• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
امروز چهارشنبه 21 مرداد ساعت 9:10 صبح....سایت درست شده...ولی از نمره خبری نیست.

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز چهارشنبه 21 مرداد ساعت 9:10 صبح....سایت درست شده...ولی از نمره خبری نیست.

مشکل سایت انرول , همانطور که پدراماکای عزیز گفتن برطرف شده
همچنین آدرس و کروکی به همراه چند عکس جدید از دانشکده ی علوم انسانی فعلی (دانشکده برق) بر روی تی جی ان ان قرار گرفته.

http://tjnn.blogspot.com

"به دلیل اهمیت بسیار بالای پست نظرسنجی صنایع لطفا تمامی دانشجویان صنایع در نظرسنجی 11 آگوست شرکت کنند و دیگر دانشجویان نیز نظر خودشان را راجع به شکوه در بخش نظرات همان پست بنویسند "

این نظرسنجی برای دانشجویان صنایع بسیار سرنوشت سازه پس لطفا تمام دانشجویان رشته صنایع در اون شرکت کنند

Last edited:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
يعني واقعا هيچ كاري نمي شه كرد تا گروهارو جدا نكنن؟؟:(
همه دانشجوها گروه گروه بايد برن تو ساختمون هاي نيم وجبي كه دق كنن؟؟؟؟؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
يعني واقعا هيچ كاري نمي شه كرد تا گروهارو جدا نكنن؟؟:(
همه دانشجوها گروه گروه بايد برن تو ساختمون هاي نيم وجبي كه دق كنن؟؟؟؟؟

این فکرها رو وقتی یه عده بچه .... نشسته بودن رو زمین وسط حیاط الله اکبر می گفتند و یا یه عده j که نتونسته بودن به علت فشار کاری و گرفتاری های ناشی از فعالیت زیاد درس بخونن می رفتن و شماره صندلی من و شما رو کنده و آتش می زدند می کردیم....گفتم اینا همش بهونه است برای فرار از حقیقت...و حقیقت چیه؟...این که اونا نتونسته بودن از پس ریاضی ها و فیزیک ها و تحلیل سازه ها و مدارها و شیمی ها و ..... بر بیان.

الان دیگه خیلی دیره...خیلی...

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
این فکرها رو وقتی یه عده بچه .... نشسته بودن رو زمین وسط حیاط الله اکبر می گفتند و یا یه عده j که نتونسته بودن به علت فشار کاری و گرفتاری های ناشی از فعالیت زیاد درس بخونن می رفتن و شماره صندلی من و شما رو کنده و آتش می زدند می کردیم....گفتم اینا همش بهونه است برای فرار از حقیقت...و حقیقت چیه؟...این که اونا نتونسته بودن از پس ریاضی ها و فیزیک ها و تحلیل سازه ها و مدارها و شیمی ها و ..... بر بیان.

حرف حساب جواب نداره:eek:

با اون حماقتی که بچه ها در پایان ترم قبل انجام دادن هم ترم تابستون بهم خورد هم دانشگاه زهرش رو در امتحانات نوتب دوم گرفت و الان هم میگن گروه ها میخواد جدا بشه و هرکدوم بره یه گوشه تهرون

آخرش هم دودش به چشم خود دانشجو ها میره
من بدخت قرار بود این ترم تابستون هفت واحد تو دانشگاه خودم بردارم و برای مهرماه هم رو پاس کردن این هفت واحد کلی حساب کرده بودم ولی الان برای فقط تونستم سه واحد بگیرم اونهم مهمان در تهران شمال و صدوهفتاد هزار تومن هم پیاده بشم و کلی هم از برنامه هام عقب بیفتم .

