• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اتفاقا من با ساسان موافقم
چون امروز اولین روزی بود که من 10 جای مختلف پست زدم و عین 10 جا سر و کله سراب پیدا نشد !
و از این جهت حس می کنم تهدیدات ساسان موثر بوده و موافقشم

ولی هنوزم تاکید دارم که
گول ظاهر رو نخورید به باطن بپردازید

مثلا ساسان چون خودش پستها رو پاک کرده حتما می دونه که
این آقایی که اینجا در یک قالب مظلومانه داره می گه " آیا اگر کسی منو مسخره کرد ، من هم حق دارم به همون روش مسخره اش کنم ؟ و اگر بکنم یعنی زیرپا نهاد اصول جهانی حقوق بشر و اینا ! "
خودش وقتی من با یکی دیگه دارم بحث می کنم ( دقت کن حتی مخاطبشم این آقا نبود )
یکدفعه از راه رسید و هرچه ادب داشت رو کرد و زیر نوشت " چون هر گردی گردو نیست ! پس معلوم نیست مخاطبم تو ( سی پی یو ) باشی !! "
در جواب اینکه من نوشته بودم " هر امیری لزوما مربی مورد نظر شما نیست ! "

بعد میاد اینجا ، بغض می کنه و می گه " آیا ما حق داریم با روش همون طرف بهش ... "
زیاد ازش نگذشته ، اگر بقیه هم یادشون نیست و اگر خودشم حاشا می کنه اما ساسان که پستا رو پاک کرده حتما یادشه

می بینی ؟ میشه راحت میشه شعار داد
ولی در عمل همین آقایونی که دم از اصول و اخلاق و این چیزا می زنن ، در ملاعام ! آن کار دیگر می کنند .

منکه شعار منشور اخلاقی ندادم و ادعایی هم ندارم خداروشکر
اما این آقا که خیلی دلش از من خونه و اصول اخلاقیش رفته زیر سوال
پستهای این مدلی کم نداره

علیرضا جان کسانی که توی دنیا واقعیت نمی تونند عقده هاشون رو خالی کنند مجبورند جای رو برای این عقده ها پیدا کنند
مثلا بیان یک نفر رو به قول خودشون ضایع کنند و بعد دو نفر هم بیاد تشویق اونوقت دیگه قند تو دلشون آب بشه

به نظر من بهتر هم هست چون اینجا خطرش کمتر هست و خالی کردن عقده های بیرون از دنیای مجازی در داخل محیط مجازی حداقل باعث میشه که از لحاظ روان و فکری آروم تر بشن

بیا حداقل این کار رو برای یک عده انجام بدهیم که در دنیای خودشون کسی نیست که به خواسته هایشان توجه کنند و مجبور میشند بگردند دنبال چیزهای از دیگران در محیط مجازی و شروع به مسخره کردن بکنند و اینطور تخلیه فکری انجام بدهند

08610023 شما خوش باش
می تونی تا صبح اینجا دری وری بگی چون بیشتر از همین دری وری گفتن ازت انتظار نمی ره

نه حامد جان اینجا دری وری گفتن برای بعضی ها کنتور نداره
بزار بگن و بخندند و چرت و پرت بگن
توی تاپیک کل کل به غیر از اینکه بگردند ببینند نقطه چی کج هست و فلان چیز دیگر بلد نیستند و کل کل فوتبال رو با مطب روانشناسی اشتباه گرفتن

من همه حرفم اینه که
منه سی پی یو ، همینم که هستم . روو بازی می کنم و همه هم می دونن چه مدلی هستم
اهل فحش دادن به کسی نیستم اما تا جایی که جا داشته باشه روی اعصابشون قدمی می زنم حتی اگر تاوانش بن شدن باشه . مشکلی هم با این قضیه ندارم
ولی همه حرف اینه هرکی بغض کرد و ژست مودب گرفت و شعار داد ، لزوما مظلوم نیست و مودب نیست و به شعارهای خودش پای بند نیست .
حواستون به این آدمها هم باشه
با سی پی یو که تکلیفتون مشخصه

خلاصه

1- من با نظر ساسان موافقم که هرگونه بحث این بابا با من یا من با این بابا باید منجر به بن شدنمون بشه ، چون با همین تهدید ساسان الان 24 ساعته لااقل هرجا می رم نمی بینمش

