• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ghaemshahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا هر کی اطلاع داره کد 1 کجاست و مربوط به کدوم ارگانه کمک بزرگی کرده ومنو از گیجی در میاره آخه یکی میگه **** یکی میگه ارتش یکی هم میگه نیروی نتظامی ،در ضمن کسی کد1 هست؟

سلام دوست من
کد 1 مربوط به مرکز آموزش حضرت ولی عصر تبریز مربوط به نیروی انتظامیه که تو شهر تبریز هم هست و یک جای کوچیک که حدود 300 تا سرباز هم نداره
موفق باشید

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد و تشكر از راهنماييتون
من فوق لیسانس و متاهلم- شنبه لباس گرفتیم و گفتن برید شنبه بعد بیاین- فرمانده گروهانمون فامیلیش میردریک ونده- اول اینکه می خوام بدونم چه جور آدمیه- بعد هم اينكه اون مرخصیهایی که گفتید به متاهلها می دن از هفته اول داده می شه؟ سوم این که مرخصي تعطيلات عيد چطوريه؟
مرسي

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاهلها دوشنبه رو از ساعت ۴ مرخصی میدن تا فردا ۵ و نیم صبح و چهارشنبه ها از ۴ تا شنبه ۵ و نیم. در ضمن متاهلها نگهبانی روزهای تعطیل هم ندارن. یعنی خیالتون راحته که روزهای تعطیل و این روزهایی که گفتم حتما خونه هستید.
احتمالا شنبه که پنجشنبه که میرید **** وظیفه که احتمالا میگن شنبه برید پادگان بعد از اینکه لباس گرفتید میگن شنبه بعدش بیاید.
احتمالا پایان دورتون میفته ۲۷-۲۸ فروردین ۸۸.

معاف از رزم فقط یه چیز بی ارزشه توی برگ سبز شما. نهایتا میتونید باهاش مثلا اگر گفتن چرا راه میری و نمیدوی (توی خضرایی برای سربازها فقط بدو رو توی پادگان مجازه و سرباز اجازه نداره راه بره) کپی برگه سبز رو نشون بدی (در ضمن حتما از برگه سبز که معاف از رزمی رو نوشته یه کپی رنگی بگیرید چون میگیرن ازتون) برای اینکه رژه و **** جمع شرکت نکنید حتما باید از بهداری پادگان نامه بگیرید.
صحبت از معاف از رزم هم اوایل حداقل نکنید که اذتتون میکنن. نگید معاف از رزم هستم اگه کاری رو نمیتونید واقعا انجام بدید. آروم و خصوصی با فرمانده یا مربی بگید که مثلا نمیتونید روی دو زانو بشینید. نسبت به کلمه معاف از رزم اینا مشکل دارن.

من فوق لیسانس و متاهلم- شنبه لباس گرفتیم و گفتن برید شنبه بعد بیاین- فرمانده گروهانمون فامیلیش میردریک ونده- اول اینکه می خوام بدونم چه جور آدمیه- بعد هم اينكه اون مرخصیهایی که گفتید به متاهلها می دن از هفته اول داده می شه؟ سوم این که مرخصي تعطيلات عيد چطوريه؟
مرسي

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاهلها دوشنبه رو از ساعت ۴ مرخصی میدن تا فردا ۵ و نیم صبح و چهارشنبه ها از ۴ تا شنبه ۵ و نیم. در ضمن متاهلها نگهبانی روزهای تعطیل هم ندارن. یعنی خیالتون راحته که روزهای تعطیل و این روزهایی که گفتم حتما خونه هستید.
احتمالا شنبه که پنجشنبه که میرید **** وظیفه که احتمالا میگن شنبه برید پادگان بعد از اینکه لباس گرفتید میگن شنبه بعدش بیاید.
احتمالا پایان دورتون میفته ۲۷-۲۸ فروردین ۸۸.

