• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دايي : پول نرسد سكوتم را مي شكنم

دايي در صورت برطرف نشدن مشكلات مالي سكوت خود را مي شكند و پس از بازگشت از اسپانيا رسماً از سمتش استعفا مي دهد
دايي با اشاره به مشكلات مالي كه در اردوي قبلي تيم ملي در اسپانيا و چك اتفاق افتاده بود دلخوري مجدد خود را از بي پولي فدراسيون و نرفتن احمد ابراهيمي زاده با تيم ملي به عمان اعلام وتاكيد كرد در صورت برطرف نشدن اين مشكل سكوت خود را مي شكند و پس از بازگشت از اسپانيا رسماً از سمتش استعفا مي دهد .بهترين فدراسيون سال 2008 قاره كهن در حساب بانكي اش پول كافي ندارد . اگر ناظران كنفدراسيون آسيا قضيه نبود پول سفر به عمان را مي شنيدند هرگز نمره ايده آل در آمد زايي را به فدراسيون فوتبال ايران اعطا نمي كرد كه با اضافه شدن آن به مجموع امتيازات ، تنديس برترين فدراسيون قاره كهن به ايران تعلق گيرد. تيم ملي در حالي كه ثانيه اي تا انجام پرواز به مسقط پيش رو داشت هزينه سفر را تحويل گرفت . دير كرد مديران فدراسيون در پرداخت هزينه سفر اعصاب سر مربي تيم ملي را به هم ريخت و دايي كه سابقه درگيري كلامي با علي كفاشيان را در كارنامه اش ثبت كرده بود ، بامداد يكشنبه دوباره به سيم آخر زد تا بحران مالي فدراسيون كاملاً علني شود .
دايي قصد خروج ناگهاني از تيم ملي را داشت كه مهدي تاج با پا در مياني باعث ايجاد آرامش در اردوي تيم ملي شد .دايي به تاج گفته است اگر تا 30 آذر ماه كه تيم به تهران برمي گردد پول لازم براي سفر به اسپانيا فراهم نشود ديگر از من توقع سكوت نداشته باشيد

منبع

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تبریک به آقای دایی با لج بازی نتیجه این میشه !!!!
برهانی و رضایی اصلا همدیگه رو نمیدیدند چه برسه به اینکه به هم پاس بدن !
کعبی گند زد به بازی ( جای حیدری و محمد خالی بود )
به نظر من اگر اکبرپور و برهانی کنار هم بودند خیلی بهتر میشد به دفاع کند اکوادور گل زد ! ( نظر کاملا شخصی )
تیم به یک بازیساز احتیاج داشت یا یکی که حد اقل سانتر کنه !
واقا که حالم به هم خورد !

شما احیانا استقلالی نیستی؟ ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سفر تيم ملي فوتبال به اسپانيا هم لغو شد

خبرگزاري فارس: اردوي تيم ملي فوتبال ايران در اسپانيا هم با ارسال نامه رسمي فدراسيون باسك لغو شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، به دليل مشكلات به وجود آمده بين فدراسيون باسك و فدراسيون فوتبال اسپانيا، روز گذشته خبرهايي مبني بر لغو اردوي تيم ملي ايران در اسپانيا شنيده شد.
شب گذشته فدراسيون باسك در نامه‌اي رسمي به فدراسيون ايران، اين اردو را لغو شده اعلام كرد. بدين ترتيب، اردوي تيم ملي كه از مدت‌ها قبل با حرف هاي زيادي در مورد آن صحبت مي‌شد، لغو شد.
به نقل از يكي از هماهنگ كنندگان اين سفر، ‌قرار بود تيم ملي فردا صبح عازم فرانكفورت شده و بعد از ظهر به بيلبائو پرواز كند.
رواديد بازيكنان براي اين سفر آماده است؛ اما با توجه به اينكه ايالت باسك قرار بود هزينه هاي اين سفر را تقبل كند، در صورتي كه قرار باشد تيم ملي بدون برگزار بازي دوستانه به اسپانيا سفر كند، هزينه اين سفر را بايد خودمان پرداخت كنيم.
نتيجه تلاش‌هاي شب گذشته مسئولان براي برگزاري بازي دوستانه با تيمي ديگر، بي‌نتيجه ماند و به همين دليل، اين سفر تا اين لحظه لغو شده است.
گفته مي شود قرارداد فدراسيون فوتبال با ايالت باسك رسمي است و فدراسيون مبلغي در حدود 150 هزار يورو بايد به عنوان غرامت دريافت كند.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
می بینم که زمان و زمین دست در دست هم دادن تا برن رو اعصاب دایی !

