• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
امكان هم داره كه يكي از قطعات مشكل داشته باشند
بهترين كار اينه كه قطعات رو تك تك رو يه سيستم ديگه تست كرد

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امكان هم داره كه يكي از قطعات مشكل داشته باشند
بهترين كار اينه كه قطعات رو تك تك رو يه سيستم ديگه تست كرد

ممنون که کمک کردید، خدا رو شکر مشکل حل شد، اشکال هم از اتصال های یو اس بی بود که خوب جا نیفتاده بود!
الان هم دارم ویندوز نصب می کنم، ولی باز به یه مشکل برخوردم!!! بعد از پارتیشن بندی، ارور می ده! نمی دونم مشکل از چیه!
متن ارور اینه:
Error:
SXS. DLL: syntax error in manfes or policy file "H:\1386\asms\10\MSFT\WINDOWS\GDIPLUS\GDIPLUS.MAN" on line 4
Error:
Instalation failed: H:\1386\asms. Error massage: A component's file does not match the verification information present in the component manifest.

خواهش می کنم کمکم کنید. البته باز هم می دونم که اینجا جای مطرح کردن این مشکل نیست، ولی گفتم چون دوستان در جریان هستند، بهتر می تونند راهنمایی کنند.

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بر روی مادربورد اتصال PW-SW(+-) را با نوک مداد یا پیچ گوشتی برای چند لحظه بهم متصل کن. اگر روشن شد جای دو سیم کلید پاور کیس را اینبار جابجا به مادربورد متصل کن.

ممنون از کمکتون، مشکل حل شد.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون که کمک کردید، خدا رو شکر مشکل حل شد، اشکال هم از اتصال های یو اس بی بود که خوب جا نیفتاده بود!
الان هم دارم ویندوز نصب می کنم، ولی باز به یه مشکل برخوردم!!! بعد از پارتیشن بندی، ارور می ده! نمی دونم مشکل از چیه!
متن ارور اینه:
Error:
SXS. DLL: syntax error in manfes or policy file "H:\1386\asms\10\MSFT\WINDOWS\GDIPLUS\GDIPLUS.MAN" on line 4
Error:
Instalation failed: H:\1386\asms. Error massage: A component's file does not match the verification information present in the component manifest.

خواهش می کنم کمکم کنید. البته باز هم می دونم که اینجا جای مطرح کردن این مشکل نیست، ولی گفتم چون دوستان در جریان هستند، بهتر می تونند راهنمایی کنند.
اين مشكل نرم افزاري بايد باشه
با چي پارتيشن بندي ميكنيد
‍CD ويندوز XP مناسب ترين گزينه است.

راستي قطعاتي رو هم كه خريديد به همراه قيمت ليست كنيد ممنون ميشم

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یک سیستم میخوام تا حدود 300 -350 تومن.
cpu دوهسته ای اینتل حداقل 2.5GH (اگه سرعت بیشتر هم شد چه بهتر)،
رم دو گیگ فعلا بسه.
هارد اگه بشه 1 ترابایت (اگه نشد، مهم نیست)
مادربورد مناسب که تا حدی قابلیت ارتقا داشته باشه (بخصوص برای افزایش رم)، اما دیگه بخاطر این موضوع خیلی گرون در نیاد (مثلا نمیدونم مادربوردی که قابلیت ارتقا برای پردازنده 4 هسته ای رو داشته باشه چقدر گرونتر در میاد).
کارت گرافیک: بازی نمیکنم، در حد ادیت عکس و اتوکد و اینها، اما با اینحال اصلا نمیخوام که کارت گرافیک آنبورد باشه.
کیس و پاور مناسب.
cd writer و dvd rom و dvd writer هم فکر کنم باید بگیرم، چون مال من الان IDE هستند و تا جایی که میدونم برای سیستم جدید باید SATA باشند، بنابرین یک مقداری هم باید برای اونها کنار بگذارم.

کل کارم هم سنگین نیست، در کل ادیت عکس و اتوکد و کمی برنامه نویسی، آفیس و نرم افزارهای مدیریت پروژه و solverهای برنامه ریزی ریاضی و این حرفا. اما برنامه با هم زیاد باز میکنم، برای همین میخوام برای ویستا کم نیاره. اگه لطف کنید لیست با حدود قیمت بدید، ممنون میشم، لطفا خیلی هم تخصصی صحبت نکنید. :blush:

خیلی ممنون:)

Last edited:

bita4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مشكل نرم افزاري بايد باشه
با چي پارتيشن بندي ميكنيد
‍CD ويندوز XP مناسب ترين گزينه است.