معاف از رزم فقط یه چیز بی ارزشه توی برگ سبز شما. نهایتا میتونید باهاش مثلا اگر گفتن چرا راه میری و نمیدوی (توی خضرایی برای سربازها فقط بدو رو توی پادگان مجازه و سرباز اجازه نداره راه بره) کپی برگه سبز رو نشون بدی (در ضمن حتما از برگه سبز که معاف از رزمی رو نوشته یه کپی رنگی بگیرید چون میگیرن ازتون) برای اینکه رژه و **** جمع شرکت نکنید حتما باید از بهداری پادگان نامه بگیرید.
صحبت از معاف از رزم هم اوایل حداقل نکنید که اذتتون میکنن. نگید معاف از رزم هستم اگه کاری رو نمیتونید واقعا انجام بدید. آروم و خصوصی با فرمانده یا مربی بگید که مثلا نمیتونید روی دو زانو بشینید. نسبت به کلمه معاف از رزم اینا مشکل دارن.

من پادگان خضرایی هستم-فوق لیسانس و متاهلم- شنبه لباس گرفتیم و گفتن برید شنبه بعد بیاین- فرمانده گروهانمون فامیلیش میردریک ونده- اول اینکه می خوام بدونم چه جور آدمیه- بعد هم اينكه اون مرخصیهایی که گفتید به متاهلها می دن از هفته اول داده می شه؟ سوم این که مرخصي تعطيلات عيد چطوريه؟
مرسي

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

من یکشنبه رفتم 01 ارتش .... لباس دادن نگه داشتن تا امروز دوشنبه عصر .... یگان 731 هستم .... بدبختی 4 شنبه نگهبانی خوردم ! کسی تو یگان 731 یا 732 نیست ؟

کلا جای بدی نیست ........

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
كاهش مدت خدمت سربازی شایعه است

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به شایعه كاهش مدت خدمت سربازی به مناسبت سی‌امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: از آنجایی كه به تازگی خدمت سربازی كاهش یافته بعید می‌دانم‌ مجدداً از طول خدمت سربازی كاسته شود.
سردار محمد جواد زاده‌كمند در گفت‌‌وگو با خبرنگار انتظامی فارس گفت: تا این لحظه كه هیچ تصمیمی مبنی بر كاهش خدمت سربازی گرفته نشده و شایعات مطرح شده در این زمینه واقعیت ندارد.
سردار زاده كمند تأكید كرد: بعید می‌دانم تا سال ۱۳۹۰، زمان خدمت سربازی تغییر كند.
به گزارش فارس، پیش از این شایعاتی مبنی بر كاهش ۳۰ روزه خدمت سربازی همزمان با ۳۰ سالگی انقلاب مطرح شده بود.

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من هم آموزشی تو پادگان شهید خضرایی هستم من دیپلمه ام

بچه های دانشگاهی رو اون روز دیدم که برای تحویل لباس اومده بودید دم در گردان (فکر کنم بهتون نهار هم ندادن)

از تجربیات این 20 روز در اونجا (البته نصفش مرخصی بودم) اگر سوالی داشتید در خدمتم

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من یکشنبه رفتم 01 ارتش .... لباس دادن نگه داشتن تا امروز دوشنبه عصر .... یگان 731 هستم .... بدبختی 4 شنبه نگهبانی خوردم ! کسی تو یگان 731 یا 732 نیست ؟

کلا جای بدی نیست ........

سلام مهندس. من افتادم 732. ايرادي نداره كه چهار شنبه نگهباني داري. عوضش احتمالا تعطيلات عيد رو بهت نگهباني نميدن. بابا شما دارين حال ميكنين. افسر آموزش ما پدر ما رو در آورده. در هر صورت 6 روز گذشت.:lol: ايشالا شنبه صبح
همديگه رو ميبينيم. آسايشگاه 1' نيما 321:happy:

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
من پادگان خضرایی هستم-فوق لیسانس و متاهلم- شنبه لباس گرفتیم و گفتن برید شنبه بعد بیاین- فرمانده گروهانمون فامیلیش میردریک ونده- اول اینکه می خوام بدونم چه جور آدمیه- بعد هم اينكه اون مرخصیهایی که گفتید به متاهلها می دن از هفته اول داده می شه؟ سوم این که مرخصي تعطيلات عيد چطوريه؟
مرسي

