• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

geumat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink: اینکه خیلی افتضاحه... من عاشق صدای دی تی اس هستم.. واقعا از این دستگاه بعیده.. با آپگرید دستگاه درست نمیشه؟

تا الان که نشده، :blink:
شاید در آپگریدهای بعدی درستشه
بزرگترین ضعفش فعلا همینه

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی نمیشه به سینمای خانگی وصلش کرد ؟
که صدای 5.1 کاناله ازش بگیریم؟

چرا نمیشه. من از یه طرف با HDMI وصل کردم به HDTV و با کابل Composite Audio وصل کردم به سینما خانگی.
در کل اگه گرفتین آپدیت کنین به جدیدترین فریمور. تغییراتش چشم گیره. مخصوصا در پخش فایل های MKV.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
گه سینمای خانگیت، ورودی اپتیکال داشته باشه، این دستگاه خروجی اپتیکال داره
به احتمال زیاد مشکل DTS حله ،
البته من خودم امتحان نکردم! متاسفانه سینمای خانگی من ورودی اپتیکال نداره
در ضمن اگه سینمای خانگیت ورودی HDMI هم داشته باشه ، میتونی از اون هم استفاده کنی

منظور از ورودی اپتیکال چه ورودی هست منظورم اینه که ورودی اپتیکال چه شکلیه ؟ از این فیش های استریو که
دو سیمه ؟ لطفا بگید خروجی اپتیکال چه شکلی میشه ؟
تلویزیون ما FULL HD نیست سینمای خانگی مون هم کابل HDMI نداره ! اینجوری فکر کنم
من نمی تونم نه صدای DTS داشته باشم نه تصویر FULL HD

اما یکی از اشناها هم می خواد بگیره هم تلویزیونش HD هست و سینمای خانگیش
یعنی HDMI هم داره! پس اون با این شرایط بگیره می تونه از صدای dTS استفاده کنه دیگه

چرا نمیشه. من از یه طرف با HDMI وصل کردم به HDTV و با کابل Composite Audio وصل کردم به سینما خانگی.
در کل اگه گرفتین آپدیت کنین به جدیدترین فریمور. تغییراتش چشم گیره. مخصوصا در پخش فایل های MKV.

پس اینجوری میشه صدای 5.1 ازش گرفت! من برای این اشنامون باید یکی بگیرم خودم هم
چون تلویزیونمون FULL HD نیست نمی دونم بگیرم یانه

فقط فیلم HD از کجا می تونم پیدا کنم ! من می تونم یه هارد خالی بدم هر کی داره برام بریزه
هزینه اش ام توافقی ! هر کی تونست یه خبر بده ! چون من اصلا اینترنتم به دانلود فایلهای
حجیم نمیرسه

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمایندگیش کجا هست ؟
تا 200 تومن هم چیزه خوب پیدا میشه ؟

ممنون***یاحق

مثل تمومه محصولات WD سازگار نمایندگیش رو گرفته و گارانتی کرده
کلا شرکت جالبیه سازگار. خیلی فعالند و گارانتیش واقعا گارانتیه.

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از این فیش های استریو که دو سیمه ؟

به اینا میگن Composite

پس اینجوری میشه صدای 5.1 ازش گرفت! من برای این اشنامون باید یکی بگیرم خودم هم
چون تلویزیونمون FULL HD نیست نمی دونم بگیرم یانه

بنده خودم هم هیچ کدوم از این دستگاه ها رو ندارم ولی چون فیلم از اینترنت دانلود میکنم یه همچین دستگاهی لازم داشتم.
قبل از این که همیچین دستگاه هایی بیاد ایران، من خودم رفتم لپ تاپ سونی گرفتم که خروجی HDMI داشته باشه وبتونه این کارا رو بکنه. ولی لپ تاپ بخاطر گرافیک ضعیفش نمی تونه فیلم های با کیفیت بالا رو پخش کنه. ولی بازم خوب بود. ولی این دستگاه محشره...

