• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
ولی من مخالف نظر شما هستم ...
حسام خان جزو معدود افرادی هست که وقتی کل کل میکنه من لذت میبرم !!
مثل چند تا از دوستان نیست که بعد از کل کل احساس کنه خدای کل کل هست و دیگه طرف مقابل رو نابود کرده ...
مخصوصا جزو دوستانی نیست که مثلا بیاد اسامی بازیکنا و...تغییر بده هی 100 بار بیان کنه ...

وقت ندارم مگرنه هنوز ادامه می دادم ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
:D
میبینم که بنده اشتباه محاسبه کردم !! شرمنده ...
از دست این تیم اماراتی که هی فرط فرط کنار کشید حساب از دستمون در رفت .

پ.ن : چرا تا الان فکر میکردم هر تیم 5 بازی میکنه ؟اصلا چجوری میشه فرد بشه ....

بهر حال پیش میاد از این اشتباهات :دی

اتفاقا اینکه تیم شما 6 بازی کرد خیلی نکات دیگه ای رو بیان میکنه !

ببین :

شانس یه بار، دوبار، نه دیگه 6 بار خداییش :cool:

در کل امثال پرسپولیس گند زد رفت چه با ماشین حساب چه بدون ماشین حساب :lol::rolleyes:

البته امسال سال پرسپولیس نبود وگرنه هم قهرمان لیگ هم حذفی و هم آسیا می شدند :D

در کل هر کاری کنید در اینکه پرسپولیس سوراخ هست شکی نیست :cool: حالا می تونید تخفیف بگیرید و در مقابل تیم های مثل شموشک سوراخ نباشید ولی در کل سوراخ هست :happy:

مخلصیم :happy:

خب فراز بحث فرهنگی شد ! در آغاز باید گفت :

پرسپولیس سروره استقلاله

حالا برای نکات بعدی میشه به این هم اشاره کرد که استقلال سوراخه !

چاکریم
Hug.gif

آقا اين بحث آسيا الکی کش دار شده اينجا:blush:

از بازيهای اول و دوم تيمهای ايرانی تو آسيا ميشد حدس زد که هيچ کدوم از 4 تيم تو مسابقات به هيچ جا نميرسند
دوستان پرسپوليسی هم چشم خودشون رو به بازی بد تيمشون بسته بودن و فکر ميکردن تا آخر بازی ها ميتونن همينطوری پيش برن،بعد از صعود تيمشون از گروه راهی اين تاپيک شدن و اين بحث ها به اينجا رسيد
ديگه کش دار کردن اين بحث ها فايده اي نداره ، همه ما بايد حقايق رو بپذيريم

تيم های باشگاهی ما پتانسيل اين بازی ها رو نداشتند و هر کدوم نسبت به شرايط خوب و بد گروهشون و بازی هاشون حذف شدن
در کل امسال واسه ما سال بدی نبود ولی واسه شما افتضاح بود:p, گاهی حقيقت مزه اي هماند انتهای خيار دارد.:happy:

قبول ندارم.

1- پرسپولیس دور رفت عالی بود. تو عربستان هم تیم حریف رو آچمز کردیم. سپاهان هم بازی اولش رو که برد. حالا شما چجوری از همون بازیهای اول و دوم هیچ شانسی برای نمایندگان ایران قائل نبودی خودت میدونی فقط !

من حتی به استقلال هم امید داشتم. ولی حیف که بازی سوم جناب ژنرال به بدترین شکل ممکن خراب کرد.

2- ما چشممون رو به بازی بد تیممون نبسته بودیم. پرسپولیس یک بازی بد بود که اون شکست غیرقابل قبول رو متحمل شد. در بازی با الشباب تو تهران هم یک نیمه خوب نبودیم و یک نیمه خوب بودیم.

در بازی با بنیادکار هم فاجعه بودیم ! حرفی توش نست !

حالا جالبه ! وقتی تو آسیا حرفی نداشتید میرید سراغ لیگ ! خب چرا از مزه انتهای خیار در آسیا حرفی نمیزنید ؟ :D

ولی من مخالف نظر شما هستم ...
حسام خان جزو معدود افرادی هست که وقتی کل کل میکنه من لذت میبرم !!
مثل چند تا از دوستان نیست که بعد از کل کل احساس کنه خدای کل کل هست و دیگه طرف مقابل رو نابود کرده ...
مخصوصا جزو دوستانی نیست که مثلا بیاد اسامی بازیکنا و...تغییر بده هی 100 بار بیان کنه ...

