکس گرفت ؟

canon a720is امتحانشو پس داده و بهتره!
ولي نظره من تو اين رنج قيمت w80 سوني هست!
حدود 300-350 تا عكس البته اگه زياد با LCD و غيره نخواهي كار كني!

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
نظرتون راجع به panasonic tz3 چيه؟؟ آيا ميشه به لنز خوب panasonic فقط اكتفا كرد؟ عكس برداري تو iso هاي بالا چطوره؟ كيفيت عكس اين مدل به نظرتون بهتره يا Canon PowerShot SX100 IS البته تو رنج اين قيمت!!!
tz3 دوربين خوبيه. لنز خوبي داره و رنج خوبي هم داره و البته يك دوربين چند منظوره به حساب مياد.
كنترل هاي دستي رو نداره واز ايزو 400 به بالا عكس ها عملا غير قابل استفاده هستند. ريوير كامل اين دوربين رو مي تونيد در اينجا مشاهده كنيد.
http://www.dpreview.com/reviews/panasonictz3/
درجه بندي ريويو هاي dpreview معمولا سه رده داره. بالاتر از ميانگين، توصيه شده و شديدا توصيه شده كه اين دوربين توصيه شده هست.
*** : لنز دوربين هاي پاناسونيك همگي ساخت Leica هستند.
SX100 كانن از نظر رنج لنز دوربين به پاي tz3 نمي رسه. lcd اين دوربين رزولوشن كمتري داره. (172000 به 230000 tz3 ) و با توجه به اينكه منظره ياب نداره مطمئنا در زير نور شديد آفتاب مشكل ساز خواهد شد. ويژگي متفاوت اين دوربين در مقابل tz3 استفاده از باتري هاي قلمي است كه تهيه اين باتري ها به مراتب راحتتره ولي اين مورد يك مزيت به شمار نمي ره. در كل به نسبت tz3 در موقعيت هاي مختلف كيفيت بهتري داره . اين دوربين هم در dpreview توصيه شده.
ريويو كامل اين دوربين : http://www.dpreview.com/reviews/canonsx100is/

سلام
canon a590is
canon a720is

اين دو زياد به هم مرتبط نيستند و A590 IS دنباله رو A570 IS به حساب مياد.
تغييرات:
تكنولوژي تشخيص چهره تا 9 چهره بهبود پيدا كرده. (در مقابل تشخيص 3 چهره در A570 IS)
قابليت تشخيص حركت سوژه
بهبود عملكرد "كاهش قرمزي چشم"
سيستم ضد بلور شدن تركيبي و بهبود يافته با استفاده از ايزوهاي بالاتر و لرزشگير مكانيكي)
http://www.imaging-resource.com/PRODS/A590IS/A590ISA.HTM

- سوني W55 كلا با اين رده از دوربين هاي كانن متفاوته و البته از نظر كارايي در حد بسيار پاييني قرار داره و به جز بدنه فلزي و الترا كامپكت بودنش به هيچ چيزش نميشه دلخوش كرد.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ممنون arkdvi عزيز، به نظر شما در اين رنج قيمت چه دوربيني بهتره !‌واقعا موندم چي بگيرم كه از خرج كردنم تو اين زمينه به نسبت دوربين هاي اين رنج پشيمون نشم!

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون arkdvi عزيز، به نظر شما در اين رنج قيمت چه دوربيني بهتره !‌واقعا موندم چي بگيرم كه از خرج كردنم تو اين زمينه به نسبت دوربين هاي اين رنج پشيمون نشم!

من دقيقا متوجه نياز شما نشدم ولي با توجه به قيمت پيشنهادي :
دوربين هاي SX100از كانن، TZ3 از پاناسونيك و H3 از سوني براي مصارف معمولي طراحي شده اند ولي انتخاب اين دوربين ها چندان كار درستي نيست چرا كه با توجه به زوم زياد لرزش در حالت تله شديدا مشاهده ميشه و حتي با وجود داشتن لرزشگير در اين دوربين ها شما متجه خواهيد شد كه بايد از ميزان زوم در بسياري از شرايط محيطي كم كنيد ولي چنانچه قصد انتخاب يكي ازين موارد رو داريد من SX100 رو پيشنهاد مي كنم.

همومطور كه گفتم زوم زياد شايد در عمل و براي مصارف خانگي چندان نياز نباشد. منطقا بايد رفت سراغ دوربين هايي با زوم كمتر از كانن در زوم 6 برابر A720 IS و A650 IS در بازار موجود هست كه قيمت اولي 220-230 و دومي 250-265 (نه دقيقا)
هر دوي اين ها زوم 6 برابر دارند . A720 IS رزولوشن 8 مگاپيكسل و A650 iS 12.1 مگايكسل دارند.
اندازه سنسور A650 IS بزرگتره و اين يعني كيفيت بيشتر.
A650 IS صفحه نمايش با رزولوشن بالا و متحرك داره و از 4 باتري براي تغذيه استفاده مي كنه.
و در كل از بين اين دو A650 IS برتري قابل ملاحظه اي داره. اگر موراد گفته شده چندان اهميتي نداره A720 IS هم دوربين خوبيست.
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-A720IS
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-A650 IS

و اما اگر به ظاهر، به بدنه محكم و اندازه دوربين اهميت ميديد ، باز هم نظر من كانن و اين بار رده IXUS هاست.

