تاثیر داره چون باید خازن سولید بگیرییچه ها من میخوام به مادربورد و cpu بگیرم.کار خیلی خاصی نمیخوام بکنم.ولی میخوام یه چیز خوب در بیاد.به خاطر دانلود offline هم سیستمم زیاد روشن باید بمونه.اینو گفتم شاید تاثیر در انتخاب داشته باشه
1- با 250 تومن میشه چیز خوب گرفت؟
2-cpu 7400 intel خوبه؟اگه اره جه مادربوردی بگیرم که خوب باشه؟
3-نسل جدید اینتل quad هست؟ارزونترینش چنده؟4 هسته ای میگن دیگه؟
4-amdچی؟البته خودم یه 3000 939 داشتم.ولی این مادربوردش که epox خراب شده بود روانیم کرده بود.الانم چیپش سوخته و به خاطر همینه که دارم سیستم جدید میگیرم.
ممنون میشم کمک کنین
1-آره
2-آره، مادربرد رو Biostar p45 hp بگیر 150 تومنه
3-نخیر نسل جدید Core I7 هست که اونم چهار هسته ایه اما در سوکت با Core 2 Quad تفاوت داره بله چهار هسته ای هستن
4-اونم خوبه مخصوصا سری فنوم که قیمتش هم خیلی مناسبه مثلا 8650 با سه هسته 2.3 قیمت 90 تومن خوب خیلی عالیه
1- بهترین مادر بورد از نظر عمر که 10 سال کار کنه چه مارکیه؟؟آیا asus در کل بهتره با گیگا؟(ملاک فقط طول عمر)؟
2- ایسوز p5ql آیا گرافیکه evga gts 250-512mb رو ساپورت میکنه ؟9600gt 1گیگی رو چی؟سی پی یوی q8200 که 4 هسته ای هست رو چی؟پورت ide داره ؟
3-کلا مشخصات این مادر بورد p5ql رو به فارسی میشه بگید چیه و چه تفاوت هایی با p5q pro داره ؟ (از لحاظ ساپورت و کلا همه چیزش بگید)
4-در رنج قیمتی 100 و 130 تومنیه بوردهای بالا آیا بورد های بهتری هم هست ؟اگه هست معرفی کنید
5- اینا lan card هم دارند ؟
یه دنیا ممنون
1-نمیشه الان اینو گفت چون 10 سال دیگه معلوم میشه
4-همونی که به قبلی معرفی کردم
5-بله الان دیگه همه بوردها لن دارن بعضی شون هم دو تا دارن