- نوشتهها
- 4,305
- لایکها
- 590
این یه پیشنهاد کلی بود که با بحث های شما و فرزاد به ذهنم رسید :blush:نه عزیز واسه چی؟؟بحث که تموم شدست!تمام پست های نامربوط پاک میشند! و ادمه ی بحث...
Last edited:
این یه پیشنهاد کلی بود که با بحث های شما و فرزاد به ذهنم رسید :blush:نه عزیز واسه چی؟؟بحث که تموم شدست!تمام پست های نامربوط پاک میشند! و ادمه ی بحث...
از اونجا که تو این تایپیک یه مقدار بحثها به حاشیه کشیده شده توصیه میکنم مدیر محترم قوانین رو تو یه تایپیک مهم قرا دهند و اون رو قفل کنن
بعد یه تایپیک مثل همین برا بحث در مورد قوانین بزارن و وقتی که قانونی تغییر پیدا کرد یا قانون جدیدی اضافه شد تو اون تایپیک قانون رو اضافه کنن
سلام و خسته نباشيد به ساسان عزيز مدير محترم
اميدوارم كه موفق باشيد چون مرز بندي توي فوتبال و كل كل و بحث و تفسير و ابراز احساسات خيلي مهمه و سخته خيلي وقتها هم همپوشاني دارند كه بعضا اجتناب ناپذيره اينجا ديگه هم مديريت مدير اهميت داره هم تلاش كاربرا و مشاركت مفيدشون و البته سعه صدر و درك شرايط از هر دو طرف.
ايام به كام.
ساسان جان..من همچین قصدی نداشتم برای توضیح یه پست این مسئله پیش اومد...
حرفام رو پس نمی گیرم ولی از تو بابت بهم ریختگی عذر می خوام
امید است با داشتن صبر و حوصله ی زیاد بتوانید به دوستان علاقه مند به ورزش علی الخصوص "فوتبال" اطلاع رسانی های مفید داشته باشید،همین طور کاربران فعال این بخش هم به شما کمک کنند!
با آرزوی موفقیت برای شما
یا حق!
امید است با داشتن صبر و حوصله ی زیاد
بتوانید به دوستان علاقه مند به ورزش علی الخصوص "فوتبال"
اطلاع رسانی های مفید داشته باشید
همین طور کاربران فعال این بخش هم به شما کمک کنند!
مثلما در همچین بخشی که دوستان زیادی فعالیت دارند و پست میدهند،یک نفر "ساسان خان" نمیتوانند نظارت کامل داشته باشند،و نیاز به همراهی و کمک دارند،
خب طبیعتا کاربر های فعال بخش "موبایل" و یا دیگر بخش ها که کمتر به اینجا سر میزنند و فعالیت آنچنانی ندارند،اهمیت زیادی به این مسائل نمیدهند!از چه کسانی توقع باید داشت؟؟
مثلما کاربران فعال بخش ورزش!
سوال: شما میتوانید نام چند کاربر فعال رو ببرید،شاید شما منظوری داشته باشید!
جواب: بلی، raxtastar ، HAMED_PT ، و یا افرادی مثل mehrdad201 عزیز و mehdidj و یا حتا Xpin اگر اشتباه نکرده باشم!
پایدار باشید!
xpin یکی از کاربرهای بزرگ بخش فوتبال هست که من همیشه رفتار و شخصتش را دوست داشتم .من یادم میاد اولین کاربر بخش فوتبال بودم البته قبل من چندین نفر کاربر بخش ورزش داشتیم ولی چون من فقط تو بخش فوتبال بودم به من کاربری فعال فوتبال رو دادند (البته هیچ ربطی به بحث نداشت فقط خواستم بگم که ما هم ..... )
عزیزم 2 تا غلط املایی داشتی مسلماً - حتی
نمرات میشه 18 :happy:
من یادم میاد اولین کاربر بخش فوتبال بودم البته قبل من چندین نفر کاربر بخش ورزش داشتیم ولی چون من فقط تو بخش فوتبال بودم به من کاربری فعال فوتبال رو دادند (البته هیچ ربطی به بحث نداشت فقط خواستم بگم که ما هم ..... )
حالا عزیزم هر کمکی میخوای ما در خدمتیم
البته با تشکر از ساسان خان
بهتره برای شروع و اجرای قوانین توی تاپیک ها مشکل دار یک نفر رو تعیین کنید تا 7-8 موردی که گفتید رو توی تاپیک اجرا کنند (مثل ادغام پست های خبری هر روز - حذف اسپم و .....)
پ ن گنده :
xpin یکی از کاربرهای بزرگ بخش فوتبال هست که من همیشه رفتار و شخصتش را دوست داشتم .
البته این هیچ ربطی به موضوع بالا ندارد ( می تواند داشته باشد , نمی دانم ) فقط خواستم بدین وسیله خدمت ایشان عرض ارادتی محترمانه بکنم , چون سابقا فرصتش پیش نیامده بود .
چه اشکال داره،توی یک تایپیک به خصوص هر 2 گروه به بحث و تبادل نظر بپردازن...چه اشکالی داره،من بگم از مربی گری فلان تیم خوشم نمیاد یا مثلا از اخلاق بد فلان بازیکن استقلال یا پیروزی بدم میاد/منتها تنها چیزی که مهمِ مودب بودن و درست صحبت کردنِ..بعضی وقت ها توی تایپیک استقلال که میرفتم هوادار های پرسپولیس میومدن اونجا و..اون تیم سوراخه ما سروریم سر میدادن...و بلعکس...
این کار ها جز وقت تلف کردن هیچ سودی نداره،همین!
ساسان خان عزیزم ...