ممنون !

ولی این حرفا هیچ وقت از دشمنی ما چیزی کم نمیکنه http://************/files/p3s9yrtx9vks6vwkrfvl.gif

وقت ندارم مگرنه هنوز ادامه می دادم ;)

شک نکن که ادامه ندی هم فرقی نداره ! حقیقت مثل روز روشن هست کلا !
127fs4196680.gif

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
خودت خواستی ادامه بدی پس :

بهر حال پیش میاد از این اشتباهات :دی

اتفاقا اینکه تیم شما 6 بازی کرد خیلی نکات دیگه ای رو بیان میکنه !

ببین :

شانس یه بار، دوبار، نه دیگه 6 بار خداییش :cool:
آره شانس یکی دو بار سه بار اما بد شانسی همیشه !
شما چی ؟ تعداد گل خورده پرسپولیس از 5 بازی (3 تا تو خونه) :lol: با تعداد گل خورده ما از 6 تا بازی برابره
جلوی 100 هزار نفر با این همه ادعا از تیم ازبک خوردن واقعا هنر می خوادا پارسال سایپا بحران زده باش بدون این همه تماشاگر و ادعا 2-2 مساوی کرد! ؟؟؟ چرا؟؟ پرطرفدارترین تیم آسیا :)lol:) چرا ؟؟؟

خب فراز بحث فرهنگی شد ! در آغاز باید گفت :
آرزو بر جوانان عیب نیست اما آمار ارقام چیز دیگه ای رو اثبات می کنه!
15n3t4x.png

گفتی فرهنگ یاد تاریخ افتادم 2 تا ستاره که چشم حسود رو کور کرده بد جورم 50 سال هم هست نمیتونه به یه نیم ستارش دست پیدا کنه :lol:
حالا برای نکات بعدی میشه به این هم اشاره کرد که استقلال سوراخه !

چاکریم
Hug.gif
مخلصیم میزان سوراخی رو با تعداد گل می سنجن عزیز 5 تا از عرب خوردن ننگه ننگ!!! 5 سوراخ در یک بازی!؟ رکورد خوبیه
41 سوراخ درشت تو لیگ اصلا قابل پوشش نیست به چلو سافی شباهت داره

قبول ندارم.

1- پرسپولیس دور رفت عالی بود. تو عربستان هم تیم حریف رو آچمز کردیم. سپاهان هم بازی اولش رو که برد. حالا شما چجوری از همون بازیهای اول و دوم هیچ شانسی برای نمایندگان ایران قائل نبودی خودت میدونی فقط !

من حتی به استقلال هم امید داشتم. ولی حیف که بازی سوم جناب ژنرال به بدترین شکل ممکن خراب کرد.

2- ما چشممون رو به بازی بد تیممون نبسته بودیم. پرسپولیس یک بازی بد بود که اون شکست غیرقابل قبول رو متحمل شد. در بازی با الشباب تو تهران هم یک نیمه خوب نبودیم و یک نیمه خوب بودیم.

حالا جالبه ! وقتی تو آسیا حرفی نداشتید میرید سراغ لیگ ! خب چرا از مزه انتهای خیار در آسیا حرفی نمیزنید ؟ :D
خوبه اعتراف کردی
مگه تو لیگ شما بد بودین که می ترسید بحث لیگ شروع شه ؟ :f34r: ((مقدمه: قشنگ ترین گل های فصل رو پرسپولیس خورده) ادامه بدیم..؟؟؟
ممنون !

ولی این حرفا هیچ وقت از دشمنی ما چیزی کم نمیکنه http://************/files/p3s9yrtx9vks6vwkrfvl.gif
:lol:
شک نکن که ادامه ندی هم فرقی نداره ! حقیقت مثل روز روشن هست کلا !
127fs4196680.gif
نه شکی در سوراخ بودن پرسپولیس وجود نداره اینو آدم و عالم می دونن

بقول امضای یکی از دوستان

جام یا تشتک مسئله این است

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
از H-C عزيز

قبول ندارم.