2- اگر دوست داشتید به پیشنهاد من فکر کنید و بجای توجه به ظاهر هرچیزی به باطن ماجرا نگاه کنید . اگر دوست نداشتید که صلاح مملکت خویش خسروان دانند

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اقا ساسان من مخالف تصمیم شما هستم

دلیلی نداره کسی رو بخاطر بحث با یکی دیگه بن کنید !!!!!!!!!!!!!!! بحث سراب با سی پی یو تا جایی که من دیدم محترمانه بوده

مدیریت همین روند یعنی حل کردن صورت مسئله و بن کردن یعنی پاک کردن صورت مسئله

اجازه دهید تا جایی که همه چیز محترمانه و بدون توهین هست بحث بشه

موردی بود که از کلماتی مثل چشمت کوره ؛ برو گمشو ؛ پاره و ...... استفاده کرده بود ولی هیچ برخوردی نشد !!! ولی برای بحث باید 2 نفر بن بشن ؟؟؟

اجازه بدید همه حرفاشون رو بزنن لاقل اینجا هم شده یاد میگیریم که ما میتونیم حرف بزنیم و مجازات نشیم

محسن جان سلام
خوبی رفیق ؟ خوشحالم که اینجا دوستان قدیمی میان و نظر میدن .
فقط به قسمت بولد شده در صحبتتون توجه کنید . تا جایی که شما دیدید محترمانه بوده ولی تا جاییکه من شاهد بودم فرای این صحبتی هست که شما می فرمایید.
مسائلی هست که به خاطر سرعت عمل من خیلی از دوستان ندیدند و اجازه بدید این بحث همینجا بسته بشه .
به عنوان یک فرد برای خودم اصولی دارم که هیچگاه اونها رو زیر پا نمی زارم و این رو در مدیریتم هم لحاظ خواهم کرد.

پ.ن: قرار بود سراب و CP-YOU اصلا با هم بحثی نداشته باشند . با این اوصاف منتظر بن شدن باشید رفقا.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
محسن جان سلام
خوبی رفیق ؟ خوشحالم که اینجا دوستان قدیمی میان و نظر میدن .
فقط به قسمت بولد شده در صحبتتون توجه کنید . تا جایی که شما دیدید محترمانه بوده ولی تا جاییکه من شاهد بودم فرای این صحبتی هست که شما می فرمایید.
مسائلی هست که به خاطر سرعت عمل من خیلی از دوستان ندیدند و اجازه بدید این بحث همینجا بسته بشه .
به عنوان یک فرد برای خودم اصولی دارم که هیچگاه اونها رو زیر پا نمی زارم و این رو در مدیریتم هم لحاظ خواهم کرد.

پ.ن: قرار بود سراب و CP-YOU اصلا با هم بحثی نداشته باشند . با این اوصاف منتظر بن شدن باشید رفقا.

ساسان جان توی اون بحث من کلا یک توهین هم به ایشون نکردم من نبودم که گفتم کلاغ یا اینکه من نگفتم می زنم تو دهنت
تو کل اون بحث من یک توهین هم به ایشون نکردم و این را فرزاد یا بعضی های که بودند هم دیدند

شما خودت یادتون هست سر یک بحث توی کلوپ پرسپولیس ایشان بخاطرش بن شدند بخاطر طرز بیان و رفتارشون بود بعد چطور انتظار دارید ایشون تو کل بحث هایشان در جاهای دیگه به طعنه از مربی ها یا چیزهای دیگه صحبت می کنند ما ازش بگذریم چون باعث متشنج شدند فضای فروم می شوند

ببین اگه صد بار دیگه هم بخواهد اون اتفاق بیفتد من هنوز هم همون کار را می کنم
شما انتظار دارید ما هیچ چیزی نگویم چون فضایی فروم خراب می شود و من هیچ وقت نمی تونم بنشینم و حرفی نزنم در قبال اون چیزی که حس می کنم اشتباه هست

ولی ببخشید شما و همه من رو می شناسید و من با بیشتر پرسپولیسی ها دوست هستم و هیچ وقت هم به کسی توهین نمی کنم ولی نمی تونم بنشینم تا یکی هر چی دلش می خواد بگه من هم نگاهش کنم