باید دید نفرین کی بوده اینجوری گرفته دی:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
شما احیانا استقلالی نیستی؟ ؟

شما هم خیلی با هوش هستی :lol:
گفتم نظرم شخصی بود ! خوب من گفتم به جای اینکه از 2 تا خط حمله که تا حالا کنار هم بودن رو تجربه نکرده استفاده کنه بیاد از 2 نفر که از اول لیگ کنار هم بودن استفاده کنه که مجموعا بیش از 20 تا گل تو کمتر از 20 بازی زدن !
و گفتم به جای حسین کعبی که اصلا آماده نیست از خسرو حیدری ( حداقل واسه نیمه دوم ) استفاده کنه !
البته دیگه نباید در مورد مبعلی کاظمیان و... صحبت کرد !:eek:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
شما هم خیلی با هوش هستی :lol:
گفتم نظرم شخصی بود ! خوب من گفتم به جای اینکه از 2 تا خط حمله که تا حالا کنار هم بودن رو تجربه نکرده استفاده کنه بیاد از 2 نفر که از اول لیگ کنار هم بودن استفاده کنه که مجموعا بیش از 20 تا گل تو کمتر از 20 بازی زدن !
و گفتم به جای حسین کعبی که اصلا آماده نیست از خسرو حیدری ( حداقل واسه نیمه دوم ) استفاده کنه !
نه عزیز
توی این تیم هر بازیکنی هم که بیاد بد بازی می کنه. برهانی اومد، کریم اومد، بازم دیدیم که تیم ملی همون بازی گند خودش رو کرد. توی دوره ای که دایی اومده تنها بازی خوبی که از تیم یادمه توی یکی از بازیهای اولی بود که اومده بود ۱۰-۱۲ دقیقه ی آخر جباری رو اورد دیدیم که تیم متحول شد و خلیلی هم آخر بازی یه گل زد که اونم فک کنم مال این بود که جباری می خواست خودش رو نشون بده.
وگرنه این تیم برهانی، خلیلی، عنایتی و هاشمیان و امثال اینه که هیچی زلاتان و نیستروی هم بیان همینجوری بازی می کنه.
فعلا که تیم ملی ایران شده محلی برای تجربه اندوزی و البته صاف کردن حسابهای شخصی اسطوره ی فوتبال ایران و جهان شهریار علی دایی. تا وقتی هم که تفکرش اینجوریه که آندرانیک تیموریان رو باید حتما بزاره توی بازی حتی اگه قرار باشه بال راست بازی کنه یا اینکه غلامرضا رضایی و مسعود شحاعی باید همیشه فیکس باشن چون از اکتشافات علی دایی هستن و بعضا خوب بازی کردن، مجید غلام نژاد همیشه باید دعوت بشه، کاظمیان مبعلی و شیث هر کاری کنن دعوت نمیشن این تیم همینجوری بازی خواهد کرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گفتم به جای حسین کعبی که اصلا آماده نیست از خسرو حیدری ( حداقل واسه نیمه دوم ) استفاده کنه !

عليرضا جان تا جايي كه مي دونم اصلا اين آقاي دايي زحمت دعوت خسرو حيدري رو به خودش نداد . توي صفحات قبلي اين تاپيك هم گفتم واقعا حق حيدري حضور در تيم مليه ، منتها آقايان با سليقه اي كردن انتخابهاشون جواب دعوت نشدن اين تيپ بازيكنان را مي دهند :hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آماده باش كادرفني به بازيكنان تيم ملي فوتبال
چهارشنبه سفر به اسپانيا

فدراسيون فوتبال به بازيكنان تيم ملي اعلام كرده كه براي سفر چهارشنبه به اسپانيا آماده باشند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه قرار بود امروز تيم ملي براي برپايي اردويي هفت روزه عازم اسپانيا شود، با لغو يك طرفه بازي ايران برابر منتخب باسك، سفر تيم ملي در هاله‌اي از ابهام قرار گرفته است.

با اين حال امروز صبح كادرفني و فدراسيون فوتبال به بازيكنان تيم ملي اطلاع داده‌اند كه به احتمال فراوان تيم ملي چهارشنبه براي انجام بازي مقابل تيم منتخب لاكرونيا عازم اسپانيا مي‌شود.