پرسپوليس دور رفت از نظر نتيجه عالی بود نه بازی, شارجه که رسماً در حد محلات بود،بازی با تيم عربستانی هم بازی بدون برنامه اي رو انجام داد و فقط امد که نبازه

در مورد سپاهان و صبا هم اينکه،سپاهان بازی اول رو برد ولی بازی دوم رو باخت ،بازی سوم هم مساوی کرد،صبا هم بازی دوم با تيم اماراتی در خانه مساوی کرد

اين حرف رو که تيم های ايرانی تو اين مسابقات هيچی نميشند رو بنده بعد از همون چند بازی اول تو چند تاپيک گفتم

مشکل بنده دقيقاً با مطلب شماره 2 شماست،شما زمانی که تيمتون شکست سنگين رو پذيرا شده تازه قبول ميکنی که تيمت بد بازی ميکنه،شما ميگی جلو بنياد کار فاجعه بوديم اما جلو تيم عربستانی تو تهران نسبتاً خوب بوديد، حالا اگه يکی از اون توپ هايی که خورد به تيرتون ميرفت تو گل باز هم ميگفتين خوب بوديم؟
به نظر من پرسپوليس تو بازی با بنياد کار با پرسپوليس با الشباب هيچ تفاوتی نداشت.

پرسپوليس فصل قبل کاملا 1 تيم بيمار بود،من از بعضی هوادار های پرسپوليس تعجب ميکنم که به اين تيم تو آسيا اميد داشتن.به نظر من ما طرفدارها بايد دقيقتر به فوتبالی که تيمون بازی ميکنه نگاه کنيم

در مورد انتهای خيار هم بنده به عنوان 1 طرفدار استقلال بعد از بازی دوم اميد زيادی به تيمم تو آسيا نداشتم

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آره شانس یکی دو بار سه بار اما بد شانسی همیشه !

خب هیچ اصول و منطقی این حرف شما رو تایید نمیکنه به غیر مکتب ژنرالیون :D

شما چی ؟ تعداد گل خورده پرسپولیس از 5 بازی (3 تا تو خونه) :lol: با تعداد گل خورده ما از 6 تا بازی برابره
جلوی 100 هزار نفر با این همه ادعا از تیم ازبک خوردن واقعا هنر می خوادا پارسال سایپا بحران زده باش بدون این همه تماشاگر و ادعا 2-2 مساوی کرد! ؟؟؟ چرا؟؟ پرطرفدارترین تیم آسیا :)lol:) چرا ؟؟؟

پرسپولیس از سه بازی خانگی : 9 امتیاز
استقلال سه بازی خانگی : 3 امتیاز

واقعا هنر میخواد ! چون استقلال هم در کل شش بازیش اندازه دو بازی اول ما امتیاز جمع کرد !

چی چرا ؟! خب خراب کردن دیگه ! ما وجودش رو داریم میگیم تیممون خراب کرد ! ولی شماها چی ؟ «بدشانسی» :blink:

آرزو بر جوانان عیب نیست اما آمار ارقام چیز دیگه ای رو اثبات می کنه!
15n3t4x.png

گفتی فرهنگ یاد تاریخ افتادم 2 تا ستاره که چشم حسود رو کور کرده بد جورم 50 سال هم هست نمیتونه به یه نیم ستارش دست پیدا کنه :lol:

آهان ! البته این مشکلی نیست ! ولی کاش آمار قهرمانی و اینا رو در کل لیگ های ایران (آزادگان و غیر) میزاشتی تا به اختلاف کلی پی ببری نه فقط لیگ برتر :lol:

مخلصیم میزان سوراخی رو با تعداد گل می سنجن عزیز 5 تا از عرب خوردن ننگه ننگ!!! 5 سوراخ در یک بازی!؟ رکورد خوبیه
41 سوراخ درشت تو لیگ اصلا قابل پوشش نیست به چلو سافی شباهت داره

اون 5 گل خیالی نیست ! تاریخ فوتبال جهان سوراخ تر از 6تایی به خودش ندیده کلا :lol:

خوبه اعتراف کردی
مگه تو لیگ شما بد بودین که می ترسید بحث لیگ شروع شه ؟ :f34r: ((مقدمه: قشنگ ترین گل های فصل رو پرسپولیس خورده) ادامه بدیم..؟؟؟

ادامه بده ! ما تو لیگ بد بودیم، شما تو آسیا کلا !

ولی میزان بدی ما به میزان بدی شما نبود ! :دی بهر حال نداشتن یک برد و ... ! واقعا جای تاسف داره ...

