• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام

از دوستان با تجربه خواهشمندم بهترین مادربرد گرافیک آنبرد موجود را با قیمت زیر 100 هزار تومان معرفی نمایند .
اگر اشتباه نکنم ظاهراً در رده مادربردهای AMD ساپورت گزینه های بهتری با امکانات و گرافیک بالاتر موجود است.

با تشکر

با سلام
البته من با تجربه نیستم
میتونی از مادر بردهای دارای چیپ G780 یا G790 استفاده کنی
برندهای معروف هم که دیگه شناخته شدند مثل گیگا یا ایسوز یا ابیت و ام اس آی
اگه این چیپ رو داشتند دیگه میتونی بقیه آپشن ها رو مقایسیه کنی و بهترین خرید رو انجام بدی
در ضمن در سایتها ایسوز با Nvidia 9300 و گیگا با9400 هم آنبورد زدند اما هنوز ایران نیومده

X-MAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
البته من با تجربه نیستم
میتونی از مادر بردهای دارای چیپ G780 یا G790 استفاده کنی
برندهای معروف هم که دیگه شناخته شدند مثل گیگا یا ایسوز یا ابیت و ام اس آی
اگه این چیپ رو داشتند دیگه میتونی بقیه آپشن ها رو مقایسیه کنی و بهترین خرید رو انجام بدی
در ضمن در سایتها ایسوز با Nvidia 9300 و گیگا با9400 هم آنبورد زدند اما هنوز ایران نیومده

خودم هم بیشتر نظرم روی چیپست های سری 780G بود . ولی مشکلی که وجود دارد این است که اغلب در این محدوده قیمت (زیر 100 هزار تومان) نیستند . اگرمدل خاصی سراغ دارید ذکر بفرمایید . متشکر

Last edited:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خودم هم بیشتر نظرم روی چیپست های سری 780G بود . ولی مشکلی که وجود دارد این است که اغلب در این محدوده قیمت (زیر 100 هزار تومان) نیستند . اگرمدل خاصی سراغ دارید ذکر بفرمایید . متشکر
foxconn, ecs, biostar

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611

البته یه چیز دیگه هم هست
اینکه G790 هسته اش 3300 هست و البته قابلیتهای صوتی بالایی هم داره
اما به صرفه که یه مادر برد معمولی بگیری و یه گرافیک مثل 9400 یا 8600 که الان فوق اتلعاده ارزون شده باهاش ست کنی
من خودم هم الان تو همین موندم برای خودم
یا حتی انتخاب از سری های 3000 AITمیتونه هزینه کمتری هم داشته باشه

X-MAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته یه چیز دیگه هم هست
اینکه G790 هسته اش 3300 هست و البته قابلیتهای صوتی بالایی هم داره
اما به صرفه که یه مادر برد معمولی بگیری و یه گرافیک مثل 9400 یا 8600 که الان فوق اتلعاده ارزون شده باهاش ست کنی
من خودم هم الان تو همین موندم برای خودم
یا حتی انتخاب از سری های 3000 AITمیتونه هزینه کمتری هم داشته باشه

نظرتون درباره ECS A780GM-A چیست ؟ قیمت بسیار مناسبی داره (70000 تومان) و امکاناتش به نظر خوب میاد؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نظرتون درباره ECS A780GM-A چیست ؟ قیمت بسیار مناسبی داره (70000 تومان) و امکاناتش به نظر خوب میاد؟
البته biostar با همين چيپ بهتره گرچه که 2 تومان گرونتره. ولی شنيدم که ظاهراً USB2 اين بورد با برخی از فلش مموری ها مشکل داره و افت سرعت پيدا ميکنه. در هر حال به عنوان يه مين با گرافيک آنبورد همراه با AMD Athlon X2 7750 که از معماری K10 بهره ميبره و در واقع برادر کوچکتر Phenom II هست، ترکيب بسيار خوبی خواهد بود برای کارهای معمولی خانگی با قيمت مناسب کمتر از 150 تومان برای 3 قطعه.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
E5200------------------------------65
BiostarG31------------------------44
VGA:GMA X3100
kingston 2*1 DDR2-800--------25