هفته اول رو که به هیچ کس مرخصی نمیدن.
میردریکوند آدم بدی نیست.
تعطیلات هم باید از ۲۵ ۲۶ بدن تا ۵ ۶ فروردین.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام مهندس. من افتادم 732. ايرادي نداره كه چهار شنبه نگهباني داري. عوضش احتمالا تعطيلات عيد رو بهت نگهباني نميدن. بابا شما دارين حال ميكنين. افسر آموزش ما پدر ما رو در آورده. در هر صورت 6 روز گذشت.:lol: ايشالا شنبه صبح
همديگه رو ميبينيم. آسايشگاه 1' نيما 321:happy:

مخلص هم خدمتی ...... افسر آموزش شما همون یارو ستوان وظیفه لاغرس که فکر کنم عینک هم داره ! شما درست بغل ما هستین 732 اگر باشی ! دیروز صبح همش داشتین میدویدین :lol:

ما در خدمتیم ..... یگان 731 گردان 1 گروهان 3 هنگ 2 ....... آسایشگاه شماره 1 شهرام . :f34r:

arashap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

بچه های دانشگاهی رو اون روز دیدم که برای تحویل لباس اومده بودید دم در گردان (فکر کنم بهتون نهار هم ندادن)

از تجربیات این 20 روز در اونجا (البته نصفش مرخصی بودم) اگر سوالی داشتید در خدمتم

آقا منم خضراييم جزو همون ليسانسه ها كه ميردريكوند فرماندشونه . در مورد مرخصي بايد با كجا و كي صحبت كنيم؟ بعدش اينكه مرخصي مي دن تو عيد ؟ مثلاً من 8 و 9 فروردين مي خوام .

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
یکی ازدوستام لیساسه چشماش بالای هشت معاف میشه (یه پنجاه تومنم می خواد دستی پول بده)

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

سلام
مي شه بگين چه جوري تونستين اين همه مرخصي بگيرين
به ما گفتن شنبه ساعت 7.30 اونجا باشيم-اگه دير برسيم مشكل ساز مي شه؟
در مورد تعطيلات عيد چيزي نگفتن
اگه بخوايم مرخصي اضافه بر تعطيلات رسمي بگيريم مثلا استعلاجي يا چيز ديگه امكانش هست
با متاهلها توي مرخصي دادن راه ميان؟
هفته اول رو واقعا مرخصي نمي دن حتي به متاهلها؟

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
دوستاني كه **** بودن؛ ترجيحا نيروي هوايي ؛ ترجيحا اردكان !
كمي درباره اردو بگين كه چه بلايي قراره سرمون بيارن !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام
دوستاني كه **** بودن؛ ترجيحا نيروي هوايي ؛ ترجيحا اردكان !
كمي درباره اردو بگين كه چه بلايي قراره سرمون بيارن !
سرکار میلاد
در شرایطی اردو از خود پادگان بهتر و زیادتر خوش میگذاره به افراد

enriqueamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ..به همه ...
من همین پنجشنبه 2 ماه آموزشیم تموم شده ، مرزن آباد بودم ، فوق دیپلمم
90% بچه ها افتادیم تهران ، مال منم زده " فرماندهی انتظامی استان تهران "
چند تا سوال داشتم...

1 - آدرس ستاد فرماندهی استان تهران کجاست ؟؟؟؟
یکی میگه کرجه ، یکی میگه میدان ونک... میشه دقیقا بگین کجاست..

2 - امکان تقسیم بیشتر کجاهاست...

من قبل از اینکه به 2 ماه آموزشیم اعزام بشم... اینجا اومده بودم.. و دوستان راهنماییم کردم...
راستی.. اینم بگم ، که قبل از این من خیلی از این دوران میترسیدم.. که چی میشه..
اما بعد از این دو ماه ، بهترین روزای من بود ، 2 شب پیشم .. با دیدن عکسها و یادگاری بچه ها توی دفترم اشکم
در اومد...:(

از دستش ندین...