شما انتظار دارید من هیچ چیز نگویم باشه دیگه من چیزی نمی گم تا شاید فضایی فروم بهتر بشه
ولی تا کی می خواهیم همینجوری کدخدا منشانه قضیه رو هم بیاریم
الان مثلا من با ایشون مشکل دارم و البته تنها من هم نیستم خوب چرا باید درباره اش حرف نزنیم همیشه باید ساکت بمونیم

در آخر چون شما میگید این بحث رو تموم کنم من دیگه در موردش صحبت نمی کنم ولی این تاپیک را همچنین که خودتان گفتید گفتگو آزاد هم هست شاید بتونیم اینجا در موردش حرف می زدیم و دوستان دیگه هم می تونند نظرش رو بگند چون شاید با حرف زدن بهتر بشه مسایل را حل کرد تا با قطع کردن آن

مخلصیم
موفق باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سراب عزیز اصلا دوست نداشتم دیگه پاسخی درباره قضیه شما و CP-YOU بدم . ولی چون برای شما احترام قائلم ( این شامل طرف درگیری شما هم میشه ) توضیح می دم .

برام خیلی جالبه که شما دوست خوب من چقدر خودتون رو محق میدونید که جهت اینکه به نظرتون و به تیم مورد علاقتون توهین شده شخصا و راسا دست به کار بشید . خیلی جالبه که هر جایی که ما فکر بکنیم " حق داریم هر عملی رو انجام بدیم " و اگر من به عنوان مدیر از شما بخوام این قضیه رو تموم کنید برچسب حرکت کدخدامنشی به من می زنید . ببین سراب عزیز واقعا این برخوردها حوصله من و خیلی های دیگه رو در این فروم سر برده و شما هم نقش کمی در این برخوردها نداشتید . همه جا به منزله وکیل مدافع ظاهر شدید و پاسخ دادید به کسی که به نظر من منتظر این پاسخ بوده تا بیشتر روی اعصاب شما راه بره . برام جالبه که همه دوستان داعیه کمک برای بهتر شدن وضعیت فروم رو دارن و باز هم هر کاری که دوست دارند انجام می دن. سراب جان کارهای مهمتری برای من به عنوان مدیر این تالار هست تا اینکه هر چند وقت یکبار پستهای آنچنانی اخیر شما و CP-YOU رو بخوام پاک کنم . شما قضیه رو شخصی کردید و من با این رویه مشکل دارم . در پستتون هم اشاره داشتید که خیلی ها از دست CP-YOU ناراحتند . اینو قبول دارم ولی فکر نمی کنم کسی اینجا نیاز به وکیل داشته باشه .

درباره CP-YOU : ایشون هم جای صحبت زیاد دارند ، در هر فرصتی سعی بر تحریک افرادی دارند که نظری مخالف ایشان دارند و متاسفانه نفرات روبروشون اکثرا هم دم به این تله میدن. خیلی راحت میشه تفاوت کل کل و تحریک و حرف منطقی رو فهمید ، مشکل از اونجایی شروع میشه که همه ما فقط می خواهیم حرفی زده باشیم و باید قبول کرد که همواره ممکنه یکی بهتر از ما حرف بزنه . حالا هر حرفی ، ممکنه یکی بخواد هر حرفی رو بزنه اونوقت یکی هم بخواد همه این حرفا رو جواب بده نتیجه چیزی نمی شه جز اینی که الان هست .وقتی دوستان خودشان در پی پاسخ به افراد بر میان مدیر مجبور به عکس العمل میشه .
بهترین پاسخ رو در خصوص جناب یا سرکار CP-YOU مدیر محترم علی عزیز زدند . این تیکه صحبتم خطاب به شخص CP-YOU هست ، این وضعیت پست زدن شما خیلی از بچه ها رو عصبی کرده و باعث شده که حتی کاربرانی مثل سراب که تا حالا با هیچ کس برخورد نداشتند به قول خودتون دم به دم دنبال شما باشند . من نمی دونم چه نفعی از به وجود آوردن این فضا می برید ولی مطمئنا از این به بعد با هر گونه پست تحریک آمیز برخورد میشه.
اگر شما هم عقیده دارید که سایرین در پی مشکل تراشی برای شما هستند بهترین کار دادن ریپورت هست و نه پاسخ دادن. اینکه در پستهای قبلی گفتید اگر می خواهید قضاوت کنید چند پست قبل را هم بخوانید شما هم مصداق همین سراب عزیز هستید که خود را وکیل مدافع تیم یا هر جریانی می دانید . سوال من اینه ؟ هر کس هر چیزی گفت شما باید سریعا پاسخگو باشید ؟ اگر جوابی ندهید و اگر به زعمتان مشکلی هست ریپورت بدهید بهتر است یا جوسازی و به هم ریختن اعصاب دیگران؟