اين واسه كارهاي خانگي مناسبتره.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یک سیستم میخوام تا حدود 300 -350 تومن.
cpu دوهسته ای اینتل حداقل 2.5GH (اگه سرعت بیشتر هم شد چه بهتر)،
رم دو گیگ فعلا بسه.
هارد اگه بشه 1 ترابایت (اگه نشد، مهم نیست)
مادربورد مناسب که تا حدی قابلیت ارتقا داشته باشه (بخصوص برای افزایش رم)، اما دیگه بخاطر این موضوع خیلی گرون در نیاد (مثلا نمیدونم مادربوردی که قابلیت ارتقا برای پردازنده 4 هسته ای رو داشته باشه چقدر گرونتر در میاد).
کارت گرافیک: بازی نمیکنم، در حد ادیت عکس و اتوکد و اینها، اما با اینحال اصلا نمیخوام که کارت گرافیک آنبورد باشه.
کیس و پاور مناسب.
cd writer و dvd rom و dvd writer هم فکر کنم باید بگیرم، چون مال من الان IDE هستند و تا جایی که میدونم برای سیستم جدید باید SATA باشند، بنابرین یک مقداری هم باید برای اونها کنار بگذارم.

کل کارم هم سنگین نیست، در کل ادیت عکس و اتوکد و کمی برنامه نویسی، آفیس و نرم افزارهای مدیریت پروژه و solverهای برنامه ریزی ریاضی و این حرفا. اما برنامه با هم زیاد باز میکنم، برای همین میخوام برای ویستا کم نیاره. اگه لطف کنید لیست با حدود قیمت بدید، ممنون میشم، لطفا خیلی هم تخصصی صحبت نکنید. :blush:

خیلی ممنون:)

اون دفعه که کسی جواب ما رو نداد، حالا باز میپرسم شاید کسی کمک کرد.
خیلی ممنون.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

لطفا یک کیس شرکتی توپ معرفی کنید فقط برای کارهای حساب داری
Intel باشه قوی و با سرعت.
مین هم دارای حداکثر خروجی و ورودی. داشتن پرت com . lpt الزامی هست
گرافیک هم آنبرد باشه خوبه
بودجه هم 500 تومن در نظر بگیرید.

Astalavista

Registered User
لایک‌ها
32
من هم یک کیس تا 650 تومن.
برای کارهای معمولی و رزومره و البته کمی هم بازی لازم دارم!
ترجیحا مادر برد AMD و مانیتور LCD
ممنون میشم راهنماییم کنید.

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

تو انتخاب برد X58 بين سه تا برد پايين مردد موندم :

GIGA GA-EX58-UD3R به خاطر پشتيباني خوب GIGA و داشتن پورت IDE وا ساپورت رم تا MHZ 2000+
َASUS P6T براي نتايج خوب در بنچ ماركها و توصيه از طرف دوستان به خاطر كيفيتش
EVEGA X58 SLI با توجه به قيمت و برندش ، تنها ايرادش نداشتن پورت IDE و اينكه دقيقا نميدونم رم رو تا چه باسي ساپورت ميكنه.

لطفا راهنمايي كنين.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

تو انتخاب برد X58 بين سه تا برد پايين مردد موندم :

GIGA GA-EX58-UD3R به خاطر پشتيباني خوب GIGA و داشتن پورت IDE وا ساپورت رم تا MHZ 2000+
َASUS P6T براي نتايج خوب در بنچ ماركها و توصيه از طرف دوستان به خاطر كيفيتش
EVEGA X58 SLI با توجه به قيمت و برندش ، تنها ايرادش نداشتن پورت IDE و اينكه دقيقا نميدونم رم رو تا چه باسي ساپورت ميكنه.

لطفا راهنمايي كنين.
Biostar Tpower X58 رو بخر 300 تومن

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
میشه لطفا مادربوردی که cpu 7300 ساپورت کنه با گرافیک آنبورد 256 یکی گیگا و یکی ASUS معرفی کنید. اگه هست بدون گرافیک آنبوردش رو هم معرفی کنید، ببینم قیمتها چطوری درمیاد.
ممنون

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
میشه لطفا مادربوردی که cpu 7300 ساپورت کنه با گرافیک آنبورد 256 یکی گیگا و یکی ASUS معرفی کنید. اگه هست بدون گرافیک آنبوردش رو هم معرفی کنید، ببینم قیمتها چطوری درمیاد.
ممنون
سلام
پيشنهاد من اينه Biostar G31-M7 به قيمت 44 تومن. گيگا و ايسوز طبق تجربه من تو رده مادبرهاي ارزون قيمت و گرافيم آنبود مادبردهاي خوبي ندارند.
b20080520.jpg

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=363#

يه مدل ديگه هم داره با اسم Biostar G31M7 كه يه دونه پورت PCI-Expess 1X و يه دونه پوت Com اضافه تر داره به قيمت حدود 48 تومن.
b20080318.jpg

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=355#

در ضمن پردازنده رو E5300 بخر با اين مادبرها تا فركانس 3500 اوركلاكش كن. هم ارزونتر هم خيلي سريعتر در ميياد