نه شکی در سوراخ بودن پرسپولیس وجود نداره اینو آدم و عالم می دونن

بقول امضای یکی از دوستان

جام یا تشتک مسئله این است
[/QUOTE]

و یه مساله دیگه ای هم که هست اینکه کلا به جز تشتک چیزه دیگه ای هم به ذهنتون میرسه ؟ بابا یه خلاقیتی هم از خودتون بزنید نه فقط تیتر روزنامه رو !

اگه اونجوری بود که آقای مایلی کهن N تا لقت زیبا برای ژنرال دست و پا کرد ؟ میخوای بگیم ؟ :lol:

از H-C عزيز

پرسپوليس دور رفت از نظر نتيجه عالی بود نه بازی, شارجه که رسماً در حد محلات بود،بازی با تيم عربستانی هم بازی بدون برنامه اي رو انجام داد و فقط امد که نبازه

در مورد سپاهان و صبا هم اينکه،سپاهان بازی اول رو برد ولی بازی دوم رو باخت ،بازی سوم هم مساوی کرد،صبا هم بازی دوم با تيم اماراتی در خانه مساوی کرد

اين حرف رو که تيم های ايرانی تو اين مسابقات هيچی نميشند رو بنده بعد از همون چند بازی اول تو چند تاپيک گفتم

مشکل بنده دقيقاً با مطلب شماره 2 شماست،شما زمانی که تيمتون شکست سنگين رو پذيرا شده تازه قبول ميکنی که تيمت بد بازی ميکنه،شما ميگی جلو بنياد کار فاجعه بوديم اما جلو تيم عربستانی تو تهران نسبتاً خوب بوديد، حالا اگه يکی از اون توپ هايی که خورد به تيرتون ميرفت تو گل باز هم ميگفتين خوب بوديم؟
به نظر من پرسپوليس تو بازی با بنياد کار با پرسپوليس با الشباب هيچ تفاوتی نداشت.

پرسپوليس فصل قبل کاملا 1 تيم بيمار بود،من از بعضی هوادار های پرسپوليس تعجب ميکنم که به اين تيم تو آسيا اميد داشتن.به نظر من ما طرفدارها بايد دقيقتر به فوتبالی که تيمون بازی ميکنه نگاه کنيم

در مورد انتهای خيار هم بنده به عنوان 1 طرفدار استقلال بعد از بازی دوم اميد زيادی به تيمم تو آسيا نداشتم

خب این فقط و فقط نظر شماست !

پرسپولیس در عربستان بی برنامه بود ؟! :blink: فقط اومده بود نبازه ؟ :blink:

من نمیفهمم ! پرسپولیس دور اول مگه بد بازی میکرد که ما بخوایم قبول کنیم که بد بازی کرده یا نه ؟

کلا نقطه نظرات خودتون رو همینجوری میگید و میرید !

در مورد خط آخر هم من به استقلال امید داشتم تا قبل از بازی سوم. ولی جناب ژنرال امیدها رو ناامید کرد !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
وایسا ببینم ، چرا اون موقع که شما مثل بچه مدرسه ای ها پا به زمین می کوبی و همش میگی یه برد نداشتین ، حرفی از خلاقیت نیست اما حالا تشتک گفتن نداشتن خلاقیت هست !؟ :lol: :lol:
در جواب اون دوستمون که گفتن دوست اصفهانیشون رو مجبور کردن بره از دوم دبستان شروع کنه ، منظورش من بود ؟!؟!
اگه آره کی و چی ؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
وایسا ببینم ، چرا اون موقع که شما مثل بچه مدرسه ای ها پا به زمین می کوبی و همش میگی یه برد نداشتین ، حرفی از خلاقیت نیست اما حالا تشتک گفتن نداشتن خلاقیت هست !؟ :lol: :lol:

چی شد ؟!

اون بحث خراب کردن در زمین فوتبال هست نه تیکه انداختن !

دوست شما داشت تیکه مینداخت، من گفتم کمی خلاق تر باشید. چه ربطی به هم دارن ؟

من وقتی میگم استقلال یک برد نداشت نمیخوام تیکه بندازم، داریم بحث میکنیم ولی اون حرف جزو بحث نیست !

مثل اینه که من بگم : «ژنرال یا گروهبان قندلی، مسأله این است ؟!» یا «کمک مربی یا گنده باقالی، مسأله این است ؟!»