عزیزان این پاک کردن صورت مساله نیست ، اجباری هست که شما با رفتارتون برای مدیران ایجاد می کنید .
همین الان چند نفری هستند که در امضاهاشون متنهای تحریک آمیز برای هواداران یک تیم خاص گزاشتند . من الان قانون زدم آقا باعث تحریک سایر هواداران نشید ، ولی طرف عین خیالش نیست ، فردا که امضاش پاک بشه 1000 جور گلایه داره .
خیلی از مسائل هم قبل از مدیریت من بوده و الان تازه دوستان یاد تسویه حساب کردن افتادن .

به هر حال همونطور که قبلا هم گفتم با بعضی دوستان که به ظاهر خیلی هم سعی دارند نشان بدهند در حیطه قوانین تالار حرکت می کنند ولی خلاف قوانین عمل می کنند برخورد خواهد شد. این قضیه رو هم خودم تشخیص میدم و نیازی نیست هر کسی از ظن خودش بخواهد یاری کند.
شاد و پیروز باشید

پ.ن: دیگه خواهش می کنم در خصوص مشکلات بین این دو نفر دوستمون هیچ کسی پست نده . خود دوستانمون هم همینطور . با تشکر

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بله ساسان آقا ، من مدتهاست که بدریپورت می دم و برخلاف دوستان خیلی علنی هم اینکار رو می کنم
یعنی به طرف می گم که بدریپورت دادم ، چون مشکلی با این قضیه ندارم اصلا
و
خلاصه

اینجانب CP-YOU حمایت خود را از کلیه تصمیمات هیات مدیره اعلام می دارم
و معتقدم برخورد جدی و سنگین با بعضی افراد ( فرضا خودم یعنی ) لازمه
و بر اثر همین تصمیمات هیات مدیره هست که برای اولین بار 24 ساعتی هست که راحتتر فعالیت می کنم .

باتشکر از مدیران
سپاس
53.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب دوستان یه کم از این بحثا فاصله بگیریم .
امروز تولد دوست خوبمون هستی عزیز هست .
بهشون تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از شادکامی ، سلامتی و سربلندی در انتظارشون باشه . :guitar:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
هستی جان تولدت مبارک :)
انشالله در تمامی مراحل زندگیت موفق و موید باشی
و همچنان در تاپیک شرط بندی حضور داشته باشی :cool:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مبارکه مبارکه .

تاپیکش رو زدیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
هستی خانم تولدت مبارک ..

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ولی ببخشید شما و همه من رو می شناسید و من با بیشتر پرسپولیسی ها دوست هستم و هیچ وقت هم به کسی توهین نمی کنم ولی نمی تونم بنشینم تا یکی هر چی دلش می خواد بگه من هم نگاهش کنم

چرا به من توهین می کنی:lol:

تولد هستی عزیزم رو تبریک می گم:blush:

پ.ن:من قسمت اول حرفم شوخیه...قصد ندارم کسی رو تحریک کنم:)

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
چرا به من توهین می کنی:lol:

تولد هستی عزیزم رو تبریک می گم:blush:

پ.ن:من قسمت اول حرفم شوخیه...قصد ندارم کسی رو تحریک کنم:)

خوب تو فرق می کنی :happy:

پ.ن : برو تو تاپیک شرط بندی جواب من رو بده :cool:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اینجا هم تولد هستی رو تبریک میگم . هستی جان ان شالله همیشه موفق و پیروز باشی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب تو فرق می کنی :happy:

