• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

5272

Registered User
لایک‌ها
1
.
* اینقدر نگران نباش همین شنبه پاشو برو **** وظیفه تا ببینی چند صد نفر درست مثل شما هستند و هیچ کدوم از این اطلاعاتی که شما داری رو هم ندارند و کارشناسهای اونجا تمام تلاششون رو میکنن تا این آقایون به مرادشون برسن. الکی نگرانی...

سلام.دوست عزيز ممنون از پاسخهاي خوبتون.مخصوصا همين بند اخر كه قوت قلب بسياري بهم داد.واقعا الكي نگرانم.
اما اين كه در مورد عوض شدن قانون كفالت گفتيد احتمال تغيير هم وجود داره رو از كسي پرسيديد يا از خودتون گفتيد؟
خدا كنه تا بهمن و اسفند عوض نشه.البته فكر كنم چون سن بازنشستگي و پيري از 59 سال تمام و ورود به 60 سالگي هست و اين قانون تصويب شده ديگه عوض نشه؟اين قانون اصلاح به موارد ديگه و اسان تر شدن بحثها و تسهيلات بيشتر ميپردازه و دارند كاري ميكنند كه تعداد معافي ها فعلا بيشتر بشه و اگه عوضش كنند با اين كار دوباره عده اي از افراد معاف نميشندو....نظر شما چيه؟
راستي اين كد محل خدمت چند روز قبل از اعزام تو خود سيستم **** وظيفه ثبت ميشه و خودشون ميدونند؟
باز هم ممنون

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
;)

نه برداشت کاملا شخصی بنده بود! در مورد 59 سال خیلی بعیده تغییر کنه... سالهاست که همین روال بوده.

من هم موافقم با اینکه میخوان بیشتر معافی بدن.

کمتر از یه هفته به اعزام مونده برگه ی سفید میاد در خونتون و کد محل خدمت رو متوجه خواهید شد. فقط توجه داشته باشید که اگه تا 3 روز مونده به اعزام نیومد حتما مراجعه کنید تا پرینت برگه رو دریافت کنید.
اینکه خودشون از کی گروه بندی رو شروع میکنن چیزی نیست که اعلام عمومی کنن و یه روند کاملا اداری و منحصر به **** وظیفه هست.

موفق باشی.

5272

Registered User
لایک‌ها
1
2- اقدام برای گرفتن معافیت پزشکی: میری میگی یهو قلبم گرفته! اونام میفرستنت بیماسرتان واسه معاینه 4 - 5 ماه عقب میفته، آخرشم میگن هیچیت نبوده و باید اعزام بشی، فقط حواست باشه واسه چیزی اقدام کنی که حدس میزنی مشکلی در اون زمینه ممکنه داشته باشه (هر چند خفیف) و ضمنا به آزمایش و عکس نیاز داشته باشه. مثلا نری بگی کف پام صافه! اونم بگه چرا الآن فهمیدی؟ کفشت رو دربیار ببینم...

باز سلام.يه نكته در مورد اين روش ميخواستم بگم كه اگه من واسه پزشكي اقدام كردم و كارم بيشتر از 1/6 طول كشيد كه انوقت واسم غيبت ميزنند و غيبت ميخورم و ديگه نميتونم واسه كفالت اقدام كنم.چونكه هر كسي كه قبل از اعزام براي يكي از معافيتها اقدام بكنه و بعد تو كميسيون رد بشه به خاطر اين عقب افتادگي اعزامش غيبت ميخوره چون شامل معافي نبوده.و همچنين اينكه با اولين گروه اعزامي هم اعزام ميشه.فكر كنم شما اين مطلب رو از ياد برده بوديد.اينكه برم بگم قلبم گرفته يا حالا هر چيز ديگه حتي يك مريضي بد اما بعد تو كميسيون بگند كه نه توسالمي و رد بشه كه در جا غيبت ميخورم.
درسته؟
پس فكر نكنم از اين طريق بشه اقدام كرد. ؟؟؟
اما يك سوال ديگه و اينكه من واسه ازمون ارشد فراگير ثبت نام كردم.و ازمونش 30/5/88 هست يعني دو روز قبل از اعزامم.چطوري ميتونم از اين به عنوان يك راه و حربه براي تمديد و تمديد بيشتر اعزامم استفاده كنم؟اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم.

