• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

babak334

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با کمی تغییر درست شد
موفق باشید

smk1981 سلام-
من در نظر دارم ُAsus n13 بگيرم
آيا از asus n13 راضي هستيد؟ - حداكثر سرعت در wireless N در عمل چقدر است؟ چون تو بعضي سايتا نوشتن سرعت پايين است. محدوده پوشش دهي آنتن چقدر است ؟

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
smk1981 سلام-
من در نظر دارم ُAsus n13 بگيرم
آيا از asus n13 راضي هستيد؟ - حداكثر سرعت در wireless N در عمل چقدر است؟ چون تو بعضي سايتا نوشتن سرعت پايين است. محدوده پوشش دهي آنتن چقدر است ؟

سرعتش نصفه سری N هست یعنی 2.4MB/S موقع انتقال فایل بقیه چیزاش خوبه تو سایت زیر بقیه ریویوهارو ببین

http://www.pcworld.idg.com.au/review/networking_wireless_voip/asus/dsl-n13/262707#cb
عیب دیگه فقط تو 2.4GHZ کار میکنه و من بیشتر از 150Mb/s وصل نشدم البته 300 هم وصل می شدم چه فایده!
اگه USB ضروری نمی خوای linksys wag160n بگیر.
راستی بقیه تجهیزاتتم باید سری N باشه تا 2.4 رو داشته باشی وگرنه g کارمیکنه و 1MB/S خنده دار میشه با مودم 200 تومانی

Last edited:

babak334

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعتش نصفه سری N هست یعنی 2.7MB/S موقع انتقال فایل بقیه چیزاش خوبه تو سایت زیر بقیه ریویوهارو ببین

http://www.pcworld.idg.com.au/review/networking_wireless_voip/asus/dsl-n13/262707#cb
عیب دیگه فقط تو 2.4GHZ کار میکنه و من بیشتر از 150Mb/s وصل نشدم البته 300 هم وصل می شدم چه فایده!
اگه USB ضروری نمی خوای linksys wag160n بگیر.
راستی بقیه تجهیزاتتم باید سری N باشه تا 2.7 رو داشته باشی وگرنه g کارمیکنه و 1MB/S خنده دار میشه با مودم 200 تومانی

من الان خودم ASUS 604g دارم سرعت انتقال فايلش-throughput speed - به يك لپ تاپ سوني در مود wireless G با تمام تنظيمات كاملي كه در روي مودم/روتر انجام دادم به حدود 3.2MB/S ميرسه - چطوره كه N13 انتقال در حالت wireless N با تجهيزات سري N سرعتش پايين تره يعني 2.7MB/S ؟؟؟!!!!
محدوده پوشش دهي اش چطوره؟

Last edited:

hamed_1989

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان من اگه مودم وایرلس Linksys بگیرم با سرویس شاتل به مشکل بر نمیخورم؟ و به نظرتون چه مودلی رو بگیرم؟
و یک مساله دیگه هم که هست من اصلا نحوه تنظیمات مودم رو بلد نیستم برای نصبش باید چیکار کنم؟
ممنون

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!

جریان از این قراره که دیشب تازه برای اولین بار در تاریخ زندگی‌مون!!، از طرف یکی از ispهای توی شهرستان‌مون که جدیدن خدمات ADSL میده اومدن برامون ADSL رو راه اندازی کنن که همه مراحل هم شکر خدا به خوبی پیش رفت و اینترنت هم وصل شد. بعد آخرش که طرف داشت برگه قرارداد رو تنظیم می‌کرد که بهم بده، گفت نمی‌خوای باهاش کار کنی امتحانش کنی، من نگاه کردم دیدم اینترنتش قطعه بهش گفتم این که قطعه اومد نشست پاش هر کاری کرد نفهمید دلیل قطع شدنش چیه، گفت از نظر ما وقتی که چراغ ADSL به طورت ثابت روشنه یعنی هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشه. خلاصه آخرش بدون اینکه دلیل قطع شدنش رو بفهمه مودم رو یه ریست کرد و اتصال دوباره برقرار شد. بعدش که طرف رفت ما همین درد رو داشتیم! یعنی به طور مرتب هر تقریبا ده دقیقه اتصال قطع می‌شد ( در عین روشن بودن چراغ adsl مودم ) و مجبور بودیم برای اینکه دوباره اینترنت وصل بشه مودم رو ریست کنیم یا خط adsl رو از مودم جدا کنیم و دوباره وصلش کنیم... این از دیشب ما!!
اما امروز صبح که اومدم بشینم پای اینترنت، هر کاری کردم اینترنت وصل نشد! نه با خاموش روشن کردن مودم و نه با هیچ کار دیگه.. با اینکه چراغش هم سرُ مرُ گُنده روشنه... البته دیشب تا صبح مودم همون‌جوری روشن بود ولی نباید مشکل از این باشه...
خلاصه گیج شدم نمیدونم چیکار باید بکنم!! میدونم اگه به آی اس پی هم زنگ بزنم نمی‌فهمن دلیلش چیه چون دیشب خود طرف پاش بود و نفهمید چشه...