پ.ن : برو تو تاپیک شرط بندی جواب من رو بده :cool:

می دم ساسان بنت کنه هاا پسر بی ادبیات:lol:
با دوستم کل کل می کنی هیچی بهت نمی گم ولی حواست باشه که روز به روز به دوستای مدیر من داره افزوده می شه:happy:
پ.ن:اون ور هم جوابت رو دادم بچه:happy:

ساسان می بینی این فراز کلا بی ادبه:D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ساسان
من در مورد تایپیک "" هواداران آلمان و بایرین " سوال داشتم...به نظرت الان محدود نیست...شما هم که اومدی گفتی فقط در مورد این دو بحث کنیم و اینکه خبر زیاد نه...
خوب این محدویت رو باید حذف کرد ..ما الان چند بازیکن در لیگ آلمان داریم!! فقط که نمیشه در مورد بایرین بحث کرد..خبر هم که گفتی محدود شه دیگه چی پس...
من نظرم این هست که به نام لیگ آلمان تغییر کنه...هم طرفدار بیشتر جمع میشه و تایپیک قوی تر میشه...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان
من در مورد تایپیک "" هواداران آلمان و بایرین " سوال داشتم...به نظرت الان محدود نیست...شما هم که اومدی گفتی فقط در مورد این دو بحث کنیم و اینکه خبر زیاد نه...
خوب این محدویت رو باید حذف کرد ..ما الان چند بازیکن در لیگ آلمان داریم!! فقط که نمیشه در مورد بایرین بحث کرد..خبر هم که گفتی محدود شه دیگه چی پس...
من نظرم این هست که به نام لیگ آلمان تغییر کنه...هم طرفدار بیشتر جمع میشه و تایپیک قوی تر میشه...

حمید عزیز
سلام . استارتر تاپیک درخواستش این بوده که در تاپیک کلوب هواداران بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان فقط در خصوص این دو تیم صحبت بشه .
به نظرم دلیلی نیست که بخواهیم این محدودیت رو حذف کنیم . چون تاپیک مربوط به هواداران بایرن هست و تیم ملی آلمان . مثل این میمونه که بیایم بگیم در تاپیک منچستر بیایم درباره هال سیتی یا ویگان هم حرف بزنیم.
درباره اینکه تاپیکی به نام لیگ آلمان ایجاد بشه با این هم به این دلایل موافق نیستم : 1- کلیه صحبتها در خصوص لیگ آلمان فقط جنبه خبری داره و محدود شده به پستهای خبری
2- تاپیک فوتبال خارجی رو برای این منظور در نظر گرفتیم ، که البته اونجا هم جز خبر هیچ چیز دیگه ای دیده نمیشه راجع به فوتبال باشگاهی آلمان.

موفق باشی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
یکی از اهدافی که برای تالار فوتبال در نظر داریم تشکر از دوستان عزیزی هست که در این بخش فعالیت زیادی دارند و در نخستین بخش تصمیم به دادن نشان کاربر فعالی فوتبال به این دوستان شد .

در همین راستا به دوتن از دوستان در بخش فوتبال این نشان اعطا شد.

تبریک به f@rzad و De Monarchعزیز کاربران فعال جدید بخش فوتبال

به امید فعالیت روز افزون شما در تالار فوتبال .

پ.ن: انشاا... از این به بعد این روند ادامه خواهد داشت .
پ.ن2: از حمید عزیز(mooZmar )هم بابت زحماتشون در این خصوص سپاسگزارم. :)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
چه جالب ، جفتشون اینجوری شدن : کاربر فعال هنرهای نمایشی و فوتبال
تبریک میگم عزیزان :D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم به مانرک و فرزاد جان تبریک میگم:happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا فرزاد تبریکات ما رو صمیمانه پذیرا باشید :rolleyes: (Endه جمله بندی بود D)

به اون یکی هم تبریک میگیم حالا دلش نسوزه
f_crazyeshghm_aa1e6cc.gif

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
تبريك به داش فرزاد و مانرك عزيز
هم پستاتون مفيده و هم خيلي گليد :blush:
به نظر من اين دوستان هم لايق اين عنوان هستن
MDNK: به علت پوشش خبرهاي فوتبالي