• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
چرا با این برنامه کیبورد ندارم که مثلا توی برنامه sms همراه اول تایپ کنم؟ باید چیکارکنم؟

کدوم برنامه؟

سلام بر همگی .
bye.gif

منم گفتم یه برنامه معرفی کنم . نرم افزار فوتوشاپه. نوی چند تا پست رو که نگاه کردم این رو ندیدم ، گفتم بذارمش :

PocketBrush.jpg

مشاهده پیوست 41529

اینم یه پلیر زیبا واسه پاکت پی سی :

CorePlayer%20Diamond%20Edition%20v1.2.5.jpg

مشاهده پیوست 41530

برگرفته از : www.kamyabonline.com
امیدوارم به درد بخورن .
easter5.gif

دوست عزیز ممنون از فعالییتتون. فقط اگه لطف کنین فقط یک برنامه در هر پست معرفی کنین , Index کردن راحتتر میشه.

ehsan otd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمای کنه . گوشی من htc touch با رم 64 و رام 128 است . مشکله من اینه که با وجود اینکه من برنامه های چندان زیادی رو گوشیم نصب نمیکنم و همه رو به جز arabizer در storage card کپی میکنم پس از نصب تنها چند برنامه مدام error میدهد low memory و رام گوشی اجازه نصب نمیدهد . مگه تو card نصب نمیکمنیم چس چرا چس از نصب تنها چند نرم افزار من دیگه نمیتونم نرم افزار دیگه ای نصب کنم ؟ کلافخ شدم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان سلام لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمای کنه . گوشی من htc touch با رم 64 و رام 128 است . مشکله من اینه که با وجود اینکه من برنامه های چندان زیادی رو گوشیم نصب نمیکنم و همه رو به جز arabizer در storage card کپی میکنم پس از نصب تنها چند برنامه مدام error میدهد low memory و رام گوشی اجازه نصب نمیدهد . مگه تو card نصب نمیکمنیم چس چرا چس از نصب تنها چند نرم افزار من دیگه نمیتونم نرم افزار دیگه ای نصب کنم ؟ کلافخ شدم.

مطمئن هستید که مسیر درستی نصب میکنید؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

program files رو یک چکی بکنین شاید برنامه ها اونجا نصب میشن به جای storage.

harei

Registered User
لایک‌ها
8

سلام
عليرضا جان بعضي از برنامه ها بدون توجه به آدرس دهي موقع نصب باز هم بصورت default در main memory نصب ميشن جداي از اين مسئله شايد دوستمون برنامه هائي كه Run شدن رو نمي بندند و برنامه هاي در حال اجرا ram رو اشغال كرده باشند و بهتره از يه برنامه task manager خوب و سبك استفاده كنند تا بصورت اتوماتيك بعد از close كردن ، برنامه ها از روي ram دستگاه unload بشوند( با توجه به اينكه دستگاههائي كه داراي ram پائين هستند مانند touch معمولي عمدتا دچار اين معضل هستند) تا از اين سري مشكلات نداشته باشند.
يا علي.:)

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوستان

من lexisgoo رو مدتی پیش نصب و رجیستر کردم . منتها دو روز پیش یهو دیگه اجرا نشد .
هیچ خطایی هم نمیده ، فقط اجراش هیچ نتیجه ای در بر نداره !
مشکل کجاست ؟
scratch_one-s_head.gif

پ.ن : راستی دیکشنری eng to eng در این حد و یا بهتر که دردسر زیادی هم رجیسترش نداشته باشه اگه میشناسید معرفی کنید لطفا (البته این درخواست جاش اینجا نبود ، شرمنده)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
عليرضا جان بعضي از برنامه ها بدون توجه به آدرس دهي موقع نصب باز هم بصورت default در main memory نصب ميشن جداي از اين مسئله شايد دوستمون برنامه هائي كه Run شدن رو نمي بندند و برنامه هاي در حال اجرا ram رو اشغال كرده باشند و بهتره از يه برنامه task manager خوب و سبك استفاده كنند تا بصورت اتوماتيك بعد از close كردن ، برنامه ها از روي ram دستگاه unload بشوند( با توجه به اينكه دستگاههائي كه داراي ram پائين هستند مانند touch معمولي عمدتا دچار اين معضل هستند) تا از اين سري مشكلات نداشته باشند.
يا علي.:)

اخه گفتن وقتی برنامه نصب میکنن اینطوری میشه.....

