CP-YOU
Registered User
اتفاقا من با ساسان موافقم
چون امروز اولین روزی بود که من 10 جای مختلف پست زدم و عین 10 جا سر و کله سراب پیدا نشد !
و از این جهت حس می کنم تهدیدات ساسان موثر بوده و موافقشم
ولی هنوزم تاکید دارم که
گول ظاهر رو نخورید به باطن بپردازید
مثلا ساسان چون خودش پستها رو پاک کرده حتما می دونه که
این آقایی که اینجا در یک قالب مظلومانه داره می گه " آیا اگر کسی منو مسخره کرد ، من هم حق دارم به همون روش مسخره اش کنم ؟ و اگر بکنم یعنی زیرپا نهاد اصول جهانی حقوق بشر و اینا ! "
خودش وقتی من با یکی دیگه دارم بحث می کنم ( دقت کن حتی مخاطبشم این آقا نبود )
یکدفعه از راه رسید و هرچه ادب داشت رو کرد و زیر نوشت " چون هر گردی گردو نیست ! پس معلوم نیست مخاطبم تو ( سی پی یو ) باشی !! "
در جواب اینکه من نوشته بودم " هر امیری لزوما مربی مورد نظر شما نیست ! "
بعد میاد اینجا ، بغض می کنه و می گه " آیا ما حق داریم با روش همون طرف بهش ... "
زیاد ازش نگذشته ، اگر بقیه هم یادشون نیست و اگر خودشم حاشا می کنه اما ساسان که پستا رو پاک کرده حتما یادشه
می بینی ؟ میشه راحت میشه شعار داد
ولی در عمل همین آقایونی که دم از اصول و اخلاق و این چیزا می زنن ، در ملاعام ! آن کار دیگر می کنند .
منکه شعار منشور اخلاقی ندادم و ادعایی هم ندارم خداروشکر
اما این آقا که خیلی دلش از من خونه و اصول اخلاقیش رفته زیر سوال
پستهای این مدلی کم نداره
من همه حرفم اینه که
منه سی پی یو ، همینم که هستم . روو بازی می کنم و همه هم می دونن چه مدلی هستم
اهل فحش دادن به کسی نیستم اما تا جایی که جا داشته باشه روی اعصابشون قدمی می زنم حتی اگر تاوانش بن شدن باشه . مشکلی هم با این قضیه ندارم
ولی همه حرف اینه هرکی بغض کرد و ژست مودب گرفت و شعار داد ، لزوما مظلوم نیست و مودب نیست و به شعارهای خودش پای بند نیست .
حواستون به این آدمها هم باشه
با سی پی یو که تکلیفتون مشخصه
خلاصه
1- من با نظر ساسان موافقم که هرگونه بحث این بابا با من یا من با این بابا باید منجر به بن شدنمون بشه ، چون با همین تهدید ساسان الان 24 ساعته لااقل هرجا می رم نمی بینمش
2- اگر دوست داشتید به پیشنهاد من فکر کنید و بجای توجه به ظاهر هرچیزی به باطن ماجرا نگاه کنید . اگر دوست نداشتید که صلاح مملکت خویش خسروان دانند
چون امروز اولین روزی بود که من 10 جای مختلف پست زدم و عین 10 جا سر و کله سراب پیدا نشد !
و از این جهت حس می کنم تهدیدات ساسان موثر بوده و موافقشم
ولی هنوزم تاکید دارم که
گول ظاهر رو نخورید به باطن بپردازید
مثلا ساسان چون خودش پستها رو پاک کرده حتما می دونه که
این آقایی که اینجا در یک قالب مظلومانه داره می گه " آیا اگر کسی منو مسخره کرد ، من هم حق دارم به همون روش مسخره اش کنم ؟ و اگر بکنم یعنی زیرپا نهاد اصول جهانی حقوق بشر و اینا ! "
خودش وقتی من با یکی دیگه دارم بحث می کنم ( دقت کن حتی مخاطبشم این آقا نبود )
یکدفعه از راه رسید و هرچه ادب داشت رو کرد و زیر نوشت " چون هر گردی گردو نیست ! پس معلوم نیست مخاطبم تو ( سی پی یو ) باشی !! "
در جواب اینکه من نوشته بودم " هر امیری لزوما مربی مورد نظر شما نیست ! "
بعد میاد اینجا ، بغض می کنه و می گه " آیا ما حق داریم با روش همون طرف بهش ... "
زیاد ازش نگذشته ، اگر بقیه هم یادشون نیست و اگر خودشم حاشا می کنه اما ساسان که پستا رو پاک کرده حتما یادشه
می بینی ؟ میشه راحت میشه شعار داد
ولی در عمل همین آقایونی که دم از اصول و اخلاق و این چیزا می زنن ، در ملاعام ! آن کار دیگر می کنند .
منکه شعار منشور اخلاقی ندادم و ادعایی هم ندارم خداروشکر
اما این آقا که خیلی دلش از من خونه و اصول اخلاقیش رفته زیر سوال
پستهای این مدلی کم نداره
علیرضا جان کسانی که توی دنیا واقعیت نمی تونند عقده هاشون رو خالی کنند مجبورند جای رو برای این عقده ها پیدا کنند
مثلا بیان یک نفر رو به قول خودشون ضایع کنند و بعد دو نفر هم بیاد تشویق اونوقت دیگه قند تو دلشون آب بشه
به نظر من بهتر هم هست چون اینجا خطرش کمتر هست و خالی کردن عقده های بیرون از دنیای مجازی در داخل محیط مجازی حداقل باعث میشه که از لحاظ روان و فکری آروم تر بشن
بیا حداقل این کار رو برای یک عده انجام بدهیم که در دنیای خودشون کسی نیست که به خواسته هایشان توجه کنند و مجبور میشند بگردند دنبال چیزهای از دیگران در محیط مجازی و شروع به مسخره کردن بکنند و اینطور تخلیه فکری انجام بدهند
08610023 شما خوش باش
می تونی تا صبح اینجا دری وری بگی چون بیشتر از همین دری وری گفتن ازت انتظار نمی ره
نه حامد جان اینجا دری وری گفتن برای بعضی ها کنتور نداره
بزار بگن و بخندند و چرت و پرت بگن
توی تاپیک کل کل به غیر از اینکه بگردند ببینند نقطه چی کج هست و فلان چیز دیگر بلد نیستند و کل کل فوتبال رو با مطب روانشناسی اشتباه گرفتن
من همه حرفم اینه که
منه سی پی یو ، همینم که هستم . روو بازی می کنم و همه هم می دونن چه مدلی هستم
اهل فحش دادن به کسی نیستم اما تا جایی که جا داشته باشه روی اعصابشون قدمی می زنم حتی اگر تاوانش بن شدن باشه . مشکلی هم با این قضیه ندارم
ولی همه حرف اینه هرکی بغض کرد و ژست مودب گرفت و شعار داد ، لزوما مظلوم نیست و مودب نیست و به شعارهای خودش پای بند نیست .
حواستون به این آدمها هم باشه
با سی پی یو که تکلیفتون مشخصه
خلاصه
1- من با نظر ساسان موافقم که هرگونه بحث این بابا با من یا من با این بابا باید منجر به بن شدنمون بشه ، چون با همین تهدید ساسان الان 24 ساعته لااقل هرجا می رم نمی بینمش
2- اگر دوست داشتید به پیشنهاد من فکر کنید و بجای توجه به ظاهر هرچیزی به باطن ماجرا نگاه کنید . اگر دوست نداشتید که صلاح مملکت خویش خسروان دانند