راستي قطعاتي رو هم كه خريديد به همراه قيمت ليست كنيد ممنون ميشم

ظاهرا مشکل از مادر بورده!!! گفتن باید بایوس رو آپدیت کنیم! حالا فردا باید ببریمش گارانتی ببینیم چی می شه!
قطعات هم اینا هستن:
CPU: Q 8200 ......182t
M.B.: ASUS P5Q-E...... 153t
RAM: Crusial, 2*2G......66t
VGA: 4670 1G ..........115t
Hard: hitachi 500G 32mb ......60t
power: Green 535w ......51

البته می دونم بعضی قطعات رو گرون خریدیم! ولی چون کار عجله ای بود، چاره دیگه ای نبود!

otherworld

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من دو سئوال داشتم

الان مادربوردي كه قويترين گرافيك onboard را داره چي هست و قيمتش چه حدوديه ؟

آيا GF9300T-A تو ايران اومده يا چه چيزي تو همين مايه ها؟

mavad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
مدل مادر بورد من ga-945gcm-s2l هست می خواستم اگه میشه منو راهنمایی کنین از cpu های core 2 due چه مدل هایی با این مادر بورد سازگار هست؟
ممنونم

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
مدل مادر بورد من ga-945gcm-s2l هست می خواستم اگه میشه منو راهنمایی کنین از cpu های core 2 due چه مدل هایی با این مادر بورد سازگار هست؟
ممنونم
9300 نه فكر نكنم ايران امده باشه ولي ATI HD 3300 واسه AMD هست كه دست كمي از 9300 نداره.
سلام به همه
ممنونم
تمام پردازنده هاي باس 800 و 1066 به غير از 4 هسته اي ها و 45 نانومتري ها

ASR11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخواستم مادربورد و مینبورد در حد 200 هزار تومان بخرم مادربورد خودم هم genx 4x socket478 intel 2x ddr 266/200 لطفا راهنمایی کنید و بگویید چه سیستمی بهتر است لطفا توضیح مختصری در رابطه با سیستم پیشنهادی بدهید اگه رم در حد 2 یا 1 گیگ و باس 800 باش و cpu هم در حد 3000 اینتل به بالا باشد بهتره گرافیک غیر انبورد هم دارم ونیازی به گرافیک و هارد نمیباشد
با تشکر

Last edited:

HamDel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Thank you very much dude. and what is your idea about motherboard and CPU and RAM memory ?​

من قبلا دوتا مادربورد ازراک داشتم به نظرم ازراک خوب نیست! بهتره مادر بورد اینتل یا گیگابایت یا ایسوس بگیری!

financier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...یه پیشنهاد سیستم میخوام فقط قیمت کیس تا حدود 500-600 تومان میتونم برای کیس بدم.ترجیحا هم cpu اش میخوام AMD باشه(برای کارای خانگی و بازی و اینا...);)

hamsanaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی
لطفا اگر امکان دارد بنده را راهنمایی نمایید تا بهترین گزینه ها را برای جمع کردن یک کیس 500 تومانی انتخاب نمایم.ضمنا می خوام از فتوشاپ و فلش cs4به بهترین حالت استفاده کنم .ممنون

shervin124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا اگر امکان دارد بنده را راهنمایی نمایید تا بهترین گزینه ها را برای جمع کردن یک کیس 500 تومانی انتخاب نمایم.ضمنا می خوام از فتوشاپ و فلش cs4به بهترین حالت استفاده کنم .ممنون

salamghghg

بابك نقاش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

برنامه هائي مثل فوتوشاپ كه گرافيك دو بعدي دارن فقط به قدرت پردازش و رم بالا احتياج دارن و حتي با يه گرافيك آنبورد هم كارت راه ميافته
پيشنهاد من سي پي يو E7300 يا بالاتر با 4 گيگ رم Corsaire يا برنداي خوب ديگه مثل كروشيال و OCZ
براي مادربورد ميتوني از EG41M-S2H گيگابايت استفاده كني يه پاور 430 گرين با 500 گيگ هارد هم بقيه قطعات اصلي كيسه

X-MAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از دوستان با تجربه خواهشمندم بهترین مادربرد گرافیک آنبرد موجود را با قیمت زیر 100 هزار تومان معرفی نمایند .
اگر اشتباه نکنم ظاهراً در رده مادربردهای AMD ساپورت گزینه های بهتری با امکانات و گرافیک بالاتر موجود است.

با تشکر

بالا