• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
خواهشا جواب سوالات من را کامل بدین یا حداقل این سوالات را از سردار کمالی بپرسین؟
با تشکر فراوان (خیلی حیاتیه)

مگه سردار کمالی بابامه که ازش بپرسم
اگه تونستی ببینیش سلام ما رو هم بهش برسون :D

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشی

قانون دو برادری شامل حال من شده می خواستم بدونم که کی این قانون لازم الاجرا میشه؟
یعنی الان باید به پلیس+10 مراجعه کنیم و مدارک را ارسال کنیم؟
در ضمن من اگر خدا بخواهد از مهر امسال دانشجوی فوق لیسانس میشوم با توجه به این که در این طرح آموزشی اجباری است انوقت چطور میتوانم هم دانشجو باشم و هم سربازی بروم؟
آیا باید از تحصیل انصراف بدهم یا میتونم مرخصی از دانشگاه بگیرم؟ تکلیف کسانی که دانشجو هستند چی میشه؟ چون 2-3 سال طول میشکد تا ما فارغ التحصیل شویم؟!!!!!!!!!
خواهشا جواب سوالات من را کامل بدین یا حداقل این سوالات را از سردار کمالی بپرسین؟
با تشکر فراوان (خیلی حیاتیه)

فعلاً که گفتن 6 ماه تا یک سال طول میکشه که این قاون اجرایی بشه .. پس تا زمانی که اجرایی نشده شما هیچ کاری لازم نیست انجام بدید.

اگر آموزشی اجباری بشه .. از شما تعهد می گرن که هر وقت لازم شد باید به اموزشی برین اما نگران نباشید شما معاف میشید فقط شاید اموزشی شما بمونه برای زمان دیگر.. ممکنه برای شرایطی مثل شما بعد از پایان تحصیلات این آموزشی رو بزارن .. هر چند این طرح گذراندن اموزشی مشخص نیست برای چه کسانی به اجرا گذاشته بشه ... چون گاهی فقط تعهد میگیرن که هر وقت خواستن باید بیاین و هیچ وقتم اینو نمی خوان!

اگر اموزشی سپری شده در بسیج های دانشگاه یا محلی رو قبول کنند شما می تونید تا قبل از اتمام تحصیل در یکی از این دوره ها شرکت کنید ( معمولا یه اردو 45 روزه هست )و برگه سبز دریافت کنید.. این برگه در حال حاضر فرد رو از آموزش خدمت ضرورت معاف می کنه

Last edited:

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این تعهد سه ساله چیه؟

من الان در مرحله آخر و پایانی کفالت گرفتن هستم. اما اولین بار از شما دارم میشنوم این تعهد رو

توی مدارک معافیت 3 برادری و کلا معافیت های موارد خاص ( مثل متعهدین آموزش و پرورش ) یکیش اینه که شما میری پلیس +10 یه فرم میگیری و میری محضر ثبت میکنی که :
متعهد میشی که تا 3 سال از زمان صدور کارتت هر وقت گفتن بری آموزشی

مگه تو مدارک کفالت این نیست ؟؟؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
توی مدارک معافیت 3 برادری و کلا معافیت های موارد خاص ( مثل متعهدین آموزش و پرورش ) یکیش اینه که شما میری پلیس +10 یه فرم میگیری و میری محضر ثبت میکنی که :

نه اصلا همچین چیزی نخواستن و نمیخوان. من کارم تقریبا تموم شده

من معافیت نوع اول هستم. تک پسر. پدر بالای 59

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

شاید برای معافیت های خاصی همچین چیزی باشه ولی برای کفالت معمولی که پدر بالای 59 سال هست همچین قانونی نیست
البته من تاحالا ندیدم کسی بره محضر گواهی برای سربازی ثبت کنه!

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاید برای معافیت های خاصی همچین چیزی باشه ولی برای کفالت معمولی که پدر بالای 59 سال هست همچین قانونی نیست
البته من تاحالا ندیدم کسی بره محضر گواهی برای سربازی ثبت کنه!