من فکر می کنم حالا که بحث ها تمام شده و جو رو به آرامی است , بهتر است کمی به نوع سیاست های بخش فوتبال نگرش تازه ای داشته باشید . من فکز میکنم تعیین اهداف هایی برای آینده این بخش کمک خواهد تا هم کنترل ساده تر و هم اجرای قوانین بهتری را داشته باشید .
همچین شاید بتوانید از کسانی که بزرگتر های فوتبال ( بخش فوتبال و نه از نظز سنی ) و کسانی که واقعا درک فوتبالی دارند , بخواهید تا در این هدف گذاری شمارا یاری کنند که من مطمئن هستم تمام آنها از جان و دل خواهند پذیرفت .
موفق باشید .
ساسان بسیار عزیز!
کاربران محترم بخش فوتبال.
ما متاسفانه در بخش فوتبال افرادی داریم با علاقه بسیار و مثال زدنی به بحث های حاشیه ای و فرسایشی و کلآ بهم ریختن بخش.
این اتفاق نه در یک تاپیک بلکه هر جایی که بحث پویایی داشته باشه اتفاق میفته!. دوستان اگر موافق باشند برای این کاربران یکسری محدودیتها بگذاریم حالا با بن کردن ، با اخطار دادن! با پاک کردن پست! کلآ این مشکل رو ریشه کن کنیم از بخش فوتبال
ساسان بسیار عزیز!
کاربران محترم بخش فوتبال.
ما متاسفانه در بخش فوتبال افرادی داریم با علاقه بسیار و مثال زدنی به بحث های حاشیه ای و فرسایشی و کلآ بهم ریختن بخش.
این اتفاق نه در یک تاپیک بلکه هر جایی که بحث پویایی داشته باشه اتفاق میفته!. دوستان اگر موافق باشند برای این کاربران یکسری محدودیتها بگذاریم حالا با بن کردن ، با اخطار دادن! با پاک کردن پست! کلآ این مشکل رو ریشه کن کنیم از بخش فوتبال
علي عزيز سلام
متاسفانه براي بعضي دوستان راه ديگه اي باقي نمونده. رويه پاك كردن پستها كه صورت مي گيره ولي ظاهرا بايد بيشتر از ابزار زور استفاده كرد.
توی این بخش برای بعضی , همونطور که آقا ساسان گفت چاره ی دیگه ای باقی نمونده .گاهی اوقات وضعیت تاپیک های ایرانی که وخیم میشه به شدت .بعضی ها که رسما فقط فحش خانواده به هم نمیدن که البته اون رو هم به موقعهایی میدن (فحش رو میگم) . امیدوارم با نظارت آقا ساسان که جدیدآ به تیم مدیریت اضافه شدن بخش بهتری رو داشته باشیم
ساسان جان ، شرمنده ها اما شما همش میگی برخورد می کنم اما هیچ وقت هم برخورد نمی کنی چون فکر کنم به صلاح نیست و ممکنه روابط شما با یه عده بریزه به هم ، فقط همیشه میای پست ها رو پاک می کنی و بعدش هم میگی باز ببینم برخورد می کنم !
این همه دارن به شخصی که توی همین فروم کلی طرفدار داره اهانت می کنن و اراجیف بهش میگن ، اون روزی که گفتم نمیدونم چرا همه مدیرا از تیم رقیبن واسه همین روز بود !!!
با احترام !
اشکالی نداره من با ابزار زور مطلق مخالف باشم ؟
بهروز عزيز . من شخصا با زور مخالفم ولي يك عده دواي دردشون همين زور هست . همين الان من رو متهم به طرفداري از پرسپوليسي ها مي كنند چون تا الان زورمدار رفتار نكردم . حالا يكي نيست از بعضي ها سوال كنه وقتي خودتون به فضاي دموكراتيك علاقه اي نداريد چرا يك مدير بايد علاقه داشته باشه؟
نمونه اش اين كاربر كه در تاپيك فيروز كريمي خطاب به من پست داده . توجه كنيد
الان من روزهاي مديريتم هنوز به عدد 20 نرسيده آقايان انتظار داشتند تا الان چند مورد بن شده داشته باشيم.
به هر حال هر كسي از دريچه ذهنيات خودش به دنيا نگاه ميكنه و اين اصلا عجيب نيست.
ابزار زور مطلق که اصلآ کلمه درستی نیست! دنبال این هم نیستیم!
شما اطمینان داشته باش اگر کسی در بخش ورزش بن بشه! اکثر کاربران بخش موافق هستند که تمام راه ها برای اصلاح رفتار ایشون انجام شده.
همه جور همکاری چه از طرف مدیریت و چه از طرف کاربران شده! اما وقتی کاربری اصلاح پذیر نیست! من اعتقاد دارم نباید جامعه رو فدای فرد کرد! کسی که به جامعه لطمه میزنه! به هیچ صراطی هم مستقیم نمیشه! و بودنش سلامت سایرین رو تهدید میکنه بهتره کلآ دور نگهداشته بشه!
پ.ن: مسلمآ هیچ طرح و برنامه ای 100% آدمها رو راضی نمیکنه! موافقت اکثریت شرط هست! فعلآ که اکثریت نظرشون موافق بوده! ما صبر میکنیم تا یکی از نظرات به اکثریت نسبی قاطع برسه بعد اون رو اعمال میکنیم
اما این دقیقا همون فرهنگ سازی بود که من دارم میگن , یعنی شما باید به این جماعت یاد بدید که باید چگونه رفتار کنند . یکمی از این نوع فوتبال کل کل گونه ( احمقانه ) فاصله بگیرند و توی بحث ها با منطق بیشتری قرار بگیرند .
این خیلی انرژی و زمان می برد ... کسانی هم که به راه راست هدایت نمی شوند به قول شما باید زد 4 میخشون کشید ( همون بن منظورم بود )