• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با اجازه از اساتید
G31 خیلی ضعیفه
بنظر من اگه از سری 7 یا 8 انویدیا بگیری بهتره
مثلا یه سری به abitبزن با 65 تومن میتونی از سری 7 انویدیا برد خوبی گیر بیاری
ابیت در این رده قیمت به مراتب از بقیه بهتره
البته AMD ساپورته که از بابت هزینه میتونی با سی پی یو جبران کنی

ممنون از توضیحتون، اما این دفعه دیگه AMD نمیخوام بگیرم.

بله اون مادبرد بايو استار معركه است. يكي از دوستان همين مدل TE ش رو 44 تومن خريد واقعا چيز غوليه. قابليت اوركلاكش بسيار عاليه. طرف بدون ولت پنيتوم D فول 2.8 رو تا 3500 اوركلاك كرد. كلا هر چي از اين مادبرد بگم كم گفتم اتفاقا اين دوستمون واسه بازي هم ميخواست و يه 4670 هم خريده زده رو همين مادبرد 44 تومني داره حالش رو ميبره. عملكرد بسيار عالي هست. نمره 3dmark06 در حد مادبردهاي 200-300 تومني هست.
همه پردازنده ها رو هم ساپورت ميكنه حتي 4 هسته اي و باس 1600 ديگه چي ميخواي. اگه اهل اوركلاك نيستي ميتوني همين رو بخري با E7300 يا E7400 ولي از نظر اقتصادي بخواي حساب كني E5300 بخري اوركلاك كني تا 3500 خيلي بهتره( قابليت اوركلاك E5300 به علت باس كمتر بيشتره) اموزش اوركلاك هم خواستيي بنده در خدمتم. بخصوص اينكه با اين مادبرد كار كردم و راحت ميتونم راهنمائيت كنم.
بدون گرافيك آنبورد نميصرفه اولا كه مادبردش حداقل 20 تومن گرونتره مثلا Biosta P31 حدود 65 تومنه. بعد حداقل يه گرافيك جيفورس 6200 بايد بخري كه قدرتش در حد آنبورد همون مادبرد قبليه هست اونم حدود 20 تومن. يعني 40 تومن بيخود خرج كردي و هيچ مزيتي بدست نيوردي. تازه مصرف برقت هم يه ذره بيشتر شده.

خیلی ممنون از توضیحاتتون.
گرافیک آنبورد، از رم استفاده نمیکنه؟ سرعت رم رو پایین نمیاره؟
نظرتون راجع به این مادربورد چیه؟ چه فرقهایی (مزیا و معایبی) نسبت به این بایواستار که شما معرفی کردید، داره؟
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2961

ممنون

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحتون، اما این دفعه دیگه AMD نمیخوام بگیرم.

خیلی ممنون از توضیحاتتون.
گرافیک آنبورد، از رم استفاده نمیکنه؟ سرعت رم رو پایین نمیاره؟
نظرتون راجع به این مادربورد چیه؟ چه فرقهایی (مزیا و معایبی) نسبت به این بایواستار که شما معرفی کردید، داره؟
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2961

ممنون
اتفاقا گرافيكهاي انبورد اينتل از رم بصورت ديناميك استفاده ميكنند يعني فقط تو بازي و كارهاي 3 بعدي از رم بر ميدارم( در حالت عادي فقط 8 مگ بر ميداره)
از نظر سرعت هم نه اصلا ربطي به اين موضوع نداره. شما فقط 2 گيگ رم اگر بخري بجاي 2048 ميشه 2040 مگ
طبق تجريبه من تو رده گرافيكهاي انبورد ايسوز و گيگا مادبردهاشون زياد جالب نيستو اكثرا باگ دارند

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اگر از نظر قدرت كارت گرافيك ميفرمائيد حق با شما است و گرافيك GMA X3100 واسه بازيهاي امروزي مناسب نيست ولي از نظر عملكرد چيپ G31 خيلي بهتر از جيفورس 7100 هست چرا كه جيفورس 7100 (واسه اينتل) رم دو كاناله رو ساپورت نميكنه.
تجربه اي از کانفيگ asrock p43 که فکر کنم حدود 77 تومان باشه با E5300, E7300 يا Q8200 داری؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
تجربه اي از کانفيگ asrock p43 که فکر کنم حدود 77 تومان باشه با E5300, E7300 يا Q8200 داری؟