قرار است امروز مسوولان فدراسيون فوتبال تاييد نهايي براي انجام اين بازي را از وزارت خارجه دريافت كنند تا بليت سفر به منطقه گاليسيا انجام گيرد.

رواديدي كه از سوي سفارت اسپانيا براي بازيكنان گرفته شده تا دهم دي اعتبار دارد و در صورتي كه تيم ملي چهارشنبه به اسپانيا سفر كند، ملي‌پوشان نمي‌توانند بيشتر از پنج روز در اين كشور اروپايي حضور داشته باشند.

به بازيكنان اعلام شده در صورتي كه تيم ملي چهارشنبه به اسپانيا سفر كند، تمرينات تا آن روز انجام خواهد گرفت.

در حال حاضر بازيكنان تيم ملي در وضعيت خوبي به سر مي‌برند و احمد جمشيديان تنها مصدوم تيم ملي است كه از ناحيه همسترينگ پا دچار آسيب ديدگي شده است.

پ.ن: ظاهرا داد و بيدادهاي دايي داره جواب ميده.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
زلاتان و نیستروی هم بیان همینجوری بازی می کنه.
آره بابا این دایی هم فکر کرده یه تسبیح دستش بگیره و ذکر بگه ایران قهرمان جام جهانی میشه!
البته منکر تاثیر اعتقادات مذهبی توی زندگی نیستم ولی دیگه نه این که تیم بد بازی کنه و همینجوری ببره!
بابا با عربستان در به تخته خورد و مساوی شد بازی با امارات درخشش رحمتی به داد تیم رسید .... دیگه تا کجا میشه اینجوری پیش رفت؟
البته فکر کنم اومدن مولر خیلی به داد تیم برسه.:)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
آره بابا این دایی هم فکر کرده یه تسبیح دستش بگیره و ذکر بگه ایران قهرمان جام جهانی میشه!
البته منکر تاثیر اعتقادات مذهبی توی زندگی نیستم ولی دیگه نه این که تیم بد بازی کنه و همینجوری ببره!
بابا با عربستان در به تخته خورد و مساوی شد بازی با امارات درخشش رحمتی به داد تیم رسید .... دیگه تا کجا میشه اینجوری پیش رفت؟
البته فکر کنم اومدن مولر خیلی به داد تیم برسه.:)
من که امیدوارم اومدن مولر هم تاثیری نداشته باشه و حریفا یک کمی قدرتشون بیشتر بشه که دایی از تیم ملی بره.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در اردوی اسپانیا ؛تیم ملی7 دی به دیدار " گالی چیا" می رود/ غرامت 150 هزار دلاری از باسک

تیم ملی فوتبال کشورمان چهارشنبه هفته جاری به منظور برپایی اردویی آماده سازی و برگزاری یک دیدار تدارکاتی راهی اسپانیا خواهد شد.

به گزارش خبرنگارمهر، دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان از فردا دوشنبه در محل کمپ تیم های ملی آغاز خواهد شد و ملی پوشان کشورمان پس از دو روز استراحت از بعدازظهر فردا تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی پیگیری خواهند کرد.

بنابراعلام کمیته تیم های ملی تمرینات تیم ملی فوتبال تا روزچهارشنبه صبح و عصر ادامه خواهد داشت و تیم کشورمان ساعت 14 روز چهارشنبه 4 دی ماه از طریق فرانکفورت عازم شهر لاکرونیای اسپانیا خواهد شد.

طبق برنامه تیم کشورمان پس از لغو دیدار برابر باسک ، روز 27 دسامبر (7 دی ماه) در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم "گالی چیا" اسپانیا می رود.

تیم کشورمان بامداد روز8 دی ماه پس از پشت سرگذاشتن اردویی 4 روزه به کشور مراجعت خواهد کرد.

همچنین فدراسیون فوتبال بابت لغو دیدار با تیم ایالت باسک مبلغ 150 هزار دلار به عنوان غرامت دریافت خواهد کرد که مکاتبات لازم از سوی فدراسیون فوتبال با همتای اسپانیایی در حال پیگیری است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
در پاسخ به انتخاب "مايلي كهن"
علي دايي: به موضوعات كوچك فكر نمي‌كنم!
هيچ حركتي نمي‌تواند من را از هدفم دور كند

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازيكنان جوان ايران در حال تبديل شدن به بازيكناني بزرگ هستند.

