خواهشا جواب سوالات من را کامل بدین یا حداقل این سوالات را از سردار کمالی بپرسین؟
با تشکر فراوان (خیلی حیاتیه)
مگه سردار کمالی بابامه که ازش بپرسم
اگه تونستی ببینیش سلام ما رو هم بهش برسون
خواهشا جواب سوالات من را کامل بدین یا حداقل این سوالات را از سردار کمالی بپرسین؟
با عرض سلام و خسته نباشی
قانون دو برادری شامل حال من شده می خواستم بدونم که کی این قانون لازم الاجرا میشه؟
یعنی الان باید به پلیس+10 مراجعه کنیم و مدارک را ارسال کنیم؟
در ضمن من اگر خدا بخواهد از مهر امسال دانشجوی فوق لیسانس میشوم با توجه به این که در این طرح آموزشی اجباری است انوقت چطور میتوانم هم دانشجو باشم و هم سربازی بروم؟
آیا باید از تحصیل انصراف بدهم یا میتونم مرخصی از دانشگاه بگیرم؟ تکلیف کسانی که دانشجو هستند چی میشه؟ چون 2-3 سال طول میشکد تا ما فارغ التحصیل شویم؟!!!!!!!!!
آقا این تعهد سه ساله چیه؟
من الان در مرحله آخر و پایانی کفالت گرفتن هستم. اما اولین بار از شما دارم میشنوم این تعهد رو
نه اصلا همچین چیزی نخواستن و نمیخوان. من کارم تقریبا تموم شدهتوی مدارک معافیت 3 برادری و کلا معافیت های موارد خاص ( مثل متعهدین آموزش و پرورش ) یکیش اینه که شما میری پلیس +10 یه فرم میگیری و میری محضر ثبت میکنی که :
متعهد میشی که تا 3 سال از زمان صدور کارتت هر وقت گفتن بری آموزشی
مگه تو مدارک کفالت این نیست ؟؟؟
توی مدارک معافیت 3 برادری و کلا معافیت های موارد خاص ( مثل متعهدین آموزش و پرورش ) یکیش اینه که شما میری پلیس +10 یه فرم میگیری و میری محضر ثبت میکنی که :
متعهد میشی که تا 3 سال از زمان صدور کارتت هر وقت گفتن بری آموزشی
مگه تو مدارک کفالت این نیست ؟؟؟
شاید برای معافیت های خاصی همچین چیزی باشه ولی برای کفالت معمولی که پدر بالای 59 سال هست همچین قانونی نیست
البته من تاحالا ندیدم کسی بره محضر گواهی برای سربازی ثبت کنه!
ای دمت گرم یعنی منم که سه تا خواهر کوچکتر دارم و تک پسرم معافم؟:blink:اجرای طرح جدید مشمولان از سال 89
وی افزود: پسر خانواده هایی که سه فرزند اناث (دختر) یا بیشتر داشته باشند، از انجام خدمت دوره ضرورت معافند.
ای دمت گرم یعنی منم که سه تا خواهر کوچکتر دارم و تک پسرم معافم؟:blink:
دمتون گرم فقط نه نگیـــــــد!![]()
ای دمت گرم دادا...ایشاالله که معافی دادا
یک سوال پیش اومد برام :
کسی که وقت سربازیش 1 سال و نیم گذشته باشه و نرفته باشه و قبلش هم واسه معافیت اقدام کرده ولی فقط بهش معافیت پزشکی داده باشند
این شخص حکمش چیه ، یعنی بعد از یک سال و نیم الی 2 سال غیبت و با توجه به معافیت پزشکیش ، چه جوری قراره خفتش کنند و یا اصلا خفتش می کنند یا نه؟
یک سوال پیش اومد برام :
کسی که وقت سربازیش 1 سال و نیم گذشته باشه و نرفته باشه و قبلش هم واسه معافیت اقدام کرده ولی فقط بهش معافیت پزشکی داده باشند
این شخص حکمش چیه ، یعنی بعد از یک سال و نیم الی 2 سال غیبت و با توجه به معافیت پزشکیش ، چه جوری قراره خفتش کنند و یا اصلا خفتش می کنند یا نه؟
خو بزارید یه چی بگم کف کنید
یارو سروانه توی کلانتری برای من نوبت زده بود 28 مرداد ساعت 10 صبح اینجا باش با 3 تا شاهد که فامیل سببی و نسبی نباشن!!
من رفتم کسبه خیابونمون رو 3 تاشون رو بردم. مغازشون رو بستن اومدن. شناسنامه و فتوکپی به دست! بعد دیدیم یارو نیس! سربازی که متصدی اونجا بود زنگ زد به موبایلش گفت من میام یه ربع دیگه! نیم ساعت این بنده خداها نشستن اونجا خبری نشد! بعد زنگ زدیم دوباره بهش گفت من یه ساعت دیگه میام!!
خلاصه کلی پیش این کسبه ای که بهشون رو زده بودم شرمنده شدم! آخر هم دست از پا کوتاه تر برگشتیم
دوباره یه روز دیگه نوبت میزنه برام باید وردارم اینا رو ببرم
به نظرتون اینا شرف و انسانیت ندارن؟ کلا کسانی که توی دستگاه های دولتی کار میکنن! البته به جز اون خوباشون
جالب اینجاس که نمیتونم اعتراضی هم بهشون بکنیم! باید بهشون بگیم آقا دستتون درد نکنه که مارو الاف کردی و سرکار گذاشتی!!
قبلا یکی دو جا بهشون اعتراض کردم گفتن برو دیگه کارتو راه نمیندازیم :-؟؟
آقا اگه یه لطفی کنید بگید با کدوم یکی از این شرایط احتمالش هست معاف بشم؟
اول اینکه چهار برادریم چهار خواهر.
دوم پدرم فوت کرده.
سوم برادر اول رفته.دومی معافیت دو برادری.سومی نرفته و غیبت داره.چهارمی منم و دانشجو ام.
چهار خواهرم یکیش ازدواج کرده.
حالا با این شرایط کدوم قانون میتونه شمل حالم بشه؟
چند برادری که نمیشه مطمئنا.
قانون ۳ خواهر شامل حالم میشه یا فقط تک پسرا هستن؟
قانون کفالت چی؟
قانون یکی از فرزندان ذکور مادر فاقد شوهر در صورتی که پوشش کمیته امداد بگیرم چطور؟کاری میشه کرد؟یکی از فرزندان ذکور میتونه غیبت هم داشته باشه؟