بله دوستان Asrock p43 twins رو با E5200 خريدند. E5200-5300 كه ميدوني با هر مادبردي خوب اوركلاك ميشه. منتها ما به سختي تونستيم E5200 رو تا فركانس 3400 اوركلاك كنيم. يعني بالتر از اون 1.5 ولت ميخواست كه دماي هسته ها رو به 80 درجه ميرسوند.
Biostar TP43D2A7‌ با 10 تومن بيشتر از اين لحاظ خيلي بهتره(كلا مادبرهاي كمبو تو اوركلاك مشكل دارند).

اما همين Biostar G31M7-TE رو يكي از دوستان خريده با E5200 بدون ولت تا 3200-3300 اوركلاك كرده شايد بالاتر هم بره چون طرف زياد وارد نيست به زودي تلاشمون رو ميكنيم ببينيم تا چه حد اوركلاك ميشه.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
نه، برای کاربرد معمولی میخوام، فعلا نیازی به اورکلاک نیست.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
فرق بین Dual Core و Core 2 dou چیه ؟!:f34r:

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
میخواستم بپرسم اختلاف سرعت عملی و مشهود E7300 و E7400 اینقدر هست که به اختلاف قیمت حدود 8-10 تومنیشون بیارزه؟
در مورد رم دو گیگ 800 و 1066 چطور؟ اینها هم اختلاف قیمتشون حدود 10تومن است.

ممنون

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
میخواستم بپرسم اختلاف سرعت عملی و مشهود E7300 و E7400 اینقدر هست که به اختلاف قیمت حدود 8-10 تومنیشون بیارزه؟
در مورد رم دو گیگ 800 و 1066 چطور؟ اینها هم اختلاف قیمتشون حدود 10تومن است.

ممنون
در مورد رم بيشتر ميارزه ( اگر باس 1066 و تاخير 5 باشه) در مورده پردازنده هم مي ارزه

mohsen123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان راهنمایی میخوام در مورد جمع کردن سیستمی که قراره جایگزین یه INDUSTRIAL PC بشه. توی محیط کارخونه قراره استفاده بشه . با این اوصاف محیط کاری عجیب و غریبی نداره و محیط امنیه. فقط چیزی که هست اینه که شاید لازم باشه سالی یکی دو بار reset بشه.

ممنون میشم که فاکتورهای مهم رو بهم بگین. اینکه AMD یا Intel یا اینکه مادربورد چی برای اینکار بهتره و ...
یه چیز دیگه. من ترجیح میدم با مادربورد DFI کار کنم. اگر کسی اطلاعاتی در مورد مدل خاصی از این مادربورد داره که توی اینکار به دردم بخوره، ممنون میشم منو بی خبر نگذاره.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام.
دوستان راهنمایی میخوام در مورد جمع کردن سیستمی که قراره جایگزین یه INDUSTRIAL PC بشه. توی محیط کارخونه قراره استفاده بشه . با این اوصاف محیط کاری عجیب و غریبی نداره و محیط امنیه. فقط چیزی که هست اینه که شاید لازم باشه سالی یکی دو بار reset بشه.

ممنون میشم که فاکتورهای مهم رو بهم بگین. اینکه AMD یا Intel یا اینکه مادربورد چی برای اینکار بهتره و ...
یه چیز دیگه. من ترجیح میدم با مادربورد DFI کار کنم. اگر کسی اطلاعاتی در مورد مدل خاصی از این مادربورد داره که توی اینکار به دردم بخوره، ممنون میشم منو بی خبر نگذاره.
من اولا Intel پیشنهاد میکنم
و چون قراره همیشه روشن باشه بهتره از پردازنده های زئون استفاده بشه
اما از اونجایی که تهیه و نگهداری و تناسب این پردازنده ها سخته شما سعی کنید از پردازنده های سری Extream استفاده کنید
برای مادربرد هم به نظر من DFI خیلی خوبه اما ایسوس بهتره
گیگابایت هم خوبه فاکسکان و بایوستار هم خوبه
اما شما یا همون DFI بردار یا ASUS

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
mhaf جان، از بازار خبر میرسه که ASUS مرجوعیش خیلی زیاده! به نظر میاد تو سری جدیدی که پخش شده آسیب دیده زیاد بوده.

