• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
یچه ها من میخوام به مادربورد و cpu بگیرم.کار خیلی خاصی نمیخوام بکنم.ولی میخوام یه چیز خوب در بیاد.به خاطر دانلود offline هم سیستمم زیاد روشن باید بمونه.اینو گفتم شاید تاثیر در انتخاب داشته باشه
1- با 250 تومن میشه چیز خوب گرفت؟
2-cpu 7400 intel خوبه؟اگه اره جه مادربوردی بگیرم که خوب باشه؟
3-نسل جدید اینتل quad هست؟ارزونترینش چنده؟4 هسته ای میگن دیگه؟
4-amdچی؟البته خودم یه 3000 939 داشتم.ولی این مادربوردش که epox خراب شده بود روانیم کرده بود.الانم چیپش سوخته و به خاطر همینه که دارم سیستم جدید میگیرم.

ممنون میشم کمک کنین
تاثیر داره چون باید خازن سولید بگیری
1-آره
2-آره، مادربرد رو Biostar p45 hp بگیر 150 تومنه
3-نخیر نسل جدید Core I7 هست که اونم چهار هسته ایه اما در سوکت با Core 2 Quad تفاوت داره بله چهار هسته ای هستن
4-اونم خوبه مخصوصا سری فنوم که قیمتش هم خیلی مناسبه مثلا 8650 با سه هسته 2.3 قیمت 90 تومن خوب خیلی عالیه
1- بهترین مادر بورد از نظر عمر که 10 سال کار کنه چه مارکیه؟؟آیا asus در کل بهتره با گیگا؟(ملاک فقط طول عمر)؟

2- ایسوز p5ql آیا گرافیکه evga gts 250-512mb رو ساپورت میکنه ؟9600gt 1گیگی رو چی؟سی پی یوی q8200 که 4 هسته ای هست رو چی؟پورت ide داره ؟

3-کلا مشخصات این مادر بورد p5ql رو به فارسی میشه بگید چیه و چه تفاوت هایی با p5q pro داره ؟ (از لحاظ ساپورت و کلا همه چیزش بگید)

4-در رنج قیمتی 100 و 130 تومنیه بوردهای بالا آیا بورد های بهتری هم هست ؟اگه هست معرفی کنید

5- اینا lan card هم دارند ؟
یه دنیا ممنون

1-نمیشه الان اینو گفت چون 10 سال دیگه معلوم میشه
4-همونی که به قبلی معرفی کردم
5-بله الان دیگه همه بوردها لن دارن بعضی شون هم دو تا دارن

mehrab2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان میخوام این سیستم رو ارتقا بدم
مشخصات سیستم اینه
cpu amd 4200*2
MB Abit NF-M2 nView 80
رم هم دوتا یک گیگ ddr2 باس 800
بیشتر نظرم روی سوئیچ به اینتل هست مثلا 7400؟
حالا یه سی پی یو و مادر بورد خوب معرفی کنید با قیمتهاش
ضمن اینکه مادر بورد و سی پی یو خودم رو چند میخرن؟
ممنون

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
تاثیر داره چون باید خازن سولید بگیری
1-آره
2-آره، مادربرد رو Biostar p45 hp بگیر 150 تومنه
3-نخیر نسل جدید Core I7 هست که اونم چهار هسته ایه اما در سوکت با Core 2 Quad تفاوت داره بله چهار هسته ای هستن
4-اونم خوبه مخصوصا سری فنوم که قیمتش هم خیلی مناسبه مثلا 8650 با سه هسته 2.3 قیمت 90 تومن خوب خیلی عالیه

1-برای مادبورد 150 زیاد نیست؟ایم مدلی که گفتین مگه چه چیزایی داره که 150 هست؟ویژگی خاصی داره؟
2-من گیج شدم!!! یعنی amd یگیرم بهتره؟کلا چی یگیرم؟تعصب ندارم.میخوام چیز خوب عمری یگیرم.این 8650 که گفتی از 7400 قویتره؟