Last edited:

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای خوبم
نبودددد 20روز دیگهههههه
90% راه رو رفتیم به سختیام عادت کردیم
یه اردو مونده که اونم شنبه این هفته میریم تا دوشنبه اونجاییم.
بعد اردوام مرخصی میان دوره داریم(4روز)
از دوستان اگه کسی سوالی درمورد آموزشی تو جوادنیا داشت من در خدمت هستم.آموزشیو سخت نگیری سخت نمی گذره مخصوصا" اگه جوادنیا باشی.جای خوبیه.معاف از رزماشم که اونجا کاری نمی کنن واسه اونا هتل 5ستارس واسه ما هتل 2ستاره
دعامون کنید.مخلص برو بکس پی تی. یا علی
اعزامی 88.3.18 گر32 ترخیص88.5.21

سلام
چه خبر از اونجا ؟ هوا چطوره ؟
من خودم دوره قبل از شما اونجا بودم ...
یادمه روز اول که اومده بودید همه با لباس شخصی بودید و چقدر اذیتتون میکردیم و می تر سوندیمتون...
البته ما گردان یکم بودیم ...

میگن از همین الان تقسیمات رو بهتون گفتن ! درسته ؟

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای خوبم
نبودددد 20روز دیگهههههه
90% راه رو رفتیم به سختیام عادت کردیم
یه اردو مونده که اونم شنبه این هفته میریم تا دوشنبه اونجاییم.
بعد اردوام مرخصی میان دوره داریم(4روز)
از دوستان اگه کسی سوالی درمورد آموزشی تو جوادنیا داشت من در خدمت هستم.آموزشیو سخت نگیری سخت نمی گذره مخصوصا" اگه جوادنیا باشی.جای خوبیه.معاف از رزماشم که اونجا کاری نمی کنن واسه اونا هتل 5ستارس واسه ما هتل 2ستاره
دعامون کنید.مخلص برو بکس پی تی. یا علی
اعزامی 88.3.18 گر32 ترخیص88.5.21

سلام
یادمه روز اول که اومده بودید همه با لباس شخصی بودید و چقدر اذیتتون میکردیم و می تر سوندیمتون...

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد اولی بله حق با شماست ولی با توجه به انیکه گفتی مشکل معده داری باید با پزشک صحبت کنی ممکنه شامل معاف از رزم بشی. در اون صورت مشکلی نیست.

از این آزمون ها و غیره به هیچ طریقی نمیشه برای تمدید تاریخ استفاده کرد ( حتی اگه در روز کنکور اعزام بخوری باید بری)

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سلام دوشنبه از اردو اومدیم سه شنبه تا شنبه ام اومدیم مرخصی میان دوره
کلا" 11 روز دیگه اونجاییم:eek:
نبووووووووودددددددددد
هوا خیلی گرم شده شبا هم خیلی سرده!!!!!!
روز اول اره یادمه ولی من می دونستم هتله:D
واسه تقسیم نگفتن بهمون هنوز .شایعه شنیدی!!!!!!
ما رفتیم تا 88.5.21 که روز ترخیصمونه.یا علی
گردان 3 پرچم بالاسسسسسسسسس مخصوصا"32

meetto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اومدیم مرخصی
20 روز دیگه نبوووووووووووووووووووووووووود

Edris660

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کد آموزشی 200 کجا میشه ؟

من 18 مرداد اعزام هستم .

