دستی آی پی دادم وصل شد ولی ftp server مودم از کار افتاد خطای پروکسی میده چکنم؟
سپاس
با کمی تغییر درست شد
موفق باشید
دستی آی پی دادم وصل شد ولی ftp server مودم از کار افتاد خطای پروکسی میده چکنم؟
سپاس
با کمی تغییر درست شد
موفق باشید
smk1981 سلام-
من در نظر دارم ُAsus n13 بگيرم
آيا از asus n13 راضي هستيد؟ - حداكثر سرعت در wireless N در عمل چقدر است؟ چون تو بعضي سايتا نوشتن سرعت پايين است. محدوده پوشش دهي آنتن چقدر است ؟
سرعتش نصفه سری N هست یعنی 2.7MB/S موقع انتقال فایل بقیه چیزاش خوبه تو سایت زیر بقیه ریویوهارو ببین
http://www.pcworld.idg.com.au/review/networking_wireless_voip/asus/dsl-n13/262707#cb
عیب دیگه فقط تو 2.4GHZ کار میکنه و من بیشتر از 150Mb/s وصل نشدم البته 300 هم وصل می شدم چه فایده!
اگه USB ضروری نمی خوای linksys wag160n بگیر.
راستی بقیه تجهیزاتتم باید سری N باشه تا 2.7 رو داشته باشی وگرنه g کارمیکنه و 1MB/S خنده دار میشه با مودم 200 تومانی
سلام دوستان
بالاخره قسمت ما هم شد و شتر اینترنت پرسرعت جلوی در خونمون خوابید .
داشتم از سرعت فوق العاده (!!!) لذت می بردم که متوجه شدم که یک مشکل اساسی دارم .
اون مشکل هم اینه که با وجود اسپلیتر باز هم وقتی مودم روشن باشه تلفن خر خر (kher kher ) می کنه و باید هنگام مکالمه مثل دایل آپ اینترنت رو قطع کنم ! به نظر شما مشکل از کجاست ؟
دوستان من اگه مودم وایرلس Linksys بگیرم با سرویس شاتل به مشکل بر نمیخورم؟ و به نظرتون چه مودلی رو بگیرم؟
ممنون
سلام بر اساتید عزیز
من اخیرا یه مودم وایرلس TPLINK W8901G با چهارتا پورت LAN گرفتم. و تمام کانفیگ را داخل مودم انجام داده ام و به اینترنت وصل میشم.
( یوز و پس داخل مودم داده ام و nat و DHCP فعال هستش و کامپیوترم و لپتاپم اوتامتیک IP میگیرند)
مشکل بنده:
وقتی میخواهم همزمان از وایرلس فعال باشه و از یک پورت لن به اینترنت وصل بشم بعد از چند دقیقه چراغ ADSL روی مودم از حالت ثابت خارج میشه و چشمل میزنه!!! و قطع میشم. اگر وایرلس رو توی مودم دیس اکتیو کنم چراغ بر میگرده.
در عین حال اگر پورتهای LAN را خاج کنم چراغ ثابت میشود و وایرلسم به تنهایی به اینترنت وصل است و مشکلی ندارد.
من توسط دو کامپیوتر هم امتحان کرده ام از دو پورت LAN همزمان به اینترنت وصل میشم و مشکلی ندارد.
مشکل چیه اساتید؟؟؟؟؟
درست نفهمیدم چی می گی .
می خوای به یه کامپیوتر هم با اثرنت هم وایرلس وصل باشه ؟
یا
می خوای یه کامپیوتر با وایرلس یکی دیگه با اثرنت باشه ؟
حالت اول فکر کنم نمیشه مگر این که به یکی با یه روتر یا سرور و به اون یکی هم با یه روتر و سرور دیگه اینترنت برسونی
اگه حالت دوم هست من تا حالا برخورد نکردم![]()
سلام
کسی از دوستان که مودم Asus AM604g داره میدونه که چطور میشه Upstream و downstream را عوض کرد؟
من خط 512 گرفتم اما توی قسمت مشخصات مودم هر دوتا را روی 256 تنظیم کرده و سرعتم هم عملا همون 256 هست یعنی نهایتا با 26 27 دانلود میکنم
لطفا راهنمائی کنید