سلام دوستان

من lexisgoo رو مدتی پیش نصب و رجیستر کردم . منتها دو روز پیش یهو دیگه اجرا نشد .
هیچ خطایی هم نمیده ، فقط اجراش هیچ نتیجه ای در بر نداره !
مشکل کجاست ؟
scratch_one-s_head.gif

پ.ن : راستی دیکشنری eng to eng در این حد و یا بهتر که دردسر زیادی هم رجیسترش نداشته باشه اگه میشناسید معرفی کنید لطفا (البته این درخواست جاش اینجا نبود ، شرمنده)

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1119485&postcount=5925

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از دوستان کسی اطلاع داره آیا نرم افزاری هست که بتونیم تماسها و پیامهای دریافتی خودمون را با آن فیلتر کنیم؟

منظورم اینه که مثلا بتونیم شماره خاصی را بهش بدیم طوریکه وقتی خواستن با اون شماره به ما زنگ بزنن موفق نشن و مثلا پیغام "عدم دسترسی " و امثال آن داده بشه .همینطور درمورد پیام کوتاه.

خلاصه اینکه با کمک اون نرم افزار بتونیم تعریف کنیم چه شماره هایی اجازه تماس با مارا داشته باشن و چه
شماره هایی نه؟

ممنون از راهنماییتون.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام

از دوستان کسی اطلاع داره آیا نرم افزاری هست که بتونیم تماسها و پیامهای دریافتی خودمون را با آن فیلتر کنیم؟

منظورم اینه که مثلا بتونیم شماره خاصی را بهش بدیم طوریکه وقتی خواستن با اون شماره به ما زنگ بزنن موفق نشن و مثلا پیغام "عدم دسترسی " و امثال آن داده بشه .همینطور درمورد پیام کوتاه.

خلاصه اینکه با کمک اون نرم افزار بتونیم تعریف کنیم چه شماره هایی اجازه تماس با مارا داشته باشن و چه
شماره هایی نه؟

ممنون از راهنماییتون.

یادم فقط یه نرم افزار بود که اینکار رو میگرد ولی اسمش رو یادم نیست ، کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه..:):)

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

متشکر
72.gif

ولی lexisgoo هم از لحاظ دامنه لغات و هم از نظز راحتی استفاده و امکانات بهتر از این بود :(

یک مشکل هم داره که صفحات بصورت لمسی قابل مرور نیست و فقط باید از همون نوار کنار صفحه استفاده کرد (یا جویستیک اگر داشته باشیم)

ehsan otd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی که محبت دارین و پیگیری میکنید . والا من هم رو تو storage نصب میکنم و از همشون shortcut هایی هم در program file تشکیل میشه ! خلاصه اذیت کننده شده . مدام پیغام you are running low memory رو میده و ربطی هم به task manager نداره چون spb pocket نصب دارم و manager اش فعاله برنامه بیخودی نمیذارم باز بمونه.

ehsan otd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من diamond برای خواهرم خریدم و عجب حماقتی کردم ! حداقل برا عدم توجه به باطری 900 میلی امپر فاجعه اش. بگذریم . کسی میدونه چرا زمان sms ها رو در inbox درست نشون نمیده و مزخرف مینیویسه ؟ sms رو مثلا ساعت 6 میفرستی بش . همون موقع میگیره ولی زمان رو مثلا میزنه 23:45 !!!!! چی کارش کنیم ؟!!!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان من diamond برای خواهرم خریدم و عجب حماقتی کردم ! حداقل برا عدم توجه به باطری 900 میلی امپر فاجعه اش. بگذریم . کسی میدونه چرا زمان sms ها رو در inbox درست نشون نمیده و مزخرف مینیویسه ؟ sms رو مثلا ساعت 6 میفرستی بش . همون موقع میگیره ولی زمان رو مثلا میزنه 23:45 !!!!! چی کارش کنیم ؟!!!

هرچی اس ام اس توی گوشی داری توی همه قسمت ها deleted -inbox -sent item , ....

همه رو که پاک کن بعد این رو نصب کن و یک ریستارت بکن درست میشه

http://www.4shared.com/file/6359287...-Handhelduserscom.html?dirPwdVerified=f5313db

بالا