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

کسی میدونه قرارگاه فرماندهی نزاجا ارتش کجای تهران هست ؟

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان.
بچه ها اعزام من 1/12/88 هست و پدرم متولد 15/11/1329.و بهمن امسال 59 سال تمومش ميشه.حالا با توجه به تاريخ اعزامم كي و چگونه براي معافيت كفالت اقدام كنم كه تا 1/12/برسونم. و ديگه خدمت نرم.با توجه به اينكه تاريخ تولد پدرم و تاريخ اعزامم نزديك به هم هستند.
چه كار كنم؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.البته يك بار هم تمديد كردم.

shahrooz88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اعزامی اول شهریور

1)اول شهریور که باید برم همون موقع ما را میبرن پادگان یا میگن برین چند روز دیگه بیاین؟
2) کسی میدونه ارتشم یا ناجا یا اصلا معلوم نیست؟(برای **** اقدام نکرده ام)
3) اول شهریور ،ماه رمضان است، از بین دوستان کسی هست که روز اول اعزامش ماه رمضان بوده باشد؟ برخوردشون با ما چگونه خواهد بود؟ یعنی 1 ماه دوندگی با اعمال شاقه تعطیل است؟ یا میگن هرکس نمیتونه روزه نگیره و تغیری در برنامه شون نمیدن؟و یا باید روزه بگیریم بدون تغیر برنامه!

ممنون میشم جواب بدین
خیلی مخلصیم

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اعزامی اول شهریور

1)اول شهریور که باید برم همون موقع ما را میبرن پادگان یا میگن برین چند روز دیگه بیاین؟
2) کسی میدونه ارتشم یا ناجا یا اصلا معلوم نیست؟(برای **** اقدام نکرده ام)
3) اول شهریور ،ماه رمضان است، از بین دوستان کسی هست که روز اول اعزامش ماه رمضان بوده باشد؟ برخوردشون با ما چگونه خواهد بود؟ یعنی 1 ماه دوندگی با اعمال شاقه تعطیل است؟ یا میگن هرکس نمیتونه روزه نگیره و تغیری در برنامه شون نمیدن؟و یا باید روزه بگیریم بدون تغیر برنامه!

ممنون میشم جواب بدین

معلوم نیست باید صبر کنی ببینی برگه سفید کی میاد و توش چه کدی زده

رمضون بهترین موقعست واسه آموزشی... دوندگی خیلی کم ... اردوگاه ندارین ... همش سر کلاس... و رژه و **** جمع هم خیلی کم

همه باید روزه بگیرن

meetto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
13 روز دیگه نبووووووووووووووووووووود
ماه رمضون خوبه اکه **** بیافتی راحته
اولش هارتو پورت میکنن
اما اصلا توجه نکن
مخصوصا فرمانده دسته ها
تنها سختیش بیدار باش هستش

shahrooz88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معلوم نیست باید صبر کنی ببینی برگه سفید کی میاد و توش چه کدی زده

رمضون بهترین موقعست واسه آموزشی... دوندگی خیلی کم ... اردوگاه ندارین ... همش سر کلاس... و رژه و **** جمع هم خیلی کم

همه باید روزه بگیرن

ممنون از جوابتون.

حتما ماه دوم آموزشی یعنی مهرماه از خجالتمون درمیان !
اما مهم ماه اول آموزشیه که قسمت ما بوده زیاد بهمون سخت نگذره :D
توکل به خدا

meetto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
12 روز دیگه
نبوووووووووووووووووووووووووود

mobinn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.چرا اتفاقا بود.اول شهريور در خدمتيم.آقا اينجا كچل كنيم يا بريم اونجا كچلمون كنن؟يكي از بچه ها كه ميگفت اونجا واسه كچلي كلي بايد تو صف وايستيو تازه دستگاشونم اكثرن خرابه بعدشم بايد بري تو صف حموم:D

Edris660

Registered User
لایک‌ها
0
من فردا اعزام هستم
بهم گفتن بیا میدان ****
آیا فردا لوازم رو با خودم ببرم ؟
آیا فردا میفرستن پادگان یا میگن دو روز دیگه برو پادگان ؟
کدم 200 هست و نمیدونم کجا افتادم
کچل کردم !!!

javadsmo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
راستش من فردا باید برم اموزشی.
اما نمیدونم جریان این کد 226 چیه ؟یعنی من همون روز حتما یه جایی اعزام میشم یا ممکنه عقب بیفته؟

بالا