از همه دوستان میخوام لطف کنن کمک کنن.
ممنون

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315
1-برای مادبورد 150 زیاد نیست؟ایم مدلی که گفتین مگه چه چیزایی داره که 150 هست؟ویژگی خاصی داره؟
2-من گیج شدم!!! یعنی amd یگیرم بهتره؟کلا چی یگیرم؟تعصب ندارم.میخوام چیز خوب عمری یگیرم.این 8650 که گفتی از 7400 قویتره؟

ممنون
به نظر من این مدل بهترین P45 هست که تو بازار موجوده
هم خود مادربرد خنک کننده داره
هم اکثر خازن هاش سولیده
هم قیمتش نسبت به تمام P45 ها بهتره
هم گارانتی خوبی داره (انفورماتیک گستر)
اگه AMD هم میخوای بگیری بهتره مادربرد
http://www.infogostar.com/ProductSpec/Motherboard/TA770A2+.asp
بگیری خودم بستم هم قیمتش خوبه هم کاراییش
بیشتر هم بخوای خرج کنی
اینو بگیر
http://www.infogostar.com/ProductSpec/Motherboard/TPower N750.asp

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315

ممنون
راستی ج.اب اون سوالتم یادم رفت بگم
بله AMD8650 سه هسته 2.3 داره
من خودم تست گرفتم نصف Q6600 اینتل جواب داد که یه 4 هسته ای 2.4 گیگ 8 مگ کش هست (خودم دارم فوق العاده است)
اما 7400 به نظر من نسبت به قیمتش گرونه
من همون 8650 رو پیشنهاد میکنم
الته اگه میخوای بیشتر خرج کنی از سری فنوم2 بگیر و 4 هسته ای
فرض من 160 تومن بزاری برای خرید CPU و 100 تومن برای مادربرد

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مسئله اینه که اول باید معلوم بشه cpu اینتل بردارم بهتره یا amd ؟
این خیلی مهمه و من الان واقعا موندم چی بردارم

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315
خوب مسئله اینه که اول باید معلوم بشه cpu اینتل بردارم بهتره یا amd ؟
این خیلی مهمه و من الان واقعا موندم چی بردارم
شما فنوم بردار از AMD بهتره
همون ارزون تره هم بیشتر به کارت میاد
شک نکن
AMD و INTEL تقریبا دیگه با هم هیچ فرقی ندارن
جز اینکه AMD قیمتش کمتر و مناسب تره
در ثانی مادربردهایی که AMD ساپورت هستن معمولا مشکل ناسازگاری با رم های EPP ندارن (مشکلی که اینتل داره)
در آخر هم اگه مادربردی میخوای که 'گرافیک آنبورد خوبی داشته باشه بهترینه چیزیه که با چیپ 790 یا 780 از ATI AMD باشه
اگه آنبورد نمی خوای میتونی یه گرافیک ATI بگیری که کاملا با چیپ مادربرد و CPU سازگاره
منم ATI HD4670 رو پیشنهاد میکنم
رم هم ترنسند

mouod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
یه سوال فوری: AMD فنوم رم1200 ساپرت میکنه؟ و این EPP چی هست اصلا"؟

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
این سیستم خوبه حدود لیست قیمتش هم بدید

مادربرد بایواستار tp35
سی پی یو اینتل E 7300
گرافیک بایو استار 9600 Gt DDR3 512
رم 2 تا دو گیگ 1066
هارد 500
پاور گرین 380

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
شما فنوم بردار از AMD بهتره
همون ارزون تره هم بیشتر به کارت میاد
شک نکن
AMD و INTEL تقریبا دیگه با هم هیچ فرقی ندارن
جز اینکه AMD قیمتش کمتر و مناسب تره
در ثانی مادربردهایی که AMD ساپورت هستن معمولا مشکل ناسازگاری با رم های EPP ندارن (مشکلی که اینتل داره)
در آخر هم اگه مادربردی میخوای که 'گرافیک آنبورد خوبی داشته باشه بهترینه چیزیه که با چیپ 790 یا 780 از ATI AMD باشه
اگه آنبورد نمی خوای میتونی یه گرافیک ATI بگیری که کاملا با چیپ مادربرد و CPU سازگاره
منم ATI HD4670 رو پیشنهاد میکنم
رم هم ترنسند