علي دايي پس از انجام نخستين تمرين تيم ملي فوتبال پيش از سفر به اسپانيا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌، اظهار كرد:‌ تيم ملي اردوي بسيار خوبي را در عمان پشت سر گذاشت و بازيكنان جوان تيم ملي نشان دادند كه مي‌توانند در آينده‌اي نزديك جاي بازيكنان بزرگ فعلي را بگيرند. اين تورنمنت يك محك جدي براي ما بود به خصوص بازي با اكوادور كه تيمي واقعا خوب و قدرتي نشان داد اما در بازي با چين بازيكنان با هوشياري توانستند بازي را به سود خود خاتمه دهند و مشخص شد اين تيم پشتوانه‌ي خوبي براي آينده‌ي فوتبال ايران است.

وي افزود: چهارشنبه به اسپانيا مي‌رويم، قرار بود در اين كشور با منتخب باسك بازي كنيم كه به دليل مشكلات داخلي اين اتفاق رخ نداد، به همين دليل برابر تيم منتخب گاليسيا قرار مي‌گيريم كه تركيبي از تيم‌هاي منطقه‌ي لاكرونيا و اوساسوناست، تصور مي‌كنم اين تيم بسيار قدرتمند باشد و مي‌تواند يك محك خوب براي تيم ايران باشد.

دايي درباره شايعه‌ي استعفايش نيز گفت: نمي‌دانم اين داستان از كجا نشات گرفته است، من 13 روز است كه در ايران نبودم و بلافاصله پس از آن هم به عمان رفتم و حتي كفاشيان را ملاقات نكردم، در هر صورت من يك هدف دارم و آن هم صعود تيم ملي به جام جهاني است و هيچ حركتي نمي‌تواند من را از اين هدف دور كند.

علي دايي درباره استعفا از هيات مديره سايپا و همچنين انتخاب محمدمايلي‌ كهن به عنوان سرمربي اين تيم گفت:‌ به موضوعات كوچك فكر نمي‌كنم و دنبال آن نيستم، كار من در تيم ملي است و بايد تمام تمركز خود را بر روي آن بگذارم و به داستان‌هاي اينچنيني توجه‌اي ندارم.

وي درباره افت بازيكنان لژيونر در فوتبال اروپا نيز گفت: چنين چيزي نيست چرا كه سطح فوتبال ليگ‌هاي اروپايي از ما بالاتر است و بي‌ترديد هر بازيكني كه در ليگ‌هاي اروپايي بازي مي‌كند سطح خوبي دارد و من از اين بابت نگراني ندارم و اعتقاد دارم تمامي اين بازيكنان لژيونر به درد تيم ملي مي‌خورند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
روزنامه اكسپرس:شرح وظايف روته مولر در تيم ايران معلوم نيست

خبرگزاري فارس: يك روزنامه آلماني نوشت: شرح وظايف اريش روته مولر از سوي فدراسيون فوتبال ايران مشخص نشده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه اكسپرس نوشت: از ماه ها قبل بحث حضور اريش روته مولر در تيم ملي ايران مطرح بود. شايعات شكل واقعي به خود گرفتند تا جايي كه روته مولر قرارداد بست، اما هنوز وضعيت كاري وي در تيم ملي ايران مشخص نشده است.
در اين گزارش عنوان شده دوستي علي دايي و روته مولر سرانجام به همكاري منجر شد. اين مربي آلماني مدت ها مسئوليت آموزش مربيان فدارسيون فوتبال آلمان و فيفا را بر عهده داشت. با توجه به اين نكته و در نظر داشتن اين مساله كه تخصص اصلي روته مولر در زمينه آموزش فوتبال است ، مي توان پيش بيني كرد وي در زمينه هاي مباحث تئوريك به علي دايي در تيم ملي ايران كمك خواهد كرد.
اين مربي آلماني هفته قبل در توافقي با علي دايي پذيرفت به عنوان دستيار در كادر فني تيم ايران حضور يابد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اين هم يك خبر ظاهرا بي ارتباط به تاپيك !!!