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
مشکل من خیلی عجیبه ..
من از صبانت سرویس دارم .. چند روزی بود که لینک من هی وصل میشه دوباره چند دقیقه بعد قطع میشد دوباره وصل میشد.
کلی زنگ زدم ، بعد از دو هفته گفتم شاید مشکل از مودمم باشه .. مودم رو بردم خونه دوستم تست کردم دیدم بله خرابه. رفتم یک مودم جدید خریدم
مودم جدید رو وصل کردم دیدم بله لینک وصل شد و ثابت موند.
بعد گفتم بذار مودم قدیمیه رو وصل کنم ببینم واقعا مشکل از مودمم بوده یا نه !؟ مودم قبلی رو وصل کردم و دیدم که همون مشکل وجود داشت . پس نتیجه گرفتم که مودمم خراب شده بوده..
خوشحال خوشحال مودم جدید رو وصل کردم، دیدم ای وایی این مودم جدیده هم همونجوری شد !! دیگه لینک ثابت نشد !!!!!
هرچی باهاش ور رفتم، ریستش کردم، ... نشد که نشد !!!

امکان داره که اون مودم قدیمیه مثلا یک اثری روی خط میذاره که زده باشه مودم جدید رو هم خراب کرده باشه !؟ اصلا امکان داره مودم ها بسوزن یا خراب بشن توی این حالت !؟ مثلا خط تلفن یا کابلش مشکل داشته باشه بزنه مودم ها رو خراب کنه .

alireza_dn85

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
من 1 مودم linksys AM300 دارم.وقتی روشنش میکنم بعد از چند دقیقه چراغ dsl خاموش میشه و اینترنت قطع میشه.بیشتر وقتها اینطوری میشه.زنگ زدم پشتیبانی isp اون هم نفهمید مشکل از کجاست.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.

saxybiil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مودم Symphony رو از شرکت پارس آنلاین گرفتم ولی فعلاً ADSL داتک دارم.
مشکل من اینه که روز اولی که ای دی اس الم وصل شد خودم خونه نبودم و نفهمیدم چطوری راه اندازی شد
و الان که ویندوزم رو عوض کردم بلد نیستم چطور دوباره وصلش کنم.
ممنون میشم اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه که با استفاده از LAN چطوری دوباره راهش بندازم.
درایورش هم از اینترنت گرفتم.
باتشکر

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام
مودم من corecess 3112ug هست و در سرویس پک 2 ویندوز xp به خوبی کار میکنه ولی وقتی سرویس پک 3 رو نصب میکنم به مشکل بر میخورم به این صورت که ارور میده که فایل newdev.dll رو پیدا نمیکنه (این فایل در سرویس پک 2 در فولدر system32 هستش) راهی تست شده برای نصب درایور این نوع مودم در sp3 بلدید؟(با کپی کردن درست نشد)خود شرکت آسیاتک که مودم رو ازش گرفتم میگه روی sp3 به هیچ عنوان کار نمیکنه و راهی هم نداره(البته بر اساس تجربه این چند ساله اینا هیچی حالیشون نیست)
با کپی کردن هم درست نشد

Mohammad~Reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بالاخره قسمت ما هم شد و شتر اینترنت پرسرعت جلوی در خونمون خوابید .
داشتم از سرعت فوق العاده (!!!) لذت می بردم که متوجه شدم که یک مشکل اساسی دارم .
اون مشکل هم اینه که با وجود اسپلیتر باز هم وقتی مودم روشن باشه تلفن خر خر (kher kher ) می کنه و باید هنگام مکالمه مثل دایل آپ اینترنت رو قطع کنم ! به نظر شما مشکل از کجاست ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوستان
بالاخره قسمت ما هم شد و شتر اینترنت پرسرعت جلوی در خونمون خوابید .
داشتم از سرعت فوق العاده (!!!) لذت می بردم که متوجه شدم که یک مشکل اساسی دارم .
اون مشکل هم اینه که با وجود اسپلیتر باز هم وقتی مودم روشن باشه تلفن خر خر (kher kher ) می کنه و باید هنگام مکالمه مثل دایل آپ اینترنت رو قطع کنم ! به نظر شما مشکل از کجاست ؟

برای این که از خطی که ADSL روشه با چند تا تلفن استفاده کنی باید به هر تلفن جدیدی یه اسپلیتر وصل کنی حتی به caller ID . اگر نداری فقط از اون تلفنی که اسپلیتر داره استفاده کن و بقیه سیم تلفن ها رو قطع کن

38.gif

Aarianno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام بر اساتید عزیز

من اخیرا یه مودم وایرلس TPLINK W8901G با چهارتا پورت LAN گرفتم. و تمام کانفیگ را داخل مودم انجام داده ام و به اینترنت وصل میشم.
( یوز و پس داخل مودم داده ام و nat و DHCP فعال هستش و کامپیوترم و لپتاپم اوتامتیک IP میگیرند)

مشکل بنده:

وقتی میخواهم همزمان از وایرلس فعال باشه و از یک پورت لن به اینترنت وصل بشم بعد از چند دقیقه چراغ ADSL روی مودم از حالت ثابت خارج میشه و چشمل میزنه!!! و قطع میشم. اگر وایرلس رو توی مودم دیس اکتیو کنم چراغ بر میگرده.