خیلی ممنون از کمکتون.
1- پس شما میگی فنوم amd مثلا از 7400 intel بهتره و قویتره دیگه؟
2-رم های epp میشه بگین چی هستن؟intel هم چنین چیزی داره؟
3-رمی که با cpu فنوم بخوره چی هست؟ منظورم این هست که ddr2 هست یا ddr3 ؟
4-رم ddr2 که به اینتل میخوره به amd هم میخوره؟
5-اگه بخوام 120000 برای cpu هزینه کنم کافیه؟میشه چیز خوب گرفت از amd ؟ اگه مدلش رو بگین ممنون میشم.
6-اگه یه توضیح مختصر درباره اخرین تکنولوژی amd که فنوم هست بدین ممنون میشم
7-همون طور که گفتم چون من دانلود آفلاین دارم و سیستمم روشنه میخوام قطعات با توجه به این موضوع انتخاب کنم.راستی ماردیورد چی بردارم که خوب باشه و مثل این epox که من رو روانی کرد نباشه.solid باشه بهتره؟
8-گرافیک هم 4670 با برد سافایر بچه های تاپیک کرافیک گفتم بردار.خوبه دیگه؟میدونین چند bit هست؟

واقعا شرمنده که سوالام اینقدر شد.لطف میکنین که کمک میکنین
من cpu 3000 amd سوکت 939 و مادربورد epox رو که pc قبلیم بود رو با مشورت دوستان همین تاپیک گرفتم.ولی از شانس بد من این مادریورد epox خوب در نیومد و منو حسابی اذیت کرد.به خاطر همین هست که میخوام یه چیزی بگیرم که خوب باشه.

بازم ممنون

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315
خیلی ممنون از کمکتون.
1- پس شما میگی فنوم amd مثلا از 7400 intel بهتره و قویتره دیگه؟
2-رم های epp میشه بگین چی هستن؟intel هم چنین چیزی داره؟
3-رمی که با cpu فنوم بخوره چی هست؟ منظورم این هست که ddr2 هست یا ddr3 ؟
4-رم ddr2 که به اینتل میخوره به amd هم میخوره؟
5-اگه بخوام 120000 برای cpu هزینه کنم کافیه؟میشه چیز خوب گرفت از amd ؟ اگه مدلش رو بگین ممنون میشم.
6-اگه یه توضیح مختصر درباره اخرین تکنولوژی amd که فنوم هست بدین ممنون میشم
7-همون طور که گفتم چون من دانلود آفلاین دارم و سیستمم روشنه میخوام قطعات با توجه به این موضوع انتخاب کنم.راستی ماردیورد چی بردارم که خوب باشه و مثل این epox که من رو روانی کرد نباشه.solid باشه بهتره؟
8-گرافیک هم 4670 با برد سافایر بچه های تاپیک کرافیک گفتم بردار.خوبه دیگه؟میدونین چند bit هست؟

واقعا شرمنده که سوالام اینقدر شد.لطف میکنین که کمک میکنین
من cpu 3000 amd سوکت 939 و مادربورد epox رو که pc قبلیم بود رو با مشورت دوستان همین تاپیک گرفتم.ولی از شانس بد من این مادریورد epox خوب در نیومد و منو حسابی اذیت کرد.به خاطر همین هست که میخوام یه چیزی بگیرم که خوب باشه.

