علي دايي:
همه بازيها را نميتوان برد
خوشحالم؛ يك امتياز هم مفيد است
مقابل كرهي جنوبي سه امتياز را ميگيريم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با وجود تساوي مقابل تايلند از عملكرد بازيكنان راضي هستم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ علي دايي پس از تساوي بدون گل تيم ايران مقابل تايلند در جمع خبرنگاران اظهار كرد: همان طور كه گفته بودم بازي دشواري بود و دو تيم به معني واقعي فوتبال بازي كردند. خيلي خوب هم اين كار را انجام دادند. در نيمهي نخست حق ما بود كه پيروز شويم اما، در نيمهي دوم تايلند بهتر از ما بازي كرد و يك موقعيت خوب هم داشت كه رحمتي آن را گرفت. در كل ما بهتر از تايلند بازي كرديم.
وي افزود: يك امتياز اين بازي نيز ميتواند به صعود ايران كمك كند اما، ما براي يك امتياز نيامده بوديم و هدفمان شكست دادن تايلند بود، البته گرفتن يك امتياز نيز از بازي خارج از خانه ميتواند مفيد باشد. در هر صورت فوتبال كشورها به يكديگر نزديك شده و تايلند نيز جزء چهار تيم خوب شرق آسيا است. ما بازيهاي اين تيم را پيگيري كرديم. آنها چند روز پيش در ضربات پنالتي مغلوب دانمارك شدند و در خانه اردن نيز با اين تيم مساوي كردند و پيش از اين بازي 12 ديدار تداركاتي انجام دادند.
دايي تصريح كرد: تيمي كه با پنالتي به دانمارك ميبازد، تيم خوبي است اما مطمئنم در بازي مقابل كره 3 امتياز را ميگيريم چرا كه محكوم به برد هستيم.
وي افزود: درباره داوري صحبتي نميكنم اما در كل اشتباهي كه در نتيجه بازي تاثيرگذار باشد نداشت.
سرمربي تيم ملي فوتبال درباره تعويضهاي نيمه دوم نيز گفت: مازيار زارع و كريم باقري تلاش خوبي انجام دادند اما من صلاح ديدم در آن لحظه بازي دو بازيكن تازه نفس را به زمين بياورم تا موقعيتهاي بيشتري خلق كنيم. در هر صورت بازيكنان ايران تلاش خود را انجام دادند و من از آنها راضي هستم. همه بازيها را نميتوان برد اما من از اينكه ايران خوب بازي كرد خوشحالم و يك امتياز هم ميتواند مفيد باشد.