گردان 1آره !! گردان 2 تو کجا بودی ؟!خدا لعنتشون کنه !!جهنم بود !!
منو هرکی میبینه فکر میکنه باهاش قهرم انقدر که نمیتونم رابطه برقرار کنم
ولی تو سربازی با تمام بچه های آسایشگاه دوست بودم ینی همه اینجوری بودنا نه فقط من
یه اکیپم واسه خودمون داشتیم ته آسایشگاه که واقعا اگه بخاطر اون نبود تحمل آموزشی خیلی سخت میشد
آموزشی یه جو خاصی داره همه با هم دوستن و به هم کمک میکنن
خیلی وقتا بچه ها جای همدیگه نگهبانی میدادن نصفه شب
کلا خیلی با مرام میشن بچه ها
واسه همین نیاز نیست زیاد خودتو اذیت کنی
نا خودآگاه با همه رفیق میشی
ولی بعدش همه زیر آب میزنن
در مورد مسئولیت کاملا حق با ایشونهيه چيزي از من هم به ياد داشته باش ..تو آموزشي سعي كن با همه دوست باشي ولي به هيچ كس اعتماد نكن ...ممكنه يه كسي كه اصلاى فكرشو نمي كني ها زير آبتو بزنه مثل چي ...
راستي تا مي توني دودره كن ...ترس و واهمه رو بزار كنار ...به هر بهانه اي كه شده از زير كار هايي كه ميشه در بري در رو ...راستي نكته آخر و مهمترين نكته ....به هيچ عنوان (ببين تاكيد مي كنم به هيچ عنوان )تو آموزشي مسئوليت قبول نكن (امثال ارشد نظافت ، ارشد آسايشگاه ، ارشد فرهنگي و.....)
درود
دوستان من 88/4/1 تاریخ اعزامم هست.
فقط یک برگه سبز اومده که گفته در این تاریخ اعزامم.و کد محل اموزشی رو گفته بعدا اعلام میشود.
من 16 روز دیگه باید برم پس چرا هنوز کدی نیومده ؟؟؟
کسی میدونه دقیقا کی میاد ؟؟؟
یا حق
من برای مشکل قلبم معاف از رزم شدم حالا چندوقتیه دوتاپاهام مشکل اساسی پیدا کردن وراه رفتنم برام سخت شده ودر ضمن 1/4 اعزامم بهترین کار و نحوه اعلام این مسئله تو آموزشی چیه؟
بابا نقدی !!فرمانده گروهانتون هم اون یارو ستوان 2 عشقه نظامه بود !! چی بود اسمش ؟!امینی زاده ...؟!گردان 1
گروهان 1
دسته 1 :دی
جهنم بود ولی بهترین روزای عمرم بود
آره نقدیبابا نقدی !!فرمانده گروهانتون هم اون یارو ستوان 2 عشقه نظامه بود !! چی بود اسمش ؟!امینی زاده ...؟!
بر عکس بدترین روز های عمر من بود !!نه بخاطر سختیش . بخاطر تحقیرش !!