بازم ممنون
خواهش میکنم
1-آره بالاخره سه هسته ای هست 8650
2-epp یه تکنولوژی برای رم هست که الان اکثر رمهای با چیپ میکرون D9GMH و الپیدا و ProMOS دارن
این تکنولوژی با اکثر چیپهای مادربرد سازگاره به جز خود اینتل
از همه سازگار تر با ان ویدیا است
ول کن بحث تخصصی میشه
3-رمی که استفاده میشه به CPU ربط نداره به چیپست مادربرد ربط داره
میتونی به مادربرد بگیری که ddr3 باشه و رم DDR3 بگیری یا نه DDR باشه و رم DDR2 بگیری
4-بله رمها هیچ فرقی با هم ندارند رمی که به اینتل بخوره به ای ام دی هم میخوره
5-اگه AMD PHENOM 9750 2400 CORE 2 QUAD 4MB بگیری قیمتش 147 تومنه
کمتر میخوای بگیری AMD PHENOM 9550 2200 QUAD CORE 2MB هست 120 تومن اما 9750 خیلی به صرفه تره هم کشش بیشتره هم سرعتش
6-فنوم اسم تکنولوژی نیست اسم سری CPU هست فکر کنم این آخرین تکنولوژی از AMD باشه اینو بخون http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=23406
7-مادربرد فقط الان بایوستار پیشنهاد میشه
برو تو سایت http://www.infogostar.com/motherboard.asp با بودجه ات انتخاب کن البته این سایت بعضی ها رو گرون زده چون قیمت قدیمشه تو بازار از 10 تا 30 تومن ارزون تره
8-اکثر 4670 ها 128 بیتی هست
من از برند FORCE3D پیشنهاد میکنم هم قیمتش خیلی بهتره (1 گیگ 100 تومن) هم خودم دارم راضی هستم هم گارانتیش خوبه (آسمان)
راستش من تا حالا اسم Epox رو نشنیده بودم

arashx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
مادر برد giga که رمddr3 رو ساپرت میکنه چه مدلهای هست و قیمتش چنده و رم ddr3چنده
و ارزش داره که این سیستم رو الان بخرم :rolleyes::cool:

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال فوری: AMD فنوم رم1200 ساپرت میکنه؟ و این EPP چی هست اصلا"؟
Epp يه حالت اوركلاك واسه رم هست و اصلا ربطي به AMD يا intel نداره
حتي مادبردي كه رم 1066 هم ساپورت ميكنه رو ميشه رم بس 1200 استفاده كرد و دستي اوركلاك كرد.

ولي رم باس 1200 خيلي گرونه و اصلا به صرفه نيست.

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم
1-آره بالاخره سه هسته ای هست 8650
2-epp یه تکنولوژی برای رم هست که الان اکثر رمهای با چیپ میکرون D9GMH و الپیدا و ProMOS دارن
این تکنولوژی با اکثر چیپهای مادربرد سازگاره به جز خود اینتل
از همه سازگار تر با ان ویدیا است
ول کن بحث تخصصی میشه
3-رمی که استفاده میشه به CPU ربط نداره به چیپست مادربرد ربط داره
میتونی به مادربرد بگیری که ddr3 باشه و رم DDR3 بگیری یا نه DDR باشه و رم DDR2 بگیری
4-بله رمها هیچ فرقی با هم ندارند رمی که به اینتل بخوره به ای ام دی هم میخوره
5-اگه AMD PHENOM 9750 2400 CORE 2 QUAD 4MB بگیری قیمتش 147 تومنه
کمتر میخوای بگیری AMD PHENOM 9550 2200 QUAD CORE 2MB هست 120 تومن اما 9750 خیلی به صرفه تره هم کشش بیشتره هم سرعتش
6-فنوم اسم تکنولوژی نیست اسم سری CPU هست فکر کنم این آخرین تکنولوژی از AMD باشه اینو بخون http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=23406
7-مادربرد فقط الان بایوستار پیشنهاد میشه
برو تو سایت http://www.infogostar.com/motherboard.asp با بودجه ات انتخاب کن البته این سایت بعضی ها رو گرون زده چون قیمت قدیمشه تو بازار از 10 تا 30 تومن ارزون تره
8-اکثر 4670 ها 128 بیتی هست
من از برند FORCE3D پیشنهاد میکنم هم قیمتش خیلی بهتره (1 گیگ 100 تومن) هم خودم دارم راضی هستم هم گارانتیش خوبه (آسمان)
راستش من تا حالا اسم Epox رو نشنیده بودم