SA33D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من 1 امتحان سر جلسه نرفتم مگه حذف نمیشه ؟ تو سایت زده حذف غیر موجه 0 تاثیر داده تو معدل کل

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پدراماکای نازنین شاید تا حدودی حق با شما باشه ولی......
باید در نظر بگیریم شرایط هر زمانی یک سری مسائل مخصوص خودش رو ایجاب می کنه !
اگه اون روزها فضای شهر تهران دانشگاههای مختلف سراسری و دانشگاههای آزاد متشنج نمی شد معلوم نبود انرژی انباشته شده جوانها کجا باید خالی می شد ؟؟؟؟؟؟؟
بله .... عده ی زیادی از دانشجوهایی که در اون شرایط امتحانات رو عقب انداختند الآن پشیمون هستند ولی اگه دوباره همون شرایط پیش بیاد مطمئنا توی شلوغی ها شرکت می کنن !
این رو هم بهتون بگم شاید مسئولین از قصد دارن این کارها رو انجام می دن تا معترضین پشیمون بشن !!
بحث امتحانات جداست ولی با این رفتارهاشون کاری می کنن که پس فردا وقتی حقمون رو هم خوردند و (ببخشید) یکی هم توی سرمون زدند از ترس اتفاقات بعدش نتونیم هیچی بگیم !!!

http://tjnn.blogspot.com

Last edited:

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
ای وای!
این مسخره بازیها چیه؟ دانشکده برق! رفته امام حسین؟!!

یعنی از این به بعد باید بریم امام حسین؟ خدا کنه حداقل جاش درست حسابی باشه :(

dashfarzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف حساب جواب نداره:eek:

با اون حماقتی که بچه ها در پایان ترم قبل انجام دادن هم ترم تابستون بهم خورد هم دانشگاه زهرش رو در امتحانات نوتب دوم گرفت و الان هم میگن گروه ها میخواد جدا بشه و هرکدوم بره یه گوشه تهرون

آخرش هم دودش به چشم خود دانشجو ها میره
من بدخت قرار بود این ترم تابستون هفت واحد تو دانشگاه خودم بردارم و برای مهرماه هم رو پاس کردن این هفت واحد کلی حساب کرده بودم ولی الان برای فقط تونستم سه واحد بگیرم اونهم مهمان در تهران شمال و صدوهفتاد هزار تومن هم پیاده بشم و کلی هم از برنامه هام عقب بیفتم .

kodoom hemaghat???????:mad:
vaghean ba oon sharayet mishod dars khoond
kodoom daneshgah aaroom bood?
kheiliya ha anjamvazife kardand na be bahaneye pichoondane emtehan
edame bedam mitarsam bahs varede siyasat beshe

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
kodoom hemaghat???????:mad:
vaghean ba oon sharayet mishod dars khoond
kodoom daneshgah aaroom bood?
kheiliya ha anjamvazife kardand na be bahaneye pichoondane emtehan
edame bedam mitarsam bahs varede siyasat beshe

اولا فارسی باید بنویسی تا بشه فهمید چی میگی
ثانیا اون شرایط برای ما هم بود !! چطور ما امتحان دادیم و حتی از دورس تخصصی 20 هم گرفتیم ؟؟

ثالثا شاید دانشگاه ها آروم نباشه ولی برنامه آموزشی رو بهم نمیزنن !!

بازهم میگم یه عده اسگل شلوغی ها رو بهونه درس نخوندن قرار دادن و حالا هم دارن تاوان اینکار رو پس میدن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببینید ، من به هیچ کدوم کاری ندارم .
این انتقال ِ دانشکده هارو من آمارشو از 1 ترم پیش از مهندس جاوید داشتم پس الکی به این شلوغی ها ربطش ندید که آدم خنده ش میگیره

هرکیم 20 گرفته نوش ِ جونش ، من هم دور اول 20 گرفتم هم دور دوم . مث ِ خیلیای دیگه ، الکی ژست نگیرید .

پدرام جان از شما بعید بود

شما با جهت گیری حرف میزنی که roberty میاد از این الفاظ استفاده میکنه دیگه

شما که دانشجو هستید و اتفاقات ِ افتاده رو ملامت میکنید ، ببینید دیگه بیسواد ها چطورن

احترام هارو نگه دارید

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
این انتقال ِ دانشکده هارو من آمارشو از 1 ترم پیش از مهندس جاوید داشتم پس الکی به این شلوغی ها ربطش ندید که آدم خنده ش میگیره
تو کل اون خراب شده تهران جنوب فقط شما آمار انتقال دانشکده هارو داشتی ؟؟ چرا زود تر نگفتی ؟؟:D

اگر واقعا همچین خبری بود مطمئنا خبرش تو دانشگاه پخش میشد !!
هر گند کاری بوده همین ترم پیش تصمیمش گرفته شده.

هرکی هم خربزه میخوره پای ویبره رفتنش هم میشینه......