در عین حال اگر پورتهای LAN را خاج کنم چراغ ثابت میشود و وایرلسم به تنهایی به اینترنت وصل است و مشکلی ندارد.
من توسط دو کامپیوتر هم امتحان کرده ام از دو پورت LAN همزمان به اینترنت وصل میشم و مشکلی ندارد.

مشکل چیه اساتید؟؟؟؟؟

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من اگه مودم وایرلس Linksys بگیرم با سرویس شاتل به مشکل بر نمیخورم؟ و به نظرتون چه مودلی رو بگیرم؟

ممنون

نه
پیشنهاد من WAG54G2هست.وایرلس با4تا پورت lan اگر خواستی بهم بگو.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

سلام بر اساتید عزیز

من اخیرا یه مودم وایرلس TPLINK W8901G با چهارتا پورت LAN گرفتم. و تمام کانفیگ را داخل مودم انجام داده ام و به اینترنت وصل میشم.
( یوز و پس داخل مودم داده ام و nat و DHCP فعال هستش و کامپیوترم و لپتاپم اوتامتیک IP میگیرند)

مشکل بنده:

وقتی میخواهم همزمان از وایرلس فعال باشه و از یک پورت لن به اینترنت وصل بشم بعد از چند دقیقه چراغ ADSL روی مودم از حالت ثابت خارج میشه و چشمل میزنه!!! و قطع میشم. اگر وایرلس رو توی مودم دیس اکتیو کنم چراغ بر میگرده.

در عین حال اگر پورتهای LAN را خاج کنم چراغ ثابت میشود و وایرلسم به تنهایی به اینترنت وصل است و مشکلی ندارد.
من توسط دو کامپیوتر هم امتحان کرده ام از دو پورت LAN همزمان به اینترنت وصل میشم و مشکلی ندارد.

مشکل چیه اساتید؟؟؟؟؟

درست نفهمیدم چی می گی .
می خوای به یه کامپیوتر هم با اثرنت هم وایرلس وصل باشه ؟
یا
می خوای یه کامپیوتر با وایرلس یکی دیگه با اثرنت باشه ؟

حالت اول فکر کنم نمیشه مگر این که به یکی با یه روتر یا سرور و به اون یکی هم با یه روتر و سرور دیگه اینترنت برسونی
اگه حالت دوم هست من تا حالا برخورد نکردم :D

Aarianno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درست نفهمیدم چی می گی .
می خوای به یه کامپیوتر هم با اثرنت هم وایرلس وصل باشه ؟
یا
می خوای یه کامپیوتر با وایرلس یکی دیگه با اثرنت باشه ؟

حالت اول فکر کنم نمیشه مگر این که به یکی با یه روتر یا سرور و به اون یکی هم با یه روتر و سرور دیگه اینترنت برسونی
اگه حالت دوم هست من تا حالا برخورد نکردم :D

سلام
حالت دوم!!!

M.J.M

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
کسی از دوستان که مودم Asus AM604g داره میدونه که چطور میشه Upstream و downstream را عوض کرد؟
من خط 512 گرفتم اما توی قسمت مشخصات مودم هر دوتا را روی 256 تنظیم کرده و سرعتم هم عملا همون 256 هست یعنی نهایتا با 26 27 دانلود میکنم
لطفا راهنمائی کنید

Aarianno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی از دوستان که مودم Asus AM604g داره میدونه که چطور میشه Upstream و downstream را عوض کرد؟
من خط 512 گرفتم اما توی قسمت مشخصات مودم هر دوتا را روی 256 تنظیم کرده و سرعتم هم عملا همون 256 هست یعنی نهایتا با 26 27 دانلود میکنم
لطفا راهنمائی کنید

اینجا مشخصات خط adsl رو که ISP تنظیم کرده نشون میده، شما نمیتونید درستش کنید!
از همینجاست که میتونید بفهمید ISP شما جه تنظیماتی روی خطتتون انجام داده.
زنگ بزنید به شرکت که ازش گرفتین بگین چرا اینجوریه و من خطم باید 512 باشه تا درستش کنند.

M.J.M

Registered User
لایک‌ها
16
ممون که پاسخ دادید...
پس مشکل از خود صبا هست چونکه بالای آنها هم نوشته که:
This information reflects the current status of your DSL connection

ولی توی خود سایت صبا هم که میرم ریز مصرفم را بگیرم در قسمت نوع سرویس زده:
نقره 512کيلوبيت حجم 10 گیگابایت یک ماهه جمعا 10 گیگابایت

خود نمایندگی هم میگه به احتمال زیاد به خاطر خطتتون که فیبر نوری هست این مشکل به وجود آمده!!!

بالا