Canon Powershot SD870 IS يا IXUS 860 IS

اين دوربين زوم 3 برابر - لنز وايد 28 ميليمتر ، بدنه فلزي، ابعاد كوچك و طراحي عالي داره و قيمتش هم به قيمت پيشنهادي شما (قيمت اين دوربين در ديجي كالا330000 تومان قيد شده) نزديكه.
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-SD870IS

اگر در اين رده دوربين ارزانتر با مشخصات تقريبي دوربين بالا مي خواهيد Canon Powershot SD1100 IS يا IXUS 80 IS گزينه خوبي است
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Can-SD1100 IS

*** در اين رده دوربين هاي خوبي از سوني و از سري W , T وجود داره كه اگر به امكانات و به قيمت توجه كنيد باز هم كانن قويتره.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
ممنون arkdvi عزيز بابت توضيحات به كار برده و كمك بسيار مهمي به من كرديد در مورد انتخاب دوربين!!
ميخواستم نظرتون رو در مورد Panasonic tz5 بپرسم با توجه به اين كه اين دوربين در dpreview بسيار پيشنهاد شده و دو بار عبارت Highly Recommended ذكر شده!!
ميتونيد در اين مورد توضيح بديد؟؟
Canon A720IS رو هم ديدم واقعا دوربين خوبي هست در ISO هاي مختلف البته در 1600 قابل قبول هست اما اينكه TZ5 در اين ايزو چگونه عمل ميكنه عكسي تو اين ايزو نبود!!
نكته ديگه كيفيت فيلمبرداري هست كه البته نبايد از دوربين ديجيتال اين انتظار رو داشته باشيم اما كيفيت فيلمبرداري شده الان ملاك با توجه به نكاتي كه در dpreview و DigiKala بهش اشاره شده!!
ممنون ميشم اين نكات رو يكمي درموردشون توضيح بديد!

arkdvi

کاربر فعال
لایک‌ها
0
TZ5 همونطور كه در ريويوي اين دوربين اومده مورد قابل قبوليه ولي متاسفانه هنوز هم اشكالاتش توي ذوق مي زنه. نداشتن تراز سفيدي مطمئن (White Balance) ، نويز داشتن حتي در ايزوهاي پايين ، ماكروي ضعيف ، طراحي نامناسب جاي فلاش و ...
البته نميشه به راحتي از كنار اين دوربين گذشت چرا كه داشتن لنز وايد و رنج مناسب، فوكوس عالي، صفحه نمايش 3 اينچ، داشتن زوم در حالت فيلمبرداري و ...

http://www.dpreview.com/reviews/panasonictz5/page11.asp
A720 IS با TZ5 در يك رده نيستند و مقايسه اين دو كار اشتباهيه ولي براي كارهاي معمولي و خانگي و با توجه به قيمت و كيفيت خروجي A720IS مناسب تره.

عكس هاي نمونه TZ5 هم در لينك بالا موجوده.
فيلمبرداري با TZ5 مسلما بهتره تا A720IS
داشتن عنوان "Highly Recommended" به اين معني است كه اين دوربين با توجه به امكانات ، محاسن و معايبش در رده قيمت خودش گزينه خوبيه.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
خسته نباشید
می خواستم دوربین Olympus - EVOLT E-510 پک دو لنزش رو بگیرم ... اینجا رو پیدا کردم با قیمت 608.90$
دو جا دیگه هم هست به قیمت های تقریبا 750 دلار اینجا و اینجا
منتها می خوام ببینم به این سایت Butterfly Photo میشه با این قیمتش اعتماد کرد ... یا 2 تا سایت دیگه عملا قابل اعتماد هستند ؟
تو ایران قیمت این دوربین با پکیج 2 لنزش حدود 950 تا هست ... اگر امکان خرید از خارج برام میسر باشه پیشنهاد شما چیه ...
سفارش بدم از اونور برام بیارن یا از همین ایران بخرم؟
ممنون میشم تو خرید این دوربین اگر موردی یا تجربه ای دارین بگین ...
راستی قیمت دوبی رو کسی میدونه؟ منظورم اینه که اگر خواستم برم دوبی تا یه ماه دیگه به نظرتون صبر کنم اونجا بگیرم؟
ممکنه بتونم با قیمت بهتری نسبت به ایران پیدا کنم؟
ممنون
موفق باشید

r7asmu7s

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به دوستان ... امکانش هست دوربین های پیشنهادی خودتون رو با اولویت هایی که میگم معرفی کنید؟
1. لنز خوب و تاکید روی wide بودنش ...
2. حداقل 7.2 مگاپیکسل
3. قیمت حداکثر 350000 تومان ...
پیشاپیش تشکر ...

بالا