واقعا ممنونم از اینکه وقت میزارین جواب میدین

1-ایشالا اون کارخونش آتیش بگیره این epox که 130000 پول بی زبون رو به خاطرش دادم:(.این biostar معروفه دیگه؟شاید سوالم احمقانه باشه ولی چون من خیلی وقته که دنبال سیستم نبودم کلا اصلا تو باغ نیستم:)

2-تو سایت infogostar رفتم.سوکت های amd2 رو باید ببینم دیگه؟

3-کاری به این سایته ندارم.با 100000 تا 120000 میشه یه مینی که خازنش solid باشه و خوب باشه گرفت؟

4-این مادریورهای که خازنش solid هست واقعا فرق دارن و مزیت های دیگشون چیه؟

5-یه نگاه اجمالی کردم مادربورها رم ddr3 ساپورت نمیکردن.یا باس 1066 یا 1600 ساپورت نمیکردن؟مدلاش قدیمیه یا ساپورت نمیکنه؟

6-و اما آیا 128 bit به نظرتون برای 4670 کم نیست؟ آخه کارت 6600gt که من الان دارم هم 128 bit هست.به خاطر همین میگم که ایا کم نیست؟

7-قبلا دوستان فعال زیادی اینجا بودن.مثل amd>intel و بقیه.به خاط این گفتم اگه سایت یا فروم سخت افزار فعال دیگه ای هست ممنون میشم بهم بگین.اگه هم خلاف قوانین هست لطف کنین پیغام خصوصی بدین.

8-سایت خارجی معتبری هست که بنچمارک ها رو بشه دید؟

بازم خیلی ممنون

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0

1-ایشالا اون کارخونش آتیش بگیره این epox که 130000 پول بی زبون رو به خاطرش دادم:(.این biostar معروفه دیگه؟شاید سوالم احمقانه باشه ولی چون من خیلی وقته که دنبال سیستم نبودم کلا اصلا تو باغ نیستم:)

3-کاری به این سایته ندارم.با 100000 تا 120000 میشه یه مینی که خازنش solid باشه و خوب باشه گرفت؟

5-یه نگاه اجمالی کردم مادربورها رم ddr3 ساپورت نمیکردن.یا باس 1066 یا 1600 ساپورت نمیکردن؟مدلاش قدیمیه یا ساپورت نمیکنه؟

6-و اما آیا 128 bit به نظرتون برای 4670 کم نیست؟ آخه کارت 6600gt که من الان دارم هم 128 bit هست.به خاطر همین میگم که ایا کم نیست؟

7-قبلا دوستان فعال زیادی اینجا بودن.مثل amd>intel و بقیه.به خاط این گفتم اگه سایت یا فروم سخت افزار فعال دیگه ای هست ممنون میشم بهم بگین.اگه هم خلاف قوانین هست لطف کنین پیغام خصوصی بدین.

بازم خیلی ممنون
سلام
پيغام خوصوصي زدم.

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام
پيغام خوصوصي زدم.
برادر اینجا پیام خصوصی نداریم
این تاپیک برای یادگیری همه هست

بازم خیلی ممنون
1-آره آقا معروفه
2-باید برای فنوم سوکت AM2+ رو ببینی
3-آره میشه شما چرا کاری به این سایته نداری تمام محصولات بایوستار رو انفورماتیک گستر میاره برای خرید همن برو پاساژ ایران طبقه دو گوشه سمت راست فقط بویستار میفروشه
4-بله عمر بیشتر و نویز کمتر و مصرف برق کمتر و البته سبکی مادربرد
5-اکثرشون 1066 ساپورت هستن ولی DDR3 فعلا بایوستار تو بازار نداره
6-نه شما بیشتر به سرعت هسته گرافیک و سرعت رم نگاه کن
درسته شاید 128 بیت کم باشه اما این کارتها بیشتر از این پهنای باند نیاز ندارند
7-من خودم تو فروم های دیگه مثل شهر سخت افزار و فروم سخت افزار ایران هستم آقای امید هم تو این دوتا فروم هستن ما با هم دوستیم
8-بهترین سایتی که برای بررسی هست http://www.tomshardware.com/ هست خیلی هم بایوستار بررسی کرده
بازم سوالی بود در خدمتم