Last edited:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی ممنون جناب MicroSystem
راستش اهل اورکلاک نیستم، گرافیک هم فکر کردم، دیدم آنبرد نگیرم بهتره . حالا با این حساب مادربورد برای cpu7300 چی معرفی میکنید؟ یکی بدون گرافیک آنبورد یکی با گرافیک 256 آنبورد، راستش میخوام ببینم اختلاف قیمتشون چند میشه حدودا. میخوام یک حدود قیمتی دربیارم، ببینم اگه پولم نمیرسه برم یک پله پایینتر.
ممنون

پی نوشت: الان لیست cpuهایی که این Biostar G31-M7 ساپورت میکنه، دیدم. Core 2 Due E7300 il sh\,vj میکنه، درسته؟ پس میتونم همینو بگیرم؟

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با اجازه از اساتید
G31 خیلی ضعیفه
بنظر من اگه از سری 7 یا 8 انویدیا بگیری بهتره
مثلا یه سری به abitبزن با 65 تومن میتونی از سری 7 انویدیا برد خوبی گیر بیاری
ابیت در این رده قیمت به مراتب از بقیه بهتره
البته AMD ساپورته که از بابت هزینه میتونی با سی پی یو جبران کنی

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون جناب MicroSystem
راستش اهل اورکلاک نیستم، گرافیک هم فکر کردم، دیدم آنبرد نگیرم بهتره . حالا با این حساب مادربورد برای cpu7300 چی معرفی میکنید؟ یکی بدون گرافیک آنبورد یکی با گرافیک 256 آنبورد، راستش میخوام ببینم اختلاف قیمتشون چند میشه حدودا. میخوام یک حدود قیمتی دربیارم، ببینم اگه پولم نمیرسه برم یک پله پایینتر.
ممنون

پی نوشت: الان لیست cpuهایی که این Biostar G31-M7 ساپورت میکنه، دیدم. Core 2 Due E7300 il sh\,vj میکنه، درسته؟ پس میتونم همینو بگیرم؟
بله اون مادبرد بايو استار معركه است. يكي از دوستان همين مدل TE ش رو 44 تومن خريد واقعا چيز غوليه. قابليت اوركلاكش بسيار عاليه. طرف بدون ولت پنيتوم D فول 2.8 رو تا 3500 اوركلاك كرد. كلا هر چي از اين مادبرد بگم كم گفتم اتفاقا اين دوستمون واسه بازي هم ميخواست و يه 4670 هم خريده زده رو همين مادبرد 44 تومني داره حالش رو ميبره. عملكرد بسيار عالي هست. نمره 3dmark06 در حد مادبردهاي 200-300 تومني هست.
همه پردازنده ها رو هم ساپورت ميكنه حتي 4 هسته اي و باس 1600 ديگه چي ميخواي. اگه اهل اوركلاك نيستي ميتوني همين رو بخري با E7300 يا E7400 ولي از نظر اقتصادي بخواي حساب كني E5300 بخري اوركلاك كني تا 3500 خيلي بهتره( قابليت اوركلاك E5300 به علت باس كمتر بيشتره) اموزش اوركلاك هم خواستيي بنده در خدمتم. بخصوص اينكه با اين مادبرد كار كردم و راحت ميتونم راهنمائيت كنم.
بدون گرافيك آنبورد نميصرفه اولا كه مادبردش حداقل 20 تومن گرونتره مثلا Biosta P31 حدود 65 تومنه. بعد حداقل يه گرافيك جيفورس 6200 بايد بخري كه قدرتش در حد آنبورد همون مادبرد قبليه هست اونم حدود 20 تومن. يعني 40 تومن بيخود خرج كردي و هيچ مزيتي بدست نيوردي. تازه مصرف برقت هم يه ذره بيشتر شده.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه از اساتید
G31 خیلی ضعیفه
بنظر من اگه از سری 7 یا 8 انویدیا بگیری بهتره
مثلا یه سری به abitبزن با 65 تومن میتونی از سری 7 انویدیا برد خوبی گیر بیاری
ابیت در این رده قیمت به مراتب از بقیه بهتره
البته AMD ساپورته که از بابت هزینه میتونی با سی پی یو جبران کنی
اگر از نظر قدرت كارت گرافيك ميفرمائيد حق با شما است و گرافيك GMA X3100 واسه بازيهاي امروزي مناسب نيست ولي از نظر عملكرد چيپ G31 خيلي بهتر از جيفورس 7100 هست چرا كه جيفورس 7100 (واسه اينتل) رم دو كاناله رو ساپورت نميكنه.

بالا