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315
mhaf جان، از بازار خبر میرسه که ASUS مرجوعیش خیلی زیاده! به نظر میاد تو سری جدیدی که پخش شده آسیب دیده زیاد بوده.
چه جالب خبر نداشتم
کدوم شرکت وارد کرده؟
اگه اینجوریه همون DFI بگیر
البته گفتم فاکسکان و ECS و بایوستار و گیگا هم خوب هستن و مشکل خاصی ندارن
اما برای کار شما همون DFI بهترینه
فقط حواست باشه بردی که میگیری تمام خازنهاش جامد باشه
چون میخوای 24/7 روشن بزاری خازنهای معمولی برات مشکل ساز میشه حتی یه خازن هم میتونه مشکل ایجاد کنه

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
2 هفته پیش رفته بودم دنبال Asus P5Q ولی تو همون موقعی که منتظر قطعه بودم 3 تا مرجوعی برای فروشنده آوردن، منم بی خیال شدم و رفتم سراغ مغازه های دیگه (گفتم شاید طرف کارش ایراد داره) ولی هر جا که رفتم یا گفتن ASUS هامون مرجوع میشه یا ضمنی BioStar رو پیشنهاد میدادن. (جریان مال بازار رضا بود)

تو پاساژ ایران هم وضعیت دقیق همین بود ولی از پایتخت خبر ندارم!
فکر کنم گارانتیشون ویستا یا یه همچین چیزی بود.

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
315
2 هفته پیش رفته بودم دنبال Asus P5Q ولی تو همون موقعی که منتظر قطعه بودم 3 تا مرجوعی برای فروشنده آوردن، منم بی خیال شدم و رفتم سراغ مغازه های دیگه (گفتم شاید طرف کارش ایراد داره) ولی هر جا که رفتم یا گفتن ASUS هامون مرجوع میشه یا ضمنی BioStar رو پیشنهاد میدادن. (جریان مال بازار رضا بود)

تو پاساژ ایران هم وضعیت دقیق همین بود ولی از پایتخت خبر ندارم!
فکر کنم گارانتیشون ویستا یا یه همچین چیزی بود.
همون ویستا پخش حتما دوباره گند زده
قدیم اسمش الماس بود
منم بایو استار رو پیشنهاد میکنم
البته نه این سری های معمولی رو
سری T Power فکر کنم همه خازنهاش سولید باشه

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
یچه ها من میخوام به مادربورد و cpu بگیرم.کار خیلی خاصی نمیخوام بکنم.ولی میخوام یه چیز خوب در بیاد.به خاطر دانلود offline هم سیستمم زیاد روشن باید بمونه.اینو گفتم شاید تاثیر در انتخاب داشته باشه
1- با 250 تومن میشه چیز خوب گرفت؟
2-cpu 7400 intel خوبه؟اگه اره جه مادربوردی بگیرم که خوب باشه؟
3-نسل جدید اینتل quad هست؟ارزونترینش چنده؟4 هسته ای میگن دیگه؟
4-amdچی؟البته خودم یه 3000 939 داشتم.ولی این مادربوردش که epox خراب شده بود روانیم کرده بود.الانم چیپش سوخته و به خاطر همینه که دارم سیستم جدید میگیرم.

ممنون میشم کمک کنین

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
1- بهترین مادر بورد از نظر عمر که 10 سال کار کنه چه مارکیه؟؟آیا asus در کل بهتره با گیگا؟(ملاک فقط طول عمر)؟

2- ایسوز p5ql آیا گرافیکه evga gts 250-512mb رو ساپورت میکنه ؟9600gt 1گیگی رو چی؟سی پی یوی q8200 که 4 هسته ای هست رو چی؟پورت ide داره ؟

3-کلا مشخصات این مادر بورد p5ql رو به فارسی میشه بگید چیه و چه تفاوت هایی با p5q pro داره ؟ (از لحاظ ساپورت و کلا همه چیزش بگید)

4-در رنج قیمتی 100 و 130 تومنیه بوردهای بالا آیا بورد های بهتری هم هست ؟اگه هست معرفی کنید

5- اینا lan card هم دارند ؟
یه دنیا ممنون

بالا