• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت اینترنت پرسرعت و ADSL در کرج

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سعید جان مهمترین چیز اینه که زیاد افت سرعت نداشته باشه, قیمت هم متعادل باشه. من 256 میخوام بگیرم.
ممنون میشم راهنمائی کنی.

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سعید جان مهمترین چیز اینه که زیاد افت سرعت نداشته باشه, قیمت هم متعادل باشه. من 256 میخوام بگیرم.
ممنون میشم راهنمائی کنی.
ببین پارس انلاین گرونه شاتل فک میکنم پهنای باندش توی اون مرکز پر باشه پردیس و شبدیز و این جور چیزا رو قیدشو بزن داتک رو نمیدونم توی اون منطقه چجوریه اسیاتک هم داره اونجا راه اندازی میکنه به نظر من بین داتک و اسیاتک انتخاب کن و البته اسیاتک اگه راه بندازه چون اول کاره پهنای باندش خالیه

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام ! آقا ما چند روز پیش کرج بودیم قیمت ADSL شاتل واقعن ارزون بود،کف کردم همه جایه شهرم تبلیغ زده بودن !
داستانش چیه؟ کلک ملکی تو کاره؟

bodybuilder_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان می خواستم ببینم adsl2 شرکت u2u چطوریه ؟؟؟
512k T به همراه مودم رایگان ، ماهیانه 14500 تومان ، محدودیت پذیرش دارند ....
www.sms4fun.ir و www.u2u4fun.com ... تلفن های شرکت : 3516237-3530416

راستی یک سوال : ما تهران بودیم ، اکانت ماهانه دیال آپ ارزون می گرفتیم ، مثلاً شاتل 5000 هزار تومان به حساب شرکت واریز می کریدم ، اکانتش هم خوب بود ، اما اینجا فکر کنم 12000 تومان !!!! یا برای کیمیا ، فکر کنم 15000 تومان !!! یک شرکتی رو معروفی کنید ، که محدودیت زمانی نداشته باشه و اکانت های ماهیانه اش زیر 1000 تومان یا 10000 تومان باشه ( اگر تاپیک جداگانه هست ، معرفی کنید ، اونجا سوالم رو بپرسم )

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
راستی یک سوال : ما تهران بودیم ، اکانت ماهانه دیال آپ ارزون می گرفتیم ، مثلاً شاتل 5000 هزار تومان به حساب شرکت واریز می کریدم ، اکانتش هم خوب بود ، اما اینجا فکر کنم 12000 تومان !!!! یا برای کیمیا ، فکر کنم 15000 تومان !!! یک شرکتی رو معروفی کنید ، که محدودیت زمانی نداشته باشه و اکانت های ماهیانه اش زیر 1000 تومان یا 10000 تومان باشه ( اگر تاپیک جداگانه هست ، معرفی کنید ، اونجا سوالم رو بپرسم )

اصلا ارزش نداره که بخوای دیال آپ بگیری
الان ای دی اس ال کرج یک گیگ ماهی 10 تومن با پول مخابرات - ماه اول هم یک گیگ مجانی بهت میدن - فقط یه هزینه رانژه میخوری

imhotep

Registered User
لایک‌ها
0

آقا یعنی اینا مودم رو مجانی میدن !!!!!
یا مودم رو امانی میدن؟
یا پول مدم اشون رو سر اینترنت ازت میگیرن؟
واقعا این کرجیا یچیزشون میشه ها؟!!!!؟؟ نه

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

اینا احتمالا مودمو امانی میدن اصلا در کل همه چیز در غالب ارزون بودن نیست مساله کیفیت سرویس و پشتیبانی هم مهمه
بابا با ایران رادیاتور کی مبره توی غار ;) الان کرج ADSL میگیری ماهی 11 تومن خط مشغول نمیشه سرعتت بالاتره پول تلفن نمیدی الان هم اسیاتک طرح تابستونه داره یه ماه مجانی میده سرعتش هم خوبه
این تلفنشه :4485606 4483696

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که رفتم با شبدیز قرارداد بستم. البته یک هفته گذشته ولی هنوز خط رانژه نشده.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
امیدوارم زودتر بشه:cool:، وقتی راه اندازی شد وضع سرعتشو بگو قبلا که جالب نبود
البته این بحث کیفیت پایین سرویسهای شبدیز، مال خیلی وقت پیش هست و الآن خیلی وقت هست که بسیار عالی داره کار میکنه.

imhotep

Registered User
لایک‌ها
0

آقا یعنی اینا مودم رو مجانی میدن !!!!!
یا مودم رو امانی میدن؟
یا پول مدم اشون رو سر اینترنت ازت میگیرن؟
واقعا این کرجیا یچیزشون میشه ها؟!!!!؟؟ نه

آقا واسه اینکه خیالم راحت بشه پرسیدم
مودم رو امانی می دن به شرطه ها و شروطه ها
باید یک سال یه جا ازشون خرید کنی تا مدم بهت امانی بدن تازه قیمت سرویس اشون 4000 در ماه گرون تر از بقیه اس
و خب 12*4000=48000
یعنی پول مودم رو یه بار ازت می گیرن بعد بهت غرض میدن

حرف ام رو پس می گیرن این کرجیا زرنگ ان

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
بالاخره خط ما رانژه شد. من از شبدیز سرویس گرفتم. فعلاً نمیشه نظری داد, چون پهنای باند تموم شده تا فردا صبح برم سرویسم رو تغییر بدم.
یه سئوال داشتم, کسی میتونه من رو راهنمائی کنه که چه جوری از طریق PPPoE کانکت بشم؟ مودمه من ASUS AM602 هست. هر کاری کردم نتونستم! ممنون میشم راهنمائی کنید.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
سلام:
بالاخره خط ما رانژه شد. من از شبدیز سرویس گرفتم. فعلاً نمیشه نظری داد, چون پهنای باند تموم شده تا فردا صبح برم سرویسم رو تغییر بدم.
یه سئوال داشتم, کسی میتونه من رو راهنمائی کنه که چه جوری از طریق PPPoE کانکت بشم؟ مودمه من ASUS AM602 هست. هر کاری کردم نتونستم! ممنون میشم راهنمائی کنید.
برای تغییر سرویس و همچنین پرداخت شارژ، احتیاجی به رفتن به خود دفتر شبدیز نیست و از طریق سایتشون میشه همه این کارها رو کرد.
میخواهید مودمتون خودش از طریق pppoe کانکت بشه و یا خودتون تو ویندوز کانکشن pppoe بسازید و ازاین طریق کانکت بشید؟

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم سینا جان. از توی کنترل پنلم سرویسم رو عوض کردم. ولی تا فردا صبح نمیتونم زیاد کاری بکنم چون الان سرویس حجمی دارم تا صبح که برم پولشون رو بدم تا 256 نامحدود رو بگیرم.

والا اگر برات مقدور هست و حوصله داری, ممنون میشم هر 2 روش رو بهم یاد بدی.

saeed-d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا واسه اینکه خیالم راحت بشه پرسیدم
مودم رو امانی می دن به شرطه ها و شروطه ها
باید یک سال یه جا ازشون خرید کنی تا مدم بهت امانی بدن تازه قیمت سرویس اشون 4000 در ماه گرون تر از بقیه اس
و خب 12*4000=48000
یعنی پول مودم رو یه بار ازت می گیرن بعد بهت غرض میدن

حرف ام رو پس می گیرن این کرجیا زرنگ ان

اقا تازه اینا چک میگیرن ازت که تضمین کنی یکسال مشتری اونا بمونی:eek:

بالا