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر میکنم خیلی بچه ها تو شلوغیها تمرکز لازم رو برای درس خوندن نداشتند.این هم بگم که roberty نباید هم دانشگاهیاشو احمق خطاب کنه

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10

هرکیم 20 گرفته نوش ِ جونش ، من هم دور اول 20 گرفتم هم دور دوم . مث ِ خیلیای دیگه ، الکی ژست نگیرید .

پدرام جان از شما بعید بود

شما با جهت گیری حرف میزنی که roberty میاد از این الفاظ استفاده میکنه دیگه

شما که دانشجو هستید و اتفاقات ِ افتاده رو ملامت میکنید ، ببینید دیگه بیسواد ها چطورن

احترام هارو نگه دارید

مگه من چی گفتم...من نظر خودم رو گفتم...با دو نوبته شدن امتحان ها هم شدیدا" مخالفم...حق ما ضایع شد...به شخصه اعتقاد دارم هیچ کس واقعا" تظاهرات نکرد و همه می خواستن امتحان ها رو بپیچونن و با این کاراشون گند زدن به تابستون ما...خودشون رفتن دنبال ... بازی و ما موندیم و درس هایی که هر کدوم رو دوباره باید می خوندیم و ترم تابستونی که لغو شد و کلی ها رو از کار و زندگی انداخت...الانم شب امتحان در حالی که ما لب ساحلیم یارو زنگ می زنه و با صدایی که نازک شده میگن فلان مسئله ی فولاد رو به من توضیح بده!!!...یا اون یکی که فهمیده نه بابا...عجب غلطی کردم...این بتن پاس نمیشه که نمیشه وقتی بهش میگی بتن چطور بود در حالی که لپش گل می اندازه میگه من صبح امتحان خواب موندم:lol:دودش تو چشم خودشون هم رفته...هیچ کس از این ماجرا سودی نبرده...تازه این دوستمون که خبرها رو میذاره هم به این نکته اشاره کرد که امتحان هایی مثل ریاضی 2 و فیزیک 2 و .... اشک بچه ها رو در آورده...چه این قضیه ی جا به جایی مربوط به شلوغی ها باشه و چه نباشه ( که ما می گیم تاثیر گذار هست هر چند اندکی و شما می گی نیست) این مسخره بازی ها به ضرر همه تموم شد...

من تا به حال کی در مورد نمره حرف زدم؟؟؟؟ اصلا من کاری به نمره اینا ندارم...می خواد نوبت اول باشه می خواد دوم و می خواد سوم و می خواد...نمره ی من 20 مطلق هست....شما هم 20 هستی...مبارکت باشه...تازه دمت هم گرم.

در ضمن من مسئول حرف زدن خودم هستم و نه دیگران....دیگران خودشون زبان دارند و حرف دلشون رو بیان می کنند...من نظر شخصی خودم رو گفتم و دوستمون roberty هم با من هم عقیده بود و تائید کرد...همین و بس...

احترام دانشجو واجب هست ولی لطفا انتظار نداشته باش که به یک بچه ... و یا یک j احترام بگذاریم...دست کم من که نمی تونم این کار رو بکنم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تو کل اون خراب شده تهران جنوب فقط شما آمار انتقال دانشکده هارو داشتی ؟؟ چرا زود تر نگفتی ؟؟:D

اگر واقعا همچین خبری بود مطمئنا خبرش تو دانشگاه پخش میشد !!
هر گند کاری بوده همین ترم پیش تصمیمش گرفته شده.

هرکی هم خربزه میخوره پای ویبره رفتنش هم میشینه......

من همون روز که شنیدم از ناصر جاوید ، از گروه صنایع ، شما کامپیوتری نمیشناسیش ، از زمانسنج های شماره یک هست . همون روز به N نفر گفتم ، همه شون بهم خندیدن :lol: ما هم گفتیم لابد خنده داره دیگه ...