ممنون میشم راهنمایم کنید...:happy:

im_zero2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم خضراييم جزو همون ليسانسه ها كه ميردريكوند فرماندشونه . در مورد مرخصي بايد با كجا و كي صحبت كنيم؟ بعدش اينكه مرخصي مي دن تو عيد ؟ مثلاً من 8 و 9 فروردين مي خوام .
به پادگان خضرایی یا به قول بچه های اونجا جهنم سبز خوش آمدید:D
در مورد مرخصی شما باید صبر کنید تا گروهانتون مشخص بشه بعد با فرمانده گروهانتون صحبت کنید
بله اینطور که من شنیدم تو عید در 2 نیمه مرخصی میدن به بعضی ها 26-27 اسفند تا 4-5 فروردین و بعضی ها نیمه دوم عید که انتخاب با خودتون و شرایط خودتونه
سلام
مي شه بگين چه جوري تونستين اين همه مرخصي بگيرين
به ما گفتن شنبه ساعت 7.30 اونجا باشيم-اگه دير برسيم مشكل ساز مي شه؟
در مورد تعطيلات عيد چيزي نگفتن
اگه بخوايم مرخصي اضافه بر تعطيلات رسمي بگيريم مثلا استعلاجي يا چيز ديگه امكانش هست
با متاهلها توي مرخصي دادن راه ميان؟
هفته اول رو واقعا مرخصي نمي دن حتي به متاهلها؟
شما هم به پادگان خضرایی یا به قول بچه های اونجا جهنم سبز خوش آمدید:D
والله ما مرخصی نگرفتیم بهمون دادن
1 هفته اولش بعد از تحویل گرفتن لباس ها + 1 تک روز + این تعطیلات 4 روزه
روز اول که بهتون گفتن 7:30 اینجا باشید شما دیر تر برید چون اگر زود تر برید باید 2-3 ساعتی یا شاید هم بیشتر (بستگی به تعداد نفراتتون داره که می خوان پذیرش کنن مثلا ما 260 نفر بودیم) باید روی پا یا به قول خودشون نظامی بشینید مثلا شما 10:30 برید خوبه (به ما گفته بودن 7 اونجا باشیم من 11 رسیدم دیدن همه از صبح رو پا نشستن)
در مورد روز اول چند تا نکته بگم
روز اول دژبان ها خیلی خیلی اذیت می کنن وسایل رو تا ته ساک چندین بار می گردن گیر های الکی می دن تازه از بین ما (260 نفر) 80 درصد رو لباس ها شونو درآوردن (فقط با شرت و عرق گیر) و گشتن البته شما دانشجو هستید و امکان داره با شما نرم تر رفتار کنن ولی سعی کنید باهاشون کل کل نکنید و خودتونو تابلو نکنید مثلا منو نه ساکمو گشتن و نه لباسامو در آوردم. چاقو (وسیله تیز مثل قیچی با هر چیز دیگه) ژیلت اسپری ریش تراش لباس شخصی نبرید که می گیرن
در مورد تعطیلات عید هم به دوستمون توضیح دادم

در مورد متاهل ها من خودم چون تو گروهان منشی شدم آمارشو دارم در کل با متاهل ها خیلی راه میان اول این که مرخصی آخر هفته 100% بهتون میدن و متاهل ها تو تعطیلات به هیچ عنوان نگهبانی ندارن و همه می رن مرخصی (فقط می گن باید عقد نامه داشته باشین ولی من ندیدم کسی عقد نامه نشونشون بده فقط تو فرم زدن متاهل)+

و یک نکته طلایی که دوستمون که الآن تو خضرایی خدمت می کنن و قبلا به من توصیه کردن و منم گوش کردم رو دوباره تذکر میدم این که سعی کنید تو گروهانتون منشی بشید که آموزشی مثل آب خوردن میشه براتون (نمونش خودم)

بازم سوالی بود در خدمتم

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
- آدرس ستاد فرماندهی استان تهران کجاست ؟؟؟؟
یکی میگه کرجه ، یکی میگه میدان ونک... میشه دقیقا بگین کجاست..

میدان ونک-خیابان سئول

markarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اموزشی تو نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند بودم . داخل امریه ام اومده که برای ادامه خدمت باید خودمو به گروه 99 توپخانه پدافند هوایی پرندک تو تهران معرفی کنم .اول میخواستم ادرسشو بدونم که تو کدوم قسمت از تهرانه؟
دوم اینکه ایا جز نیروی هوایی حساب میشه یا نه
سومم اینکه مگه پرندک چند تا پادگان داره من یه جا گروه 33 رو هم دیدم که فکر کنم برای اموزش باشه
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به پادگان خضرایی یا به قول بچه های اونجا جهنم سبز خوش آمدید:D
در مورد مرخصی شما باید صبر کنید تا گروهانتون مشخص بشه بعد با فرمانده گروهانتون صحبت کنید
بله اینطور که من شنیدم تو عید در 2 نیمه مرخصی میدن به بعضی ها 26-27 اسفند تا 4-5 فروردین و بعضی ها نیمه دوم عید که انتخاب با خودتون و شرایط خودتونه

شما هم به پادگان خضرایی یا به قول بچه های اونجا جهنم سبز خوش آمدید:D
والله ما مرخصی نگرفتیم بهمون دادن
1 هفته اولش بعد از تحویل گرفتن لباس ها + 1 تک روز + این تعطیلات 4 روزه
روز اول که بهتون گفتن 7:30 اینجا باشید شما دیر تر برید چون اگر زود تر برید باید 2-3 ساعتی یا شاید هم بیشتر (بستگی به تعداد نفراتتون داره که می خوان پذیرش کنن مثلا ما 260 نفر بودیم) باید روی پا یا به قول خودشون نظامی بشینید مثلا شما 10:30 برید خوبه (به ما گفته بودن 7 اونجا باشیم من 11 رسیدم دیدن همه از صبح رو پا نشستن)
در مورد روز اول چند تا نکته بگم
روز اول دژبان ها خیلی خیلی اذیت می کنن وسایل رو تا ته ساک چندین بار می گردن گیر های الکی می دن تازه از بین ما (260 نفر) 80 درصد رو لباس ها شونو درآوردن (فقط با شرت و عرق گیر) و گشتن البته شما دانشجو هستید و امکان داره با شما نرم تر رفتار کنن ولی سعی کنید باهاشون کل کل نکنید و خودتونو تابلو نکنید مثلا منو نه ساکمو گشتن و نه لباسامو در آوردم. چاقو (وسیله تیز مثل قیچی با هر چیز دیگه) ژیلت اسپری ریش تراش لباس شخصی نبرید که می گیرن
در مورد تعطیلات عید هم به دوستمون توضیح دادم

در مورد متاهل ها من خودم چون تو گروهان منشی شدم آمارشو دارم در کل با متاهل ها خیلی راه میان اول این که مرخصی آخر هفته 100% بهتون میدن و متاهل ها تو تعطیلات به هیچ عنوان نگهبانی ندارن و همه می رن مرخصی (فقط می گن باید عقد نامه داشته باشین ولی من ندیدم کسی عقد نامه نشونشون بده فقط تو فرم زدن متاهل)+

و یک نکته طلایی که دوستمون که الآن تو خضرایی خدمت می کنن و قبلا به من توصیه کردن و منم گوش کردم رو دوباره تذکر میدم این که سعی کنید تو گروهانتون منشی بشید که آموزشی مثل آب خوردن میشه براتون (نمونش خودم)

بازم سوالی بود در خدمتم[/QUOT

سلام
مرسی از راهنماییتون
ما لباسهامون رو گرفتیم- یک هفته مرخصی دادن و گفتن شنبه 7.30 صبح اینجا باشید- منظورتون اینه که اگه این بار هم دیر بیایم مشکلی نیست؟
در مورد مرخصی هفته اول نگفتید به متاهلها هفته اول رو هم مرخصی می دن؟
مرخصی ساعتی و استعلاجی رو چطوری می شه گرفت؟
فرمانده گروهان ما ستوان میر دریک ونده- شما ازش شناختی دارید؟

بالا