فقط فیلم HD از کجا می تونم پیدا کنم ! من می تونم یه هارد خالی بدم هر کی داره برام بریزه
هزینه اش ام توافقی ! هر کی تونست یه خبر بده ! چون من اصلا اینترنتم به دانلود فایلهای
حجیم نمیرسه

بنده کلا قصد داشتم یه فروشگاه وبلاگی بزنم و فیلم هایی که دارم رو آرشیو کنم بزارم توش.
ولی اصلا وقتشو ندارم و هر چی سعی کردم نتونستم ادامش بدم.
بنده هرچی دارم از اینترنت دانلود کردم و تقربیا 200-300 گیگ میشن و بیشتر هم مستند هستند. به اضافه چند تایی فیلم سینمایی که ارزش HD دیدن رو دارن.
حالا اگه کسی رو پیدا نکردی من در خدمتت هستم :)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
بنده کلا قصد داشتم یه فروشگاه وبلاگی بزنم و فیلم هایی که دارم رو آرشیو کنم بزارم توش.
ولی اصلا وقتشو ندارم و هر چی سعی کردم نتونستم ادامش بدم.
بنده هرچی دارم از اینترنت دانلود کردم و تقربیا 200-300 گیگ میشن و بیشتر هم مستند هستند. به اضافه چند تایی فیلم سینمایی که ارزش HD دیدن رو دارن.
حالا اگه کسی رو پیدا نکردی من در خدمتت هستم

خب من بیشتر دنبال فیلم HD هستم حالا مستند و غیر مستندش فرقی نمیکنه ! من بخوام فیلم HD دانلود
کنم برای هر فیلم 7-10 روز باید وقت بزارم تا دانلود بشه
یکی که تو بازارچه میگفت گیگی 20 تومن میفروشه !

geumat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور از ورودی اپتیکال چه ورودی هست منظورم اینه که ورودی اپتیکال چه شکلیه ؟ از این فیش های استریو که
دو سیمه ؟ لطفا بگید خروجی اپتیکال چه شکلی میشه ؟
تلویزیون ما FULL HD نیست سینمای خانگی مون هم کابل HDMI نداره ! اینجوری فکر کنم
من نمی تونم نه صدای DTS داشته باشم نه تصویر FULL HD

خروجی اپتیکال فقط برای صداست
کابل اپتیکال در اصل یه کابل نوری هستش که اطلاعات رو به صورت نور انتقال میده یعنی اطلاعات شما تبدیل به نور میشه و از طریق کابل اپتیکال به مقصد میرسه
اگه بری طبقه پایین مجتمع پایتخت (مغازه هایی که کابل میفروشن) اونجا تو ویترین در کنار کابلهای HDMI کابلهای اپتیکال رو میبینی ، روشون بزرگ نوشته optikal

http://www.thomann.de/gb/optical_kabel_5m.htm
صدای DTS رو فقط با کابل اپتیکال میشه گرفت از دستگاه !!
استریو که اسمش روشه! با استریو شما ساراند 5.1 نمیتونین گوش کنین!!
یعنی اگر شما با استریو به سینمای خانگی وصل باشین بازم خروجی 5.1 واقعی ندارین و فقط از 6 تا باند صدای استریو میشنوین نه ساراند!!! دقت کنین
استریو فقط برای 2 تا باند هستش!!
باید یا HDMI باشه برای دالبی ساراند
یا اپتیکال باشه برای DTS
البته در صورتی که فیلمی که پخش میکننین صدای 5.1 داشته باشه!

take

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان من سینمای خانگیم سونی مدل dav-dz556 هستش
ال سی دی هم 40 اینچ سری d براویای سونی هستش

1:از کجا بفهمم سینما خانگی ورودی اپتیک داره برای صدا
2:ایا دستگاه wd فیلم را بصورت تمام صفحه پخش میکنه یا 16.9

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خروجی اپتیکال فقط برای صداست
کابل اپتیکال در اصل یه کابل نوری هستش که اطلاعات رو به صورت نور انتقال میده یعنی اطلاعات شما تبدیل به نور میشه و از طریق کابل اپتیکال به مقصد میرسه
اگه بری طبقه پایین مجتمع پایتخت (مغازه هایی که کابل میفروشن) اونجا تو ویترین در کنار کابلهای HDMI کابلهای اپتیکال رو میبینی ، روشون بزرگ نوشته optikal

http://www.thomann.de/gb/optical_kabel_5m.htm
صدای DTS رو فقط با کابل اپتیکال میشه گرفت از دستگاه !!
استریو که اسمش روشه! با استریو شما ساراند 5.1 نمیتونین گوش کنین!!
یعنی اگر شما با استریو به سینمای خانگی وصل باشین بازم خروجی 5.1 واقعی ندارین و فقط از 6 تا باند صدای استریو میشنوین نه ساراند!!! دقت کنین
یا اپتیکال باشه برای DTS
پس الان با hdmi فقط میشه دالبی ساراند گرفت و با اون هم نمیشه صدای dts گرفت درسته ؟
فرق ساراند و dts چیه ؟

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب من بیشتر دنبال فیلم HD هستم حالا مستند و غیر مستندش فرقی نمیکنه ! من بخوام فیلم HD دانلود
کنم برای هر فیلم 7-10 روز باید وقت بزارم تا دانلود بشه
یکی که تو بازارچه میگفت گیگی 20 تومن میفروشه !

کدوم بازارچه؟!!! :blink:
خیلی قیمت هاش بالاس.
یه فروشگاه آنلاین هست که هارد یه ترابایت WD رو با 50 گیگ Planet Earth 720p میده 118 تومن.
حدودا 15 تومن در میاد فیلماش.

من فایل آرشیو فیلم هایی که دارم رو تا فردا آپلود می کنم و لینک دانلودش رو همین جا میذارم. ( چون باید آپدیت بشه)
هر کدوم را خواستی بگو برات بپیچم. در ضمن بعنوان اولین مشتری تخفیفم بهت میدم. می خوام نون بازارچه ایی رو حسابی آجر کنم.

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با استریو شما ساراند 5.1 نمیتونین گوش کنین!!
یا اپتیکال باشه برای DTS

تا حدود زیادی حق با دوستمونه. تفاوت بین Stereo و Dolby Surround کاملا مشخصه.
بنده موقع پخش فیلم نجات سرباز رایان تنظیمات صدای سینمای خانگی رو عوض می کردم و وقتی رو حالت های Stereo و Movie و ProlLogic II می رفت تفاوت به حدی بود که میشد اونجا Dolby Surround رو تعریف کرد. ولی باز به قول دوستمون واقعی نبوده و ساخته سیستم صوتی دستگاهه. منم قبول دارم.

کابل اپتیکال چنده؟​

geumat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس الان با hdmi فقط میشه دالبی ساراند گرفت و با اون هم نمیشه صدای dts گرفت درسته ؟
فرق ساراند و dts چیه ؟

کاملا درسته! اگه با HDMI به سینمای خانگی وصل بشی، صدای دالبی ساراند رو "سینمای خانگی" پخش میکنه! یه خروجی HDMI هم از سینمای خانگی میدی به TV تا تصویر رو HD پخش کنه.

این دستگاه صدای DTS رو میخونه اما نمیتونه دی کد بکنه :blink:! البته احتمالا در آینده مشکل حل بشه!! ولی به صورت اپتیکال میفرسته و سینمای خانگی اگه ورودی اپتیکال داشته باشه و DTS رو ساپورت کنه اونوقت صدای DTS رو داری

DTS و دالبی فرمتهای رکورد صدا هستن مثل MP3 یا توی ویدئو مثل AVI یا MPEG یا MOV یا MP4 یا .....
ساراند هم سیستم صدای فراگیر هستش که پیشرفته استریو هست، در ساراند 5.1 شما از 6 تا باند صدای تنظیم شده با تصویر رو میشنوی که حس زنده بودن تصویر و صدا رو چند برابر میکنه
یعنی اگه یه صحنه جنگ رو میبینی، یه صدای انفجار مثلا از پشت سرت میشنوی و احساس میکنی که وسط میدون جنگی!! :blink: یا اگه تیری به سمت شما (دوربین) شلیک بشه و از کنار شما بگزره ، صدای زوزه تیر از جلوی شما شروع میشه و پشت سرتون تموم میشه!

هم DTS و هم دالبی میتونن ساراند باشن یا نباشن

انواع صداها:

مونو - تک باند

استریو - 2 باند: جلو چپ و راست

ساراند 5.1 - 6 باند: 2 تا جلو چپ و راست - 2 تا پشت چپ و راست - 1 دونه جلو مرکز "سنتر" - 1 دونه ساب ووفر

ساراند سینمایی - از 10 - 20 -30 تا باند تشکیل میشه در همه جای سالن سینما و حتی بیشتر

:)

geumat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من سینمای خانگیم سونی مدل dav-dz556 هستش
ال سی دی هم 40 اینچ سری d براویای سونی هستش

1:از کجا بفهمم سینما خانگی ورودی اپتیک داره برای صدا
2:ایا دستگاه wd فیلم را بصورت تمام صفحه پخش میکنه یا 16.9

پشتش رو نگاه کن ببین جای ورودی فیش اپتیکال داره یا نه - روش نوشته optical in
یا برشورش رو نگاه کن - قسمت پانل پشت دستگاه -

WD HD کامل فیلم رو پخش میکنه یعنی اگه فیلمت 4.3 باشه 4.3 پخش میکنه و اگه 16.9 باشه 16.9 پخش میکنه، بقیش بستگی داره به TV که ال سی دی شما مشکلی نداره - با HDMI - وصلش کن، حالش رو ببر

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فایل آرشیو فیلم هایی که دارم رو تا فردا آپلود می کنم و لینک دانلودش رو همین جا میذارم. ( چون باید آپدیت بشه)
هر کدوم را خواستی بگو برات بپیچم. در ضمن بعنوان اولین مشتری تخفیفم بهت میدم. می خوام نون بازارچه ایی رو حسابی آجر کنم.

HTML:
http://rapidshare.com/files/260327090/Archives.xlsx

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
چرا فرمت vcd و دی وی دی رو پخش نمیکنه باید کانورت بشن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
برای خرید این دستگاه کجا رو رو پیشنهاد میدید ؟
من یه هارد اکسترنال هم براش می خوام
500 بهتره یا 1 ترابایت ؟
چه مارکی بگیرم چه مدلی؟

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای خرید این دستگاه کجا رو رو پیشنهاد میدید ؟
من یه هارد اکسترنال هم براش می خوام
500 بهتره یا 1 ترابایت ؟
چه مارکی بگیرم چه مدلی؟

من خودم از اینجا گرفتم. 6-7 ساعته آوردن درب منزل
HTML:
http://chare.ir/index.php?target=products&product_id=5426

هارد هم 500 گیگ فقط USB قیمتش با 1 ترا با آداپتور یکیه. ولی سایز 500 گیگه کتابیه و کوچیکه. من وسترن دارم راضیم. ولی فرقی نمیکنه. هر چی دوست داشتی بگیر. سی گیت ارزونتره.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من خودم از اینجا گرفتم. 6-7 ساعته آوردن درب منزل
HTML:
http://chare.ir/index.php?target=products&product_id=5426

هارد هم 500 گیگ فقط USB قیمتش با 1 ترا با آداپتور یکیه. ولی سایز 500 گیگه کتابیه و کوچیکه. من وسترن دارم راضیم. ولی فرقی نمیکنه. هر چی دوست داشتی بگیر. سی گیت ارزونتره.
ممنون اون 500 گیگ کتابی برای لپ تاپ فکر کنم باشه ! برای این دستگاه که می خواد چند ساعت فیلم رو از رو فیلم
بخونه فکر کنم هارد با اداپتور بهتر باشه نه ؟

بالا