واقعا" هم کسی جدی نگرفت ، حتی خودم . ولی برید از گروه صنایع بپرسید میگن که طرحشون مال ِ کی بوده ( از اساتید بپرسید نه کارمندا ، که حقیقت رو بشنوید )

مگه من چی گفتم...من نظر خودم رو گفتم...با دو نوبته شدن امتحان ها هم شدیدا" مخالفم...حق ما ضایع شد...به شخصه اعتقاد دارم هیچ کس واقعا" تظاهرات نکرد و همه می خواستن امتحان ها رو بپیچونن و با این کاراشون گند زدن به تابستون ما...خودشون رفتن دنبال ... بازی و ما موندیم و درس هایی که هر کدوم رو دوباره باید می خوندیم و ترم تابستونی که لغو شد و کلی ها رو از کار و زندگی انداخت...الانم شب امتحان در حالی که ما لب ساحلیم یارو زنگ می زنه و با صدایی که نازک شده میگن فلان مسئله ی فولاد رو به من توضیح بده!!!...یا اون یکی که فهمیده نه بابا...عجب غلطی کردم...این بتن پاس نمیشه که نمیشه وقتی بهش میگی بتن چطور بود در حالی که لپش گل می اندازه میگه من صبح امتحان خواب موندم:lol:دودش تو چشم خودشون هم رفته...هیچ کس از این ماجرا سودی نبرده...تازه این دوستمون که خبرها رو میذاره هم به این نکته اشاره کرد که امتحان هایی مثل ریاضی 2 و فیزیک 2 و .... اشک بچه ها رو در آورده...چه این قضیه ی جا به جایی مربوط به شلوغی ها باشه و چه نباشه ( که ما می گیم تاثیر گذار هست هر چند اندکی و شما می گی نیست) این مسخره بازی ها به ضرر همه تموم شد...

من تا به حال کی در مورد نمره حرف زدم؟؟؟؟ اصلا من کاری به نمره اینا ندارم...می خواد نوبت اول باشه می خواد دوم و می خواد سوم و می خواد...نمره ی من 20 مطلق هست....شما هم 20 هستی...مبارکت باشه...تازه دمت هم گرم.

در ضمن من مسئول حرف زدن خودم هستم و نه دیگران....دیگران خودشون زبان دارند و حرف دلشون رو بیان می کنند...من نظر شخصی خودم رو گفتم و دوستمون roberty هم با من هم عقیده بود و تائید کرد...همین و بس...

احترام دانشجو واجب هست ولی لطفا انتظار نداشته باش که به یک بچه ... و یا یک j احترام بگذاریم...دست کم من که نمی تونم این کار رو بکنم.

من هم از اینکه 3 ماه راحتیم ، تبدیل به 1 ماهو نیم شد و وقتی سوال داشتم ، طرف لواسون بود تو خواب و بیداری میگفت من سری دوم میدم ، یکم سرد میشدم ، در مورد j که هیچکس احترام نمیذاره . من تابستون میخواستم کار کنم 3 ماه ، نشد ولی خب بعضی ها واقعا" نمیتونستند ، دوستایی داشتم که خونشون انقلاب و آزادی بود ، هر 2 ساعت دم ِ خونشون 6 تا اتفاق عجیب غریب میافتاد :happy: این افراد واقعا" گناه داشتن

اما به قول شما ، همه ی برنامه ها بهم ریخت ، مخصوصا" با 2 نوبته شدن ... ولی با این حرفا ، من یاد اون دوستام میافتم که چنگ میکشیدن صورتشونو که بابا ، ما از سر و صدا تو خونه فکر هم نمیتونیم بکنیم چه برسه به درس

در مورد ِ اون دو موردی که گفتی نمیشه احترام گذاشت ، اونارو توی کل ِ دوران ِ زندگی نمیشه باهاشون راه اومد دوست من

dashfarzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا فارسی باید بنویسی تا بشه فهمید چی میگی
ثانیا اون شرایط برای ما هم بود !! چطور ما امتحان دادیم و حتی از دورس تخصصی 20 هم گرفتیم ؟؟

ثالثا شاید دانشگاه ها آروم نباشه ولی برنامه آموزشی رو بهم نمیزنن !!

بازهم میگم یه عده اسگل شلوغی ها رو بهونه درس نخوندن قرار دادن و حالا هم دارن تاوان اینکار رو پس میدن

یه ذره مودبانه تر لطفا.

خیلی ها هم مثل من همه امتحاناشونو نوبت دوم دادن و مشکلی هم ندارن.

اگه قرار بود واسه 20 گرفتن بیاییم دانشگاه و به مسائل اطراف بی تفاوت باشیم همون بهتر که مدرسه می موندیم.

