• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
حالا با اين بازی ضعيف ببينيد علی دايی چی ميگه بعد بازی....ما واقعاً شرمم ميگيره اين تيم با اين بازی بره جام جهانی.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سنگاپور هم اردن رو شکست داد! و ایران در صدر جدول باقی ماند...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
علي دايي:
همه بازي‌ها را نمي‌توان برد
خوشحالم؛ يك امتياز هم مفيد است
مقابل كره‌ي جنوبي سه امتياز را مي‌گيريم

71.jpg

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با وجود تساوي مقابل تايلند از عملكرد بازيكنان راضي هستم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ علي دايي پس از تساوي بدون گل تيم ايران مقابل تايلند در جمع خبرنگاران اظهار كرد: همان طور كه گفته بودم بازي دشواري بود و دو تيم به معني واقعي فوتبال بازي كردند. خيلي خوب هم اين كار را انجام دادند. در نيمه‌ي نخست حق ما بود كه پيروز شويم اما، در نيمه‌ي دوم تايلند بهتر از ما بازي كرد و يك موقعيت خوب هم داشت كه رحمتي آن را گرفت. در كل ما بهتر از تايلند بازي كرديم.

وي افزود: يك امتياز اين بازي نيز مي‌تواند به صعود ايران كمك كند اما، ما براي يك امتياز نيامده بوديم و هدف‌مان شكست دادن تايلند بود، البته گرفتن يك امتياز نيز از بازي خارج از خانه مي‌تواند مفيد باشد. در هر صورت فوتبال كشورها به يكديگر نزديك شده و تايلند نيز جزء چهار تيم خوب شرق آسيا است. ما بازي‌هاي اين تيم را پيگيري كرديم. آنها چند روز پيش در ضربات پنالتي مغلوب دانمارك شدند و در خانه اردن نيز با اين تيم مساوي كردند و پيش از اين بازي 12 ديدار تداركاتي انجام دادند.

دايي تصريح كرد: تيمي كه با پنالتي به دانمارك مي‌بازد، تيم خوبي است اما مطمئنم در بازي مقابل كره 3 امتياز را مي‌گيريم چرا كه محكوم به برد هستيم.

وي افزود: درباره داوري صحبتي نمي‌كنم اما در كل اشتباهي كه در نتيجه بازي تاثيرگذار باشد نداشت.

سرمربي تيم ملي فوتبال درباره تعويض‌هاي نيمه دوم نيز گفت: مازيار زارع و كريم باقري تلاش خوبي انجام دادند اما من صلاح ديدم در آن لحظه بازي دو بازيكن تازه نفس را به زمين بياورم تا موقعيت‌هاي بيشتري خلق كنيم. در هر صورت بازيكنان ايران تلاش خود را انجام دادند و من از آنها راضي هستم. همه بازيها را نمي‌توان برد اما من از اينكه ايران خوب بازي كرد خوشحالم و يك امتياز هم مي‌تواند مفيد باشد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سرمربي تيم ملي تايلند:
ايران تصور مي‌كرد ما را شكست مي‌دهد
شانس با تيم ايران همراه بود

74.JPG

سرمربي تيم ملي فوتبال تايلند گفت: ما هر سه امتياز را از ايران مي‌خواستيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيتر ريد پس از تساوي تيم‌هاي ايران و تايلند اظهار كرد: من هر سه امتياز اين بازي را مي‌خواستم. تيم ايران تصور مي كرد مي تواند ما را شكست دهد و با اين تصور به ميدان آمد. آنها به يك بازي آسان فكر مي كردند اما بازي تايلند را ديدند و متوجه شدند كه تيم ما چه تيم خوبي است.

وي افزود: شانس نيز با تيم ايران همراه بود و دروازه‌بان آنها دو موقعيت خوب ما را گرفت. ايران تيم خوبي در آسياست و قبل از ديدار مقابل تايلند 20 بازي مختلف انجام داده بود. با اين حال ما مي‌توانستيم پيروز شويم.

ريد در پايان گفت: از نتيجه راضي هستم، اما اگر سه امتياز را به دست مي‌آورديم بهتر بود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
علي دايي:
همه بازي‌ها را نمي‌توان برد
خوشحالم؛ يك امتياز هم مفيد است
مقابل كره‌ي جنوبي سه امتياز را مي‌گيريم

.

به این میگن امید به آینده :rolleyes:

زشته ادم همه بازیها رو ببره
اگه تایلند رو می بردیم نمیگفتن زورشون به تیم های ضعیف فقط میرسه برای تنوع هم شئه با تایلند مساوی میکنیم :D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
به این میگن امید به آینده :rolleyes:

زشته ادم همه بازیها رو ببره
اگه تایلند رو می بردیم نمیگفتن زورشون به تیم های ضعیف فقط میرسه برای تنوع هم شئه با تایلند مساوی میکنیم :D

با سلام

امیدوارم این تنوع کاری رو برای بازی با کره جنوبی هم به کار نبره آخه چند وقته نباختیم تنوع توی تیم هم لازمه:blink:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واقعا با این تیم و این سرمربی اگه بریم جام جهانی میشیم کیسه توپ تیمای دیگه ...

البته رفتن به جام جهانی هم به همین راحتی ها نیست ...

پیش بینی نتایج ایران در ادامه ی راه :

ایران - کره جنوبی -----> شکست ایران
ایران - عربستان -----> تساوی
ایران - امارات -----> برد ایران(بازم مطمئن نیستم)
کره شمالی - ایران -----> تساوی (اگه خدا رحم کنه و دائی شانس بیاره)
کره جنوبی ایران -----> شکست ایران

اگه نتایج بالا اتفاق بیافته که خدا کنه بیافته اران معلوم نیست سوم هم بشه و حتی اگه سوم هم بشه معلوم نیست از پس سوم اون گروه بر بیاد .... به نظرم اگه ایران جام جهانی بره بعد از هر بازی و نتایج "تحت ضعیف" باید به خودمون لعنت بفرستیم که تیم ملی ای رو دوست داریم که این دائی مربیشه ...

bordobakht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر زادمهر: تایلند درجه ۳ از ما یک امتیاز گرفت.
دکتر محمدرضا زادمهر پیشکسوت فوتبال در مورد بازی دیروز تیم ملی مقابل تایلند گفت: «تایلند در این دیدار حداقل امتیاز را می خواست که گرفت اما آنها ۳ تا موقعیت خیلی خوب داشتند. ستاره زمین طبق معمول رحمتی بود. این روزها رحمتی برای تیم ملی نعمتی است. اختلاف هوا در این بازی روی بچه های ما تاثیر گذاشته بود. تایلند خیلی پیشرفت کرده است. من این تیم را ۵ ، ۶ سال قبل دیده بودم اما در این بازی نسبت به آن زمان نشان دادند که خیلی پیشرفت کرده است. من این تیم را ۵ ، ۶ سال قبل دیده بودم اما در این بازی نسبت به آن زمان نشان دادند که خیلی پیشرفت کرده اند. آنها فضاها را خوب می بستند. البته ما صددرصد از این گروه بالا می آییم اما مقابل تیم هایی که پرس می کنند سخت کار می کنیم که باید فکری برای این موضوع بکنیم. او در مورد تیم ملی ایران هم گفت: حسین کعبی و حسین اشجاری نشان دادند که آماده هستند و خیلی خوب حرکت می کردند و پوشش می دادند. رحمتی هم که ستاره ما بود. هافبک های ما امروز کارآیی بازی های قبل را نداشتند چون تایلند خیلی خوب پرس می کرد و فضاها را می بست. وی در مورد اینکه نتیجه بازی عادلانه بود یا نه، گفت: موقعیت های تایلند بیشتر از ما بود. ما در آنجا فوتبال را نباختیم چون از نظر فوتبال ما برتر از آنها هستیم اما فکر می کنم تایلند نتیجه را گرفت چون آنها در آسیا تیم درجه ۳ حساب می شوند اما از ما یک امتیاز گرفتند. وی در مورد بازی تیم ملی مقابل کره جنوبی با توجه به عملکرد ملی پوشان در بازی با تایلند گفت: شرایط کره جنوبی فرق می کند. شاید کره این پرسی که تایلند کرد را نکند. کره می آید که حمله کند اما اگر همینطوری بازی کنند کارمان مشکل می شود. کره جنوبی هر چند که فوتبالش نزدیک به تایلند است اما شرایطش متفاوت است. زادمهر در مورد عملکرد تیم ملی بدون لژیونرها گفت: نظر سرمربی است اما لژیونرهای آماده و خوبی داریم. وحید هاشمیان، جواد نکونام و مسعود شجاعی آماده اند. تجربه در این بازی ها خیلی مهم است.

منبع: سایت بردوباخت

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خب تیم ایران هم مساوی کرد

یه بازی ناامید کننده. بدون هیچ طرح و برنامه. کلا شاید 2 3 خطر رو ایجاد کردیم روی دروازه اونها.

2 3 تا تک به تک رو هم رحمتی خوب گرفت وگرنه باخته بودیم.

موندم جلو کره چطوری میخوایم بازی کنیم. امروز از اون روزهایی بود که میشد بی تجربگی رو در کادر فنی ایران دید.

