MicroSystem
Registered User
امكان هم داره كه يكي از قطعات مشكل داشته باشند
بهترين كار اينه كه قطعات رو تك تك رو يه سيستم ديگه تست كرد
امكان هم داره كه يكي از قطعات مشكل داشته باشند
بر روی مادربورد اتصال PW-SW(+-) را با نوک مداد یا پیچ گوشتی برای چند لحظه بهم متصل کن. اگر روشن شد جای دو سیم کلید پاور کیس را اینبار جابجا به مادربورد متصل کن.
اين مشكل نرم افزاري بايد باشهممنون که کمک کردید، خدا رو شکر مشکل حل شد، اشکال هم از اتصال های یو اس بی بود که خوب جا نیفتاده بود!
الان هم دارم ویندوز نصب می کنم، ولی باز به یه مشکل برخوردم!!! بعد از پارتیشن بندی، ارور می ده! نمی دونم مشکل از چیه!
متن ارور اینه:
Error:
SXS. DLL: syntax error in manfes or policy file "H:\1386\asms\10\MSFT\WINDOWS\GDIPLUS\GDIPLUS.MAN" on line 4
Error:
Instalation failed: H:\1386\asms. Error massage: A component's file does not match the verification information present in the component manifest.
خواهش می کنم کمکم کنید. البته باز هم می دونم که اینجا جای مطرح کردن این مشکل نیست، ولی گفتم چون دوستان در جریان هستند، بهتر می تونند راهنمایی کنند.
Q9400Thank you very much dude. and what is your idea about motherboard and CPU and RAM memory ?
Q9400
Asroxk P45XE
2*2 Kingston DDR2-800cl5
اين مشكل نرم افزاري بايد باشه
با چي پارتيشن بندي ميكنيد
CD ويندوز XP مناسب ترين گزينه است.
راستي قطعاتي رو هم كه خريديد به همراه قيمت ليست كنيد ممنون ميشم
9300 نه فكر نكنم ايران امده باشه ولي ATI HD 3300 واسه AMD هست كه دست كمي از 9300 نداره.سلام به همه
مدل مادر بورد من ga-945gcm-s2l هست می خواستم اگه میشه منو راهنمایی کنین از cpu های core 2 due چه مدل هایی با این مادر بورد سازگار هست؟
ممنونم
تمام پردازنده هاي باس 800 و 1066 به غير از 4 هسته اي ها و 45 نانومتري هاسلام به همه
مدل مادر بورد من ga-945gcm-s2l هست می خواستم اگه میشه منو راهنمایی کنین از cpu های core 2 due چه مدل هایی با این مادر بورد سازگار هست؟
ممنونم
Thank you very much dude. and what is your idea about motherboard and CPU and RAM memory ?
با سلام خدمت دوستان گرامی
لطفا اگر امکان دارد بنده را راهنمایی نمایید تا بهترین گزینه ها را برای جمع کردن یک کیس 500 تومانی انتخاب نمایم.ضمنا می خوام از فتوشاپ و فلش cs4به بهترین حالت استفاده کنم .ممنون
با سلام خدمت دوستان گرامی
لطفا اگر امکان دارد بنده را راهنمایی نمایید تا بهترین گزینه ها را برای جمع کردن یک کیس 500 تومانی انتخاب نمایم.ضمنا می خوام از فتوشاپ و فلش cs4به بهترین حالت استفاده کنم .ممنون