دانشگاه های زیادی هم هستن که این مسائل واسشون پیش اومده حتی از این وضع بدتر.

موفق باشید

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
ATR جان !
کدام شایعه ی بی اساس ؟
اگه صحبتهایی رو که آقای رستم زاده کرده رو بخونید می بینید که اصلا شایعه نیست !
تازه خودتون هم می تونید برید دانشکده فنی و از منشی معاون آموزشی بپرسید چه خبره !!
الآن با کدوم استاد درس برداریم مهمتره یا اینکه جلوی فرو پاشیه فنی رو بگیریم ؟؟؟؟
بنده خودم صحبتهای آقای رستم زاده رو ضبط کردم ! اونوقت شما می گید شایعه ؟؟
امیدوارم زودتر کاری کنیم ! نه اینکه بشینیم و هر کاری دوست داشتند بکنن بعد تازه بفهمیم چه خبره !!!

دوست عزیز من قصد بی احترامی به گفته های شما رو نداشتم و اگه شما رو ناراحت کردم از شما معذرت می خوام و صمیمانه درخواست دارم بنده رو ببخشید ولی من خیلی از این جریانات رو شنیدم که بعدا عملی نشده مثالش دو واحده کردن معادلات و اضافه کردن یک واحد آمادگی دفاعی ولی بعدا که به گفته های شما بیشتر توجه کردم دیدم حق با شماست و انگار خوابی برای گروه ها دیدن ولی خیلی دور از منطق است که گروه برق بره جای دیگه که باید اسمش رو گذاشت دانشکده نه دانشگاه امیدوارم این اتفاق برای گروه ما نیوفته و صد البته این کار ناصحیح هرگز برای سایر گروه ها رخ نده که خیلی نا امید کننده است.
به نظر من هم باید کاری کرد مگرنه بچه ها به زحمت می افتند چون هر جایی که اینها برای گروها قرار میدهند همگی مشکل ترافیک و طرح رو داره که کار همه سخت میشه.
شما می دونید دلیل این کارشون چیه مگه می خواهند ظرفیت رو بیشتر کنند ؟!

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
ولی هیچ کدوم از دوستان به این نکته توجه نکردند

از این به بعد دوستان گروه برق در سایت انرول از لیست دانشکده به جای فنی باید علوم انسانی رو انتخاب کنند .:)

( البته فقط برای این گفتم که حال و هوای فروم عوض شه و از این جنگ و دعوا در بیاد و قصد توهین و شوخی با هیچ کسی رو نداشتم . خواهشا به هیچ کسی بر نخوره . )

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
یه ذره مودبانه تر لطفا.

خیلی ها هم مثل من همه امتحاناشونو نوبت دوم دادن و مشکلی هم ندارن.

اگه قرار بود واسه 20 گرفتن بیاییم دانشگاه و به مسائل اطراف بی تفاوت باشیم همون بهتر که مدرسه می موندیم.

دانشگاه های زیادی هم هستن که این مسائل واسشون پیش اومده حتی از این وضع بدتر.

موفق باشید

چه بی ادبی انجام دادیم؟؟؟؟:blink:

شما مشکلی نداری آقا پسر !! من مشکل دارم !! امیدوارم به اون آقایونی که باعث شدن ترم تابستون حروم بشه چنان روزگاری تو دانشگاه بگذره که باورشون نشه...

آره من برای بیست گرفتن میام دانشگاه !! چون قراره بعد از لیسانس برم خارج و به این نمرات بیست احتیاج دارم.

دانشگاه های خیلی زیادتری هم نشستند و درسشون رو خوندند و به موقع هم تو شلوغی ها شرکت کردند و برنامه ریزی دانشجوهای دیگه رو بهم نریختند !!

dashfarzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه بی ادبی انجام دادیم؟؟؟؟
آره من برای بیست گرفتن میام دانشگاه !! چون قراره بعد از لیسانس برم خارج و به این نمرات بیست احتیاج دارم.

برای اون عده الفاظ مناسبی بکار نبردید البته من خودم تو تجمعات نبودم
من هم هدفم مثل شماست.ولی دیگه فکر نکنم 20بخوان
سخت نگیرید انشاالله همه چی درست میشه.
توکل به خدا

Last edited:
بالا