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
خوب بحث داره منحرف میشه

اینجا بحث لیگ برتره طبق قوانین شما دارید خلاف امر در این تاپیک بحث می کنید! :lol:

لطفا اگه کم میارین به بازیکنان و مربیان محبوب توهین نکنید چیزی دارید باسه تیم بگید!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب بحث داره منحرف میشه

اینجا بحث لیگ برتره طبق قوانین شما دارید خلاف امر در این تاپیک بحث می کنید! :lol:

لطفا اگه کم میارین به بازیکنان و مربیان محبوب توهین نکنید چیزی دارید باسه تیم بگید!

شما باید یه دوره آموزشی بری برای فرار از بحث بری ! کلا خیلی تابلو میکوبی !

ببین ! من توهین نکردم ! شک نکن که اگه الان توهین کرده بودم سیل عظیم عاشقان امیرخان میریختن اینجا !!!

من گفتم تیکه نندازید. حداقل اگه میندازید یه چیزی از خودتون بکید، خوبه ما هم اینا رو بگیم ؟

حالا این کجاش توهین به مربیان محبوب بود ؟

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
میبینم که امسال فحش خورتون زیاد شده ...
خوبه استادیم میریم بیکار نیستیم ...
صادقی خوشگله ... :D

نیکبخت الان خوشحاله :cool: پیش خودش میگه دیگه وقت نمی کنن همش به من فوش بدن :happy: !!البته خبر نداره که قراره ترکیبی فوش بدن نیکی و صادقی .... :lol: یا
البته من نمی‌گم ، فقط گوش میدم تو استادیوم :cool:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میبینم که امسال فحش خورتون زیاد شده ...
خوبه استادیم میریم بیکار نیستیم ...
صادقی خوشگله ... :D

نیکبخت الان خوشحاله :cool: پیش خودش میگه دیگه وقت نمی کنن همش به من فوش بدن :happy: !!البته خبر نداره که قراره ترکیبی فوش بدن نیکی و صادقی .... :lol: یا
البته من نمی‌گم ، فقط گوش میدم تو استادیوم :cool:

تا چند پست قبلتر میگفتین تماشاگرای شما فحش میدن و تماشاگران ما فحش ندادن چون با فرهنگ هستن و اینا !

بعد الان ...

گرچه شاید شماها شوخی کرده باشین، ولی متاسفانه این اتفاق تو استادیوم میفته !!!

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

تا چند پست قبلتر میگفتین تماشاگرای شما فحش میدن و تماشاگران ما فحش ندادن چون با فرهنگ هستن و اینا !

بعد الان ...

گرچه شاید شماها شوخی کرده باشین، ولی متاسفانه این اتفاق تو استادیوم میفته !!!

والا من نگفتم که تماشاگرای ما با فرهنگ هستند ...
کلا جو چیزی هست که دکتر مهندس نمیشناسه !!
ولی نمیفهمم فوتبال چیه که آدم به خاطرش فحش بشنوه هرچند هم با خودش بگه فحش باد هواست !!

خیلی جالبه صادقی واسه اینکه تو یک بازی فحش خورده بود رفت پرسپولیس !!
من موندم از این به بعد که همش باید فحش بخوره چی کار میخواد بکنه ؟
تازه اگر مثل نیکبخت باهاش نکنند ...

خیلی ناراحتم واسش گناه داشت ...
ای کاش یک بار میومد جایگاه 22 !!!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شما نگفتی ولی دوست منطقیمون که سرش هم خیلی شلوغه گفت !

کلا این حرفها قشنگ نیست ! این جو فوتبال هست که به قول شما دکتر مهندس نمیشناسه (که میشناسه. دیدم کسایی رو که تو استادیوم وقتی همچین اتفاقاتی میفتاد بدون توجه فقط بازی رو نگاه میکردن ! دکتر و مهندس هم نبودن) !

نیکبخت ؟!

نیکبخت رو خیلی در حقش بی انصافی کردید (انصافا). خیلی برای استقلال زحمت کشیده بود. ولی جناب ژنرال ایشون رو هم مورد لطف خودشون قرار دادند ! ولی کاش تماشاگران قدرش رو میدونستند...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
البته این نشان فهم و شعوره..
ما که به انصاریان فحش ندادیم..
همون هاشمی نسب خوب بود...مهدی هاشمی نسب ***** بی اصل و نصب:lol:
به محمد محمدی هم فحش نمی دیم مظلومه:happy:

اخه دیگه فحش دموده شده:happy:
هر کی هم دادیم استقلال یا محو شد تو فوتبال یه گند زد
هاشمی نسب
انصاریان
شاه کلیدش هم علیزاده:lol::lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
شما نگفتی ولی دوست منطقیمون که سرش هم خیلی شلوغه گفت !