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
برادر اینجا پیام خصوصی نداریم
این تاپیک برای یادگیری همه هست

1-آره آقا معروفه
2-باید برای فنوم سوکت AM2+ رو ببینی
3-آره میشه شما چرا کاری به این سایته نداری تمام محصولات بایوستار رو انفورماتیک گستر میاره برای خرید همن برو پاساژ ایران طبقه دو گوشه سمت راست فقط بویستار میفروشه
4-بله عمر بیشتر و نویز کمتر و مصرف برق کمتر و البته سبکی مادربرد
5-اکثرشون 1066 ساپورت هستن ولی DDR3 فعلا بایوستار تو بازار نداره
6-نه شما بیشتر به سرعت هسته گرافیک و سرعت رم نگاه کن
درسته شاید 128 بیت کم باشه اما این کارتها بیشتر از این پهنای باند نیاز ندارند
7-من خودم تو فروم های دیگه مثل شهر سخت افزار و فروم سخت افزار ایران هستم آقای امید هم تو این دوتا فروم هستن ما با هم دوستیم
8-بهترین سایتی که برای بررسی هست http://www.tomshardware.com/ هست خیلی هم بایوستار بررسی کرده
بازم سوالی بود در خدمتم

ممنون

1-جایی دیدم زده بود سوکت amd3 هم هست؟اشتباه دیدم یا هست؟
2-من اصلا برای خرید سیستم عجله ندارم.چون داره امتحان های دانشگاه شروع میشه و عجله ای ندارم.به نظرتون صبر کنم 1ماه دبگه بگیرم بهتر نیست؟از این جهت که مثلا biostar الان ddr3 نداره و کلا بهتر هست یا نه؟

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315
ممنون

1-جایی دیدم زده بود سوکت amd3 هم هست؟اشتباه دیدم یا هست؟
2-من اصلا برای خرید سیستم عجله ندارم.چون داره امتحان های دانشگاه شروع میشه و عجله ای ندارم.به نظرتون صبر کنم 1ماه دبگه بگیرم بهتر نیست؟از این جهت که مثلا biostar الان ddr3 نداره و کلا بهتر هست یا نه؟
1-فکر کنم AM3 برای CPU های فنوم 2 هستش
2-به نظر من صبر کنید ضرری نداره چون قیمتها همینجوری داره میاد پایین
ولی اینکه بایواستار DDR3 بزنه رو نمیدونم
البته بایوستار داره ها تو خود سایت http://www.biostar.com.tw/ بری بگردی پیدا میکنی
تو سایت انفورماتیک گستر نیست حالا یا وارد نکرده یا آپدیت سایتش قدیمیه

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
1- رم های ddr3 الان 1گیگ چند هست؟
2- شرمنده میدونم اینجا جاش نیست.ولی چه جوری تو سایت toms باید به قسمت بنچمارک برای cpu amd و intel برم؟

farb

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به داداش هاي عزيز
والا من 3 روزه توي يه فروم ديگه (مثلا از اينجا معروفترو بهتره) يه سوال كوچولو پرسيدم هنوز جواب ندادن:(
حالا اومدم اينجا ببينم دستم به جايه بند ميشه.

دوستان من يه مادربورد Abit AN52 دارم
مي خواستم يه cpu خوب معرفي كنيد قيمتش فقط به صرفه باشه و زيره 150 باشه
يه سوال ديگه اين كه درسته مثلا اگه يه مادر بورد فقط cpu اينتل ميخوره نميشه روش Amd نصب كرد.
ممنون از جوابي كه ميخواين بدين:blush:

بالا