==================
یه چیز اعصاب خورد کن دیگه تعداد صحنه اهسته های بازی (به قول یوسفی قطعی تصویر از منبع - من نمیدونم مردم رو چی فرض کردند) بود که فکر کنم تو 90 دقیقه بازی 45 دقیقه ما صحنه اهسته دیدیم. هر بار که توپ میرفت سمت کرنر یا یکی مصدوم میشد یا تعویضی در راه بود ماشالله صحنه های اهسته بود که به قول اقای یوسفی جایگزین میشد.

کلا گند زدند در پخش. به قول بابام اینو ضبط میکردن خلاصه میکردن بهتر بود. با این وضع باید پخش مستقیم رو جمعش کنند.
اوه پس باز چیزیدن به ملت هم صدا و سیما هم دایی و بچه هاش! خوب شد ندیدم بازی رو :*

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره به قول شما کامپلت چیزیدن به مردم با اون پخش مستقیمشون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حجازی: یا بازی را پخش نکنید یا درست پخش کنید.
ناصر حجازی دروازه بان سابق تیم ملی در مورد بازی ایران مقابل تایلند گفت: «ما که بازی ندیدیم تا در موردش صحبت کنیم. یا بازی را پخش نکنند یا درست پخش کنند. ۵۰ دقیقه تماشاگران و حرکات آهسته را نشان دادند.بازیکن پشت توپ بود تا ضربه کاشته بزند اما تصاویر تماشاگران را نشان می دادند.»

باز خوبه یکی صداش در اومده.:rolleyes:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نه منظورم فقط شما نبود
آخه تو تاپیک نوشته شده :"هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي"
گفتم این تاپیک حتماً مربوط به بازیهای تیم ملی در مقدماتی جام جهانی هست

ببخشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نه منظورم فقط شما نبود
آخه تو تاپیک نوشته شده :"هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي"
گفتم این تاپیک حتماً مربوط به بازیهای تیم ملی در مقدماتی جام جهانی هست

ببخشید

سلام دوست عزيز
اتفاقا شما به نكته خوبي اشاره كرديد ، خود من هم به اين قضيه دقت نكرده بودم كه تاپيك مربوط به مسابقات مقدماتي جام جهاني هست . از نكته سنجي شما متشكرم.
اما : فكركنم چون تاپيك ديگري براي صحبت در خصوص بازيهاي تيم ملي وجود ندارد همه درباره كليه مسابقات تيم ملي همين جا نظر مي دن.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حالا مثلاً بریم جام جهانی و با قهرمان آسیا بشیم چه اتفاقی میخواد بیفته ؟؟ جر اینکه مثل سال 98 و 2004 در خواب و باد صعود به جام جهانی خواهیم خوابید !!!!

امیدوارم تا 10 سال آینده نه جام جهانی بریم نه در اسیا مقامی بهتر 4-5 بیاوریم شاید این شکست ها باعث بشه روزی تصمیم بگیریم که پیشرفت کنیم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نکته جالب اینه که علی دایی می گفت : "بازی تمرینی خوبی بود" !!!

واقعا خیلی پر رو ه. اونا 2 تا موقعیت تک به تک داشتن ولی ما چی ؟

واقعا ما داریم شانسی نتیجه می گیریم. مساوی با امارات، عربستان و الان هم تایلند. اگه بازی کره شمالی را هم نمی بردیم (که واقعا اواخر بازی ایران را تحت فشار گذاشته بودن ) که دیگه ... .

به نظر من بازی با کره جنوبی یه محک درست و حسابی برای تیم ملی هست.

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
حالا مثلاً بریم جام جهانی و با قهرمان آسیا بشیم چه اتفاقی میخواد بیفته ؟؟ جر اینکه مثل سال 98 و 2004 در خواب و باد صعود به جام جهانی خواهیم خوابید !!!!

امیدوارم تا 10 سال آینده نه جام جهانی بریم نه در اسیا مقامی بهتر 4-5 بیاوریم شاید این شکست ها باعث بشه روزی تصمیم بگیریم که پیشرفت کنیم
صد در صد تائید میشود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
نکته جالب اینه که علی دایی می گفت : "بازی تمرینی خوبی بود" !!!

واقعا خیلی پر رو ه. اونا 2 تا موقعیت تک به تک داشتن ولی ما چی ؟

واقعا ما داریم شانسی نتیجه می گیریم. مساوی با امارات، عربستان و الان هم تایلند. اگه بازی کره شمالی را هم نمی بردیم (که واقعا اواخر بازی ایران را تحت فشار گذاشته بودن ) که دیگه ... .

به نظر من بازی با کره جنوبی یه محک درست و حسابی برای تیم ملی هست.

شما دیشب برنامه ورزش از نگاه 2 رو دیداید ؟؟؟

دقیقاً جملات کوثری و معینی رو تکرار کردید :D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
وضعیت