اینجا کسی نیست که در مورد فرمهای 6 و 7 معافیت سه برادری بتونه بهتر از من توضیح بده
کسی تو این سایت مثل من از معافیت سه برادری استفاده نکرده ؟؟؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
من برای معافی درخواست پزشکی داده بودم ... تا مرحله معرفی به بیمارستان جهت معاینه نیز رسیدم .. توی همین مرحله بنا به دلایلی منصرف شدم ... برگه مربوط به بیمارستان رو هم گم کرده بودم ! اما برای لغو این درخواست سراغی از اون برگه نگرفتن و با یک تعهد مبنی بر سالم بودنم و درخواست برای اعزام به خدمت پرونده پزشکی من بسته شد و برام برگه اعزام اومد... این رو جهت اطلاع بقیه نوشتم:blush:

Last edited:

mska

Registered User
لایک‌ها
22
این 6 ماه اجرای قانون جدید شد 1 سال×××!!!!

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
اجرای طرح جدید مشمولان از سال 89

مهر: رئیس سازمان **** وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: بندهائی از طرح جدید این سازمان درباره معافیت های سربازی و دیگر موارد آن از سال 89 اجرایی می شود.

سردار محمدجواد زاده کمند روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان این که هر کدام از مصوبات این طرح ، زمان طولانی را برای تصویب نیاز دارد، افزود: در صورتی که در روند بررسی این مصوبات در مجلس، شورای نگهبان، دولت و پس از آن ستاد نیروهای مسلح مشکل خاصی به وجود نیاید؛ تمام موارد آن در سال 90 اجرایی خواهد شد.

وی افزود: به استناد ماده 44 این قانون ، یکی از فرزندان ذکور مادران سرپرست خانوار(فاقد همسر) زیرپوشش کمیته امداد امام ***** و سازمان بهزیستی از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.

سرتیپ زاده کمند گفت: بر اساس این ماده مشمولانی که حداقل یک فرزند معلول داشته باشند نیز از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند.

وی افزود: پسر خانواده هایی که سه فرزند اناث (دختر) یا بیشتر داشته باشند، از انجام خدمت دوره ضرورت معافند.

سردار زاده کمند اضافه کرد: بر اساس ماده 44 این قانون مشمولانی که با معلولان اناث دارای معلولیت جسمی حرکتی ازدواج کنند به صورت موقت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف خواهند شد و پس از گذشت پنج سال از استمرار ازدواج آنان معافیت موقت به دائم تبدیل می شود.

رئیس سازمان **** وظیفه عمومی نیروی انتظامی درخصوص شرایط معافیت کفالت گفت: براساس ماده 32 این قانون مشمولان یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد، یگانه مراقب یا نگهدارنده مادر فاقدشوهر، تنها برادر تنی سرپرست خواهر فاقد پدر، همسر و فرزند ذکور غیرمحجور، تنها برادر سرپرست برادر بزرگ نیازمند مراقبت و فاقد پدر و همسر و فرزند ذکور غیرمحجور و فاقد شغل، یگانه سرپرست برادر کمتر از 18 سال تمام و یگانه نوه ذکور مراقب یا نگهدارنده جد فاقد فرزند یا جده فاقد شوهر یا فرزند، از خدمت دوره سربازی معاف می شوند.

سردار زاده کمند افزود: بر اساس همین ماده، مشمولی که همسرش فوت کرده و از او دارای فرزند صغیر بوده مادامی که ازدواج مجدد نکرده است و یا دارای همسری که بعد از ازدواج ، معلول و نیازمند مراقبت باشد نیز از خدمت سربازی معاف است.

وی گفت: از چند برادر واجد شرایط اعزام به خدمت سربازی در صورت اعزام یکی از برادران به خدمت، یکی از برادران می تواند تا اتمام خدمت او از تعویق اعزام استفاده کند.

رئیس سازمان **** وظیفه عمومی نیروی انتظامی افزود: از خانواده ای که دو برادر خدمت سربازی انجام داده باشند یکی از فرزندان از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.

سردار زاده کمند توصیه کرد: هر جوانی که به سن هیجده سال تمام (سن مشمولیت) می رسد؛ اعم از اینکه تحصیل می کند یا ترک تحصیل کرده ، لازم است برای آشنایی با آخرین ضوابط و مقررات **** وظیفه ، دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را تهیه و مطالعه و همچنین برای کسب آخرین اطلاعات به پایگاه اینترنتی www.police.ir مراجعه کند.

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال پیش اومد برام :
کسی که وقت سربازیش 1 سال و نیم گذشته باشه و نرفته باشه و قبلش هم واسه معافیت اقدام کرده ولی فقط بهش معافیت پزشکی داده باشند
این شخص حکمش چیه ، یعنی بعد از یک سال و نیم الی 2 سال غیبت و با توجه به معافیت پزشکیش ، چه جوری قراره خفتش کنند و یا اصلا خفتش می کنند یا نه؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
اجرای طرح جدید مشمولان از سال 89

وی افزود: پسر خانواده هایی که سه فرزند اناث (دختر) یا بیشتر داشته باشند، از انجام خدمت دوره ضرورت معافند.
ای دمت گرم یعنی منم که سه تا خواهر کوچکتر دارم و تک پسرم معافم؟:blink:
دمتون گرم فقط نه نگیـــــــد!:(

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال پیش اومد برام :
کسی که وقت سربازیش 1 سال و نیم گذشته باشه و نرفته باشه و قبلش هم واسه معافیت اقدام کرده ولی فقط بهش معافیت پزشکی داده باشند
این شخص حکمش چیه ، یعنی بعد از یک سال و نیم الی 2 سال غیبت و با توجه به معافیت پزشکیش ، چه جوری قراره خفتش کنند و یا اصلا خفتش می کنند یا نه؟

خواهشا جواب شوال من هم بدید

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال پیش اومد برام :

سوالتون یه جاش کمی مبهم هست " قبلش هم واسه معافیت اقدام کرده ولی فقط بهش معافیت پزشکی داده باشند " تین یعنی چی؟ منظور شما معاف از رزم هست یا چیز دیگه؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خو بزارید یه چی بگم کف کنید

یارو سروانه توی کلانتری برای من نوبت زده بود 28 مرداد ساعت 10 صبح اینجا باش با 3 تا شاهد که فامیل سببی و نسبی نباشن!!

من رفتم کسبه خیابونمون رو 3 تاشون رو بردم. مغازشون رو بستن اومدن. شناسنامه و فتوکپی به دست! بعد دیدیم یارو نیس! سربازی که متصدی اونجا بود زنگ زد به موبایلش گفت من میام یه ربع دیگه! نیم ساعت این بنده خداها نشستن اونجا خبری نشد! بعد زنگ زدیم دوباره بهش گفت من یه ساعت دیگه میام!!

خلاصه کلی پیش این کسبه ای که بهشون رو زده بودم شرمنده شدم! آخر هم دست از پا کوتاه تر برگشتیم :(

دوباره یه روز دیگه نوبت میزنه برام باید وردارم اینا رو ببرم :(

به نظرتون اینا شرف و انسانیت ندارن؟ کلا کسانی که توی دستگاه های دولتی کار میکنن! البته به جز اون خوباشون

جالب اینجاس که نمیتونم اعتراضی هم بهشون بکنیم! باید بهشون بگیم آقا دستتون درد نکنه که مارو الاف کردی و سرکار گذاشتی!!

قبلا یکی دو جا بهشون اعتراض کردم گفتن برو دیگه کارتو راه نمیندازیم :-؟؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
خو بزارید یه چی بگم کف کنید

یارو سروانه توی کلانتری برای من نوبت زده بود 28 مرداد ساعت 10 صبح اینجا باش با 3 تا شاهد که فامیل سببی و نسبی نباشن!!

من رفتم کسبه خیابونمون رو 3 تاشون رو بردم. مغازشون رو بستن اومدن. شناسنامه و فتوکپی به دست! بعد دیدیم یارو نیس! سربازی که متصدی اونجا بود زنگ زد به موبایلش گفت من میام یه ربع دیگه! نیم ساعت این بنده خداها نشستن اونجا خبری نشد! بعد زنگ زدیم دوباره بهش گفت من یه ساعت دیگه میام!!

خلاصه کلی پیش این کسبه ای که بهشون رو زده بودم شرمنده شدم! آخر هم دست از پا کوتاه تر برگشتیم :(

دوباره یه روز دیگه نوبت میزنه برام باید وردارم اینا رو ببرم :(

به نظرتون اینا شرف و انسانیت ندارن؟ کلا کسانی که توی دستگاه های دولتی کار میکنن! البته به جز اون خوباشون

جالب اینجاس که نمیتونم اعتراضی هم بهشون بکنیم! باید بهشون بگیم آقا دستتون درد نکنه که مارو الاف کردی و سرکار گذاشتی!!

قبلا یکی دو جا بهشون اعتراض کردم گفتن برو دیگه کارتو راه نمیندازیم :-؟؟

متاسفانه به دلیل همین بر خورد های زشت و ناشایست از سوی بسیاری از کارکنان پلیس ، این نیروی مهم و مردمی جایگاه بسیار بدی در افکار عمومی از خود به وجود اورده و کلا مردم با دیدن پلیس همیشه منتظر شنیدن یک حرف زور هستن! به هر حال از پلیسی که شرط گزینش اون داشتن سواد سوم راهنمایی بوده و حالا خودش رو در مسند یک قدرت میبینه نباید چندان انتظار زیادی هم داشت !
بله آدم خوب هم بینشون هست اما به هر حال نحوه برخورد مامورین پلیس با مردم در حد فاجعه هست...

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
آقا اگه یه لطفی کنید بگید با کدوم یکی از این شرایط احتمالش هست معاف بشم؟

اول اینکه چهار برادریم چهار خواهر.
دوم پدرم فوت کرده.
سوم برادر اول رفته.دومی معافیت دو برادری.سومی نرفته و غیبت داره.چهارمی منم و دانشجو ام.
چهار خواهرم یکیش ازدواج کرده.

حالا با این شرایط کدوم قانون میتونه شمل حالم بشه؟

چند برادری که نمیشه مطمئنا.

قانون ۳ خواهر شامل حالم میشه یا فقط تک پسرا هستن؟

قانون کفالت چی؟

قانون یکی از فرزندان ذکور مادر فاقد شوهر در صورتی که پوشش کمیته امداد بگیرم چطور؟کاری میشه کرد؟یکی از فرزندان ذکور میتونه غیبت هم داشته باشه؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اگه یه لطفی کنید بگید با کدوم یکی از این شرایط احتمالش هست معاف بشم؟

اول اینکه چهار برادریم چهار خواهر.
دوم پدرم فوت کرده.
سوم برادر اول رفته.دومی معافیت دو برادری.سومی نرفته و غیبت داره.چهارمی منم و دانشجو ام.
چهار خواهرم یکیش ازدواج کرده.

حالا با این شرایط کدوم قانون میتونه شمل حالم بشه؟

چند برادری که نمیشه مطمئنا.

قانون ۳ خواهر شامل حالم میشه یا فقط تک پسرا هستن؟

قانون کفالت چی؟

قانون یکی از فرزندان ذکور مادر فاقد شوهر در صورتی که پوشش کمیته امداد بگیرم چطور؟کاری میشه کرد؟یکی از فرزندان ذکور میتونه غیبت هم داشته باشه؟

درود
علیرغم تصورتون چند برادری شامل شما میشه !
برداشتی که من از حرفتون کردم اینه ..برادر سوم شما که غیبت داره و طبق تصمیم جدید چون غایب هست نمی تونه از معافیت های تصویب شده استفاده کنه . اما شما .. برادر اولتون که رفته سربازی و برادر دوم شما هم از قانون معافیت دو برادری سال 1380 معاف شده .. اگر همینجوره که من میگم و مثل الان این قانون رو برای 2 برادری (که احتمالا از سال آینده اجرایی میشه ) بازم قبول کنن شما معاف میشید! چون در حال حاضر برای معافیت 3 برادری قانون معافیت دو برادری سال 1380 پذیرفته میشه و برادری که با این قانون معاف شده هم جز خدمت کرده ها به حساب میاد.. فقط حواست باشه غیبت نکنی
جهت اطمینان لینک خبرش رو پایین برات می زارم که خودت هم بخونی و مطمئن بشی

ایسکا نیوز

Last edited:
بالا