کلا این حرفها قشنگ نیست ! این جو فوتبال هست که به قول شما دکتر مهندس نمیشناسه (که میشناسه. دیدم کسایی رو که تو استادیوم وقتی همچین اتفاقاتی میفتاد بدون توجه فقط بازی رو نگاه میکردن ! دکتر و مهندس هم نبودن) !

نیکبخت ؟!

نیکبخت رو خیلی در حقش بی انصافی کردید (انصافا). خیلی برای استقلال زحمت کشیده بود. ولی جناب ژنرال ایشون رو هم مورد لطف خودشون قرار دادند ! ولی کاش تماشاگران قدرش رو میدونستند...

در مورد ایشون نمیدونم ...
من یک بار با رضا بحث کردم !!

ببین حسام جان قبول که این کار زشت هست ! قبول که نا پسند هست ولی هست !! کاریش نمیشه کرد وقتی امیر حسین صادقی که موقع دست دادن به نیکبخت روش رو برمیگردوند ( عکسش رو داشتم قبلا ) میره پرسپولیس پس حتما پی همه چیز رو به تنش مالیده !!

در مورد نیکبخت هم زحمت کشید ولی خودش خودش رو نابود کرد !! با قلعه نویی مشکل داشت قبول ولی چرا پرسپولیس ؟ این همه تیم !! قلعه نویی که هر چند سال یک بار میاد استقلال !!

به هر حال صادقی هم مستثنی از این قانون نا نوشته نیست ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
البته این نشان فهم و شعوره..
ما که به انصاریان فحش ندادیم..
همون هاشمی نسب خوب بود...مهدی هاشمی نسب ***** بی اصل و نصب:lol:
به محمد محمدی هم فحش نمی دیم مظلومه:happy:

اخه دیگه فحش دموده شده:happy:
هر کی هم دادیم استقلال یا محو شد تو فوتبال یه گند زد
هاشمی نسب
انصاریان
شاه کلیدش هم علیزاده:lol::lol:

معلومه خیلی فهم و شعور دارید !! ( کلا مرجان شما هر چی از دهنت در میاد میگی به ما ( من ) دیگه )
لابد انتظار دارید ***** رو با بی ادب پر کنم ؟ :D

ولی اون سال که صمد بود اگر انصاریان نبود باید واسه بقا میجنگیدیم ...
هاشمی نصبم که سالاره !! :lol:

ولی علیزاده به غیر از 1 فصل بقیش رو به ما انداختید !! :(
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه !! :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
معلومه خیلی فهم و شعور دارید !! ( کلا مرجان شما هر چی از دهنت در میاد میگی به ما ( من ) دیگه )
لابد انتظار دارید ***** رو با بی ادب پر کنم ؟ :D

ولی اون سال که صمد بود اگر انصاریان نبود باید واسه بقا میجنگیدیم ...
هاشمی نصبم که سالاره !! :lol:

ولی علیزاده به غیر از 1 فصل بقیش رو به ما انداختید !! :(
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه !! :D

ما که علیزاده تو لیست فروشمون بود و داشتبم شوتش می کردیم بیرون که سلطان بمب ترکوندن :lol:واسه ترکوندن بمب و جایگزین نیکبخت اونو خرید:lol::lol:
در ضمن من به شما فحشی ندادم که زود و سریع به خودت می گیری...
لازم نکرده با کلمه ی "بی ادب" پرش کنی..همه تو اون سالها می دونستن چی بار هاشمی نسب می شه

در ضمن مگه فحش به هاشمی نسب یعنی فحش به تو؟؟؟!!!
عجب...
راه و روش گیر دادن هم دارم یاد می گیرم..
حالا در چند پست پایین تر اخما می ره تو هم بیانیه صادر می شه که از خودمون شروع کنیم نه غاز همسایه:lol::lol:

در ضمن من فهم شعور دارم که ننویسم قلعه نویی زیر....دنیزلی بعد بیان بگم زیر سایه خنک دنیزلی منظورم بود:happy:
فهم و شعور چیزیه که در زمان مشخص شده که داره و کی نداره:happy:
فرافکنی نکن این قدر که انگار سلطان همه چیز تمامی:happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا