:blink: اینکه خیلی افتضاحه... من عاشق صدای دی تی اس هستم.. واقعا از این دستگاه بعیده.. با آپگرید دستگاه درست نمیشه؟
تا الان که نشده، :blink:
شاید در آپگریدهای بعدی درستشه
بزرگترین ضعفش فعلا همینه
:blink: اینکه خیلی افتضاحه... من عاشق صدای دی تی اس هستم.. واقعا از این دستگاه بعیده.. با آپگرید دستگاه درست نمیشه؟
یعنی نمیشه به سینمای خانگی وصلش کرد ؟
که صدای 5.1 کاناله ازش بگیریم؟
گه سینمای خانگیت، ورودی اپتیکال داشته باشه، این دستگاه خروجی اپتیکال داره
به احتمال زیاد مشکل DTS حله ،
البته من خودم امتحان نکردم! متاسفانه سینمای خانگی من ورودی اپتیکال نداره
در ضمن اگه سینمای خانگیت ورودی HDMI هم داشته باشه ، میتونی از اون هم استفاده کنی
چرا نمیشه. من از یه طرف با HDMI وصل کردم به HDTV و با کابل Composite Audio وصل کردم به سینما خانگی.
در کل اگه گرفتین آپدیت کنین به جدیدترین فریمور. تغییراتش چشم گیره. مخصوصا در پخش فایل های MKV.
نمایندگیش کجا هست ؟
تا 200 تومن هم چیزه خوب پیدا میشه ؟
ممنون***یاحق
از این فیش های استریو که دو سیمه ؟
پس اینجوری میشه صدای 5.1 ازش گرفت! من برای این اشنامون باید یکی بگیرم خودم هم
چون تلویزیونمون FULL HD نیست نمی دونم بگیرم یانه
فقط فیلم HD از کجا می تونم پیدا کنم ! من می تونم یه هارد خالی بدم هر کی داره برام بریزه
هزینه اش ام توافقی ! هر کی تونست یه خبر بده ! چون من اصلا اینترنتم به دانلود فایلهای
حجیم نمیرسه
بنده کلا قصد داشتم یه فروشگاه وبلاگی بزنم و فیلم هایی که دارم رو آرشیو کنم بزارم توش.
ولی اصلا وقتشو ندارم و هر چی سعی کردم نتونستم ادامش بدم.
بنده هرچی دارم از اینترنت دانلود کردم و تقربیا 200-300 گیگ میشن و بیشتر هم مستند هستند. به اضافه چند تایی فیلم سینمایی که ارزش HD دیدن رو دارن.
حالا اگه کسی رو پیدا نکردی من در خدمتت هستم
منظور از ورودی اپتیکال چه ورودی هست منظورم اینه که ورودی اپتیکال چه شکلیه ؟ از این فیش های استریو که
دو سیمه ؟ لطفا بگید خروجی اپتیکال چه شکلی میشه ؟
تلویزیون ما FULL HD نیست سینمای خانگی مون هم کابل HDMI نداره ! اینجوری فکر کنم
من نمی تونم نه صدای DTS داشته باشم نه تصویر FULL HD
پس الان با hdmi فقط میشه دالبی ساراند گرفت و با اون هم نمیشه صدای dts گرفت درسته ؟خروجی اپتیکال فقط برای صداست
کابل اپتیکال در اصل یه کابل نوری هستش که اطلاعات رو به صورت نور انتقال میده یعنی اطلاعات شما تبدیل به نور میشه و از طریق کابل اپتیکال به مقصد میرسه
اگه بری طبقه پایین مجتمع پایتخت (مغازه هایی که کابل میفروشن) اونجا تو ویترین در کنار کابلهای HDMI کابلهای اپتیکال رو میبینی ، روشون بزرگ نوشته optikal
http://www.thomann.de/gb/optical_kabel_5m.htm
صدای DTS رو فقط با کابل اپتیکال میشه گرفت از دستگاه !!
استریو که اسمش روشه! با استریو شما ساراند 5.1 نمیتونین گوش کنین!!
یعنی اگر شما با استریو به سینمای خانگی وصل باشین بازم خروجی 5.1 واقعی ندارین و فقط از 6 تا باند صدای استریو میشنوین نه ساراند!!! دقت کنین
استریو فقط برای 2 تا باند هستش!!
باید یا HDMI باشه برای دالبی ساراند
یا اپتیکال باشه برای DTS
البته در صورتی که فیلمی که پخش میکننین صدای 5.1 داشته باشه!
خب من بیشتر دنبال فیلم HD هستم حالا مستند و غیر مستندش فرقی نمیکنه ! من بخوام فیلم HD دانلود
کنم برای هر فیلم 7-10 روز باید وقت بزارم تا دانلود بشه
یکی که تو بازارچه میگفت گیگی 20 تومن میفروشه !
چرا نمیشه. من از یه طرف با HDMI وصل کردم به HDTV و با کابل Composite Audio وصل کردم به سینما خانگی.
با استریو شما ساراند 5.1 نمیتونین گوش کنین!!
یعنی اگر شما با استریو به سینمای خانگی وصل باشین بازم خروجی 5.1 واقعی ندارین و فقط از 6 تا باند صدای استریو میشنوین نه ساراند!!! دقت کنین
استریو فقط برای 2 تا باند هستش!!
باید یا HDMI باشه برای دالبی ساراند
یا اپتیکال باشه برای DTS
البته در صورتی که فیلمی که پخش میکننین صدای 5.1 داشته باشه!
پس الان با hdmi فقط میشه دالبی ساراند گرفت و با اون هم نمیشه صدای dts گرفت درسته ؟
فرق ساراند و dts چیه ؟
دوستان من سینمای خانگیم سونی مدل dav-dz556 هستش
ال سی دی هم 40 اینچ سری d براویای سونی هستش
1:از کجا بفهمم سینما خانگی ورودی اپتیک داره برای صدا
2:ایا دستگاه wd فیلم را بصورت تمام صفحه پخش میکنه یا 16.9
من فایل آرشیو فیلم هایی که دارم رو تا فردا آپلود می کنم و لینک دانلودش رو همین جا میذارم. ( چون باید آپدیت بشه)
هر کدوم را خواستی بگو برات بپیچم. در ضمن بعنوان اولین مشتری تخفیفم بهت میدم. می خوام نون بازارچه ایی رو حسابی آجر کنم.
http://rapidshare.com/files/260327090/Archives.xlsx
چرا فرمت vcd و دی وی دی رو پخش نمیکنه باید کانورت بشن
برای خرید این دستگاه کجا رو رو پیشنهاد میدید ؟
من یه هارد اکسترنال هم براش می خوام
500 بهتره یا 1 ترابایت ؟
چه مارکی بگیرم چه مدلی؟
http://chare.ir/index.php?target=products&product_id=5426
ممنون اون 500 گیگ کتابی برای لپ تاپ فکر کنم باشه ! برای این دستگاه که می خواد چند ساعت فیلم رو از رو فیلممن خودم از اینجا گرفتم. 6-7 ساعته آوردن درب منزل
HTML:http://chare.ir/index.php?target=products&product_id=5426
هارد هم 500 گیگ فقط USB قیمتش با 1 ترا با آداپتور یکیه. ولی سایز 500 گیگه کتابیه و کوچیکه. من وسترن دارم راضیم. ولی فرقی نمیکنه. هر چی دوست داشتی بگیر. سی گیت ارزونتره.