ژاپن ميزباني جام جهاني 2018 يا 2022 را مي خواهد

خبرگزاري فارس: كشور ژاپن خواهان ميزباني رقابت هاي جام جهاني فوتبال در سال 2018 يا 2022 شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه آساهي ماتوكي اينوناكي، رئيس فدارسيون فوتبال ژاپن اظهار داشت: مي خواهيم يكبار ديگر ميزباني جام جهاني فوتبال را تجربه كنيم. امكانات خوبي در اختيار داريم.
وي افزود: اين بار، علاقمند هستيم اين مسابقات را به صورت غير مشترك برگزار كنيم.
وي كه كشورش در سال 2002 همراه با كره جنوبي مسابقات جام جهاني را برگزار كرد،‌ گفت: مايليم ميزباني جام جهاني در سال 2018 يا 2022 برعهده بگيريم.
ژاپني ها همچنين درخواست ميزباني مسابقات المپيك سال 2016 را ارائه داده اند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب تیم ایران در مقابل منتخب گالیسیا ، بازی رو با نتیجه 3 بر 2 واگذار کرد.

باید دید علی دایی در مقابل خبرنگاران چه دلایلی رو برای شکست ایران عنوان خواهد کرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

باید دید علی دایی در مقابل خبرنگاران چه دلایلی رو برای شکست ایران عنوان خواهد کرد.

من بازيو نديدم و نظري هم نميتونم درباره بازي تيم بدم . اما در روي جلد يه روزنامه ورزشي امروز صبح ديدم به نقل از دايي زده بود " حالا به اين تيم اميدوار شدم "

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

مشکل مالی فدراسیون !!!

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292

بازی چطور بود؟ گلا رو کیا زدن؟ ترکیب چی؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بازی چطور بود؟ گلا رو کیا زدن؟ ترکیب چی؟

در ديداري دوستانه،ايران از منتخب گاليسيا شكست خورد

تيم ملي فوتبال ايران در ديداري دوستانه برابر تيم منتخب گاليسيا شكست خورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدار كه شب گذشته در ورزشگاه ريازو شهر لاكرونيا برگزار شد، تيم ملي فوتبال ايران با نتيجه‌ي سه بر دو برابر حريف اسپانيايي شكست خورد.

در نيمه‌ي نخست دو تيم به تساوي يك بر يك دست يافتند. ابتدا در دقيقه‌ي 16 گاليسيا از ايران پيش افتاد اما، در دقيقه‌ي 38 آرش برهاني كار را به تساوي كشاند.

با شروع نيمه‌ي دوم گاليسيا با تركيبي جديد وارد ميدان شد و توانست در همان ابتداي نيمه‌ي دوم دو گل ديگر را نيز وارد دروازه‌ي ايران كند كه گل آخر از روي نقطه‌ي پنالتي به ثمر رسيد.

بازيكنان تيم ملي براي رسيدن به نتيجه‌ي تساوي در دقايق باقي‌مانده ناتوان نشان دادند اما، در 15 دقيقه‌ي پاياني و با حضور بازيكناني همچون ميثم بائو و كيانوش رحمتي و سيدجلال رافخايي بر قدرت تهاجمي ايران افزوده شد تا اينكه در دقيقه‌ي 82 محمدرضا خلعتبري گل دوم ايران را به ثمر رساند.

در تركيب منتخب گاليسيا ويكتور لوپز دروازه‌بان سرشناس تيم ويارئال حضور داشت، همچنين چهره‌ها‌ي سرشناس ديگري در تركيب تيم اسپانيايي حضور داشتند. حدود هشت هزار نفر هم براي تماشاي اين بازي به ورزشگاه ريازو آمده بودند.

تيم ملي فوتبال ايران پس از انجام اين ديدار دوستانه امشب ساعت 24 به تهران بازخواهد گشت.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
داور استراليايي، بازي ايران - کره جنوبي را قضاوت مي کند

"جان بن جامين ويليام" داور استراليايي به همراه کمک داوران استراليايي از سوي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) براي قضاوت مسابقه تيم هاي ملي فوتبال ايران و کره جنوبي انتخاب شد.

به گزارش روز شنبه ايرنا، ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و کره جنوبي در چارچوب مرحله دوم رقابتهاي مقدماتي مسابقه هاي جام جهاني سال 2010 در آفريقاي جنوبي ساعت 15 روز 23 بهمن ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.
"جان بن جامين ويليام" از استراليا به عنوان داور وسط، "ديويد بن جامينويلسون"، "هاکان اناز" و "پيتر گرين" از استراليا به عنوان کمک داوران برگزيده شدند.
"طالب هاني بلان" از قطر و "تاکاهيرو مسودا" از ژاپن ناظر اين مسابقه هستند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا